Мнения за ходжа Абдула, цени, контакти и услуги. Гадаене по Корана, премахване на магии и проклятия, събиране на разделени двойки, привличане на любовта и други.

Тук можете да поръчате някоя от услугите, които ходжа Абдула извършва, когато някой го помоли.

За повечето от тях можете да се осведомите от текста по-долу, а ако искате да му пишете директно, използвайте формата за контакт ТУК!

Гадаене по Свещената книга Коран

Какво е необходимо за да получите гадаене по Коран от ходжа Абдула?

Ходжа Абдула е много силен феномен и усеща проблемите на хората още с влизането си при него или когато се опитват да изградят контакт с него по един или по друг начин. Докато човек влизал в одаята му, където преглеждал хората, веднага техните проблеми изскачали пред очите му като картини.

Многото хора, които са идвали, са изострили сетивата му и сега, когато вече самия ходжа Абдула не приема лично, той отново помага на хората, но чрез своите сътрудници и писма по електронната поща, които всекидневно получава от нуждаещите се от щастие, любов и здраве.

Четене на Корана 03 Ходжа АбдулаХоджа Абдула има помощници, защото самият той вече има много силно нарушено зрение, поради възрастта. Предвид това самият той не може да работи на компютър, а и не желае да се научи. Помощниците му четат писмата на изстрадалите хора, които го молят за помощ и самият ходжа нарежда да се върне отговор на всекиго лично и поименно. Той диктува отговорите.

При някои хора е необходимо да се разваля магия, при други да се премахне родово проклятие, при трети да се отключи късметът, при четвърти да се направи нещо, за да идват повече пари в семейството му. И така на всекиго ходжа Абдула казва какво да се пише, какво е необходимо да се направи.

Сега, в днешно време всеки ден в определен час след като ходжата си е казал сутрешната молитва, сяда в същата одая обикновено с Абдула Младши – внук на сестра му. Младежът прочита писмото на изстрадалия човек. Ходжа Абдула обикновено замълчава за известно време и започва да реди каква е картината, която му се е явила за съответния човек.

След това самият ходжа Абдула отваря Свещената книга Коран, слага пръст някъде на страницата и идва неговия внук Абдула Младши и прочита текста, който е истинският отговор за проблем на човека. Младият Абдула по този начин попива от знанията на дядо си и се подготвя и той да стане ходжа.

Ако искате да решите проблема си чрез ходжа Абдула, трябва да опишете подробно своя случай в писмо, да напишете своите данни, да зададете своя въпрос и да поискате гадаене по Коран. Това става като изложите всичко това тук по-долу, в тази форма за контакти с ходжа Абдула. Моля пишете само на кирилица.

Какви други услуги в помощ на хората прави ходжа Абдула?

Премахване на магии + муска

Ходжа Абдула е известен с това, че много хора са идвали при него с направени от някого магии, които тежат върху тях. Те остават доволни от това, че той много лесно и бързо ги премахва.

Разваляне на магия 02 Ходжа АбдулаТайната на неговата работа е, че прави тези ритуали и молитви съвместно със своите клиенти по много особен начин. Това той не го издава като тайна, но всеки, който го помоли да му бъдат развалени магиите, се докосва до силната енергия на благия старец и до неговата работа. За целта вече не е необходимо да пътувате хиляди километри до него самия, защото енергията му е мощна и всеизвестна сред вече докосналите се до нея.

Няма магия, която да затрудни Светия човек ходжа Абдула, и той прави премахването с голяма лекота. Необходимо е само да пожелаете да се развали магията като напишете във формата за контакт своите имена, дата на раждане и опишете своя случай. На имейла, който сте посочили, ще получите подробна информация, продиктувана от ходжата.

Премахване на проклятия + муска

Много лошо е да се открие, че в семейството върлува родово проклятие. Тогава на нито един член от семейството не му върви в живота. Често млади хора си отиват от този свят, без да са изживели своя живот според Божия план.

