Истинският Трепетник. Играе ми лявото око. Какво значи трептене на дясното око? Треперене на ръцете и тялото. Ако ти трепне вежда, гръб, ръка. Езикът на тялото за ляв и десен клепач, брадичка, пета

Нашите предци са се доверявали на своето тяло. Слушали са го, за да са подготвени за задаващи се промени. Те не са знаели за нервните тикове, но са различавали знаците от признаците на заболяване. Така се е появил „Трепетникът“, който днес мнозина смятат за суеверие.

Как да различим трепкане от тик
Признак Нервен тик Трепкане
Място Постоянно Мести се
Време Продължително Моментно
Сила Вижда се Не се вижда

Трепетник: Значение на крайчеца на окото

Най-честото място на трепкане са очите. Вероятно защото там се усеща и най-леко движение. Трепка или едното, или другото око. Никога едновременно.

Езотериците казват, че отдясно стои ангел, отляво шушне дявол. Знаци отдясно са добронамерени. Отляво идват провокации и ни тласкат към грях. Друго тълкуване казва, че отдясно идват добрите прогнози, отляво ни пращат печални новости и тревоги. Трети вярват, че ангелът ни съобщава радости събития, а дяволът е пратеник за лошото.

Играе ми дясното око

Още в безпросветните времена са забелязали, че трепкането на дясно око показва позитивни явления – късмет, радостни моменти, благоприятна развръзка. Ангелът вижда преди човека задаващата се радост и бърза да я съобщи. Днес играенето отдясно разкрива нови възможности, повишение, парично постъпление.

Десен клепач (горен клепач и долен клепач)

Да обърнем внимание и на точната локация на трепкането.

 • Ако това е горният клепач, доброто касае нематериалната сфера. Показва приятелство, растеж, любов. Неща, които удовлетворяват душата.
 • Ако това е долният клепач, благата ще са материални – пари, добра реколта, нов дом.

Възможностите са хиляди и са конкретни, индивидуални. Но винаги се задава добро и радостно събитие.

Ако ти играе лявото око

Дяволът вижда загуби, щети и доволно потрива ръце. Радостта му се предава на лявото око, защото той има достъп до лявата страна на чов. тяло. Пишат се сълзи, тревоги, неприятности, както се изразяват старите хора.

Ляв клепач (горен клепач и долен клепач)

Да забележим в коя част е трептенето.

 • Горен клепач показва, че негативът ще засегне душата. Това значи отношенията. Може да е скарване с приятел, раздор в семейството, разпадане на любовна връзка.
 • Долният клепач вещае материални загуби. Те идват под различна форма – може да е природно бедствие, може уволнение, загубване на пари.

Хубавите и лошите новости, за които предупреждават очите, не са окончателни и неизбежни. Внимателният и бдителен човек подпомага добрите събития и противостои на лошите. Ако трепка дясно око, отворете се за новите опции – те са за хубаво. Ако трепка ляво, огледайте обкръжението си, обмислете евентуалните рискове, потърсете източника на бъдещи неприятности.

Има начини да се противостои на злото – идентифициране и премахване на магия, осигуряване на защитни средства (муски, амулети), поставяне на енергийна защита и други техники, които владеят ясно виждащите хора. По-нататък ще разкажем за практиките на ходжа Абдула.

Трепетник: Вежда

Да трепне вежда е по-хубаво, отколкото да трепне око. Дори и да е отляво и да показва недобри събития. Треперенето на веждата разкрива, че човекът се намира под висша защита, че ще мине на облекчен режим през лошото.

 • Трептенето обхваща лявото окото и вежда, значи се дава помощ Отгоре за преминаване през изпитанието. Треперенето само на веждата значи протекция от влиятелен човек;
 • Треперенето засяга дясно око и вежда, значи благата вест е награда за „добро поведение“ – човекът си е наработил бъдещото добро и то му идва като заслужена отплата.

Изолираното треперене на вежда значи голям подарък или поява на „ракета носител“ за бързо изстрелване напред.

трептене на ляво око

Ако ти трепне слепоочие

Око и слепоочие се тълкува като трепкане на окото, но двойно подсилено. Дясно око е добро, око + слепоочие отдясно е двойно по-добро. Ляво око е предупреждение, око + слепоочие отляво е силно и категорично предупреждение. По-добре потърсете помощ за премахване на препятствието. Възможна магия.

Трептене под окото и сбъдване на желания

Трепкане на мускулите под окото (под долния клепач) вещае, че ще се изпълни отдавнашна мечта, старо желание, но голямо, от ключова важност в живота.

