Най-добрата турска магия за раздяла е при ходжа Абдула. Събиране на разделени двойки, запллащане след резултат. Разваляне на магия за раздяла на семейство и на двойка. Лесна магия за раздяла, но много силна.

Ще започнем от най-интересното, това, за което най-често ни питат. Можете да изпълните ритуалите и да произнесете заклинанията и сами, а може да потърсите помощ от ходжа Абдула, чиито координати са по-долу в текста, или просто да попитате ТУК.

Лесна турска магия за раздяла, как се прави?

магия за раздяла на семейство
Обикновено жените правят, поръчват и са обект на любовни магии

Повечето обреди за разваляне на отношения започват да действат след 24 часа, максимум седмица.

Изпълнението на по-долу дадените обреди не изисква специална подготовка, а само душевни сили и настойчивост да се изпълнят всички указания, колкото и да са трудни.

Разделянето на двойки и семейства по принцип не е трудно, ако се даде жертва – в пари или отказ от нещо любимо или пък от вреден навик като цигарите.

Силна магия за раздяла

Пригответе използвана чиния без рисунки и надписи, 2 тънки свещи в бял и черен цвят, черен конец за шиене, черен флумастер.

Ритуалът се изпълнява в полунощ. На дъното на чинията написваме името на любимия човек, който искаме да разделим от съперницата и да си го върнем. На обратната страна на чинията написваме нейното име.

Нататък ритуалът се изпълнява в две части – черна и бяла. Черната е за нея, бялата за него. Задължително черната предхожда бялата част.

Първо запалваме черната свещ и топейки се, покриваме с восъка й името на жената, с която изневерява съпругът или любимият мъж. Докато капе свещта, произнасяме заговор – магическо обричане (текстът по-долу). Повтаряме думите до края на свещта. В края тя ще изгасне, но дотогава женското име трябва да е напълно заличено.

Минаваме към бялата част. Обръщаме чинията и палим бялата свещ. Повтаряме всичко, като покриваме името на любимия с бял восък и се молим.

Заговор за черната част:

Черната свещ гори и отнася твоята душа. Димът на свещта те достига и те отделя от него. Когато той е редом с теб, ще му става притеснено и физически зле, ще му се гади и ще му прилошава. Когато погледне мен, ще благодари на Бога за дара, с който го е благословил. Напусни живота му и повече не се връщай. Всичко това ще бъде така Во век и веков!

Заговор за бялата част:

Бялата свещ гори и изчиства твоята душа. Димът на свещта те достига и те връща при мен. Когато си редом до мен, ще я забравиш и няма да помниш чувствата си. Когато се сетиш за нея, ще ти става зле и ще ти се повръща. Когато погледнеш мен, ще благодариш на Бога за дара, с който те е благословил. Всичко това ще бъде така Во век и веков!

Вземете чинията, излезте от къщи и намерете кръстопът, на който се събират три пътя. Застанете в средата, кажете:

В името Божие! и разбийте чинията с всички сили.

Вземете едно малко парченце от чинията с остатъци бял восък и го приберете в дома си на скришно място. Докато парченцето е в къщата ви, и мъжът ще го тегли към вас и вашия дом.

Магия за раздяла от разстояние

В повечето случаи трябват обреди за разделяне на хора от разстояние, защото обектът на любовта е със съперницата и далече от нашия обхват. Ще дадем няколко ритуала, за които не е нужно присъствието на мъжа, но енергията на магията го достига, където е.

Магия за раздяла със сол

Изкарайте ваша снимка на хартия. На нея трябва да сте сами, без странични хора, влюбени и щастливи. Ако е най-пълва снимка след влюбването или снимка от сватбения ден, тогава ритуалът ще се изпълни още по-лесно. Помнете, че магията ще възпроизведе отношенията и чувствата, които са били реални в момента, запечатан на снимката.магия за събиране на разделени двойки, лесна магия за раздяла

Отпечатването на енергията от снимката и предаването й на тънък план се извършва чрез сол. Купете нов пакет и го разпечатайте преди ритуала. Поставете снимката пред вас и започнете да я посипвате със сол, като повтаряте:

От нея се отдели, при мене се върни! Амин!

След като повтаряте това заклинание няколко минути (до изсипване на цялото количество сол), изтърсете снимката от солта и я загънете в бяла кърпа. Приберете я в гардероба си. После съберете солта и я пръснете отвисоко, да я подеме вятъра и да я разнесе във всички посоки. Кажете:

Лети, лети, любовта на (името) ми върни! Амин!