Премахване на проклятие 04 Ходжа АбдулаРодовото проклятие засяга всички в семейството и никой не може да се отърве от него, докато то не се изкорени. Ходжа Абдула е експерт в премахването на родово проклятие. Той обръща изключително много внимание на това. Ако човек има родово проклятие и заключен късмет, според ходжа Абдула първо се премахва родовото проклятие и чак тогава може да се отключва късметът. Често някои негови колеги правят първо отключването на късмета и резултатът е временен, защото активното проклятие пак връща късмета на човека в задънена улица.

Ако мислите, че имате родово проклятие, е необходимо да се обърнете към ходжата за развалянето му. Във формата за контакт по-долу напишете своите имена, дати на раждане и опишете своя случай. После помолете ходжа Абдула да ви развали проклятието. Той ще откликне на всеки изстрадал човек. На посочения от вас имейл адрес ще получите подробности какво е необходимо да се направи.

Събиране на разделени двойки + муска

Ходжа Абдула извършва специален ритуал, който има голяма ефективност при насилствено разделени от магии двойки.

Събиране на разделени двойки 06 Ходжа АбдулаМного семейства са върнали своето семейно щастие след като единият от семейството е пожелал този ритуал. При някои хора става по-бързо, а при е необходимо повече време. Важното е, че при всички случаи се получава исканият резултат.

Необходимо е да опишете своя случай подробно тук в тази форма за контакт. Да напишете какво желаете да направи за вас ходжа Абдула и да го помолите за съдействие. След това ще получите на имейла си подробна информация от ходжа Абдула какво трябва да се направи във вашия случай.

Привличане на любовта между двама + муска

Ходжа Абдула чете специална молитва при случаите, когато искате да привлечете конкретен възлюбен от вас човек.

Привличане на любов 05 Ходжа АбдулаНеобходимо е да напишете своите и на любимия човек имена и дати на раждане във формата за контакт и да помолите да бъдете събрани с него. В зависимост от вашия случай, ходжа Абдула ще каже кой ритуал или молитва е най-подходящ за вас.

Специален ритуал за пари + муска

Ходжа Абдула чете специална молитва за идване на повече пари в живота. Този, който иска повече пари, трябва да напише своите имена и дати на раждане и да пожелае да му се направи този ритуал за повече пари и да му се прочете тази специална молитва.Ритуал за пари 07 Ходжа Абдула

Специален ритуал за забогатяване + муска

Ходжа Абдула е известен с това, че има специална молитва за придобиване на повече богатства в живота. Този, който иска това да стане, е необходимо да напише своите имена и дати на раждане и да пожелае да му се направи този ритуал и да му се прочете тази специална молитва.

Отключване на късмет + муска

Привличане на късмета 08 Ходжа АбдулаЗащото е много важен късметът в живота на човека, затова ходжа Абдула е направил много такива ритуали на хиляди хора. Това е един много лесен ритуал и той с удоволствие го прави на всеки, който го е помолил. Необходимо е само да си напишете имената, датите на раждане и желанието да се направи отключването на късмета. На посочения от вас имейл адрес ще получите точна информация.

Молитва и ритуал за взимане успешно на изпити + муска

Напоследък много студенти се оплакват от липса на концентрация и лошо запомняне на материала в университетите. Ходжа Абдула има един лесен ритуал, който го прави съвместно със специална молитва. На студента, който го е помолил, дава също един лесен ритуал и после резултатите са налице.Магия за изпити, ритуал 09 Ходжа Абдула

Молитва и ритуал за оздравяване + муска

Има хора, които са болни, но лекарите не могат да повлияят оздравително на положението им. На помощ идва силната енергия на молитвите на ходжа Абдула. Ако имате човек, който според медицината е здрав, но той видимо не е добре или е на легло, може да поръчате за него специалния ритуал и молитва за болен човек да оздравее.

Ритуал и молитва за здраве 10 Ходжа Абдула

Необходимо е да напишете

 1. своето име като поръчител и благодетел,
 2. своята дата на раждане
 3. и задължително същите данни на болния човек.