Като цяло трепкането под окото е хубав знак, но само ако гледаме повърхностно.

 • Хубаво е, когато трепка отдясно. Желанието ще се сбъдне и ще настъпи пълно щастие.
 • Отляво е различно. Лявостранното трепкане пак показва сбъдване на желание, но няма да е за хубаво. Нерядко искаме неща, които ни вредят. Треперенето ни предупреждава за това.

След като усетим трепкането, ще имаме кратък период, в който да се откажем от желанието си и да го деактивираме. Пропускането на момента не е желателно. Поправянето на стореното в бъдеще ще бъде в пъти по-сложно. Вероятно ще се наложи външна помощ от ясновидец, ходжа или маг.

Мистично суеверие ли е това, или истина?

Атеистите и несуеверните не са защитени от негативни събития. Те не плуват по мед и масло, само защото не вярват в съществуването на невидим свят и безплътни същности. Дори те изпитват повече негативи, отколкото вярващите. Защо, това е друга тема.

Как да действаме, когато получим негативно предупреждение? Как да различим обикновените житейски трудности от злонамерено създадените – магии, уроки и други?

Един прост алгоритъм:

 1. При първо трепкане от лява страна прочетете молитва, помолете Бога за защита;
 2. При упорито трепкане (два, три пъти за няколко дни) вземете светена вода от църквата и измийте очите си и мястото, което трепти. Направете пост за седмица (отрешение). Молете се сутрин и вечер за защита и помощ;
 3. Ако сигналите за неприятности продължат, потърсете помощ и на материално ниво. С голяма вероятност се касае за негативно зловредно и злонамерено вмешателство.

Атеистите смятат, че проблемите се раждат в главата. Те няма да потърсят помощ, защото не смятат, че имат нужда от такава. Затова на материалистите се изсипват по-тежки изпитания – те не знаят и не се сещат да се предпазят.

Ходжа Абдула е специалист по деактивиране на магически вмешателства. С това той се е ангажирал от над 50 години. Неговата мисия е да помага да хората да противостоят на злото, да се ограничава влиянието на негативната страна.

Не е неудобно, нито срамно да му пишете, когато сте притеснени за бъдещето си. Много хора му пишат: Ходжа, цяла седмица ми трепери лявото око, усещам, че нещо се случва, помогни. И ходжа Абдула провежда диагностика и открива каква е причината. А след това и я премахва, доколкото е възможно и е дадено от Бога. Но нека си спомним, че много от злините са от хората и могат да се премахнат от хора.

Единственото условие е да се поиска помощ.

Потрепване на глава

Трепетникът обхваща не само очите, клепачите и веждите, но и останалите зони от тялото. За жалост значението им не е описано адекватно и вярно. Информацията от различни източници напълно се различава.

Тук даваме тълкувания, които ходжа Абдула е проверил лично и ги е „консултирал“ с висши същности.

Треперене на челото

Челото се дели на две зони, но е неправилно да се гледа дясна и лява страна. Гледа се долна и горна част. Едва след това се отбелязва лява и дясна част, за да се разбере дали знакът е отрицателен или е положителен.

 • Потрепване на кожата близо до косата показва връзка с нематериалните светове. Темите касаят душата, емоциите, отношенията. Отляво знакът е негативен, отдясно – позитивен.
 • Потрепване над веждите ни задържа на материално ниво. То показва промени, които се готвят в материален план. Отново лявата страна е предупреждение, дясната – блага вест.
Потрепване на нос (лява или дясна страна)

Носът първи подушва лошите миризми. Ако реагира с потрепване, да застанем нащрек. Това вещае неприятни изживявания в непосредствено близко време. Вероятният източник на негатива също стои наблизо – родител, дете, близък приятел.

Има ли възможност носът да подуши нещо хубаво, например ако трепка дясната ноздра? Не, това е неправилно тълкуване. Човек нормално съществува в чиста среда с приятни аромати. Тогава носът не реагира, защото това е нормалното. Щом носът реагира (в случая с потрепване), значи нещо го е разтревожило. Да си пазим гърба.

Трепетник за горна устна или долна

Устата е тясно свързана с чувствата. Горната уста реагира на възвишените вълнения, долната е потопена в материалния свят и по-грубите изживявания.

 • Трепкането на горна устна е като целувка от ангел. Окуражава за духовно развитие, за напредване на душата, за разкриване на вътрешния потенциал. Целият невидим свят ни се радва и ни подкрепя, за да продължаваме. Направлението ни е правилно, към Бога.
 • Трепкането на долна устна показва сърдечни вълнения. Говори за земна любов. Сякаш устните реагират предварително на нецелуната целувка, на любовна връзка, която е писана и наближава.

