Ходжа обяснява как се прави черна магия. Симптоми и разваляне при ходжа. Видове черна магия, ритуали, заклинания: За раздяла. Магия с червен конец. Магия за нещастие. Черна магия с яйце. С коса. Със свещи. Разваляне на магия с конец. Магия за смърт. С кръв пред вратата. За болест. Със снимка. Вуду. На гроб

В нашия свят има много несправедливости. Хората понасят удари, примиряват се или търсят възмездие. Сред последната група се намират поръчителите на черна магия. Към ходжа Абдула се обръщат в много случаи, когато се търси разплата или компенсация за претърпени щети. Ходжата се съгласи да разкаже за методите на магическото наказание.

Засегнати, обидени, ощетени хора искат да възтържествува справедливостта – понякога само в морален аспект. Методите на черната магия по-често са пресилени.

Ако искате да предизвикате разкаяние, започнете в обикновена молитва.

Без предмети, заклинания или снимка на виновника. Отидете в храм според вярата си, запалете свещ за здравето на този, което ви е обидил, и се обърнете с просба към Бога да го накаже според делата ми. Запомнете, че свещ се пали за здраве, а не за смърт – тя защитава и молителя от извършването на прекалено голямо зло.

Има различни подходи да се даде наказание. Нагледно ги подредихме в таблица.

Видове черна магия, ритуали, заклинания
Видове Характеристика, особености
За раздяла ритуал за разваляне на любовни, приятелски и партньорски отношения. Такава магия се насочва и по материални причини, и за развод
С червен конец с него се „зашива“ здравето, налага се магия за самотност и безбрачие, на мъжете се праща полово безсилие
За нещастие прави се за еднократно наказание, но може да обрече на нещастие цял живот, семейство, род (родова магия)
С яйце популярно средство за изпращане на проклятие за всяка сфера на живота. Най-силна е негативната програма, вложена във великденско яйце
С коса косъмът носи пълната ДНК информация на човека, чрез един косъм се достига до енергийните тела на жертвата. С помощта на такъв биологичен материал може да се изпълни всякаква магия
Със свещи свещите са атрибут в магическите ритуали, те засилват енергийното поле и създават настроение, но самите не са магически предмети и не стават енергийни проводници за въздействие
За смърт смъртта решава много проблеми и за мнозина е отлично възмездие, но основният въпрос е как да се изпълни магия за смърт без същото да стигне поръчителя и магьосника – много опасно начинание!
С кръв кръвта и биологичен материал, умален модел на човека. С помощта на кръвта негативната програма влиза във всяка клетка, подобно вмешателство трудно се разваля
За болест както при нещастието, болестта се изпраща еднократно или до живот, на един човек, семейство или род
Със снимка фотография на жертвата е необходимо за прецизно „прецелване“, но от такава патерица се нуждаят по-скоро неопитните магьосници
На гроб заклинанията на гроб и с използването на покойник обикновено имат за цел смърт, това са силни и непрепоръчителни методи

Какво е черна магия?

Черна магия е енергийно въздействие, насочено към разрушаване на жизнената енергия на даден човек, обяснява ходжа Абдула. Такава намеса има разрушителна сила, която се разпростира във всички посоки – и към жертвата, и към поръчителя, дори към изпълнителя, ако той не е достатъчно опитен.cherna-magia-01

Черните обреди са с различна скорост – с отложено начало или незабавни, въздействащи върху енергетиката като удар или постепенно. Обединява ги целта – тя е за вреда, независимо от това дали магията се прави като възмездие или без виновност от страна на жертвата.

Кога да потърсим помощта на ходжа Абдула?

Хората, които усещат в себе си желание за отмъщение, за вреда, за възмездие и наказание задължително трябва да се отнесат към ходжа Абдула. Казваме задължително, защото тези хора са сериозно заплашени – те могат да си навредят. Те си вредят още с изпитването на лоши чувства, а поръчвайки или изпълнявайки черна магия, могат да си самоизпратят проклятие – към себе си, не дай Боже към децата и бъдещите си потомци.

