10+ отговора на въпроса как да го накарам да мисли за мен. Трикове, ритуали и магии. Как да го накарам да ми пише. Работа чрез телепатия да се влюби от разстояние. Да се привърже отново.

Стремителното развитие на отношенията понякога охлажда мъжките чувства, води до дребни конфликти и разногласия. Психолозите имат два подхода за поправяне на ситуацията – с добро и с лошо. Първо някои принудителни мерки в таблица.

Как да обновя отношенията
Начин Как ще го засегне
Покажи му, че те губи той цени това, което губи
Наруши му комфорта обича удобството в детайлите – вкусна храна, внимание
Остави го в мълчание той иска да е изслушван и разбиран
Създай неопределеност той ще се запита дали е още обичан, дали се е появил друг
Отстрани се остави му време да помисли и анализира

По-долу ще видите „сладки“ начини за привързване на партньора.

Как да го накарам да мисли за мен (без да сме двойка)?

Мъжете не са така импулсивни като нежния пол. И да се влюбят, не бързат да демонстрират чувствата си. Предпочитат да пуснат ситуацията на самотек.

Как да ги импулсираме да развият своето отношение и да се настаним трайно мислите им? Жената има природно „вградена“ магия, но трябва да си помогне и с правилно поведение.

Не се натрапвай
Ходжа Абдула магия за любов 02
Понякога се налага да се потрудим за желаните отношения

Жената, която показва лека незаинтересованост, бързо „хваща“ мъжа. И обратно – тази, която се лепва и натрапва, отблъсква. Преследването и настойчивото внимание отчуждават и най-стойностния мъж. Прилепчивите и досадни жени просто уморяват.

ВАЖНО: Вижте идеи по темата как да го накарам да мисли за мен, споделете и своя опит или просто попитайте ТУК, в нашия форум с коментари!

Ползвай разумно технологиите

Телефоните, чатовете и соц. мрежите подлъгват. Не му пращай есемеси през час, не му пиши по повод и без повод. И после не предявявай претенции защо не е отговорил или защо е отговорил късно. Това прилепване е не по-малко досадно от физическото. И показва силна заинтересованост.

Забави малко любовната връзка

Отпусни и себе си. Маниакалното преследване на любовна връзка се излъчва от жената и се хваща на интуитивно ниво. Това не просто отблъсква, а направо плаши.

Не подхранвай егоизма му

Егоизмът е разпространен сред мъжете, заради домашното възпитание. Някои подсъзнателно възприемат жената като заместник на майка си. Не го поощрявай, за да не стане зависимост. Въпреки неясното бъдеще с този мъж, поддържай равноправни отношения, не поемай повече отговорности, не прави нищо сама.

Бъди различна

Мъжете харесват весели, открити и жизнерадостни жени. Привлича ги лекотата. Ценят доброжелателните, забавни, активни хора, които се смеят и умеят да си прекарват добре времето. Да са леко загадъчни, като обещание за още по-хубави находки в характера и поведението.

Не си загубвай акъла

Влюбената жена е готова да се отвори като цвете и да се раздава. Това не е разумно. Отворената книга не е интересна.

На първо време не се разкривай. Не предоставяй подробна информация за себе си. Ограничи се с общи изречения, когато те пита за миналото ти. Не разказвай в детайли, не споменавай предишни връзки.

Когато те хвали и ти прави комплименти, благодари с усмивка и не се обяснявай.

Магия за привличане на мислите му

Няма да задълбаваме в психологията. За интимните отношения са изписани томове.

Има и друг начин да се подходи към проблема – чрез магия или по-точно чрез манипулиране на енергията на невидимо ниво. Ние сме енергийни същности, разположени в енергийна матрица. Имаме способността да въздействаме и да ни въздействат.

От древността досега са създадени милиони ритуали и обреди за привличане и привързване. Магията с възли е от най-старите. За да я опиташ, трябва само вяра.

Намери червена връв или панделка. Ако я купуваш, не си взимай рестото. В нощта срещу събота направи следното.

 • Създай романтична атмосфера с музика, свещи и аромати, за да се настроиш емоционално на любовна вълна.
 • Медитирай върху образа на желания човек. Визуализирай го, оживи го в представите си.
 • Извикай в сърцето чувствата и усещанията, които желаеш.
Ходжа АБдула магия за любов 06
Магията зависи от енергийното ти състояние, което ти ще изградиш съзнателно и целенасочено.
 • Нататък взимаш панделката в ръка и правиш първия възел с думите: Заявявам ясно и съзнателно моето желание.
 • Завързваш втори възел и казваш: Нека сърцето на… (името му) се изпълни с любов към мен.
 • Трети възел и думите: Той ме обича и аз го обичам, ние сме едно.
 • Четвърти възел: Нашите чувства са силни.

Продължаваш да правиш възли и да „завързваш“ в тях желанието си, както го усещаш. Думите по-горе са примерни. Ти ще завържеш това, което чувстваш в сърцето си.