Която и устна да трепка, винаги е на хубаво, на радост.

За лява или дясна буза

Отляво целува дяволчето, отдясно целува ангелчето. Нека не звучи наивно.

Целувката е включване, присъединяване, приемане в общност. В много култури се целуват за приветствие, при посрещане (приемане). Масоните целуват братята си по ложа, изразявайки принадлежност. Юда е използвал целувката, за да имитира близост, единство.

 • А сега и нашето тълкуване: бузата трепка, когато я целуне невидима същност. Лявата буза се целува от негативните сили, дясната – от светли същности.

Във втория случай бързо противодействайте, за да не бъдете завлечени в негативна посока. В ежедневен смисъл това значи лъжа, неправилно поведение, несправедливо отношение.

Ако ти трепне брадичката. Брада

Брадичката трепери при силни, дълбоки чувства. Човек умее да се контролира, но не и брадичката. Тя издава истинските чувства.

Трепкането на брадичката показва за заровени в подсъзнанието сериозни проблеми. Те не са решени, те не се осъзнават. Но съществуват в тъмните дълбини и оттам оказват своето влияние.

треперене на тялото по време на сън

Играе ми лявото или дясното ухо

Което и ухо да трепка, на пари е. Ако трепка лявото, парите ще са от тъмната страна. Печалба от комар, от лотария. Или изкарани на черно, без данъци. Ако трепка дясното око, това са бели, благословени пари. Идват от добро и идват за добро.

Когато трепка само меката част на ухото, не е на пари, а на успех

Туптене в ухото и шум в ушите

В тези случаи се обърнете към УНГ-специалист или съдов хирург, защото проблемът определено е от здравословен характер.

Ако ти трепти гуша (шия, врат)

Шията държи главата. Значи опора, подкрепа, здрави устои. Когато трепка, показва разклащане на положението. Внимавайте на кого се доверявате.

Признаци на енергийно вмешателство (магия)

Магията поразява важните енергийни центрове. Косвено засяга съдбата, отношенията и здравето. Разпростира се на всички нива.

Най-ясният признак за външна намеса е понятието „изведнъж“. Естествените промени в живота настъпват постепенно, незабележимо. При магията промяната става рязко, защото е външно предизвикана. Ако нещо се развали изведнъж, неочаквано, без предварителни признаци, нека вниманието ни се заостри.

Второ, интуицията ни говори. Само че рядко чуваме гласа й. Запитайте се и притихнете, ще чуете отговора.

Трето, материални признаци на магия. С разпространяване на „заразата“ такива признаци се множат и постепенно изместват всичко хубаво и положително. Едно негативно събитие е нормално, но всеки ден негативи говорят за нарочно наложена зла съдба.

И накрая, човек с магия, уроки и други такива негативи е тревожен, изнервен, разклатен из основи. Банален признак е треперенето на ръцете.

Треперене на ръцете, тремор

Направете разлика между треперене (тремор) и потрепване. Първото е силно изразено, обхваща много групи мускули. Случва се често, може да е постоянно. Потрепването е като побутване – бързо преходно. Случва се веднъж, два пъти и повече не повтаря.

Трепетник за рамо или плешка

Рамото трепка, когато ни побутват за реални действия. От нас се очакват конкретни постъпки.

 • Отляво ни провокират да свършим нещо нередно. Съвестта ни казва, че не трябва, затова се колебаем, отлагаме, а отляво ни побутват да го направим.
 • Отдясно ни окуражават за добри дела и постъпки. Потупват ни по рамото като похвала. Всичко е буквално и както го знаем от материални свят. Само не виждаме същността, с която взаимодействаме.
Потреперване на ръка, лява или дясна

Ръцете са изцяло потопени в материалния свят, в ежедневието и бита.

 • Дясната ръка се готви за много работа. Обикновено е положително – нови проекти, нови задачи, нова работа.
 • Лявата ръка се готви да се разправя с неприятели, да се бори за позиции, да драпа и да дърпа напред. Тя е кариеристка и на нея дължим напредъка в материалния свят.
Ако ти трепне лява или дясна длан

Дланите трепкат на пари. Отдясно идват заслужените, отляво идват подарените и получените по малко нереден начин. И в двата случая сумите са значителни и вече са почти в ръцете.

За палец на лява или дясна ръка

Палецът ръководи ръката. Ако трепка, то е защото му противоречат и не го слушат. Десният палец е готов да наложи властта си с добро. Той търси консенсус, иска да съгласи другите, да ги убеди в правотата си. Левият палец е войнствен. Той не иска да убеждава, а направо заповядва. От това може да се породят кавги и разправии.

