Как се прави бърза магия за любов с име. Много силна магия за любов и страст в домашни условия. Черна магия за любов. Любовна магия с вода, със захар. Бяла магия. Бърза магия с дреха. Турска магия и магия с цигара. Разваляне. Събиране на разделени двойки.

Любовната магия привлича чувства и внимание. Тя е като магнит, който събира хората.

Бяла магия. Тази ѝ разновидност не се цели в конкретен човек, привлича любовта като чувство. Черната магия заставя определен човек да изпита любов против волята си. Някои се доверяват на Вселената да им избере партньор, но повечето, щом са влюбени, искат да реализират своето желание.

много силна магия за любов и страст
Ако объркате ритуала, ще получите нежелан резултат

Преди да изберете ритуал, обмислете добре последствията.

Разновидности на любовна магия
Цел на ритуала Какво да очакваме
Привличане на любов силен метод, който привлича енергията на любовта във вашата съдба. Тя не води конкретен човек в живота, а го поправя, позволявайки щастие и партньорски взаимоотношения. Ритуалът е за търсещи връзка, без чувства към конкретен човек
Привличане на партньор енергията на магията се насочва към конкретен човек с цел да провокира в него привличане, страст, любов. Ритуалът е за харесали конкретен човек, които не успяват да привлекат вниманието му
Събиране на двойки ритуалите се използват за възстановяване на връзка, след като партньорите са се скарали и разделили. Изглажда противоречията и балансира енергията между партньорите. Ритуалът е подходящ за двойки, които нямат друга любовна връзка
Премахване на любовен съперник ритуалът се използва за разделяне на любовници и последващо възстановяване на постоянната връзка (семейство)
За смелост и решителност това е най-лекият вариант на любовна магия. Тя въздейства върху самия поръчител, като изменя собствената му енергия и характер. Подходяща за хора, които се харесват, но не се събират поради нерешителност и неувереност

Как се прави работеща магия за любов

 • Бялата магия за любов сработва, когато е изпълнена с мощно и целенасочено намерение. Преди да се решите на нея, изяснете честно пред себе си какво желаете в действителност.
 • Магията не сработва, когато поръчителят не осъзнава истинските си желания. Умът му го води в посока, различна от тази на сърцето. Това важи за магиите, изпълнени любителски в домашни условия.

Маговете, ходжите и въобще владетелите на специфични умения изпълняват всякакви магии, дори и те да представляват насилствено изпълнение на желанието.

Предупреждения

Мнозина възприемат само черната магия за опасна. Напротив, всяка магия има последствия. Изпълнена несръчно или с неразбиране, тези последствия се обръщат срещу самия поръчител на магическо въздействие.

Магията е опасна и когато променя жизнения път на човека, избран от душата му за това превъплъщение. Резултатът излиза от любовната сфера и засяга и други неща в живота.

На трето място, малцина имат нужната психика за правилното изпълнение на магия. При силно вълнение, тревога или страх негативните чувства се смесват с енергията на любовта и предварително я „замърсяват“ и компрометират.

Има и други рискове пред самостоятелното провеждане на любовни ритуали. Ако нямате развито вътрешно зрение и не „виждате“ на тънък план какво вършите, има вероятност нещо да се обърка. Предметите и думите в магическите обреди са само патерици, а истинската работа се извършва на фино ниво, на енергиен план.

Да обобщим: ако усещате в себе си мощно целенасочено намерение, пълна яснота за желанията си, спокоен ум и балансирана психика, ако не изпитвате вълнение или страх, спокойно изпълнете любовен ритуал у дома. Той непременно ще стане. В противен случай за по-сигурно се доверете на специалист.

Как помага ходжа Абдула?

Ходжа Абдула е споделял магически ритуали и заклинания за любов, защото вярва, че всеки сам избира своя път в живота и средствата, които използва.