Завързваш, докато изчерпиш всички детайли на желанието си или когато панделката свърши. Лягаш си и я слагаш под възглавницата. Спиш с нея 3 нощи. След това отнасяш панделката до дома на желания мъж и я заравяш близо до вратата му. В идеалния случай той ще стъпва върху нея, когато влиза и излиза от дома си.

Очаквай резултати до 3 дни, 3 седмици или 3 месеца. Срокът зависи от силата на емоционалната ти настройка по време на ритуала.

Как може да ти помогне ходжа Абдула?

Магии като описаната по-горе не са шега, те носят точни, мощни резултати. Но не винаги, защото обикновеният човек трудно изгражда енергийна основа за ефикасна магия. Сигурният начин е помощ отвън, от човек със специални способности като ходжа Абдула.

Любовта е любима тема на ходжа Абдула. Той с готовност се отзовава, за да помогне и да отвори път на нежните истински чувства.

Ходжата има свои методи за извикване на любовта. Понякога ползва магия, понякога муски и амулети. Понякога се налага да деактивира стари посвещения в безбрачие и родови магии от предно поколение. Причините за неуспешна любов са разнообразни, но ходжата знае правилния подход за всяка от тях.

Вижте и ТОВА: Мюсюлманска молитва за любов. Ходжа произнася дуа за любов и сура за разваляне на магии. Арабска молитва.

Как да го накарам да се привърже към мен
(когато вече сме двойка)

Връщаме се към психологията, за да видим как с правилно поведение ще накараме партньора си (може би вече съпруг) да се нуждае от нас и от нашите отношения. Споменахме вече, че мъжете обичат и държат на комфорта – в бита и в отношенията. Ето някои „малки хватки“ от психолозите.

Изкушавайте го рано сутрин

Той има желание да бъде съблазняван отново и отново. Прави го сутрин, когато бърза и времето му е разчетено. Изкушавай го в моменти, когато не може да се възползва. После той ще мисли за теб с часове и ще чака с нетърпение вечерта.

Целувка преди работа

Рутината на съвместния живот поразява най-напред утрините. В малкото време преди работа всичко се върши бързо, отмерено, машинално. Хората приличат на роботи, бързат, нямат време за „глупости“ като любов и внимание.

Нежно погалване, целувка на изпращане в такъв миг вършат чудеса. Те създават нова емоционална основа на започващия ден и поддържат нежните чувства в двойката.

СМС с едва доловимо желание

Напомняй за себе си през деня.

Ходжа Абдула магия за любов 03
Умната жена знае кога да изчака и кога да пише

Не му позволявай да се потопи в друга енергия, в други проблеми. Не оставяй място за впечатления от друга жена. Мъжът най-силно реагира на сексуалния подтекст. Напиши му есемес, за да подсилиш очакванията му за вечерта.

Похотлива бележка

Ако излизаш рано и няма да го видиш буден сутринта, замени сутрешната нежност и целувка с любовна бележка. Може да е романтична или похотлива, зависи от момента и от неговата чувственост.

Направи нещо неочакано

Много жени неправилно възприемат, че романтичните жестове са приоритет на мъжа. Ти можеш да провокираш неочакван завой в привичните отношения. Направи му подарък, облечи се различно, заведи го на ново място. Изненадай го и освежи сетивата му.

Хвали талантите му в спалнята

Този трик се е превърнал в клише и пак работи безотказно. Мъжът се ласкае и окрилява, когато хвалят мъжките му способности. Дори да предполага, че ласкателството е преднамерено, пак ще изпита удоволствие. Той иска да вярва, че е добър любовник, и ще повярва.

Слушай внимателно

Мъжете често разказват неща, които не са особено интересни за жените. Слушай внимателно, а не фиктивно. Направи усилие да присъстваш в разговора, а не да си интериор.

Жена, която демонстрира жив интерес към работите на мъжа, не губи ценността си за него, дори когато остарее и повехне.

Спазвай обещанията си

В началото влюбените си обещават всичко – близост, подкрепа, вярност. Любовта ги вдъхновява, но с времето обещанията избледняват. Не позволявай на ежедневието и рутината да направят това.

Ритуали на ходжа Абдула за събиране на двойки

Ходжа Абдула е търсен за възстановяване на отношения. Масово в съвременния свят се случва хората да се разделят, да се развеждат, да се карат и нараняват. Но когато има желание отношенията да се поправят, има и начини.

Ходжа Абдула помага с премахване на пречката пред добрите отношения и любовта. Той открива причината за смразяването и я деактивира. Най-често се натъква на уроки и други форми на външно недобронамерено влияние.

Погледнете и ТОВА: Мълчанието на мъжа при раздяла. Кога започва да му липсваш на мъжа след раздяла? Как се държи наранен мъж?

Как да го накарам да ми пише?

Ти искаш инициатива от негова страна – да пише, да се обажда, да те търси? Вземи негова и своя снимка, изкарани на хартия. Желателно е да са портретни, в еднакъв формат.

