Магически думи за сбъдване на желания. Магия за сбъдване на желание със захар. Мощна техника и ритуал от ходжата. С огледало. Тибетска молитва. Молитвата „7 дни“. По пълнолуние

Словото има творческа сила, това е заявено в първия ред на Новия завет. Някои думи – уж обикновени, са реални заклинания. Да си ги представим като пароли, преобразуватели, които ни превключват на продуктивен път. Свързват съзнанието с подсъзнанието и премахват блокажите, с които сами си пречим на целите.

С изричането на определени думи получаваме неща, към които безуспешно сме се стремили с години – това е главно щастие под формата на успех, любов, благосъстояние.

Думи – заклинания за всичко в живота
Дума – заклинание Скрито послание
Благодаря „Дарявам Благо“. Когато дарявам, получавам
Дай Бог поверявам се на Висшите сили, вярата е ярка творческа енергия
Позволявам премахвам вътрешните блокажи, породени от минал опит – осъзнат или от подсъзнанието
Така е! изразявам увереност, проявявам свободна воля, придобивам сила

За нещастие днешната култура шаблонно си служи с думи като „ужасно“ и „страхотно“ дори в положителни изречения: ужасно съм доволен, страхотно си прекарах. Такива думи материализират само негативи. Сами се „самоомагьосваме“ с речта си всеки ден.

В тази статия разкриваме магическата сила на ежедневните думи и как чрез тях да проявяваме желаното.

Магически думи за сбъдване на желания

Магическите думи за изпълнение на желания са мощни инструменти, достъпни за всеки. Ако се  осъзнаваше, нямаше да има толкова лош късмет, концентриран в съдбите. Добрите думи и думите – кодове привличат висша подкрепа, отблъскват демоните, които пречат, и унищожават прегради.

Професионалните коучове учат паролите да се казват на глас, за да ги чуе Вселената. Това е само похват. Вселената чува какво мислим. Думите на глас заглушават собствените ни негативни формули, с които сме свикнали да оперираме. За да привлечем желаното, нека работим постоянно с магическите думи – и на глас, и наум.

Напиши желанието си на лист хартия и в коментар!

Чували сте за писането на желания. На материалистите им звучи безсмислено. Няма място за присмех и сега ще обясним защо.

Мисълта е материална, но й трябва здраво фиксиране, за да се прояви. Това се случва, когато тази мисъл постоянно присъства неизменна, стабилна, ясна. В ума ни обаче тя варира, влияе се от моментното настроение и текущите ни приоритети.

 • Пример: да си представим, че желаем любовна връзка с качествен човек. Един път мислим за любовта изобщо, друг път си представяме конкретен мъж. Един път искаме да е физически привлекателен, друг път пожелаваме да е мил и внимателен. Това е според текущото ни състояние. Някой ни е нагрубил и за момента оценяваме по-високо доброто отношение.

Начинът на мислете от примера е нормален, но не материализира желанията. Целта се обстрелва хаотично и няма промяна.

Molitva-04
Записването на желаното (цели) е ритуал

Ето защо пишем желания на хартия. За да се напише, желанието трябва да се обмисли, да се формулира, а това е продуктивен подход. Разбира се, малцина боравят добре със словото и умеят да формулират ясно и чисто.

Проверете дали вие умеете. Напишете желанието си в коментар, за да ви помогнем да го формулирате, така че да се изпълни. Ходжа Абдула ще отговори на някои от коментарите, а на други ще даде ценни напътствия на имейла, който е посочен.

Напиши желанието си ТУК, в нашия форум!

Как още по-силно да фиксираме мечтата си, за да се сбъдне? За това са молитвите, ритуалите, магическите обреди и заклинания. Някои ги наричат трикове. Добре, нека е така. Целта ни е да излъжем мозъка си, защото той най-силно ни пречи да комуникираме директно с Вселената. А Вселената е отворена за всяко желание, стига то да вибрира в нейната честота.

Следващите молитви и ритуали ще помогнат на самите нас да станем творци на живота си и събитията в него.

7 дни. Силна молитва за сбъдване на желание

Господи Исусе Христе, обърни се към мен и приеми горещата ми молба. Вярвам в твоята безконечна милост и се оставям в ръцете ти. Благослови моето желание (описва се кратко – две три думи) и направи, така че да го преживея. Нека бъде Волята Ти вовеки, и ако е такава Волята Ти, помогни ми в моите цели и намерения. Да е Твоята Воля, Господи, амин!

Молитвата е супер силна и при единично казване. За реални резултати се казва по схема – минимално 7 дни, по 7 пъти дневно в 7 поредни часа в седмата минута от часа.