Пишете какъв ви е като роднинска връзка и защо искате да поръчате този ритуал. Описвате подробно къде сте ходили, какви лечения сте правили, за да може ходжа Абдула да знае каква точно молитва да прочете или ритуал да предложи за конкретния случай. Изпратете всичко това на тази форма за контакт. Ще получите точно указание.

Молитва за починал и контакт с мъртвите

Ходжата произнася молитва за починал, за успокоение на душата и може да изгради контакт с мъртвите, за да даде отговор на висящи въпроси. Помага за изчистването на отношенията с починалия и предаване на обич и послания към него. Снема отговори от починалите.

Мнения за Ходжа Абдула

Ето едно мнение от Елена В., което получихме на мейла на ходжа Абдула:

Здравейте Ходжа Абдула!

Мнения за ходжа Абдула
Факсимиле от писмо с мнение за ходжа Абдула. За пълен размер кликнете върху снимката!

Аз продължавам да изказвам всеки ден благодарността си, за това което имам и моля да ми бъде дадена възможност да го запазя. Отношенията със сина ми, заради когото започна цялата тази процедура, бележат нов етап в контактите ни.

Контакти на Ходжа Абдула и мнения
Снимка от самото писмо с мнението, написано на ръка.

Аз зная, че няма как да стане за кратко време промяната в мисленето и поведението, но мисля, че са в правилната посока. И с малки крачки, без да се бърза и с търпение и разбиране към другия, можем да постигнем така желания баланс в общуването ни. Аз вярвам, че с нашата работа с Вас ще успеем да доведем до издигане на ново по високо ниво отношенията помежду ни. Синът ми в момента е в някакъв подем в живота си, но аз още съм предпазлива по отношение на него, защото много съм лъгана в този живот. Нужно е време за да се потвърди или спука отново надувания от него балон. Аз зная, че друг решава как ще се случат нещата. Вярвам в неговите добри намерения.
Аз изказвам своята благодарност към Вас, защото поставих на нова основа нашите отношения, чувствайки невидимата подкрепа, която получавам, и това ме кара да бъда по уверена в действията си.
Благодаря за всичко!
Мир по пътя, който сме поели с ходжа Абдула.

Твой смирен раб Елена.

Попълнете тази форма за контакт

  Всички полета са задължителни. Проверете данните дали са точни, защото от това зависи дали ще получите отговор и какъв ще бъде той!

  ВАЖНО: Отговор ще получите най-късно до 24 часа на електронната си поща, която сте посочили. Ако до едно денонощие не пристигне отговор, погледнете и в папката СПАМ. Може вашият отговор да се намира в нея.

  Click to rate this post!
  [Total: 39 Average: 4.1]
  Пишете на Ходжа Абдула, като попълните коректно всяко едно от полетата по-долу. Също можете да оставите и коментар във формата за коментари:

   Всички полета са задължителни. Проверете данните дали са точни, защото от това зависи дали ще получите отговор и какъв ще бъде той!

   ВАЖНО: Отговор ще получите най-късно до 24 часа на електронната си поща, която сте посочили. Ако до едно денонощие не пристигне отговор, погледнете и в папката СПАМ. Може вашият отговор да се намира в нея.

   This Post Has 71 Comments

   1. Angel Mihnev
    Angel Mihnev

    Искам да върна любовта на жена си от 20 години сме заедно от 5 години нещата не вървят иска да се разделяме а аз все още много я обичам моите имена са Аххх Ххххх Мххххх дата на раждане 2 ххх 19хх на жена ми Тххх Тххх Мххх дата на раждане 27 хх 19хх

    1. Админ
     Админ

     Ходжата е помогнал на много хора във вашата ситуация. Пишете в мейла и помолете за помощ. На всекиго е помогнал.

     1. Bijuu
      Bijuu

      И аз се нуждая от неговата помощ писах ви

      1. Админ
       Админ

       Имате подробен отговор в имейла.