най силната магия за любов, черна или бяла
Ходжа Абдула е прочут с бързодействащи магии за събиране с любов

На някои не е дадено да постигнат намеренията си. Такива хора се отклоняват от Вселената към домашни ритуали, в които енергията се разпилява и желанието не се изпълнява.

На други е дадено сами да поемат отговорност за промените в жизнения път. На тях не трябва да им се пречи, а обратното – да се помогне. За тях са напътствията, които ходжата дава в писма или в статиите си в интернет.

Така ходжа Абдула отсява хората, с които да работи директно. Сред множеството желаещи остават само тези, които имат разрешението „отгоре“ да им се коригира съдбата.

Как да разбера от коя група съм? Това се усеща в сърцето, получава се вътрешна убеденост и разбиране.

Нерядко вътрешният глас се заглушава от силата на желанията и от егото. Харесайте си ритуал от дадените по-долу, опитайте, изпълнете го. Ако не се получи желаният резултат, обърнете се към ходжа Абдула. Вероятно сте човек, който трябва да получи неговата помощ.

Много силна магия за любов и страст

Един от най-мощните ритуали за любов се изпълнява с помощта на утринна роса. Само една дата е подходяща за изпълнението му. Направен на 6 май, този ритуал сработва на 100%. Ако не ви е дадено желанието да се изпълни, няма да направите ритуала на 6 май – нещо ще ви попречи или ще промените намерението си.

Има отдавнашна и вече забравена традиция на Гергьовден момите да събират утринна роса и да умиват с нея лицето и косите си. Всяка капка на този ден идва от ръцете на свети Георги. Тя е магическа и изпълнява желания – коя иска сватба, коя иска дете… Използвали са гергьовската роса и за по-дребни неща, например за бяло и чисто лице.

Любовта, сътворена с роса в деня на свети Георги, никога не отслабва и не свършва.

Ето и самият магически ритуал: на 6 май станете на просветляване и отидете на предварително набелязано озеленено място. Идеалното е в гората или на полето, но ако сте в града, ще се задоволите с парка или кварталната градинка. За предпочитане е чисто място, защото със събраната роса ще се измие лицето.

Носете си купена за целта и неизползвана чашка. Съберете в нея приблизително 3 глътки роса. Най-лесно се събира от листата на ниски растения – храсти и нискорасли дръвчета. Накланяте листото и капката роса се търкулва в чашата. Ако лесно съберете много роса, значи желанието ви е правилно и в синхрон със съдбата.

С чашка в ръка обърнете лице към слънцето и се прекръстете. Кажете молитва според вярата си. Помолете Бог да чуе желанието ви за любов и да ви възнагради с взаимност.

След финала на молитвата потопете два пръста в чашката и започнете да миете лицето си с росата. При всяко движение казвайте: „Амин!“ или „Да бъде!“. Росата трябва да стигне поне за лицето. Още по-добре е ако има роса за гърдите и коленете.

Накрая изречете силно на глас:

Свети Георги, в името на Бога (Аллах), отнеси тази роса в небесата. Нека пресъхнат сълзите, мъката и сушата в моята душа. Нека тази животворна вода да доведе любовта в моя живот. Аз (името ви) вечно и безконечно ще се кланям пред великата животворна сила на Бог (Аллах) и вечно и безконечно ще го славя за дара на любовта. В името на Бог (Аллах), амин!

Върнете се у дома и обърнете чашката върху предварително приготвен чист лист от тетрадка. Ако върху листа се стече капка и остави петно, магията е станала. Оградете мокрото петно с кръгче. Отгоре напишете любов, отдолу – името си. Сгънете листа и го обвийте с найлон. Хубаво го облепете с тиксо. Това е вашата муска за любов. Носете я, а нощем спете с нея под възглавницата.

Магия за събиране на двама души

Следващият ритуал е предназначен за събиране на нова двойка – хора, които не са се целували и не са си говорили за любов.