Сакралното число 7 издига желанието и подсилва енергията. Тъй като сме грешни и несъвършени, излъчванията ни не достигат до най-високите нива на Небесния свят. Тази молитва, повторена по свещена схема, поднася човешкия глас нагоре, много повече от обичайната му възможност.

Начин на молене: необходима е пълна концентрация. Да няма странични мисли, да не „бяга“ мисълта към околните дразнители. Ако е шумно, сложете тапи или слушалки и пуснете настройващ инструментал. Почувствайте сърцето си, отворете го съзнателно към Вселената. Концентрирайте желанието си в сърцето, почувствайте го почти физически. Мислено го устремете към Бога.

Ритуал за сбъдване на желания

Ритуалът се прави с помощта на колан, който не е нанизан на панталони. Настройката и концентрирането са както описахме в предната глава. Държим колана опънат пред сърцето, с две ръце и изричаме:

Край с край ще се съедини, моето желание ще се реши. Няма пречки и проблеми, всичко става тук навреме.

Сложете колана и го закопчейте. Добре е коланът да е пластмасов и да се сложи на голо, защото ще се наложи поне 21 дни да се къпете с него. Не трябва да се сваля, докато не се появи продуктивна възможност за реализиране на желанието. Ако реализацията тръгне по-рано, коланът се носи 21 дни и се сваля с благодарствена молитва.

По време на ритуала внимавайте за появата на нови възможности. Хващайте ги, те постепенно водят към целта.

Бяла магия за сбъдване на желание от ходжата

Молитвите и желанията човешки обикновено не достигат до висшите нива на Небесния свят и до Господа, защото сме изпълнени с негатив, който ни приковава към земната реалност. Да си представим, че лошите ни мисли, постъпки и чувства, както и негативът, излъчван от околния свят към нас, образуват покрив, който ни дели от Източника. Не можем да получаваме живителна енергия (което ни разболява, пречи и потиска) и не можем да излъчваме нагоре послания. Комуникацията с Любовта и Светлината е препречена.

Има разни начини да се преодолее негативната бариера. Най-прекият е чрез свята личност – застъпник, който комуникира от наше име. Например като се молим на светците и на Богородица, ние се обръщаме към тях като към посредници към Господа, за да предадат молбата.

На земен план рядко, но се намират свети и чисти хора, които да се молят за нас. От десетилетия такава функция изпълнява ходжа Абдула. Външната страна на неговата дейност са молитви, ритуали, муски. Същността е чисто послание от наше име до Небесния свят.

Ходжата нарича този вид посредничество бяла магия. Чрез нея той помага да ни се чуе гласът и да ни „обърнат внимание“ там Горе.

А сега ще видим няколко ритуала, в които ролята на посредник е възложена на магически предмети, които концентрират и усилват енергията – захар, огледало, сол, кристали и др.

Сбъдване на желание със захар

Ритуалите със захар са подходящи за подобряване на цели сфери от живота. Даже Ванга е ползвала този ефективен посредник. Захарта записва „програмата“ и я запазва непроменена, за да се изпълни. За предпочитане е захарта на бучки, те лесно се зареждат с нужната енергия.

Molitva-01
Захарта и водата „запаметяват“

Като начало купуваме бучки и ги прехвърляме в дървена кутия с капак. Бучките се нареждат на един ред – колкото се съберат, и се затварят надеждно с капака. Слагаме кутията под възглавницата за 21 нощи. Всеки път при лягане се изчистваме от странични мисли. Ключов момент е да не се мисли в леглото за лоши неща. Концентрираме се върху желанието си – мислим за него, представяме си го възможно най-цветно и картинно. Стараем се да изпитаме в сърцето онази радост, която ще ни сполети заедно с реализирането на тази мечта.

Така в течение на 21 дни зареждаме захарта с желанието си. От качеството на изпълняване на този етап зависи дали ритуалът ще сработи. Каквато програма се запамети, такава ще се реализира.

След 21 дни програмата е фиксирана в захарта. Отиваме с дървената кутия в църквата, когато е по-спокойно. Поставяме я пред олтара и коленичим. Визуализираме как желанието ни се излъчва от кутията (и захарта в нея). Молим се за небесно застъпничество и помощ.

И внимание: тук идва вторият ключ към успеха. Обещаваме нещо, което ще дадем в замяна на изпълненото желание. Това не е плащане, а жертва, за да станат нещата. При това схемата е – дай и ще получиш. Излизаме от църквата и последното е да изпълним обета си.

А какво да обещая?