Ходжа Абдула казва, че към негативни вмешателства трябва да се прибягва в изключително редки случаи. Има други начини да се постигне желаното, без да се нанася вреда върху собствения живот. А ако все пак ходжата се съгласи, че е необходим „черен“ ритуал, той ще го изпълни безопасно и с минимални негативни последици за себе си и за нуждаещия се.

Ходжа Абдула се съгласи да разкаже за магическите черни ритуали по-подробно.

Как се прави черна магия. Видове и ритуали

Магьосниците не разкриват пред обикновените хора как извършват своите ритуали. Но дори и да разкрият, едва ли човек без специални способности би могъл да ги изпълни. Една ограничена група специалисти, наричащи себе си екстрасенси, ясновидци или магове, виждат отвъд видимото и комуникират с други сили на друго ниво, които изпълняват желаната намеса.

Това не значи, че „невиждащ“ човек не може да изпрати негативна програма. За такова нещо се изисква мощно и емоционално подплатено намерение, и корекцията се нанася незабавно. Въпросът е как да създаваме негативни програми без вреда за себе си и своите потомци. За тези неща попитахме ходжа Абдула и той разказа за ритуалите от такава гледна точка.

Черна магия за раздяла

Това е най-често използваното магическо въздействие. Свойствено е за жените от всякаква възраст. Разпространено е сред ученичките, които се борят за вниманието на определен човек, и сред зрелите жени, които пазят семейството си или се опитват да създадат ново.

И сега внимание! Черната магия за раздяла има разрушителен характер. Тя разрушава свързаността между двама души, но не създава нова връзка. Трябва да се осъзнае, че с такъв ритуал желаният човек ще бъде разделен от партньорката си, но няма да бъде тласнат към нова партньорка. За това трябва да се изпълни отделна магия, ако е необходимо.

Ходжа Абдула разказва за най-ползваните похвати за разделяне на двойки.

Църковна магия за раздяла

Църковната магия идва от Русия, където православието има здрави позиции. Там хората се отнасят към Църквата, дори и за небогоугодни дела. Ритуалът е подходящ за християни. Извършва се в храм, който е изпразнен от посетители или въобще рядко се посещава. Присъствието на свещеник не е необходимо, дори се предпочита изпълнителят да остане сам.

В ритуала се използват две свещи от най-дебелите, закупени в преддверието на храма. Трябва да имате две листчета хартия и химикал.

cherna-magia-011
Свещите са проводник в много религии

Влезте в църквата, застанете пред образа на Исус и помолете за помощ и съдействие. Направете оброк – какво ще дадете в замяна на изпълненото желание? Обещайте на Господа жертва от своя страна – да е свидна и трудно изпълнима, за да се „хване“ (примерно отказ от цигари, питиета или друго, което носи наслада).

На листчетата се изписват отделно имената на хората, които ще се разделят – мъжко и женско име, ако се касае за любовни отношения, имената на бизнес партньори или на приятелки, няма ограничения.

Отивате в крайната дясна част на олтара, там пробивате с едната свещ листчето, на което е името на този човек, който искате да задържите за себе си, който ви интересува и заради който правите магията. Запалвате свещта и я оставяте да гори.

Нанизвате на другата свещ второто листче с името на нежелания. Палите я в ръката си и изричате на глас желанието си двамата (имената им) да се разделят и повече да не се доближават. С втората свещ в ръка се придвижвате крайно ляво на олтара и закрепвате свещта. Отстъпвате назад и докато гледате двете свещи, разположени в двата срещуположни края на църквата, произнасяте молитва. В нея трябва да присъства изречението:

Както тези две свещи са разделени и раздалечени, така и …. (имената) да останат разделени и раздалечени. Нека целият свят бъде между тях!

Излезте и оставете свещите да догорят сами.

Магия за раздяла с яйца

Ако имате физически достъп до хората, които ще разделяте, гореописаната магия може да се направи още по-бърза, мощна и безкомпромисна. Оставете до запалените свещи по едно яйце, което предварително е пренощувало под леглото на дадения човек. По този начин жълтъкът поема енергията на фините тела и се превръща в енергиен отпечатък на човека. Магическото въздействие се засилва.

