Арабска молитва против уроки. Как се бае против уроки на бебе, с клечки, с яйце и кое е правилното баене? Молитва против уроки на Петър Димков и Молитвеникът в .PDF за сваляне

Урочасване е изпращане на ярко негативна енергия – народът го обобщава с думите „лоши очи“. Енергията на лошите очи е завистта. Силното пожелаване на чуждото води до неговото разваляне, унищожаване – ако аз нямам, нямаш и ти.

Урочасването е познато от зората на човечеството. На него се дължи рисуването по телата и лицата при някои племена и в египетската цивилизация. В защита са се правили обреди, ритуали, жертвоприношения, а в нашия регион е възникнало баенето.

Древни защитни символи
Име Значение
Символът Хамса привлича късмет, здраве и защитава. Разпространен в Близкия Изток. Символизира ръката на Бога. Има много имена, вкл. ръката на Фатима. Всъщност са две ръце – едната е обикновена, а другата е с два симетрично разположени палеца
Окото на Хор защита, изцеление и процъфтяване. Египетският Хор губи окото си в божествена битка. Огледалната версия е Окото на Ра. Хор представлява луната, Ра – Слънцето
Анкх египетнски знак на живота (кръст с халка в горния край). Халката е изгряващото слънце, двете рамена под него – царството на смъртните. В някои африкански религии и ню ейдж вълната значи духовност и защита
Трикветра символ на Троицата или келтски възел, символизира защита
Имел защита на любовта и романтиката (келтска традиция)

Какво е баене против уроки?

Баенето е гонене на злото с думи. Баячките нареждат, мият очите със светена вода – те са близо до православната традиция.

Уроки Баене Ходжа Абдула 03
Назар бончук, Цветето на живота и китайското огледало на Ба Гуа са защитни символи от разни епохи и територии
Как се бае против уроки?

Ритуалните думи са семейна тайна, предавана от баба към родственик или избран наследник без родова връзка. Баенето е тайнство и занаят, закрит за „чужди“.

Не знаем как баячка решава на кого да предаде знанието. Възможно е да търси проявление на специални умения, свръх способности.

Все пак баенето е широко разпространено, на цялата ни територия се намират баячки в днешния 21 век и при тях ходят млади и стари, традиционалисти и модерни, всякакви хора.

Баене против уроки на бебе

Хубавото бебе е силно изложено на уроки. Ще го хареса бездетна жена или жена, която копнее да бъде баба. Ще му се зарадва със завист човек, който има деца и внуци, просто защото детето е красиво, здраво, жизнено.

Енергията на новия живот е прекрасна и примамлива, тя мами енергийните вампири. Бебето не се показва на чужди до 40-я ден, чака се да закрепне. Води се на изчистване след по-големи събирания с хора – прощъпулник, рожден ден…

Хубавите бебета често ги урочасват. Родителите ги предпазват с червен конец, синя гривна, светена вода. Симптомите на урочасване са силен и продължителен плач, безсъние, вдигане на температура. Детето зле се повлиява от лекарства и нормално – то не е болно, поне не физически.

Как се бае на бебе? Баячката гони злото с думи. Уповава се на Божията помощ и заповядва на лошото да се отдалечи. Има и ритуал за измитане на злото.

Измитане на злото

Прави се / купува се нова метла, да е само за изчистване на уроки. Баячката измита символично злото, като прави съответните движения от детето към входната врата (не докосва пода в действителност). Ако бае в дома на урочасаното, измита стаята и цялото жилище.

Метличката се потапя в светена вода и се пръска детето и околното пространство. Отново се сипва светена вода – на метлата и от метлата в ръка и се измиват очите и челото на детето. Движенията са навън, сякаш се хваща с ръка лошата енергия, измъква се и се изхвърля.

Баене против уроки с клечки

Практиката с кибритени клечки е диагностична. Тя не премахва уроките, а само ги открива. Ако се намерят уроки, бабата продължава с леене на куршум или баене.

Уроки Баене Ходжа Абдула 05
Диагностика за уроки с кибрит и светена вода

Бабата застава непосредствено до урочасания човек. Налива в съд светена вода, пали клечки и да ги хвърля запалени във водата. През това време нарежда на злото да се покаже, да го видят.