    2. Админ
     Админ

     Ангел, с такива случаи ходжата е заринат. Убеден съм че ще ви помогне. Пишете лично в мейла и той ще Ви обърне внимание.
     От екипана ходжа Абдула

     1. habi
      habi

      Здравей те, може ли да попитъм цените какви са, например за късмет какви пари се плащат? Благодаря предварително

      1. Админ
       Админ

       Да, може и това е основната ни задача, за дадем пълна и точна информация. Когато споделите своят проблем и зададете въпрос в имейла тогава ще ви дадем информация за услугите и цените.
       от екипа на ходжа Абдула

   2. Николай
    Николай

    Искам да върна любовта на живота си.Бяхме лудо влюбени.Не знам какво се случи.Ние се запознахме по интернет на 17.08.2008 и заживяхме като двойка от 2008 ,а през 2015 12.09 сключихме брак,но на 31.05.2020 сутринта моята жена ми каза ,че иска да се разведем и ,че повече не ме обича.В момента живеем заедно и спим на едно легло с отделни завивки.Имаме и момиченце Елеоноре на 1г и 10 месеца.Моного я обичам и искам отново да се обичаме както преди.Моля помогнете ми.Много ме боли,изгарям по любов за нея,а тя не дава дори да я докосна и постоянно говори,че вече го е решила,че иска развод и,че е категорична.Живеем в Белгия Брюксел от няколко години.Моите имена са: Николай Русчев Стефанов ,а тя се казва:Мариям Атанасова Илчева.Благодаря Ви много от сърце и душа!

    1. Админ
     Админ

     Ходжа Абдула се занимава с такива заплетени случаи както Вашия. Поискайте помощ в лично писмо и той ще откликне.
     От екипа на ходжа Абдула

     1. Цветан
      Цветан

      Здравей искам да върна семейство то си от осем месеца не сме заедно моля ви за помощ умолявам ви помогнете ми

    2. Sashko
     Sashko

     Как до се свржа с него

     1. Админ
      Админ

      Прочетете отново статията и вижте къде да натиснете, за да се свържете с него. Много ясно е написано. Вероятно сте го пропуснали при първия прочит. Случва се когато хората имат магия. Ходжа Абдула помага точно на такива хора.

   3. Detelina
    Detelina

    Zdraví kak dá se vursha s vás na lichnos

    1. Админ
     Админ

     Моля пишете във формата за контакт, която ще намерите под всяка статия на сайта на ходжа Абдула.

   4. Цветан
    Цветан

    Здравей искам да върна семейство то си от осем месеца не сме заедно моля ви за помощ умолявам ви помогнете ми

    1. Админ
     Админ

     Ходжа Абдула помага точно в такива случаи както е Вашия. Нуждаете се като начало от гадание. Можете да го поръчате като пишете във формата за контакт. Там напишете точно какво желаете.

   5. 0889853421
    0889853421

    Имам много лоша черна магия заровилиса името ми в пресен гроб от злоба от пет години било щесе спася ли молясе на бог от сърце и душа дано ми помогнете

    1. Админ
     Админ

     Ходжа Абдула е ви помогне.

    2. Павлина

     Имам нужда от помощ искам да си върна любовта на човека с който живех

   6. Таня
    Таня

    Здравейте, семейството ми преживява големи финансови загуби в последните няколко години; внезапни болести; превозното средство, от което зависи финансовото ни състояние, постоянно се поврежда и изисква големи ремонти; инвестираме в различни неща и нищо не се поучава.

    1. Админ
     Админ

     Така се случва когато има магия. Вземете си мерки.

   7. Таня
    Таня

    Здравейте, семейството ми преживява големи финансови загуби в последните няколко години; внезапни болести; превозното средство, от което зависи финансовото ни състояние, постоянно се поврежда и изисква големи ремонти; инвестираме в различни неща и нищо не се получава.