Помощ за отказване на алкохола и при алкохолизъм

Хубаво е да се различават нематериалните от материалните причини за трепкане на ръцете. Например на алкохолиците често им треперят дланите и пръстите. Те не трябва да разчитат знаци от съдбата, а да потърсят лечение.

Ходжа Абдула помага за отказване от алкохола. Към него се обръщат близки на такива болни от различни страни. Излекуването в стандартния случай настъпва след 5-6 седмици.

трептене на лявото око

Среден пръст и другите пръсти

Средният пръст трепка, когато собственикът му има агресивен нрав. Безименният показва обратното – безхарактерност. Кутрето негодува, когато никой не го слуша и не му иска мнението. Показалецът обратно –  иска да командва, но не може да надскочи палеца.

Като цяло по трепкането на пръстите можем да си извадим изводи за собствения характер и за някои типични прояви на поведението и отношението към околния свят.

Изтръпване на кутрето и безименния пръст

Изтръпването на някой пръст не се тълкува. То показва еднозначно проблеми с кръвоснабдяването или инервацията. Проверете здравето си.

Сърби ме дясната ръка, сърби ме лявата ръка

Това е знак, който и децата разпознават безпогрешно. Да те сърби ръката, е на пари. Някои казват, че е на бой, но това е шега. Парите със сигурност са приготвени и скоро ще пристигнат при новия си собственик. Няма значение дали сърби лява или дясна длан, постъпленията в сметката скоро ще бъдат факт.

Има значение източникът на парите. Ако ви сърби лява ръка и после получите голяма сума със съмнителен или явно престъпен източник, проверете за магия.

Помощ от ходжа с магия за пари

Ходжа Абдула е виждал в практиката си черни магии за пари. Те изпращат значителни суми със злонамерена цел. Парите са нелош проводник на тежка енергия. Нерядко са приносител на смърт. В най-лекия случай причиняват раздори, смразяване между близки, пораждат тежка родова карма.

Впрочем възникването на семейни раздори и разправии за пари, имоти, наследство доста често е следствие от магия. Попитайте ходжа Абдула за това. Той открива и премахва магии за пари, направени със зловредна цел.

Треперене на тялото

Минаваме на по-общо ниво, където трептенето като знак Свише и треморът като болестен знак трябва да се различават. Непременно включете интуицията, тя не лъже за вярната посока.

Трепетник и Езика на тялото

Езикът на тялото, мимиките и жестовете са част от цялостното ни изразяване. Повечето телесни прояви са несъзнателни, те издават истинските чувства и емоции. Затова има и отделна наука, която разчита скритите мотиви по явния език на тялото.

Вътрешно напрежение и треперене

Цялото тяло трепери в случай на тежък потрес, дълбоки емоционални преживявания (може и хубави, но е по-рядко), при ужасни събития, неспособни да се осмислят и възприемат за момента. „Целият трепери“ човек, когато не успява да възприеме ставащото, да го преработи и постави под контрол.

За гърди, лява или дясна гърда

Потрепването на гръдните мускули обикновено са обект на медицината. Трепетникът говори за раздразване и сърбеж на кожата. Те предсказват неприятности и печал.

Ребра вляво и вдясно

Сръчкване. Ще забележите, че по-често ви сръчкват отляво, защото е присъщо на дяволчетата да общуват по груб начин.  Ангелите предпочитат целувките, но и те могат да побутнат от дясна страна. Побутването е стимул за действие – очаква се да направите нещо.

Треперене под лъжичката, стомаха

Тези части реагират на нервното напрежение. Когато се тревожим, очакваме нещо неприятно или сме в момент на неизвестност, усещаме дискомфрот в слънчевия сплит и стомаха. Ако по-често се случва, стомахът може да развие и реална, физическа патология.

Трепетник за гръб и кръст

Гърбът и кръстът също излизат извън сферата на трепетника. Това са мускулни спазми, които имат физическа (умора), а понякога и болестна причина.

Потрепване на корема и несподелена любов

Коремът е свързан с първа и втора чакра. В него резонират плътските желания и неудовлетворение от материален характер. Мускулите в тази област могат да реагират при натрупан сексуален глад и вътрешно недоволство. Затова се казва, че такова потрепване е на несподелена любов. В действителност, самото потрепване е следствие от липсата на любов.