Нека е нещо изпълнимо, за да не се провали ритуала. И в същото време трябва да е важно, съществено, стойностно нещо. Добра идея е да жертваме свой лош навик или простъпка. Например ако сте страстни пушачи, не обещавайте да откажете цигарите, това едва ли ще се случи. Но може да жертвате половината от цигарите за деня.

Или друг пример: ако изпитвате удоволствие да обсъждате хората, не обещавайте да се освободите от този греховен навик, защото едва ли ще го спазите. Дайте обет да се въздържате от коментари и обсъждания във всеки втори случай. Небето ще ви възнагради, защото ще сдържите обета и ще се възвисите, ставайки по-добър човек.

Сбъдване на желание с огледало

Огледалната магия е подходяща за сбъдване на желания, свързани с бизнес, пари, търговия, услуги – дейности, които носят приход. Огледалото удвоява предметите, при правилна формулировка може да удвои клиентите, приходите, поръчките.

Стоите в центъра на бизнес помещението с огледало в ръце. Огледалото отразява части от магазина, цеха или кантората, няма значение какъв е обектът. Изрича се следното заклинание:

Каквото се огледа, да се удвои! Каквото се отрази, да се уголеми! Заповядвам 11 сделки с нови клиенти, 22 договора с големи контрагенти, 33 успешни инициативи, 44 пъти да прославя Господа за неговата помощ и подкрепа. Да бъде моето дело, от което ще отделям 10% в Името Господне и за неговата Слава, амин!

Сделки, договори и инициативи в заклинанието спокойно се заменят с неща, които конкретно се целят в дадения случай, те са само пример. Изречението от „44…“ се запазва нататък непроменено.

Как ще се отплатя? 10% десятък за Господа е обичайната практика. Съществува виждането, че без десятък няма напредък. Той отразява вселенския принцип за даването и получаването. Където само се трупа, енергията не тече и няма развой.

Тибетска молитва за сбъдване на желания

По-точно е да се каже, че това са мантри със свещено звучене, които свързват с най-висшите селения. Те се изпълняват на санскритски и така имат автентично звучене и неповторима мощност. Но и на нашия език тибетската молитва дава ефект, тя отключва могъщ поток от абсолютно чиста енергия.

Безусловна чистота на манифестираното, непринудено по същност, обитаващо десет благи сфери. Буда, Дхарма и Санкха ни подкрепят да пребъде нашето щастие. Имената ви пораждат процъфтяване.

Кланяме Ви се, драгоценни съсъди, изпълняващи желания! Вие, които   носите слава и драгоценни символи. Прострете се в пространството и времето, умножете щастието и славата.

Кланяме Ви се! На Вас, Боговете на щастието, кланяме Ви се! Умножаващи добродетелите в три свята, кланяме Ви се!

Нека в се разчистят мъчнотиите през желанието ми, да се стопят препятствията и да зачезне всичко вредоносно. Нека се увеличи славата, намеренията и желанията да се изпълнят. И нека бъде щастие, процъфтяване и успех в цялото си съвършенство. Нека пребъде!

Симорон и симоронски практики

02

За разлика от други техники за материализиране, симоронските се отличават с възможността сами да измислим правилата и да проектираме собствен жизнен сценарий. Методът на симороните стои върху визуализацията и менталната работа с конкретни образи. Наработва се навик да се практикува с детайли.

 • Пример: загубили сме ценен предмет и желаем той да се намери. Формулираме кратко: Еди какво си (загубеното) да се върне при мен! Затваряме очи и фокусираме поглед нагоре. Детайлно си представяме желания предмет и казваме: „Ключ, намери се!“. На мястото на „ключ“ слагаме това, което търсим.

Същото се отнася и до събития, действия.

 • Друг пример: Искаме да се подпише договор, който ще ни донесе доход. Работим ментално със ситуацията, а ключовата фраза е: Документи, подпишете се! Симоронските ритуали са работещи и по големи въпроси, например: Съпруг, появи се!

При симоронските практики е важно вътрешното усещане. С казване на думите се създава вътрешно творческо чувство, което подхващаме и уголемяваме.

Сбъдване на желание с дафинов лист

Разтриваме между дланите пресен дафинов лист и започваме да работим с обонянието. Психологически подготвяме мозъка, че аромата на дафината ни носи към успех. Разкриваме и вдъхваме аромата. Отначало формулираме желаното, например: Привличам здраве, или малко по-подробно: Изцелявам се от гастрит. Вечерта слагаме листа под възглавницата и подновяваме формулата. А сутринта благодарим.