магия за любов в домашни условия, със захар, с вода
Използвайте такива изображения, за да се настроите на енергията на любовта

Ако сте в християнската вяра, има няколко дни, в които изпълнението е особено успешно – това са празници на светци и мъченици, които покровителстват любовта и семейството. С избора на ден може да насочите резултата от магическото въздействие по-прецизно

 • Искате да откриете голямата любов на живота си, веднъж и завинаги, направете ритуала на 17 септември. Детето-светица Любов ще помогне, а сестрите й Вяра и Надежда ще подкрепят енергийно изреченото желание;
 • Ако искате не просто любов, а съпруг и брак, направете ритуала на 25 юни. Муромските чудотворци Петър и Феврония са истинските християнски покровители на благословената от Бога любов и семейното огнище;
 • На 27.08 св. Фанурий ще съдейства за откриването на вълшебна любов, която озарява с щастие не само партньорите, но и всички около тях. Любовта, привлечена на 27 август, е благословена. Тя носи прекрасна енергия на лекота и веселие;
 • Ако мечтаете за романтична любов, която клони към драматично дълбоки чувства и страст, доверете се на свети Валентин, датата на ритуала е 14 февруари;
 • Момичета, които не са били с мъж, нека направят магията на Eньовден, 24 юни;
 • Вдовици и стари моми си осигуряват на 11 ноември помощта на великомъченика Мина. Датата е подходяща за магическо въздействие след дълга самота, над 2 години без връзка и интимност;
 • За разведените и самотните майки подходяща дата е 14 октомври, когато преподобна Петка ще се погрижи за откриването на нов партньор и закрилник на жената;
 • Ако търсите добър и стабилен брак, съпружеска любов, магията се прави на 19 март, когато почитаме мъчениците Хрисант и Дария, или на 26 август – ден на мъчениците Адриан и Наталия. Ще се създаде здрава, неразривна връзка, ще се премахне риска от раздяла и развод.

Както подчертахме, това е ритуал само за християни. Той се основава на чистата и гореща молитва, скрепена със следния обред:

Вземете лист от тетрадка, химикал с червен писец и 12 червени свещи. В тихата и спокойна нощ на избраната дата (след 00:00 часа, когато настъпва църковният празник) сложете листа на маса и го обградете в полукръг от свещи. Запалете ги и се концентрирайте върху дима, който излиза от тях. Помолете се на избрания светец да ви доведе до любовта, за която мечтаете. Молете се в свободен текст и скрепете с Отче наш 12 пъти.

След молитвената част нарисувайте на листа червено сърце. Вътре изпишете пълното си име, както са ви кръстили. Под името напишете: Син (или дъщеря) на еди кой си (имената на родителите).

Над сърцето напишете: В името на Бог и с негова помощ. Под сърцето напишете: С помощта на свети или мъченик (името на покровителя).

Вземете най-лявата свещ и капнете капка восък в центъра на сърцето. Кажете: Да бъде! После вземете следващата свещ и капнете от нея върху първата капка, казвайки: Да бъде! И така с дванадесетте свещи.

Сгънете листа 12 пъти и го изгорете на червените свещи. Съберете пепелта и я пръснете на вятъра от терасата или в парка. Очаквайте да се съберете с партньор до 12 дни, 12 седмици, най-много до 12 месеца.

Още ТУК: Магия за събиране на двама души. Как да разделим двама влюбени? Как да го накарам да се влюби в мен?

Събиране на разделени двойки 100%

Има два варианта на тази магия. Единият е за партньори, които след раздялата не са започнали нова любовна връзка. Вторият е за случай, когато единият от двойката е създал нова връзка или двойката се е разделила заради изневяра или отдавнашен любовен триъгълник.