    1. Админ
     Админ

     Пишете веднага във формата за контакт за да поднесем проблема ви на ходжа Абдула.
     от екипа

   8. Славянка
    Славянка

    Имам нужда от помощта на ходжата

   9. Славянка
    Славянка

    От 1 и 2 месец съм със един мъж но тои е женен и във момента разбрах че е намерил по младо момиче и че я предпочита пред мен моля за помош

    1. Админ
     Админ

     Ходжа Абдула каза веднага да пишете лично писмо във формата за конакт , за да получите отговор от него. Положението ви не търпи отлагане.

     1. Rositsa
      Rositsa

      И аз имам съмнения че имам магия от миналата година

      1. Админ
       Админ

       Имате подробен отговор в имейла си.

   10. Тони
    Тони

    Моля много за помош.Писахв хмела на ходжа Абдула.Зс живота ми става въпрос.С тежка страхова,тревожно и депресия, медикаменти пия много е зле.С три опита за самоубийство съм.За

   11. Ганка
    Ганка

    Имаме проблем в семейството

   12. Радостина Иванова Йорданова
    Радостина Иванова Йорданова

    Здр бях писала на ходжа Абдула моляте искам да ми кажеш дали има смисъл да се боря за любовта на човека със който съм или да се разделям със него и да си взимам детето

    1. Админ
     Админ

     Винаги има смисъл човек да желае своето щастие.

    2. Rositsa
     Rositsa

     Финансови средства сканда ли

     1. Админ
      Админ

      Имате подробен отговор в имейла си. Отворете го .

   13. Екатерина Василева
    Екатерина Василева

    От два месеца съм с един мъж,в когото се влюбих много.Да,обикнах го,искам да съм с него..Той не е готов за сериозна връзка,изневерил ми е.Искам да си го върна.От последната ми връзка стигнах до психиатрия.Не искам да ми се случи отново

    1. Админ
     Админ

     Имате вече подробен отговор в мейла си.

     1. Емилия
      Емилия

      Брат ми не може да ходи самостоятелно, прави по няколко крачки, но трябва да му помагам. Обиколили сме много доктори, но никой не може да разбере какво му е. Вече не знам какво да правя. Моля, помогнете му отново здраво да стъпи на крака

      1. Админ
       Админ

       Ходжа Абдула вдига на крака хората поразени от магия. Пишене лично в мейла и ще ви бъде дадена информация какво е необходимо във Вашият случай.

   14. Христина
    Христина

    Разделена съм със съпруга си заради една ученичка в момента не иска да ме види и чуе моля ако може да ми помогнете да си върна съпруга си

    1. Админ
     Админ

     Ходжа Абдула помага точно в такива тежки случаи. Имате отговор в имейла.
     от екипа

    2. Милен
     Милен

     Здравеите Христина може ли телефон дасе свържа с ходжата, имам саштия проблем

     1. Админ
      Админ

      Свързването с ходжа Абдула става когато напишете имейл.

   15. Валентин
    Валентин

    Разделих се с жена ми и спрях всеки контакт с нея и от тогава всичко се случва наопаки.Имаам ли лоша намеса и бившата ми ли я поръча

    1. Админ
     Админ

     Ходжа Абдула прави точно такива гадания.

   16. Красимир
    Красимир

    Здравейте искам да направя ритуал любимия да се върне при мен

   17. Красимир
    Красимир

    Моля обадете на номер 07771146645 или ми дайте ваша фб връзка

    1. Админ
     Админ

     Пишете в мейла, който ще намерите във формата за контакт под всяка статия в сайта. Ходжа Абдула не търси клиенитте си по телефон , фейсбук или имейл. Който има нужда го търси и го намира.