Ходжа Абдула подчертава нуждата от обет за разплащане преди ритуала. Ако извършителят на магията сам не поднесе замяна за „услугата“, небесните сили ще вземат своето, но не се знае какво ще бъде то.

Вижте и ТОВА: Разваляне на магия с яйце. Изчистване на магия със захар или с урина. Кой може да развали копанарска магия.

Копанарска магия за раздяла

Някои предпочитат да възложат магията на циганите копанари, които са известни със своите категорични и безкомпромисни методи. Трябва да се знае, че копанарската черна магия най-често е за смърт. Дори да се поръча раздяла, раздялата се случва чрез смъртта на единия от двойката.

Това е крайно опасно, защото копанарите не слагат защита за поръчителя, а само за себе си като изпълнители. Клиентът все някога в бъдещето ще заплати за вмешателството, като в повечето случаи сметката ще дойде за отнет живот, а не за изменение в съдбата.

Магия за раздяла с лъжици

Ритуалът с помощта на лъжици подхожда за разваляне на семейство или на хора в дълго съжителство. Оптималното е да се вземат лъжици от дома на жертвите, които са пропити с тяхната енергия. За по-сигурно сложете лъжиците за една нощ под възглавниците на жертвите, за да снемат енергиен отпечатък. За по-силно въздействие се сдобийте и с косми от главите им.

Нощно време, при пълно спокойствие, запалете свещи и създайте магическа атмосфера. Застелете масата с чиста покрива и сложете отгоре лъжиците. Обвийте дръжките с космите – лявата с нейните, дясната – с неговите. Надпишете ги: на лявата лъжица – нейното име, на дясната – неговото име (изписват се върху вдлъбнатата част, а не на дръжката).

Обърнете лъжиците с издадената част нагоре и изпишете – кръст за човека, който искате да отстраните, и сърце за човека, който искате да привлечете. Минете с нож между лъжиците, като символично разрежете пространството и ги отделите мислено. Помолете се за раздяла и кажете заклинанието:

Нека острието на този нож винаги да стои между вас. Останете разделени навеки!

Закопайте лъжиците далече една от друга, например в различни градове или на срещуположни брегове.

Магия за раздяла със сол

Магиите със сол са лесни за изпълнение, само че не винаги дават резултат. Необходимо е да се призове Шейтана и той да извърши своето дело. Ако не сте уверени в силите си на магьосници, използвайте този ритуал, но се погрижете и за собствената защита.

cherna-magia-012
Кристалната решетка на солта поема информация

Пригответе нова платнена торбичка и я напълнете със сол от новоразпечатан пакет (никой да не е бъркал в нея). В полунощ застанете на кръстопът, отворете торбичката и призовете Шейтана.

Призовавам силите на Ада! Помогнете ми, разделете … (имената). За тази цел съм съгласен да изкарате огньове и зли сили от преизподнята, за да нанесете най-мощен удар върху … (името на човека, който искате да отстраните от двойката). Не желая неговата (нейната) мъка, болест или смърт, искам само да се отстрани и повече да не се доближава до мен и моя живот. Нека силите на Ада да вдигнат стена, който той (тя) никога няма да имат силата да прескочат, за да се върнат към … (името) и мен.

Започнете бавно да изсипвате солта на земята и казвайте:

Със сол съдбата ти соля, от своя живот и щастие ще те отстраня!

В този ритуал няма включена защита за изпълнителя, трябва да направите отделно ритуал за предпазване.

Погледнете и ТУК: Магия против алкохолизъм. Билката копитник за отказване от алкохол. За тайно лечение на алкохолизъм.

Турска магия за раздяла

Турските проклятия, магии и уроки въздействат силно и върху мюсюлмани, и върху християни. Най-силни са спрямо посветените в исляма, но могат да вредят и на хора от други вери.