Първи вариант

Изпълнява се в момента на изгрева, на растяща луна. Първата дума от ритуала се изговаря в мига, когато се покаже първият милиметър от слънчевия диск над нивото на земята. Идеално е ритуалът да се направи сред природата, на спокойствие и тишина, но ако сте в големия град, направете го на терасата или на отворен прозорец. Важното е да виждате природна точка, над която ще изгрее слънцето, например планина, хълм, море.

Думи на заклинанието:

Заричам те (името на желания човек) с теб да станем един Огън, Въздух и Вода, с теб да станем една и съща Земя. Да се съединят сърцата ни, да почувстваме една и съща любов. Заричам те да не ядеш без мен, да не пиеш без мен, да не легнеш и да не станеш без мен, да не дишаш без мен, амин!

Повторете заклинанието 12 пъти, 12 дни поред. След 12 дни направете, така че да се срещнете с човека. В момента на виждането магията ще сработи. Той ще се върне при вас и повече няма да ви напусне.

Само внимавайте, ако след време желанията ви се променят, няма да се отървете от този човек. Ще е нужно да отидете при специалист (напр. ходжа Абдула), за да развали направената магия и да ви „разкачи“ с човека, който сте прилепили към себе си.

Втори вариант, разделяне на любовници

Набавете си вода, сол и брашно и замесете тесто. В едната половина едната сложете котешки косми (това е частта на любовницата), в другата – кучешки косми (това е тестото на неверния съпруг).

бяла магия за любов и събиране на разделени двойки, с име
Магията с кукла винаги са черни, вуду

От тестото оформете човешки фигури, да си имат всичко – ръце, крака, очи и уста, гениталии. Наречете ги с имената на мъжа си и на любовницата му.

Внесете куклите в стая, в която сте сигурни, че никой не влиза. Сложете ги в противоположните ъгли на стаята, като ги подпрете, да са с гръб.

40 дни заставайте пред вратата на стаята и четете следния текст:

Тези двама души (името на съпруга и името на любовницата) да не бъдат под един юрган, да не бъдат в едно легло, да не бъдат в една стая, да не бъдат под един покрив, да не бъдат в един и същи град.

Тези двама души (имената) да не се виждат, да не си кажат дума, да не си спомнят един за друг. Амин!

Когато изтекат 40 дни, влезте в стаята, вземете тестените фигурки и ги заровете в земята на различни улици.

За по-сигурно в тестото сложете косми от съпруга и любовницата му.

Турска магия, ритуал

Вземете конец – бял, ако целта е брак, черен – за сексуално привързване. Вземете бяла свещ и нова игла.

Осигурете и две снимки – ваша и на мъжа, който ще привличате. Снимките трябва да са направени максимум 6 месеца по-рано. На тях не трябва да има животни и странични лица.

Схема на ритуала: в късната вечер седнете на масата и разположете предметите пред себе си. Запалете свещта. Прилепете снимките една към друга с лицата, сякаш хората се целуват. Зашийте ги една към друга в кръг.

Изговорете: събирам (пълните имена на мъжа и жената) завинаги. Оттук нататък един хляб ще ядем, по един път ще вървим, една съдба ще живеем. Ще бъдем под един покрив, докато легнем в един гроб! В името на Аллах!

Вижте и ТОВА: Дуа за любов. Мюсюлманска молитва за любов и турска магия!

Бяла магия за любов в домашни условия

Пригответе следните неща: пресен портокал, розова хартия, червена панделка.

Напишете на розовия лист имената ви. Разположете ги, така че при сгъване да легнат едно върху друго.

Разрежете портокала и сложете сгънатия лист между двете половини. Привържете ги с панделката, като през това мислите за бъдещата връзка и колко щастливи ще бъдете заедно.

Завързаният портокал сложете във фризера, където да остане 28 дни. На 29-я ден го извадете и го закопайте пред вратата на желания мъж. След 7 до 27 дни ще се съберете.