Силна дуа за сбъдване на желания

В ислямската традиция желанията се отправят директно към Аллах като молитва (дуа). Мюсюлманските молитвени текстове са кратки. Ето една хубава дуа:

Няма друг Бог, освен Аллах, Добрият и Щедрият. Пречист Аллах, Господ на Великия Трон, хвала! Моля твоята милост да ме дариш с качества, да ме лишиш от греховете. Моля за всичко добро, за освобождение. Не оставяй у мен ни един грях. Изпълни моето желание, от което Ти можеш да си доволен и което съответства на Твоето желание, о, най-милостиви сред милостивите.

Други трикове

Материализирането е мечта и стремеж на човека от минимум 10 хилядолетия. Ако кажем, че има 10 хиляди техники за това, ще е малко. Трудно е да подберем чрез разума, но ще се получи през сърцето. Усетете в себе си кой от описаните ритуали ви пасва и е в синхрон с вътрешното ви състояние. Ако се постигне хармония, и техниката ще сработи. Ето още няколко от по-известните похвати.

Аскеза

Аскеза е доброволно лишаване от нещо за постигане на определен резултат. Това е нещо като замяна – давам нещо, за да получа друго. Този похват е описан във Ведите и в други свещени писания. Обетите и ограниченията могат да са различни – помощ към себе си, помощ към другите, изпълняване на трудна задача.

Това е нещо като негласен договор с Вселената.

 • Например: няма да близна кафе, в замяна ще получа мил, умен и грижовен приятел. Значи аскезата е духовна отплата за материално благо. В нашия пример не е важно кафето, а волята, която ще проявим, ограничението, което ще понесем. Душата израства, личността укрепва, а желанието се изпълнява.

При избора на жертва помнете, че колкото по-сложно за изпълнение и мащабно по стойност е желанието, толкова по-ценна и трудна трябва да е разменната монета. Освен това Вселената не приема дребни хитрини. Не става да се откажете от асансьора, ако живее на втори или трети етаж – изкачването на двайсетина стълби не е предизвикателство. Ако изпитвате трудност, мъка, страдание, значи аскезата е правилно избрана.

Чародейство по Вадим Зеланд

molitva-02

Пишем на хартия желанието, да е кратко, лаконично и в положителна форма. Например: привличам добра работа. Поставяме листа под чаша вода и я обгръщаме с длани, без да я докосваме. Повтаряме желанието ясно и убедено, на глас, осъзнато, като си представяме как изглежда в материална форма. Изпиваме водата.

Изпълняваме ритуала сутрин и вечер, докато желанието се изпълни. Зеланд препоръчва водата да се пречиства. Лесен начин за пречистване е да я замразим и после да я размразим, като отлеем само горната част, а отдолу остава утайката.

Примерни желания по новолуние

Техниката на Зеланд отлично се комбинира с практиката за поставяне на желания на новолуние. Най-големите възможности се отварят в първия лунен ден. Времето е подходящо да се искат нови неща.

 • Например: Привличам нов приятел, а не: Очаровам моя приятел. Първата формула поставя ново искане пред Вселената, а второто представлява „поправка“ на ситуацията.
Заклинание за три желания

Набавете си три свещи (червена, зелена и бял), три чинийки и захар. Покрийте дъното на чинийки със захар и поставете свещите в тях. Около основата им да има доста захар и да не се вижда дъното. Запалете свещите и си пожелайте три неща.

 • На червената свещ – за любов, отношения, запознанство, брак;
 • На зелената свещ – за пари, кариера, благополучие, придобивки;
 • На бялата свещ – за духовно и личностно израстване, качества, добродетели.

След това се обръщаме (с думи, на глас) за помощ към трима архангели – Рафаил, Михаил и Гавраил. Повторете желанията си пред тях и докато свещите горят, мислете поредно за тях. На четвъртия ден след ритуала започват реални изменения в  живота.

Сбъдване на желания по Кабала

Учението Кабала ни обяснява защо желанията не се изпълняват мигновено. Има път, който да се извърви. Има капки, които да капнат в чашата на желанието.

Кабала ни учи на търпение и на постепенна адаптация. Търпеливият бавно, но неотклонно върви към желаното. Големите желания искат време, защото голям съд се пълни с много капки, казва учението.

Не трябва да се страхуваме, обезверяваме или тревожим, когато не виждаме осъществяване на крайната цел, а да следим малките капки – малките крачки, които ни водят към целта.

Още информация и източници на английски: Молитви за сбъдване на желание; * Магически думи и заклинания за изпълнение на желание; * Магически ритуали за осъществяване на желания.