Повечето от турските ритуали стъпват на текстове от Корана, заради което трудно се изпълняват от незапознати. Започва се със защитното изречение Аllah beni seviyor (Аллах бени севийор – Аллах ме обича). Ритуалите се повтарят многократно, минимално 40 дни поред.

Разпространена турска магия за раздяла е със старо злато, което се пъха в чантичката на булката в сватбения ден. Ако намерите във вещите си листчета с арабски букви, вероятно сте жертва на въздействие. Потърсете ходжа, за да разчете направеното и евентуално да го обезсили.

Какви услуги предлага ходжата?

Ходжа Абдула не изпълнява описаните ритуали – те са за аматьори, хора без подготовка и способности. Ходжата работи по друг начин – чрез директни промени на енергиен план. Неговата помощ не е чиста магия в строгия смисъл на думата, а намеса и корекция в желаната посока. Това е много по-безопасно за поръчителя от всякакви магически и вуду обреди.

Ходжа Абдула с голямо внимание се отнася към хората, които са силно афектирани, засегнати и ожесточени. Защото те най-много са застрашени от извършването на съдбоносна грешка. Ако искате да отмъстите, да направите нещо голямо и непоправимо, възложете това на ходжата. Той знае как да направи нещата безопасни и без последствия за вас.

Черна магия за смърт

С ходжа Абдула си поговорихме и за най-тежката сред магиите – предизвикването на смърт. Отнемането на живот е най-големият грях във всички религии. Преди да пристъпите към това, триста пъти помислете, защото последствията са страшни.

Ще разкажем за някои от разпространените ритуали за смърт, които са доста ефективни и затова опасни.

Непременно хвърлете един поглед и на ТОЗИ МАТЕРИАЛ: Копанарска магия за раздяла и ритуал за събиране. Турска магия от разстояние.

Черна магия за смърт с яйце

Ако желаете смъртта на някой човек, сложете под леглото му едно прясно яйце. Ако имате кокошки, вземете го направо от полога, да не е пипано от друг. Самите вие също не го докосвайте с гола ръка (през ръкавица може). Има риск за всеки човек, който се е докосвал до това яйце, с което ще се изпълни ритуал за смърт.

Скрийте яйцето под леглото, като го поставите в торбичка и залепите торбичката към обратната страна на матрака. Това е необходимо, за да може яйцето да остане под леглото 40 дни. През това време то ще поеме енергията на жертвата.

Какво правим с яйцето? Занася се на гробището и се закопава в гроб. Има две възможности – да се закопае в пресен гроб, в който е извършено погребение в последните 24 часа. Другата възможност е стар гроб, който не е пипан и е ясно, че няма да се пипа скоро. Яйцето се вкарва на дълбочина от минимално 40 см.

Резултат се очаква до 40 дни или 3 Х 40 дни.

Вуду магия за смърт със снимка

Вуду работи с кукла – образец на жертвата. Изработва се от парцали или се закупува готова. Нарича се на човека – дава й се неговото име. Хубаво е да се изпише името на мястото на сърцето или корема.

cherna-magia-013
Вуду използва такива символични кукли

Най-силни са магиите с кукла, която има лице. Лицето на жертвата се изрязва от снимка, заедно с косата, но без да влизат други части – да е съвсем точно. Парченцето се залепва върху главата на куклата с лепило.

Вуду ритуалите се изпълняват с карфици, които се забиват в куклата. Съответното място в човека заболява. Ако се порази главата (мозъка) и сърцето, резултатът е смърт. В случай че се желае само заболяване, тогава карфиците се забиват в крайниците. За импотентност и безплодие се забиват в половата зона.

Черна магия с червен конец

Червеният конец е силен амулет за здраве, щастие и успешно бъдеще. Завързва се на ръчичката на новороденото, за да минава леко и безпроблемно през живота. Ако този конец е запазен от родителите, с него се изпълнява смразяващ ритуал за смърт. Символичното му прерязване означава прекъсване на живота. Нарязването на много парчета води до бърза скорошна смърт.