Задължително условие: докато чакате да минат дните до събирането, не трябва да помисляте и да пожелавате друг мъж, да допускате съмнение в сърцето си или да се разколебавате. Ако погледнете хубав мъж и дори за миг да ви мине, че го харесвате, магическото въздействие ще се развали.

Ако не сте способни на въздържание, по-добре възложете ритуала на специалист. Например ходжа Абдула има свои ритуали за 100% сигурно събиране на мъж и жена, за пораждане на нежна любов и за създаване на силна семейна връзка.

За предпочитане е да пишете на ходжата и ако желаният човек по никакъв начин не иска да бъде с вас или вече ви е отхвърлял. Създаването на връзка с такъв човек вече влиза в полето на черната магия.

Черна магия за любов

Замесете тесто от брашно, сол и вода. В половината сложете свои косми, в другата – негови косми. От топките оформете мъжка и женска фигура, да имат гениталии.

любовна магия със захар мнения, муска за любов
Кукли от тесто

Наречете ги на свое име и на името на мъжа, който искате да привържете към себе си. Сложете куклите на пода, отдолу е легнала женската фигура, а върху нея е легнала мъжката, все  в интимен акт. Притиснете гениталиите да се допират.

Излезте от стаята, застанете пред вратата и изречете:

Както тези две фигури са прилепени една към друга, така и живите тела да се прилепят и никой повече да не ги раздели, така да е завинаги и без връщане назад.

40 дни заставайте пред вратата на стаята и казвайте същото заклинание. Когато изтекат дните, вземете фигурите и без да ги разделяте (гениталиите да останат плътно прилепени), ги заровете пред вратата на мъжа. Очаквайте резултат след 9 дни или 9 седмици

Бърза магия за любов

Магиите с менструална кръв действат моментално. Те са по-трудни за изпълнение, но ако ви се отдаде, ще получите желания резултат до часове, максимум до 72 часа.

Купете бяла нощница от естествена тъкан. Пригответе сребърно синджирче, бели цветя нечетен брой. Това е черна магия и се изпълнява след 00:00 часа, за предпочитане на пълнолуние. Тънкият момент е, че точно на пълнолуние трябва да сте в цикъл.

Ако имате късмета за такова попадение, облечете нощницата, сложете си синджирчето и вземете в ръце цветята. Махнете долното бельо и не слагайте превръзка, кръвта трябва да капе свободно.

Напълнете леген с вода и го сложете в средата на стаята. Стъпете във водата с лице към луната. Леко разтворете крака, за да се стича кръвта от вас и да пада във водата.

Събуди се луната и отиде за вода. Отиде за вода и срещна моя любим. Срещна моя любим и го хвана за ръка. Хвана го за ръка и при мен го доведе. Доведе ми го и за мен го завърза. Завърза го и ни заповяда да стоим заедно и да не се разделяме. Нека тази заповед бъде закон за мен и за теб. Нека този съюз се скрепи с моята кръв и вече нищо да не ни раздели, амин!

Останете в това положение, за да капе обилно менструална кръв във водата. Когато водата почервенее, свалете верижката и вържете с нея цветята. Пуснете ги във водата и излезте от нея. Оставете няколко капки кръв да покапят по нощницата и се преоблечете. Сгънете нощницата и я вържете на здрав вързоп, заедно с цветята и верижката. Приберете го на най-дълбоко място в гардероба си.

Когато магията подейства, вземете вързопа и го хвърлете в течаща вода. Тръгнете си, без да се обръщате.

Това е скорострелна, но и опасна магия. Кръвта привързва хората завинаги. Подобна магия трудно се разваля. Ходжа Абдула препоръчва да не се правят магии на кръв.

Магия за любов със захар

Три дни не гледайте телевизия, не ходете на заведение. Изчистете тялото и душата си, изкъпете се точно преди изпълнението. Облечете нови дрехи, не връзвайте косата. Бъдете сами в помещението, без домашни любимци и хора наоколо. Изключете електрическите уреди.

