Начини за разваляне на магия. Как да развалим магия сами с яйце. Как се разваля магия със захар. С урина, с мензис, с оцет, с вода и сол. Добър ходжа за черна магия и копанарска магия. Пълно изчистване и симптоми.

Магията е програма или енергийна същност, който се въвежда в тънките тела на жертвата и оттам влияе на различни аспекти от жизнената й дейност – тяло, психика, емоции, ум, духовност.

magia-01
Тук ще разкажем как се деактивира магия, която съсипва човека

Някои магии нанасят органичен удар – свалят естествената защита на човека и го отварят за атаките на физически и енергийни патогени. Други са неорганични – поставят жертвата в неблагоприятна енергийна среда, която изобилства от негативни ситуации.

Разпознаване на негативно вмешателство
Сфера на атака Изменения
Емоционални при жени Стеснителните стават конфликтни, груби, без срам и страх. Останалите биват потиснати – появяват се страхове, истерии, сълзи, усещане за непълноценност
Емоционални при мъже Мъжете също се променят в двете крайности, според личността си – или груби и безпардонни, или безволеви и неумели
Поведенчески отключват се зависимости; жените губят интерес към дома и децата, мъжете – към стопанските дейности и осигуряването на средства за семейството
Здраве често боледуване, поява и обостряне на хронични страдания, чести простуди, повишен травматизъм; лош сън, умствена затормозеност, халюцинации
Физически новоизлезли пъпки, бръчки, петна, папиломи, брадавици
Интимен живот потиснато либидото, липса на интерес
Събития и съдба всичко се случва в най-негативна версия – неуспешни начинания, развалени планове, разделени партньори, загуба на пари, неуспех в бизнеса, извършване на грешки, попадане в беда, собствеността се руши

Магията се усеща като страдание, липса на светлина и радост, на желание да се живее.

Неумело направена, тя разваля ежедневието и някои сфери от живота. Майсторската магия унищожава. От жизнена важност е да се разпознае възможно най-рано и грамотно да се елиминира.

Имайте предвид, че някои добре направени програми не се поддават на обичайните методи, защото имат вградена защита срещу премахване. Следете за симптоми и при липса на ефект се обърнете към специалист в развалянето на магии.

Начини за разваляне на магия

При подозрение за магия човек или се пробва сам в премахването, или търси някой специалист.  Традиционно хората търсят:

 • Целители и знахари;
 • Т.нар. бабички, които леят куршум или восък, баят, гадаят и др.;
 • Ясновидци и екстрасенси;
 • Свещеници и ходжи (жреци).

Нивата в тази класация имат свой обем от знания, умения и способности за справяне. Най-голяма е вероятността да се получи адекватна помощ от специалистите, заемащи двете най-високи нива.

Как да развалим магия сами

Обикновеният човек – жертва на магия, разполага с неголям арсенал от средства – молитви, утвърждения, ритуали със свещ, яйце или сол, които проявяват неговата воля и я закрепват в енергийния свят. Не всеки има капацитета да се справи с нелеката задача.

magia-02
Ако не знаете какво да правите, яйцето винаги помага!

Успешно самостоятелно премахване на намеси се наблюдава при следните условия:

 1. Наличие на силна енергетика (воля, силен характер). Мощното енергийно поле принципно е пречка за сериозни магически вмешателства, то отбранява от странични въздействия, а допуснатата намеса лесно се деактивира;
 2. Увереност в собствените способности. При съмнения или несигурност по-добре направо се обърнете към специалист – професионален маг, ходжа или друг с нужните качества;
 3. Познания, търпение и внимание. Успешното деактивиране на магии изисква да се събере нужната информация, интуитивно да се избере подходящ ритуал и да се изпълни с точност, внимание и търпение, без да се променят съществени елементи.

Общи правила за премахване на магия:

 1. Домашните обреди за изчистване са успешни при намаляваща луна, през нощта;
 2. Необходимо е да се привлече покровителството на Висши сили според вярата и убежденията;
 3. Необходимо е да се прояви вътрешна целенасоченост и силно намерение – механично изпълнените ритуали не работят.

Повечето хора имат в аурата си „загнездени“ нисковибрационни същности. Някои са източник на проблема, а други просто биха попречили. За отслабване на влиянието им се предприема предварително изчистване чрез пост и молитва. Засечено е, че максимален успех носи тримесечен пост без месо, алкохол, сладки изделия и интимности. За жалост, жертва на магия рядко разполага с толкова дълго време за пречистване. Ето защо помощта от свещеник, жрец, шаман, ходжа стои на най-високо ниво по постигнат резултат.