За слабини, утроба и дебело черво

Човек трудно усеща тези дълбоки области, но по-чувствителните осезават нещо като вибрации, сякаш вътрешните органи вибрират. Ситуацията е идентична с описаната за корема – енергията в първа и втора чакра не намира поле за реализация, натрупва се и поражда треперене. Случва се на сексуално и чувствено неудовлетворени хора и при силно желание за любов.

Трепетник за дупе, седалище

Мускулите на седалището са масивни, те не се поддават на треперене. Ако се случи да трепнат, това е изключително събитие. Показва много силно желание за трайна любов, за устойчиви отношения, за създаване на нова база в живота. Човекът мечтае за семейство и за създаване на свое гнездо. И заедно с това трепкането на този масивен мускул показва, че работата е трудна.

Подкрепа с магия за любов от ходжа

Ходжа Абдула отваря пътя за любов пред много хора, които са попаднали в „енергиен джоб“. Сигурно сте забелязали, че в съвремието все по-често се срещат самотни млади хора – хубави, умни, способни, но сами. Причината е попадането в пространство с ниска енергия, от която душата не успява да се измъкне сама.

Ходжа Абдула диагностицира такива ситуации и има начин да отвори пространството и да го изпълни с енергия. На прост език това е магия за любов, която привлича нов партньор.

Ляв или десен бут (бедро, хълбок, крак)

 • Трепкането на ляво бедро предупреждава за тежка болест.
 • Трепкането отдясно предрича много работа, но е за добро, за успех и за нови блага.
Ляво коляно или дясно
 • Трепкането на ляво коляно предвещава приятно пътешествие, дълго гостуване или туристическа обиколка. Предстои ви да безделничите и да си почивате.
 • Дясното коляно е за делово пътуване. Ще донесе нови контакти, нови договори, бизнес успех.
Потреперване на прасеца
 • Потрепването на левия прасец вещае много ходене, много тичане по задачи. Ще сте заети, няма да ви остане време дъх да поемете.
 • Потрепването на десния прасец пак значи много ходене и тичане, но по приятни поводи. Ще организирате сватба или ще обзавеждате нов дом. Наистина грижите ще са много, но удоволствието накрая ще е несравнимо.

Още информация и източници на английски: Какво означава, когато ти трепне лявото око? * Здравни аспекти на потреперването на очите; * Български трепетник.

Потрепване на пета, стъпало и глезен

Стъпалата треперят от умора, обаче не всеки път причината е физическа. Ако сте в покой и сте се отпуснали, не сте уморени и сте в прекрасно настроение, и изведнъж потрепне петата, глезенът или цялото стъпало, значи получавате знак от невидимия свят.

 • Радвайте се, ако трепкането е отляво. Знакът е сигурен и еднозначен: голям късмет. Голяма придобивка. Нещо голямо като покупка на имот или нова кола (но наистина нова).
 • Радвайте се и ако трепкането е отдясно. Пак голям късмет, но в нематериален аспект. Например децата ще ви накарат да се гордеете, ще постигнете национално признание, ще ви аплодират буквално или символично за принос към човечеството и обществото.

Вижте и ТОВА:

Click to rate this post!
[Total: 3 Average: 3.7]
Пишете на Ходжа Абдула, като попълните коректно всяко едно от полетата по-долу. Също можете да оставите и коментар във формата за коментари:

  Всички полета са задължителни. Проверете данните дали са точни, защото от това зависи дали ще получите отговор и какъв ще бъде той!

  ВАЖНО: Отговор ще получите най-късно до 24 часа на електронната си поща, която сте посочили. Ако до едно денонощие не пристигне отговор, погледнете и в папката СПАМ. Може вашият отговор да се намира в нея.

  This Post Has 5 Comments

  1. Неделина
   Неделина

   Ходжа Абдула ми направи магия за любов и вече самотата е минало. Имам си приятел и се готвим за сватба. Да е жив и здрав, препоръчвам!

  2. Радослава
   Радослава

   Може ли алкохолизмът да е следствие от магическо вмешателство, подозирам една роднина, с която спорим за наследсвена къща. Може ли малко помощ?

   1. Админ
    Админ

    Абсолютно е възможно. Необходимо е веднага да се вземат мерки , докато не е станало непоправимо късно.

  3. Петя Стоева
   Петя Стоева

   Непрекъснато ми трепери отляво, това око, вежда, клепач, устните отстрани, Мисля, че имам магия, искам разваляне на магия, благодаря!

   1. Админ
    Админ

    Поръчките за гадаене и разваляне на магия стават лично на мейла във формата за контакт. Благодаря за интереса към дейността на ходжа Абдула!

  Вашият коментар

  Админ

  Това е профилът на администратора на сайта на ходжа Абдула.