Сложете на пода снимка на желания човек. Вземете пакет захар и започнете да го изсипвате на пода на пътечка, която води до неговата снимка. Преценете колко да изсипвате, пакетът трябва да свърши точно върху снимката. Когато приключите, призовете със свои думи невидимите сили да ви помогнат и да ви отведат до този човек.

Накрая изметете захарта и я изсипете през прозореца, така че вятърът да я отвее.

И едно видео на руски:

Магия за любов с дреха

Осигурете си дреха, която желаният човек е носил и след това не е прана. Не става да откраднете дреха от простора, трябва да е носена до часове преди ритуала. Тази дреха е пропита с енергията на мъжа и ще помогне за бързото реализиране на магията.

В нощта на четвъртък срещу петък вземете огледало, нож и нова игла. След полунощ изрежете с иглата върху свещта името на човека, когото обичате. Запалете свещта и я закрепете пред огледалото. Трябва да се отразява пламъкът й. Хванете ножа в лява ръка и кажете името на глас.

Призовавам на помощ огнените стихии на Вселената! Чуйте моя призив и моето желание. Нека този човек (трите му имена) бъде с мен завинаги. Нека обича само мен, да бъде верен само на мен, да бъде до мен завинаги. Нека огнените стихии на Вселената скрепят този свещен съюз. Да бъде така!

Завийте ножа в дрехата и скрийте вещите на място, където няма да ги видят или пипат. Когато магията сработи, изкарайте нощта и върнете дрехата на собственика й. Трябва да я носи.

Руска магия за любов

ритуал за любов със захар, черна магия за любовРитуалът е предназначен за съпрузи, които са загубили любовта. Мъжът пие, не внася пари у дома, не се грижи за жена си, не изпълнява брачните задължения.

Жената купува нова кърпа, която е опакована и със сигурност не е пропита с чужда енергия. Отива на руска баня и след процедурата се подсушава с кърпата. Оставя я да изсъхне и без да я пере, я подава на мъжа си. Той трябва да си измие лицето и да се избърше в кърпата най-много до 12 часа след използването на кърпата от жената.

Жената отнася кърпата в църквата и я скрива в близост до олтара. Кърпата остава в църквата точно 12 дни. Когато изтекат, кърпата се връща в дома и отново се поднася на мъжа да я използва. Без да се пере, се постила в брачното легло, под чаршафите.

Магия за любов с цигара

Напишете на цигара името на любимия. Запалете я и пушете, събирайки пепелта в ръка. През цялото време визуализирайте бъдещата ви връзка. До 12 часа трябва да изсипете пепелта в неговото кафе или друга напитка, за да я изпие. След няколко дни, максимум седмица очаквайте голяма промяна.

Защо да се обърнем към ходжа Абдула?

Описаните ритуали действат, само ако са направени със силно намерение и ако вие самите имате силна енергетика. Ако сте енергийно слаби, няма да се получи, колкото и да се стараете.

Ходжа Абдула изпълнява любовни обреди и ритуали вместо поръчители със слаба енергетика. Освен това ходжата ще ви предупреди, ако набелязаната цел ви вреди и ще промени негативно съдбата ви.

Преди да помогне с ритуал, той ще диагностицира проблема ви и ще ви даде съвет от каква магия се нуждаете и дали въобще е нужна тя за вас.

Как ще ни помогне той?

Понякога и то доста често не е нужно да се ходи лично при ходжа Абдула. Той притежава способността да провежда енергийните корекции на тънко ниво. Хората възприемат тези ритуали като „от разстояние“, но всъщност не е нужно хората да за заедно на физическо ниво, за да са заедно на фино ниво. В невидимите светове душите на всички ни са заедно, аурите ни се преплитат. Ходжа Абдула помага на много хора само по устна или писмена молба, без да ги кара да пътуват и да чакат на опашка пред приемната му.