Гадаене на желание

Кабала учи на търпение, но е трудно изпълнимо в динамичното ежедневие. Днешният човек иска да знае ще стане или не (неговото желание). Затова са популярни гадателите, които дават информация в аванс. Може пък съдбата да не ни позволява богатство. Значи ще хабим нерви и енергия за преследване на богатство, което не ни е съдено.

Гадаенето може да ни отклони неоправдано. Съдбата се променя динамично според нашите ежедневни действия и решение. Днес нещо не е възможно, утре става възможно, защото сме се променили,  направили  сме добро или сме дали жертва. Гледайте си, но и не се отказвайте от мечтите си.

Вижте и ТОВА:

Ето и едно писмо на благодарност към ходжата, и едно видео на руски за изпълнението на желания в следствие на ритуал:

jelanie-pismo

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]
Пишете на Ходжа Абдула, като попълните коректно всяко едно от полетата по-долу. Също можете да оставите и коментар във формата за коментари:

  Всички полета са задължителни. Проверете данните дали са точни, защото от това зависи дали ще получите отговор и какъв ще бъде той!

  ВАЖНО: Отговор ще получите най-късно до 24 часа на електронната си поща, която сте посочили. Ако до едно денонощие не пристигне отговор, погледнете и в папката СПАМ. Може вашият отговор да се намира в нея.

  This Post Has 28 Comments

  1. Маргарита
   Маргарита

   СРЕЩАМ АКТИВЕН, СПОСОБЕН, ЦЕЛЕНАСОЧЕН, ПРЕДСТАВИТЕЛЕН, МИЛ, ВНИМАТЕЛЕН, ЛЮБВЕОБИЛЕН МЪЖ! Правилно ли е да описвам какъв човек искам да срещна?

  2. Милена
   Милена

   Искам да си намеря хубава работа без смени и нощна, да има придобивки и без злобни колежки.

   1. Админ
    Админ

    Когато човек търси правилно- намира. Ходжа Абдула дава такива съвети. Пишеге във формата за контакт и ще получите подробна информация.

  3. Милена
   Милена

   Имам здраво семейство, три деца и просторна къща на село.

   Само да добавя, че не съм омъжена, не знам става ли на едно желание?

   1. Админ
    Админ

    В предишният си пост сте написала няколко желания…

   2. Лидия
    Лидия

    Искам със съпруга ми да заживеем заедно ,под един покрив ако е Божията воля и вече да бъдем заедно ,не разделени, той в чужбина ,аз тук

  4. МИРА
   МИРА

   ДА СЕ СЪБЕРЕМ И ДА СМЕ ЩАСТЛИВИ

   1. Админ
    Админ

    Точно такива ритуали прави ходжа Абдула. Поръчайте гадание и след това се прива ритуалът.

  5. Pavlina
   Pavlina

   Искам силна воля за отказване от пушенето!

   1. Админ
    Админ

    Правилно ви е искането.

  6. Анелия
   Анелия

   Желанието ми е да си купя къща на морето в най блиско време.
   Другото ми желание е да отключа потока на изобилие здраве късмет и пари.

   1. Админ
    Админ

    Желанията се осъществят, когато човек извършва правилни дейсвия.

  7. Яница

   Да бъде с мен Георги да ме обича! Да бъдем винаги влюбени във всеки един етап от живота и да има вечно щастие в нашата връзка! Активирам това желание в името на Исус Христос! Амин!

  8. Михаела
   Михаела

   Имам само 1 едничко желание и то е да имам парички скоро, за да си купя апартаментче.

  9. Решиде

   Искам да бъда с моята любов, със който се обичаме взаимно

  10. Борислава
   Борислава

   Искам да бъда с него обичам го повече от всичко. Не мога да забравя за сладката му усмивка и неговите прекрасни очи.

   1. Админ
    Админ

    Ако любовта не е взаимна няма щастие.

  11. Теодора
   Теодора

   Желая А да се влюби в мен ,да бъдем заедно и да де обичаме повече от всичко

  12. Делка
   Делка

   Да се разделим с бащата на детето ми бързо и детето да остане с мен

  13. Невин Кемал
   Невин Кемал

   Моето желание е да съм здрава ,да имам възможност да си купя собствен апартамент,и пари за нормален живот!

  14. Севдалина
   Севдалина

   Да съм здрава и успешна във всичко

  15. Райна
   Райна

   Желанието ми е за синът ми които е в болница в тежко състояние моля се да оздравее бързо

  16. Мими
   Мими

   Да се събера отново с човека,който обичам,с който до скоро бяхме заедно!

  Вашият коментар

  Админ

  Това е профилът на администратора на сайта на ходжа Абдула.