Магия за нещастие

С червен конец се прави и магия за нещастна съдба. Ако се желае смъртта, конецът се нарязва. Ако се желае човекът да остане жив, но да се мъчи, тогава конецът се навързва на възли. Всеки възел ще представлява пречка в живота на жертвата. Слагат се няколко възела за поредица от нещастни обстоятелства или възлите се наслагват един върху друг, докато стане един голям възел – това е за голямо изпитание.

Как да стане магия с червен конец, ако не разполагаме с бебешкия конец на жертвата? Ритуалът се изпълнява и с нов червен конец, но има едно изискване – този конец да се завърже някъде по дрехите на жертвата и той да го носи известно време с него. Друг вариант е да се върже на крака на леглото му или да се пришие към чаршафите. Въпросът е да се осигури непрекъснат досег между тялото и конеца минимум за 24 часа, за предпочитане е за повече време.

Още по темата ТУК: Много силна магия за любов и страст. С дреха в домашни условия. Бърза магия за любов с име. Събиране на разделени двойки.

Черна магия с коса

Ритуалът с червен конец успешно се изпълнява и с косми от жертвата. Тук има известна трудност, която усложнява задачата. По-слабо действа магия с окапали косми, по-силна е магията с изскубнати косми (защото накрая им стои жив корен).

Косъмът трябва да е достатъчно дълъг, за да понесе 9 завързвания. При всеки възел се изрича проклятие. Примерно заклинание:

 1. Първият възел е за ушите ти – вече да не чуваш звуци и гласове;
 2. Вторият възел е за очите ти – вече да не виждаш светлина и цветове;
 3. Третият възел е за устата ти – да не ядеш и да не целуваш;
 4. Четвъртият възел е за носа ти – да не помиришеш прекрасен аромат, нито да усетиш идваща опасност;
 5. Петият възел е за ръцете ти – да се счупят, да не прегръщат;
 6. Шестият възел е за краката ти – да не те носят и да не те държат;
 7. Последният възел е за твоето тяло – да загние като труп в гроб.

Край, направено и завършено. Косъмът се изгаря.

Черна магия със свещи

Запалването на свещ за упокоя на жив човек може да го разболее или направо да го изпрати отвъд. Ритуалът се прави в църква, където се палят свещи за покойниците. При запалване на свещта се изрича заклинание, което фиксира желанието на извършителя – дали ще е за смърт или за болест, това се уточнява в момента на обреда.

Магия с кръв пред вратата

Ритуалите с кръв са „мръсни“ – с менструална кръв, и чисти – с кръв от животно. В древността са правени ритуали с човешка кръв, но това днес е немислимо.

Менструалната кръв подхожда за обреди с цел привличане и любовно привързване. За смърт и вреда се използва животинска кръв. Тя се източва от заколеното животно директно в чист (нов) съд. Най-лесно се осигурява кръв от кокошка, но всякаква друга би свършила работа.

За един ритуал са нужни минимално 10 мл кръв. Кръвта се „обработва“ със заклинание и се намазва на входната врата или на прага.

Вратата (прагът) не са задължителен елемент, нито имат символичен характер. В ритуалите се използва врата, защото тя е достъпно място от дома на жертвата. При достъп до жилището, по-добре е кръвта да се нанесе на скрито място – по ъглите, зад мебели. Магическата субстанция ще вреди, докато бъде открита и измита.

Черна магия за болест

Има възможност ритуалите да се прецизират и да поразят определени органи и телесни части. С други думи, да се отключи конкретно заболяване. За инсулт се цели мозъкът, за инфаркт – сърцето, за диабет, анемия, левкемия – кръвта. Може да се причини рак в който и да е орган.

Подходът на вуду е да се забие карфица в конкретния орган, тогава той излиза от строя и се разболява. Като цяло магическият ритуал представлява сваляне на защитата на човека и източване на енергията му. Друг подход е да се прекъсне връзката с Бога, откъдето идва жизнената енергия. В първия случай резултатът е бърз, във втория случай идва постепенно и неотклонно води към смърт.