Мъжът ще се раздели с любовницата си до няколко дни и ще се върне в семейството си.

Магия за раздяла на семейство

При дълъг брак, общи деца, имотни отношения и утвърдени традиции сред съпрузите разтрогването е сложна работа и изисква огромно вложение на енергия. Нерядко поръчителят заплаща със собственото си благополучие.

Най-безопасно се разделя семейство с черна магия от ясно виждащи и можещи професионалисти. Ходжа Абдула е отличен специалист в тази работа, макар че той не изпълнява всяка поръчка. Ходжата преценява дали случаят заслужава да се внесе зловредно влияние върху нароченото семейство и не винаги се съгласява.

Интересното е, че за мюсюлмани ходжа Абдула използва арабски и турски магически техники, а за християни – смесени техники и църковни магии. Причината е, че са нужни най-здравите енергийни връзки в човешкото поле, а при доста хора това са религията и вярата. Затова не се учудвайте, ако ходжа Абдула ви направи църковна магия за раздяла, а с нас той споделя лесна домашна техника.

Вижте непременно и ТОВА:

Църковна магия за раздяла

Следващият ритуал е за хора, които са решени да се пробват сами да предизвикат раздяла, без да използват помощта на ходжа, маг или друг специалист. Християните изпълняват обреда в църква, мюсюлманите – в джамия, другите вероизповедания – в своите храмове и според собствените правила. Тук ще дадем обреда за християни.

Където и да се изпълни този ритуал, той действа силно и безкомпромисно. Има капацитета да създаде отрицателно, отблъскващо поле дори между най-близки и обичащи се хора.

В четвъртъчен ден станете по тъмно, не пийте и не яжте, нищо не слагайте в уста (може само да си измиете зъбите). Не говорете с никого, не издавайте нито звук, докато не приключите с обреда.

Вземете предварително закупени две дебели свещи и с карфица напишете върху едната свещ името на мъжа, който желаете, а върху другата свещ името на жената, с която искате да го разделите.

Отправете се към избрана църква (да я усетите като подходяща с душата си) и се присъединете към утринната служба. Все още мълчите и нека остане така до края. Запалете свещта с неговото име при свещите за здраве, а тази с нейното име при свещите за покойници.

Останете по няколко минути до всяка свещ и изложете със свои думи желанието си. Накрая се изправете пред олтара, погледнете иконите и изречете с вътрешен глас:

Вашата връзка разрушавам, срязвам и изгарям. Вашите отношения отравям, разграждам и заравям. Благославям ви за скандали, омраза и ненавист, за физическа непоносимост и пълна гадост. Така да бъде навеки, амин!

Излезте от църквата, без да се молите и кръстите. Пред църквата раздайте пари на просяци, а ако няма просяци – на хора с по-бедно облекло или на много възрастни посетители. Непременно пуснете пари и в касичката на църквата.

След седмица пак отидете на църква и поръчайте молебен за свое здраве и за здравето на любимия мъж.

Копанарска магия

Магьосниците копанари имат собствена традиция, която не излиза от пределите на тяхната общност. Мнозина са чували колко силни са копанарските магии и търсят указания за изпълнението им. Истината е, че само копанари правят истинските древни ритуали, а всичко останало са имитации със слаб ефект. По-добре не се заигравайте с подобни техники, за да не си навредите.

За любопитните ще кажем една копанарска магия за раздяла. Използва се символично погребение – снимката на партньора, който искаме да отстраним, се заравя в пресен гроб, попълнен най-късно до 24 часа преди ритуала. В резултат нежелания човек не само разбива семейството си, но често загубва и живота си.

Магия за раздяла с яйце
 • Нужни предмети: сурово яйце без петна (бяло, чисто), полиетиленов плик, нов остър нож, чаша, черна свещ и отделни снимки на двамата от семейството, което ще се разделя.
 • Изпълнение: свещта се запалва в центъра на маса. Отдясно се слага снимката на мъжа, отляво – снимката на жената. Неговата е с лице нагоре, нейната е с лице надолу. Пред снимката се поставя чашата и с помощта на ножа се разбива яйцето и се изсипва в чашата.

С върха на ножа пробивате палеца си, за да накапете с ваша кръв яйцето. Сложете лява ръка върху неговата снимка и дясна ръка върху нейната снимка. Затворете очи и изречете:

Призовавам Тъмнината в собствен интерес! Призовавам всичкото зло и чернота по света да се отправи към това семейство (казват се имената на двамата, фамилиите, адреса, на който живеят). Призовавам Тъмнината да ги дари с кавги, скандали, омраза и непоносимост. Да изпитват жестоки страдания, докато се разделят. За скорошна раздяла и завинаги, да помогнат Силите на Тъмнината! Да бъде, действайте!