 • Ритуал: клечката се хваща в средата и се запалва. Щом запали, се хвърля във водата. Прави се с 9 или 11 клечки. Изчаква се и последната клечка да си намери място.
 • Тълкуване: ако клечките са потънали, има уроки, ако са на повърхността, няма уроки. Ако изгорелите глави гледат в една посока, човекът е добре. Ако са нахвърляни разнопосочно или се кръстосват, бае се за сигурност.
Баене против уроки с яйце

Както ритуалът с клечки, така и този с яйцето има диагностичен характер. В него има и елемент на изчистване, доколкото яйцето има способност да изпива негативи.

Ритуалите с яйце са многочислени – яйцето се търкаля в кръг по човека; диагностицираният преспива над яйцето, както е с черупката или чукнато във вода.

 • Тълкуване: злото променя сърцевината, образува бели нишки, черни петна, кървави следи.

Вижте и ТОВА: Текстове за баене против уроки. Точните думи.

Молитва против уроки (православна)

Православната църква дава срещу злото една молитва – Киприяновата, и строго определя да се чете в храма от свещенослужител. Вероятно смята самоизчистването за опасно занимание за обикновен мирянин.

Но хората са имали нужда да се молят за предпазване и така са възникнали народни варианти на молитви срещу уроки. Те са православната традиция, доколкото се обръщат към Бога и просят от него помощ и протекция.

Господи, Отче Милостиви! Моля те да опазиш от злото… (казва се името на урочасания) и да отдалечиш от него всяка дяволска сила, която иска да навреди на душата му. Заявявам желанието на… (името) да живее според Твоите закони и да Ти служи. Пречисти го, спаси го, отърви го от дяволи, уроки, магии, от всяко зло, което идва от човека и от нашето несъвършенство. Пази ни от човешките грехове – от завист, лукавство, алчност, хитрост. Очисти душите ни и ги съхрани. Моля се в Твоето име и с пълната си почит и преклонение пред Твоята свята саможертва. Амин!

Молитвата се чете удома и в църква.

Повече подробности ТУК: Дуа против уроки. Арабска молитва против уроки. Как помага Баба Кера от Крумово + телефон.

Арабска молитва против уроки

Ислямът разполага с повече официални молитви срещу шейтани и зли джинове, отколкото християнството. В свещените книги и в указанията от пророците се намират разни текстове за дуа против уроки и магия. Чрез тях се търси защита от Аллах.

Защита представлява текстът на Сура ал-Фалак.

Търся убежище при Господа от раждането на всяко зло, което Той е създал. От зла нощ, когато тъмнее. От злото на вещиците, които редят заклинания. От злото на подлите. От злото на завистниците, когато завиждат.

Дуа против уроки и за успокоение

Всевишни, аз благоговея и се покланям пред Теб. Твоето решение е безпрекословно за мен и винаги справедливо. Обръщам се към Теб с всичките си имена, с които си се назовал, и те моля да направиш Корана пролет за моето сърце, светлина за душата ми, край на моето безпокойство и на причините за моята тъга.

Как помага ходжа Абдула?
Уроки Баене Ходжа Абдула 04
Леене на восък и на куршум – други практики за откриване и париране на уроки

Баенето е специално общуване с Господа, в което се измолва чистота и охрана от злите сили и негативната енергия. Практикува се пряко и от дистанция, присъствието на урочасания не е необходимо, защото нематериалния свят е без граници, без времеви и пространствени ограничения.

Ходжа Абдула от десетилетия чисти уроки и зло от хората, когато е помолен. Неговата практика е подобна на баенето и на молитвата за защита. Тя измолва Висша протекция за пострадалия, за да спре негативното въздействие върху душата му.

Ходжата от Гьокчеада практикува древен обред, който в наши дни е на изчезване. Той е ползван от неговите предци преди стотици години. И днес този изчистващ обред дава 100% положителен ефект и върху злата сила и върху вече нанесените от нея вреди.

Погледнете и ТУК: Лечебни молитви от Корана на български. Дуа за успокоение и за здраве.