Практическите подходи за изпращане на болест са разнообразни – използват се яйце, сол, захар, свещи, кръв. Лесен ритуал е нарязване на снимката на жертвата, като през това време се изрича ясно и на глас какви вреди трябва да понесе.

Ритуалите за болест също са опасни за поръчителя и изпълнителя. Необходимо е да се даде обет – разплата или да се постави защита срещу връщане на лошото обратно.

Още информация и източници на английски: Ритуали за правене на черна магия; * Как се прави черна магия; * Заклинания за вуду магия.

Как да се свържем с ходжата?

Ходжа Абдула с охота ни разказа какви методи се използват за отмъщение, разплата и възмездие. Разбира се, някои хора поръчват магии само с цел да навредят, а не като ответен удар. И в двата случая най-безопасно е да се използват уменията на ходжа Абдула или други виждащи и способни хора като него. Само така ще сте сигурни, че няма да платите за стореното.

Ходжа Абдула вече не приема лично клиенти, но помага дистанционно. Пишете му и му разкажете за проблема си, като използвате контактната форма в сайта. Неговите секретари ще преведат писмото ви, а след това ще ви върнат отговор. Възможно е ходжата да ви изпрати муска или друг магически предмет, който да ви защитава от зли сили.

Вижте и това видео на английски (практически насочено):

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 4]
Пишете на Ходжа Абдула, като попълните коректно всяко едно от полетата по-долу. Също можете да оставите и коментар във формата за коментари:

  Всички полета са задължителни. Проверете данните дали са точни, защото от това зависи дали ще получите отговор и какъв ще бъде той!

  ВАЖНО: Отговор ще получите най-късно до 24 часа на електронната си поща, която сте посочили. Ако до едно денонощие не пристигне отговор, погледнете и в папката СПАМ. Може вашият отговор да се намира в нея.

  This Post Has 8 Comments

  1. Стайка
   Стайка

   Здравейте, моят съпруг отиде при друга жена, имаме три деца помогнете му да се върне в семейството си и да се грижи за тях. Благодаря ви, писах на ходжа Абдула и през сайта.

   1. Секретар на хожда Абдула
    Секретар на хожда Абдула

    Здравейте, Стайка. Ходжа Абдула ви помогна. На вашият съпруг е била поставена обграждаща магия, за да го отклонява от семейното гнездо. Ходжа Абдула свали бариерата, до няколко дни ще усетите облекчение. Изпраща ви лично писмо с указания какво да направите.

    1. Василка
     Василка

     Моля ви помогнете ми
     Мъжа ми има дружа жена в живота си много страх заради него не искам да се разделим искам да се махне тази жена и да я забрави

  2. Василка Васкова
   Василка Васкова

   Да е жив, здрав и винаги до нас ходжа Абдула, крайно съм го благодарна и задължена. Той спаси майка ми от смърт! Писах му, когато тя вече умираше, оказа се магия, той й помогна и тя сега оздравя и е добре.

   1. Админ
    Админ

    Благодаря за обратната връзка! Такива чудеса се случват с всички обърнали се към нас за помощ. Ходжа Абдула винаги е готов да помогне на хора жертва на тежка магия, както е било при вас. Бъдете благодловени и се радвайте на живота!

   2. Админ
    Админ

    Ходжа Абдула винаги помага при такива ситуации. Много хора е върнал от смъртното им легло , когато то е причинено от черна магия. Затова той е благодарен, че се доверихте , поръчахте си на скапъто гадаене , бързо реагирахте, защото нямаше никакво време и изпълнихте всичките му заръки, за да се върне майка ви от светът на мъртвите. Бадете живи и здрави и се радвайте на живота!

  3. Яна
   Яна

   Аз имам направена магия от 2022 започнах да усетя това проклятие паднах на легло трудно се събуждам влоших се и външно се промених.

   1. Админ
    Админ

    Така се чувстват хората жертва на магия. Лошото е че потякога, когато не си вземат мерки има и фатален край.

  Вашият коментар

  Админ

  Това е профилът на администратора на сайта на ходжа Абдула.