След това вземете свещта и капнете три капки восък върху разбитото яйце. Добавете и снимките, накъсани на дребни парченца. Изсипете всичко в торбичката, добре запечатайте и закопайте пред дома на двойката – на не повече от 3 метра от вратата. Колкото по-близо е закопано яйцето, толкова по-скорострелно ще се задейства.

Още информация и източници на английски: Любовни заклинания, които работят; * Магии и ритуали за събиране на разделени двойки; * Магия за раздяла чрез заклинания.

Арабска магия за раздяла

Най-добрият изпълнител на арабски магии за раздяла и за събиране е ходжа Абдула. За препоръчване е този тип ритуали да се правят от специалист.

Магическите думи се четат задължително на арабски, което е предизвикателство за непознаващите езика. Затова, ако не знаете арабски, потърсете ходжа Абдула. Той ще избере за вас най-действения ритуал и ще го изпълни перфектно.

И накрая едно видео с молитва (Дуа) за събиране на разделени двойки, която можете да практикувате и сами, ако успеете да налучкате произношението. Но можете да се обърнете и към ходжата, за да я изпълни вместо вас, като сте сигурни, че той ще го направи по правилния начин:

Разрушаването на семейството вследствие на черна магия поразява не само отношенията, но и здравето и съдбата на засегнатите. Магическото въздействие продължително срива всички аспекти от живота, докато не бъде „хванато“ и преустановено. Колкото по-рано, толкова по-добре.

Негативните последствия от енергийно вмешателство се минимизират, когато внимателно се анализират събитията и навреме се отстраняват зловредните хора.

разваляне на магия за раздяла
Най-практикуваните ритуали са за любов и раздяла

Мнозина мисля, че за поръчването на черна магия трябва сериозен повод. Но не забравяйте, че и завистта е достатъчно сериозен повод за онзи, който се измъчва от нея. В таблица даваме стандартните поръчители на магии, за да знаете кого да наблюдавате.

Поръчители на семейни магии
Заинтересовано лице Какви мотиви да търсим
Завистлива приятелка „най-добрата“ приятелка ревнува от появата на любовните отношения, защото остава на заден план и не й се обръща толкова внимание. Друг силен мотив е завистта и собственото неудовлетворение. Пренебрегнатите и завистливи приятелки са най-чест поръчител на магии и заслужено заемат първо място в таблицата
Свекърва недоволната от снахата майка е способна да навреди на сина си, но да отстрани нежеланата жена. Свекървите внасят негатив в семейството не само с практическа магия, но и несъзнателно – чрез „бомбардиране“ с негативна енергия и програми
Родственици с материални интереси когато брак в рода изменя материалния баланс при споделена собственост или наследство, родствениците прибягват до магически способи, за да отстранят конкурента
Съседи завистта е силен мотив за черна магия. Невинен повод стават нова къща, благополучен брак, хубаво детенце и всякакви други „блага“, които дразнят неудовлетворените съседи. Те просто исках да видят как другите се мъчат
Отхвърлени бивши партньори Разделяне на семейство, за да се присвои единият партньор, е типична ситуация. Правят го жените, които се домогват до мъж. Обратни случаи почти няма
Отмъстителни хора Колеги, бизнес партньори и други странични лица, спрямо които е извършено вредоносно или престъпно действие, изскачат от миналото, за да се разплатят. Семейните отношения са лесна мишена за отмъщение

Негативните програми по-често се създават от случайни хора, които не разбират от магии. Те механично извършват ритуалите и допускат грешки, които пречат планът им да се осъществи докрай. Тогава семейството не се разпада. Партньорите се карат, изневеряват със случайни хора, но продължават да изпитват чувства помежду си.

Професионално извършената магия не дава подобна отсрочка за откриването й. Тя се задейства бързо и води до незабавно разтрогване на брака. Нерядко партньорите заболяват или изпитват негативно влияние в други области от живота си – работа, пари и т.н.

Как да разберем дали имаме магия за раздяла?

Как да се провери и докаже подозрение за наложена магия, без да бъдем обявени за психично болни?

Мнозина не вярват в енергийните вмешателства и не биха реагирали на сигнали за опасност. Най-добре е такива съпрузи да бъдат заведени при специалист – ясновидец, маг или ходжа, за да получат обективно странично мнение по ситуацията.