Киприянова молитва против уроки

Православните християни, които спазват с точност църковните постулати, отиват в църква и поръчват да им се прочете Киприяновата молитва. Днес тази молитва се чете от единици свещеници. Ако сте в близо до София, идете в „Света Неделя“. Ако сте около Пловдив – в „Света Петка“. Ако сте край Варна – „Въздвижване на светия Кръст“.

Молитва против уроки на Петър Димков

Господи, изпълни душата ми, влез в сърцето ми, освети духа ми, укрепи ръцете ми, оживи живота ми, води нозете ми само в добрина. С преклонение поставям себе си в краката ти. Направи ме недосегаем, укрепи ме и ме издигни духовно, за да Ти служа с благоговение и радост.

Какво има в „Молитвеник на Петър Димков“

В Молитвеника на целителя (наличен и сега за 9 лв) намираме множество молитви против уроки, дяволски сили, за защита и съхранение. Има текстове за всякакви случаи.

Петър Димков Молитвеник PDF

Изтегли безплатно Молитвеника на Петър Димков в PDF от ТУК!

Василиева молитва за предпазване от урочасване

Тази молитва идва от руската традиция, означава – отправена към Василий Велики. Той е светец, към който се обръщат за избавяне от болести, изгнание на бесове и помощ в нови начинания.

През цялата земя премина твоя глас и твоето слово. Ти ни изложи богодостойно истинската вяра и обясни природата на всичко съществуващо. Отче преподобни, помоли Христа Бога за спасение на нашите души!

Предмети против уроки

Амулети и талисмани от разни времена и традиции са достигнали до нас и още се купуват и изработват за защита. Доказани с ефективността си са червен конец на китката, синьо око (назар), дафинов лист, безопасна игла, ръката на Фатима.

Талисман против завист или амулет

Най-силната защита е солта. Тя изпива негативите в себе си, поема лоши мисли и завист. Нашите предци са пръскали сол пред прага, за да предпазят дома от влизане на зли помисли и хора.

Сами да направим талисман.

Ушиваме торбичка от плат (примерни размери 3 Х 3 см). Пълним с чиста сол (новозакупен пакет) и зашиваме здраво.

Носим солта в дрехите си. Докато е с нас, убира отправените към нас негативи. Периодично изхвърляме във вода и подновяваме.

Чесън против уроки

Чесънът пази от вампири, но с него се правят и ритуали за отблъскване на завист и зли чувства.

Ритуал с чесън против завист (защитен)

 • Материали: скилидка чесън, лист мента, лист магданоз, бяла торбичка, червен конец.
 • Изработване: всички компоненти се слагат в торбичката и завързваме с червения конец. Изказваме молитва този талисман да пази от негативи и да неутрализира вече приетите.
 • Къде се съхранява: там, където чувстваме завист. Примерно на работа скриваме торбичката в бюрото. При гостуване държим в чантата. При идване на завистливи гости слагаме на врата си като защитен амулет.
Как да се предпазим от зли очи

Доказан защитен предмет е червена гривна от усукани три памучни конеца с нанизано синьо мънисто. Пространства защитаваме с дим от запален дафинов лист, тамян, босилек.

Защита за уроки. Символи

Най-добре познатите символи вижте в таблицата горе. Още древни защитаващи знаци са Тайет на Изида, Трикветра, Тройнствената Богина, Трискелион, Рогатият Бог, Колелото на Хеката, Пентаглама, Хексаграма, вещерски възел.

Още нещо интересно ТУК: Киприянова молитва за здраве и против уроки. Кратка и чудотворна молитва за невъзможна ситуация.

Видео: баячка разкрива думите, с които бае срещу уроки.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Пишете на Ходжа Абдула, като попълните коректно всяко едно от полетата по-долу. Също можете да оставите и коментар във формата за коментари:

  Всички полета са задължителни. Проверете данните дали са точни, защото от това зависи дали ще получите отговор и какъв ще бъде той!

  ВАЖНО: Отговор ще получите най-късно до 24 часа на електронната си поща, която сте посочили. Ако до едно денонощие не пристигне отговор, погледнете и в папката СПАМ. Може вашият отговор да се намира в нея.

  Вашият коментар

  Админ

  Това е профилът на администратора на сайта на ходжа Абдула.