Капни върху лицето му капка восък и залепи своята снимка лице с лице, все едно образите ви се целуват. Завържи снимките с червен конец и произнеси заклинание със свои думи, например: Искам винаги да сме заедно. Или: искам да ме търси и да ми пише.

Прибери снимките на скрито място. Докато образите се „целуват“, заклинанието ще действа.

Как да го накарам да се влюби от разстояние?

Ритуалът с пръстени почти винаги е успешен.

Ходжа Абдула магия за любов 01
Сватбените халки включват към мощен егрегор

Вземи два пръстена и червена връзка с дължина 30 – 40 см.

Прекарай връзката през единия пръстен и кажи: Наричам те на… (името на момчето). Прекарай връзката и през втория пръстен и кажи: Наричам те на… (твоето име).

Завържи един възел и кажи: Завързвам едно към друго сърцата на… (името на момчето) и на… (твоето име). Направи втори възел и кажи: Свързвам любовта ни за минути и часове, за дни и месеци, за години и векове. Направи трети възел и кажи: Нека… (името на момчето) обича… (твоето име) нино и присно, во век и веков! Амин.

Направи заговора три поредни нощи в три поредни седмици. Междувременно крий завързаните пръстени под възглавницата. Ако този амулет се развърже, и любовта ще се разпадне.

Как да го накарам да се влюби в мен отново?

Вземи негова и своя тениска, да са носени. Под светлината на пълна луна сложи дрехите една до друга и се помоли на Господа да изпълни желанието ти за обновена и свежа любов. Дай обет, с който да платиш за помощта.

Капни върху тениските (приблизително където се пада сърцето) по малко светена вода. Прилепи ги една към друга, сякаш се гушкате. Сгъни ги, колкото е възможно, и ги завържи, да не се отворят. Закопай тениските на пусто място. Докато дрехите са заедно, и вашите енергии ще стоят преплетени.

Как да го накарам да мисли за мен чрез телепатия

Фокусирай се върху задачата и се освободи от други мисли. Представи си как той спи. Разгледай го, оживи образа му. Отпусни се и влез в медитация. Дишай дълбоко и равно. Представи си всички детайли от външния му вид – очи, коси, устни…

Когато събереш жив образ, фокусирай се още по-силно и си представи как проникваш в неговото тяло, после в съзнанието и мислите му.

Започни да му внушаваш желаните мисли: … (твоето име) ми липсва. Искам да я видя. Искам да й се обадя. Нуждая се от нея.

Повтарящ телепатичните сеанси, докато той изпълни внушените неща.

Магии и заклинания на ходжата за влюбване

Психологическите и магическите методи за влюбване са надеждни и често са успешни, но много зависят от изпълнителя – доколко е концентриран, целенасочен, уверен и вярващ в положителния резултат. И най-малко съмнение, дори в подсъзнанието, отслабва въздействието.

Ходжа Абдула ще помогне, ако опитите за влюбване са неуспешни. Колкото по-дълго не идва любовта, толкова по-належаща е помощта от специалист. Възможно е да има кармични причини за неуспеха. Често се намират проклятия, магии, уроки и други външни въздействия. Много хора съзнателно са направили обет за безбрачие или са се отказали от деца в предишни превъплъщения и сега още страдат от това. Ходжа Абдула успешно деактивира такива влияния. Той привлича сърцата на подходящи хора и ги привързва едно към друго. Възстановява семейства, като помага на двойката да възстанови чувствата си.

Можеш да потърсиш ходжата с конкретно желание за конкретен човек, а може просто да поискаш любов и подходящ  партньор. И в двата случая ходжа Абдула ще даде правилното решение, което е в синхрон с личната съдба и на двамата партньори – без насилие или т. нар. черна магия.

Още по темата ТУК: Лесна магия за влюбване. Как се прави магия за любов, която действа веднага? Бърза магия за влюбване от разстояние.

Видео: Любовна честота, прекрасен фон за любовни ритуали и заклинания.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Пишете на Ходжа Абдула, като попълните коректно всяко едно от полетата по-долу. Също можете да оставите и коментар във формата за коментари:

  Всички полета са задължителни. Проверете данните дали са точни, защото от това зависи дали ще получите отговор и какъв ще бъде той!

  ВАЖНО: Отговор ще получите най-късно до 24 часа на електронната си поща, която сте посочили. Ако до едно денонощие не пристигне отговор, погледнете и в папката СПАМ. Може вашият отговор да се намира в нея.

  This Post Has 3 Comments

  1. Нелияна
   Нелияна

   Благодаря на ходжата, срещнах най-прекрасния съпруг и съм безкрайно щастлива

  2. Пламена
   Пламена

   Разделих се с приятелят ми. Исках да говоря с него, но по никакъв начин не можех да се свържа с него. Писах на ходжа Абдула и след 2 часа приятелят ми звънна да се видим и да говорим.

  3. Жанета
   Жанета

   При мен се оказа родово проклятие от 2 поколения. Вече всичко е наред при мен.

  Вашият коментар

  Админ

  Това е профилът на администратора на сайта на ходжа Абдула.