Магическото въздействие се диагностицира и по неговите ефекти в живота.

Симптоми при направена магия за раздяла

Присъствието на силна магия за разваляне на семейството се разпознава по натрупването на няколко събития от следния вид:

 • Взаимно отчуждение и неприязън;
 • Претенции към партньора, недоволство, неудовлетвореност;
 • Повишена нервозност, прояви на агресия;
 • Безпочвени пристъпи на ревност;
 • Неоправдано лошо отношение без мотив и реален провокатор;
 • Семейни скандали по маловажни поводи;
 • Парични проблеми, които скарват партньорите;
 • Постоянно боледуване на децата;
 • Изчезване или смърт на домашния любимец;
 • Поредни случаи на нещастно стечение на обстоятелствата;
 • Загуба на жизнени сили и постоянно изпитване на умора.

  събиране на разделени двойки заплащане след резултат
  Заострете внимание, ако скандалите започнат от нищото и прогресират неудържимо

Нормално в семейството се случват и болести, и кавги, и загуба на пари. Негативните моменти минават и се заместват от положителни. За магия говори струпването на негативи, което не е обичайно за човешкия живот.

Събиране на разделени двойки от ходжа

За разделените насилствено семейства има надежда. Магическото въздействие може да се премахне и да се подпомогне енергийно възстановяване на семейните и любовни връзки. В това са специалисти ходжите.

Впечатляващо силен в семейните отношения е ходжа Абдула, който над 30 години помага на разпаднали се семейства с разваляне на черни магии и създаване на бели, подпомагащи – за любов и разбирателство.

Ходжа Абдула не крие методите си и често разкрива магически заклинания и ритуали за хора, които биха искали да опитат сами. И сега той се съгласи да повдигне завесата пред нас и да ни каже някои лесни и леки за изпълнение ритуали, които са подходящи за аматьори в магическата дейност.

Даваме ги с уговорката, че на тях не трябва да разчитаме при тежки симптоми на черна магия и очевиден риск за живота. Следващите магически обреди са най-подходящи за начално разваляне на отношенията и по-леки случаи на раздяла и неразбирателство.

Бяла магия за любов и събиране на разделени

Следващия ритуал е за хармонизиране на отношения и за отблъскване на съперница. Подходящ е при развалени отношения и неоправдана враждебност, както и при прясно разделени, по-скоро скарани съпрузи. Предоставяме го във вариант за православни.

 • За помирителен обред са необходими: изображения на Богородица и Исус, кибрит и 12 църковни свещи, купени от храм на името на Богородица (да са максимално дебели);
 • Указания: ритуалът се провежда 12 дни поред по два пъти (общо 24 пъти) – сутрин и вечер, в необитаема стая. Ако не разполагане със свободно помещение, освободете една от стаите и никой да не я ползва и да не влиза в нея по време на дванадесетте дни;
 • Изпълнение: На източната стена в стаята се закачат иконите, като отляво е Богородица, отдясно е Исус. Под иконите се разполага масичка, на която закрепяме свещите. За всеки ритуал ги палим и произнасяме молитва.
Молитва за събиране на разделени

Господи Боже, Милосърдни Татко и Вседържителю! Благослови и подкрепи мен, (името). Изпрати светъл ангел от твоя престол до храма. Дай му остър меч в ръце, за да сече хорската злоба, злост и ненавист. Прати, Господи, ангела, да разсече черната магия, която ме раздели от моя съпруг (името). Дай, Господи Всевишен, примирение в душата на (името на съпруга) и в моята душа (името на съпругата). Помогни ни да възстановим здрави отношения и повече да не се караме и разделяме, за да живеем като християнско семейство по Твоите Закони. Господи, обричам се да ти служа, да те обичам и почитам до края на дните си и след това. Затвори вратите на моето семейство и ги заключи, така че вътре да останат любовта, разбирането и уважението, както ти си наредил. Нека бъде отсега нататък и завинаги по Твоя воля и Усмотрение, а моят обет ще се изпълнява докато дишам и съм на тази земя. Да бъде, амин!

След всеки сеанс свещите се гасят с пръсти и се палят за следващия. Трябва да стигнат за 24 ритуала, затова предвидете закупуването на големи, дебели и мощни свещи. Ако в края на ритуала останат неизгорели свещи, занесете ги в църква и ги запалете пред икона на Богородица. Тогава се произнася още една молитва.

