Мистериозната молитва за любов от ходжа Абдула, която можете да произнесете и сами.

Мистериозната молитва за любов от ходжа Абдула, която можете да произнесете и сами.

В следващите редове ходжа Абдула дава много конкретна информация за това, как да произнесете работеща молитва за любов. Чува се от Ангела Хранител

Той ви уверява, че е много трудно да намерите такава силна молитва, където и да било. Предоставя ви я с удоволствие, за да можете и сами да си помогнете.

Четенето на тази молитва е много лесно и има практически резултати при хората, които са я ползвали. И ако решите и вие да я изпробвате, ще се изненадате от нейната ефективност. Важното е да изпълните всички указания както трябва. Тогава резултатът е гарантиран. Трябва да знаете нещо много важно преди това. Ако вие или човекът, когото искате да привлечете с тази молитва, сте под влияние на черна магия или някакво проклятие, първо е необходимо да се изчистят от вас и след това тази молитва ще хване дикиш.

Как се прави тази молитва за привличане на любим човек?

Първо, докато се молите за любов, запомнете, че трябва да прочетете 23 стих от Сурата на покаянието и това е от значение за успеха на молитвата. Тя ще бъде чута от вашия Ангел Хранител и той ще ви помогне за нейното изпълнение. Този, който чете молитвата преди да се е покаял, с прочитането на стих 23 от Сурата няма да постигне никаква ефективност. Ако желаете това да го направи ходжа Абдула вместо вас, той ще приеме с удоволствие. Необходимо е само да го помолите на имейл адрес, който ще намерите най- отдолу във формата за контакт или като пишете молбата си под статията.

Преди да прочетете молитвата, е необходимо да се снабдите с 1 кубче захар и чаша вода.

молитва за любов - 03, ходжа АбдулаСпоред книгата на Бахира, когато се чете молитвата на любовта, трябва да има кубче захар и вода. Те символизират силата на любовта и живота. Четейки, върху захарта се пренася божествената сила на любовта с изричането на молитвата. Водата пък приема силата на живота и нейното значение е огромно при тази молитва.

Трябва да направите следното:

Молитвата се чете през деня, когато грее слънце.

 1. Трябва да вземете със себе си кубчето захар и чашата вода. Отидете на тихо място и се насочете към Изток, откъдето изгрява слънцето.
 2. Християните, които правят тази молитва, задължително трябва първо да пишат на ходжа Абдула, за да може той да направи ритуала за покаянието им.
 3. После е необходимо те да сложат своя кръстен знак пред себе си. Ако нямат такъв, може да го нарисуват. Това е символът на вярата и той трябва задължително да присъства в молитвата.
 4. Сложете кръста, чашата вода и кубчето захар пред себе си, и кажете следните слова на глас:

„Аллах, Боже, предлагам ти водата, която да осветяваш и да я правиш светена и благословена, и да направиш такава захарта за сладката любов. Моля Те да приемеш молитвата за любовта към теб и моята любима душа, която искам да привлека към себе си, заради името и почитането на всички предци!“

Този текст е адаптиран на български за всички незнаещи турски език.

Оригиналният текст на турски е:

“Allah’ım bize aziz ve mübarek kıldığın suyu, leziz ve şirin eylediğin şekeri dergah-ı merhametine sunuyorum ve şimdiye kadar gelmiş geçmiş bütün güzel insanların yapmış olduğu ibadetler ve sevaplar hatırına, senden aşk duasının kabulünü niyaz ediyorum.”

Ето го и втория етап от молитвата за любов, която се намира в 23-тия стих на Сура Тауба на любовта. Той трябва да се изчита само на турски. Затова го предлагаме за по-лесно с български букви:

„О ейюхелезоне вменъ ла тетъъъъъъъъъъъъъъъъ и ъхънекумъ евлъие иистехаббюл куфре алел ъмъни,
а мъжете йетевелехум минкум фе улъйке химлим.“

За знаещите турски ето и оригиналния текст:

“Yâ eyyuhellezîne âmenû lâ tettehızû âbâekum ve ihvânekum evliyâe inistehabbûl kufre alel îmâni, ve men yetevellehum minkum fe ulâike humuz zâlimûn.”

молитва за любов - 02, ходжа Абдула

 1. След молитвата кубчето захар го сложете във водата.
 2. Затворете очи и положете усилие да визуализирате мечтата си да бъдете с човека, когото искате да свържете със себе си и да се влюби във вас. Мислено изразете всичките си чувства и искреност, че наистина искате този човек и че сте готови да направите всичко за него или нея, за да бъде щастлив с вас.
  Това трябва да продължи около 10 мин. Визуализацията е просто да си го представите. Не е необходимо да го виждате с очите си. Почувствайте го със сърцето си. Можете едно и също да визуализирате, но не забравяйте да е най-малко 10 минути.
 3. След това отваряте очи и казвате:

„Аллах е велик! Благодаря ти Боже за любовта, която ми даваш!“

 1. И изпивате половината вода наведнъж.
 2. Другата половина е необходимо да я дадете на човека, когото искате да привлечете. Ако няма такава възможност, е необходимо под бутилката, в която ще я съхранявате, да сложите неговата снимка и имена.

Ако всичко сте изпълнили както трябва успехът ви е гарантиран. Пишете на ходжа Абдула по-долу във формата за контакт, в случай че срещате затруднения или ако имате въпроси за правилното изпълнение на молитвата!

Вижте и ТОВА:

Още информация в нашите източници на английски и арабски: ♣ Изследвания върху Корана. ♣ Текстът на Корана. ♣ Най-значителните сури.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Пишете на Ходжа Абдула, като попълните коректно всяко едно от полетата по-долу. Също можете да оставите и коментар във формата за коментари:

Всички полета са задължителни. Проверете данните дали са точни, защото от това зависи дали ще получите отговор и какъв ще бъде той!

Вашият коментар