Още информация и източници на английски език, които да прегледате, ако знаете езика: Магически ритуали за привличане на любовта; * Заклинания за събиране на разделени двойки; * Как се разваля проклятие за раздяла на двама души.

Разваляне на магия

Ходжа Абдула прави магии и два пъти по-често се налага да разваля магии. Особено такива, които са направени несръчно от любители в домашни условия.

Непременно трябва да се развалят магии, които са неправилно насочени, нарушават съдбовния път или са дали обратен ефект и са навредили на поръчителя. Голям процент от домашните магии дават негативен обратен ефект и са станали опасни – вместо за добро, за зло, както казва народът.

Непременно погледнете и ТОВА:

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Пишете на Ходжа Абдула, като попълните коректно всяко едно от полетата по-долу. Също можете да оставите и коментар във формата за коментари:

  Всички полета са задължителни. Проверете данните дали са точни, защото от това зависи дали ще получите отговор и какъв ще бъде той!

  ВАЖНО: Отговор ще получите най-късно до 24 часа на електронната си поща, която сте посочили. Ако до едно денонощие не пристигне отговор, погледнете и в папката СПАМ. Може вашият отговор да се намира в нея.

  This Post Has 14 Comments

  1. Анна Букович
   Анна Букович

   Няколко пъти правя магия за любов със захар, не става и не става. Опитах и магия с дреха, пак не ми става. Какво правя погрешно?!!!

   1. Админ
    Админ

    Когато има магия за заприщване на любов, каквато и магия сама да напарвите, няма да хване дикиш. Това е отговора на ходжа Абдула към Вас. Ако желаете наиситна да се случат нещата сам ходжата може да напарави гадание за Вас и за ви каже от каква магия се нуждаете, за да имате искания резултат.
    От екипа

    1. Yoanna
     Yoanna

     Здравейте, бях ви писала преди, но без успех. Имам нужда от магия за любов която да е силна. Обичам го повече от всичко, но той иска да сме само приятели, целуна ме, всичко клони към връзка, но той държи на приятелство. Студент съм и нямам финансова възможност да заплатя каквито и да било услуги, а изключително много вярвам в това.Помогнене да сбъдна желанието си.

     1. Админ
      Админ

      Гадаенето и правенето или развалянето на магии е УСЛУГА, която има стойност. Сбъднете желанието си сама след като не желаете да се възползвате от услугите .

  2. Калина
   Калина

   Ходжа Абдула, моля ви да направите бяла или черна магия за любов, както прецените, защото вече не издържам, много го обичам и не съм на себе си без него!

  3. Павлина

   Мъжът с когото живее ме изостави аз много го обичам моля ви помогнетеми

   1. Админ
    Админ

    Ходжа Абдула помага на всички желаещи !

  4. Радка Попова
   Радка Попова

   Писах на ходжа Абдула да ми помогне за събиране на двама души, нещо направи и от 2 месеца сме заедно с мъжа ми и се помирихме, а той я остави и повече не мисли за нея.

   1. Мария Попова
    Мария Попова

    Сериозно Помогна Ли Ви Ходжа Абдула? според Вас Имали Голям Успех? Благодаря Предварително!!!

    1. Админ
     Админ

     Категорично ДА! Помага само на хората, които вярват и се доверяват. И понеже той дава съвети , който ги изпълняват стават чудеса!

   2. Админ
    Админ

    Така прави ходжа Абдула! Помага на добрите хора!

  5. Mymy
   Mymy

   От известно време много искам да ползвам услугите на Абдула. Но някакъв страх все ме спира. Чудя се каква ще е цената, която ще платя след като желанието ми се изпълни ? И има ли вариант да се направи някаква защита ,и последствията да не да толкова тежки ?

   1. Админ
    Админ

    Всяко нещо в този живот има цена. Има вариант за защита. Да!

  Вашият коментар

  Админ

  Това е профилът на администратора на сайта на ходжа Абдула.