Божия майко, Богородичке! Помогни на мен, крехката жена, да запазя семейството си и да изпълня предназначението си. Дай ми сили да съхраня любовта и уважението в брака си и да отгледам децата си в атмосфера на разбирателство и нежност. Богородичке, предавамт в твои ръце моите зложелатели. Нека злобата и завистта им ги гори, както горят тези свети свещи. Нека престъплението им към мен и семейството ми да ги топи, както се топят тези свещи.

Ако е Господня воля, да горят и се топят, както аз горях и се топях от мъка в раздялата. Умолявам те да изгориш в този пламък кармичните връзки между мен, съпруга ми и зложелателите (ако се знае името, се назовава). Дългът ми да се счита за платен, амин!

Ритуал за събиране

Този обред е за раздяла поради изневяра.

турска магия за раздяла
Типична сцена от ритуал за раздяла

Вземете 60 лева и ги разбийте на монети по 1 лев. В първия ден вземете 20 монети и тръгнете на изток, като ги раздавате на деца и бедни хора, на очевидно безпарични и нуждаещи се хора – на всеки по една монета. Втория ден вземете 20 монети и тръгнете на запад, раздавайки милостиня. На третия ден направете кръг около дома си със същата задача – да дадете на 20 души по 1 лев.

Тази част от ритуала е основополагаща, изпълнете я съвсем точно. Тя е и жертва, и смирение, и заявка за преклонение пред Божиите повели.

На четвъртия ден вземете една риза на съпруга, обърнете я и я закачете на закачалка на видно място, така че да минавате покрай нея. Ризата виси 3 дни и 3 нощи. Междувременно при преминаване спирате и й заповядвате:

Тук е твоят дом, тук е твоят праг, твоята постеля, твоята жена, твоят живот! Тук е домът на твоята душа. Върни се и се събери с душата си, амин!

След изтичане на трите дни дайте ризата на съпруга, без да я перете. Нека я носи поне един ден, а три нощи поред я слагайте под леглото му или под възглавницата.

Събиране чрез бяла магия

Ако семейството вече е разбито напълно и съпрузите не живеят в един дом, се изпълнява друг обред с църковни свещи и текстил с енергията на съпруга. Провежда се на пълна луна за повишаване на енергийния потенциал.

 • Необходими материали: текстилна вещ, ползвана от съпруга и непрана след това (бельо, риза, калъфка, задължително непрани) и 12 църковни свещи.

Изпълнение

Очертайте на пода кръг с тебешир или мислена линия, по която наредете свещите в кръг и ги запалете. Седнете в средата, като държите вещта на съпруга си.

Представяйте си хубавите моменти от живота ви, когато сте били щастливи и сте се обичали. Трябва да се пропиете с енергията на щастието, забравяйки обидите и неблагополучията от края на връзката ви.

Когато напълно бъдете обзети от положителната енергия на любовта, призовете на помощ Богородица, Михаил и водените от него ангели, всички светли сили, които подкрепят любовта.

 • Следва програмиране на материята: разгънете я на колене и се помолете над нея съпругът да се върне и в дома да се възстанови любовта и хармонията. Сгънете наполовина, отдясно наляво и повторете молитвата. Сгънете отново, пак отдясно и наляво и се молете. Сгъвайте материята до възможност, като на всяка сгъвка произнасяйте молитва. Тъканта се програмира за любов и всеотдайност.

Накрая на ритуала произнесете благодарствена молитва към привлечените светли сили и загасете свещите. Дрехата или каквато тъкан е използвана се разстила пред прага на вратата, от вътрешната страна. Тя трябва да остане там 3 дни и 3 нощи, като при всяко преминаване се прескача, не се стъпва върху нея. След изтичане на 72 часа занесете текстила и свещите и ги закопайте в църковен двор. Влезте в храма и се помолете за помощ и подкрепа.

Съпругът ще се върне у дома до 3 дни, 3 седмици или 3 Х 3 седмици. Ако в този срок няма положителен резултат, отнесете се до професионалист. Със сигурност върху мъжът е наложена черна магия за разделяне, а може би и за смърт.

Молитва за любов

Тази молитва се чете в горния ритуал или самостоятелно, сутрин и вечер, за експресно събиране на разделени двойки. Ако между хората има любов, но висши сили им пречат да бъдат заедно, молитвата към Бог и Богородица е най-благотворното нещо за православните християни.