   18. Ангел
    Ангел

    Здравейте,
    Може ли да съберете двама разделени? От 4+ години сме заедно, до края на януари когато тя ми каза че се разделяме.. Направих глупост и влезнах в болница.. Като излезнах се видяхме 2-3 пъти .. Тя ме потърси .. Заминах за чужбина и април се върнах.. Живеем разделени, но всеки петък или събота отивахме за два три дни заедно някъде.. От седмица пак започна да ме избягва, да се дразни че я търся, че и казвам че я Обичам и звучало блудкаво, не била тинейджърка… Общо взето всичко пак назад.. Може ли да се помогне? Питам сериозно? Много ясновидци в кавички казват че могат а в същност ти взимат парите.. Живеят от човешкото нещастие..
    Нали знаете: Удавника се хваща и за сламка с надеждата да не се одави.. Та и ние които Обичаме сме така..

   19. Светлин Димитров
    Светлин Димитров

    Здравейте От година и половина съм с жена която много обичам но в последно време нещо се отдръпна може ли нещо да се направи за нас двамата

    1. Админ
     Админ

     Ходжа Абдула се занимава точно с такива сложни случаи. Пишете своята молба на имейла, който е във формата за контакт под всяка статия в сайта.

   20. Димитър
    Димитър

    Разделих се с жената на моя живот! След двугодишна връзка! Вече два месеца е с друг! Може ли да помогнете, моля!

   21. …

    Разделих се с мъжа на моя живот! След двугодишна връзка! Вече два месеца е с друга! Може ли да помогнете, моля бяхме сгодени

   22. …

    Разделих се с мъжа на моя живот След двугодишна връзка Вече два месеца е с друга Може ли да помогнете, моля бяхме сгодени

    1. Админ
     Админ

     За да се каже с абсолютна точност е необходимо пълно гадаене. Пишете имейл , който ще намерите във формата за контакт и споделегте желанието си че искате пълно гадаене.

   23. Миро
    Миро

    Здравейте. От 15г. съм с жена ми имаме две прекрасни деца. През годините имахме ядове и скандали,но мислех че е нормално. Поледните няколко месеца след скараниците тя все ми казва че иска да се разделим. От 15 дни аз вече не живея с нея и децата. Пойсках и втори шанс но тя каза че не ме обича изопщо и била изтинала към мен.При всеки разговор в който аз искам да се сдобрим става по зле,днес дори ми каза че иска развод. Мисля че имаме магия. Ако може да помогнете ще съм благодарен.

    1. Админ
     Админ

     Ходжа Алдула се занимава с такива сложни пролбеми както е Вашият. Изисква се от Вас само да се доверите , да поръчате гадаене от ходжата и да следвате неговите съвети.

    2. Админ
     Админ

     Всичко може да се постигне в този живот , само и единствено когато се действа и не се чака да стане достатъчно късно.

   24. Силвия

    Искам и ас да си върна децата от домовете но нямам как борила са е адвокатка спечелила е делата но още ги даржат нямам и вазможнос финансово да хода при тях

    1. Админ
     Админ

     Деца се гледат с финансова възможност. По добре е да са там.

    2. Админ
     Админ

     Деца се гледат с пари. Вие нямате финансово да ходите при тях, а какво остава да ги гледате. Именно поради това не са ви ги върнали.

   25. 123
    123

    Здравейте ,

    Близо 6г живях с човек , който до последния момент се раздаваше за мен и постоянно ми казваше и показваше колко ме обича. Докато преди 20 дни не рухна всичко точно за 1 минута . И до ден днешен не мога да се обясня как се случи , но се появи девойка , която е с 18 г по-малка от него и как и какво стана не знам , на се и нанесе да живее при него. До ден днешен той нито желае да седне очи в очи да разговаря с мен , нито пък иска да говори както с родителите си , които са против случващото се , нито с роднини и приятели .
    Ако може да помогнете ще бъда благодарна

    1. Админ
     Админ

     Магията разрушава семейстовото. Така е станало и при вас. Пишете лично в имейла и ще Ви бъде помогнато.

    2. Админ
     Админ

     Ходжа Абдула помага точно при такива житейски обрати, които не са от бога.

   Вашият коментар

   Админ

   Това е профилът на администратора на сайта на ходжа Абдула.