Господи на душата ми, Майко на сърцето ми, обръщам се към вас за сила и решителност да отстоя любовта и семейството си, създадено по Вашите повели. Господи, ти не си ни създал за самота, а за да живеем заедно и да се подпомагаме в Твоето име и по Твоята воля. Моля Ви, премахнете пречките пред семейството ми, обезоръжете вредителите, пресечете черните пипала на злото, което помрачава нашата любов и я обезсилва. Моля Ви да ни върнете любовта и тя да блесне по-силно от злато, по-чиста от изворна вода, по-упорита от слънчев лъч. Моля Ви да подкрепите любовта в сърцето ми и да й позволите да живее и да докосва моя любим (името). Опазете го от злото и го разделете от зловредни хора, върнете го в прегръдките ми, за да живее по Вашите закони и да славим Вашите имена! Амин!

Още по темата можете да видите ТУК: Дуа за любов, най-силната мюсюлманска молитва за любов и др. молитви от Корана на български. Турска магия за любов и арабска молитва за разваляне на магия.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 4]
Пишете на Ходжа Абдула, като попълните коректно всяко едно от полетата по-долу. Също можете да оставите и коментар във формата за коментари:

  Всички полета са задължителни. Проверете данните дали са точни, защото от това зависи дали ще получите отговор и какъв ще бъде той!

  ВАЖНО: Отговор ще получите най-късно до 24 часа на електронната си поща, която сте посочили. Ако до едно денонощие не пристигне отговор, погледнете и в папката СПАМ. Може вашият отговор да се намира в нея.

  This Post Has 20 Comments

  1. Златина Моллова
   Златина Моллова

   Моля ви, ходжа Абдула, помогнете ми за събиране на разделени двойки, и дъщерята, и сина си разбиха семействата и сега са сами, съмнявам се за магическо вмешателство!

   1. Администратор
    Администратор

    Да, децата ви имат направена магия. Ходжата ще ви помогне за разваляне на магия за раздяла, пишете му във формата за контакт, за да може да се свърже с вас. Желаем мир и спокойствие!

  2. Валентина
   Валентина

   Ходжа Абдула, молим да споделите най-силната молитва за любов, която да казваме всеки ден не само при конкретни проблеми, но и за привличане на доброто и любовта в живота ни, благодарим предварително!

  3. Георги
   Георги

   Ходжа Абдула ,със съпругата ми сме разделени и тя каза ,че иска развод . Не знам точно каква е причината,но аз много я обичам.

   1. Админ
    Админ

    Ходжа Абдула каза, че наистина е сериозно положението и трябва да се разгледа по- обстойно. Моля пишете лично писмо в мейла посочен в сайта.
    от дежурния екип на ходжа Абдула

    1. Георги
     Георги

     А какво точно да напиша като информация?

     1. Админ
      Админ

      Тази информация е конфиденциална и се дава на личен имейл.

  4. Георги
   Георги

   И имали такса и каква е тя?

   1. Админ
    Админ

    Всеки получава подробна информация на личен имейл. Има такси и те са различни. Политиката на сайта не позволява те да бъдат обявени. Който желае получава лично тази информация.

  5. Дарина Димитрова
   Дарина Димитрова

   Може ли дасе свържа с ходжата?имам проблем голям

   1. Админ
    Админ

    Да , можете да се свържете с ходжа Абдула. Вече Ви отговорихме с подробен имейл как да стане това.

   2. Админ
    Админ

    Да, всеки, който има тежки магии и желае може лесно да се свърже с ходжа Абдула , за да получи помощ. Необходдимо е да пише във формата за контакт и да обясни тежкото си положение.

  6. Христина
   Христина

   Ще може ли да ми помогнете да си върна съпруга си

   1. Админ
    Админ

    Ходжата прави гадание и ще Ви отговори с точност. Имате подробен имейл точно с тази информоция.

  7. Роси
   Роси

   Здравейте , днес писах личен имейл. Кога да очаквам отговор.

  8. Даниела Паскулова
   Даниела Паскулова

   Здравейте, изпратих писмо по имейл но нямам отговор. Страхувам се че ще бъде късно за каквато и да била намеса. Благодаря!

   1. Админ
    Админ

    Затова е важно да не се чака последният момент.

  9. Даниела Паскулова
   Даниела Паскулова

   Разбрах за ходжа Абдула наскоро . Така или иначе ще чакам отговор.

  10. Мариела Иванова
   Мариела Иванова

   Може ли дасе свържа с ходжата?имам проблем

  Вашият коментар

  Админ

  Това е профилът на администратора на сайта на ходжа Абдула.