Следващата лична история, както и тези по-долу, са ни изпратени от читатели на сайта, които се съгласиха те да бъдат публикувани. Помолихме ги и да ни изпратят свои снимки, за да илюстрираме с тях техните разкази. Пишете ни и вие ТУК за своя опит в развалянето на магия, а също и прочетете на същото място във форума ни още мнения и споделяния на хората.

Мнение №1: Имам добър ходжа за разваляне на магии!
razvalyane-na-magia-geri-tosheva
Гери Тошева от Плевен

Моето житейско изпитание е да оцелявам сред недоброжелатели. Мисията ми е да устоявам на злото с търпение, разбиране и съчувствие, без агресия и противопоставяне. Като млада не го знаех, но духовни учители ми помогнаха да разбера защо животът ми е кълбо от неприятни изживявания. Посъветваха ме да намеря достоен човек, вярващ и виждащ отвъд видимото, който да ме подкрепя и да ми помага да живея спокойно.

Дълго се молих на Бог да ми изпрати правилния човек. Докато го чаках, ходжа Абдула премахваше магиите, уроките и енергийните удари, които периодично понасях. Понякога ми пишеше, за да ме окуражи и да засили моята устойчивост.

Един ден осъзнах, че напразно търся друг. Бог беше отговорил на молитвите ми, беше ме срещнал с ходжа Абдула. Той периодично ме диагностицира за магия и ако открие такава, я премахва на 100%. Освен това ми предоставя духовна подкрепа. Ние сме от различни религии, но това се оказа без значение.

Гери Тошева от Плевен

Разваляне на магия с яйце
При слаба магия (слаби симптоми, частично засягане)

За изсмукване на негативи с яйце наливаме чиста вода и добавяме една лъжичка светена вода. Счупваме яйце и изсипваме във водата. Поставяме съда под леглото, на 30 см. от проекцията на главата. При събуждане сутринта водата с яйцето се излива в тоалетната. Съдът се измива, взема се душ. Ритуалът се повтаря всяка нощ до изчезване на симптомите и подобряване на положението.

При тежка магия (изразена симптоматика, засягане на множество сфери от живота)

Изпълнява се гореописаният ритуал, но преди да се започне с поредицата се прави първоначално изчистване с яйце. За целта е осигурява прясно снесено, за предпочитане домашно. Измиваме на течаща вода, докато молим Бог за съдействие.

В събота в 23.57 минути се усамотяваме, запалваме по една свещ във всеки ъгъл на стаята и заставаме в средата с яйцето в ръка. Малко го държим, като съзнателно осъществяваме енергийна връзка с него или с други думи – докато го почувстваме.

Щом удари дванадесетият час, започваме да изпълняваме кръгови движения с яйцето по тялото си. Обработваме последователно всички части на тялото – от челото и обиколната на главата през врата, раменете, гърдите до краката. Не трябва да остане недокоснат участък.

Докато чистим с яйцето (то поглъща негативите от аурата), четем Псалом 90 („Ти си мое убежище, закрила моя, Бог мой, на когото се уповавам!“). Необходимо е повторение от 40 пъти.

magia-03
Белтъкът се провлачва на бели нишки, когато е „нездрав“

Щом приключим, завиваме яйцето в кърпа и го заравяме на 40 см под земята. За смелите ще кажем, че точното място за заравяне на яйцето е гробищният парк. Там витаят сили, които незабавно ще усвоят (погълнат) акумулираната в яйцето енергия и тя няма да има път назад

Изчистване на магия със захар

Купува се нов пакет захар, да не е разпечатван и докосван предварително. В нощта на пълнолуние при лягането пакетът се отваря и се изсипва в леглото там, където се пада възглавницата. Отгоре се застила найлон, следват чаршафът и възглавницата. При лягане се казва седем пъти Отче наш и се молят висшите покровители да съдействат всеки негатив от тялото и фините тела да изтече надолу в захарта. През нощта не се става и никой не трябва да идва в леглото.

Със събуждането леглото се раздига, а захарта се събира до зрънце. Нищо не трябва да се разпилее. Занася се при течаща вода и се изсипва в нея. При завръщането леглото се изчиства основно, сменят се чаршафите, подът се измива. Ритуалът завършва с изкъпване.

Вижте и ТОВА: Как да разберем дали имаме магия. Как да разбера кой ми я е направил? Проверка с яйце и разваляне с дафинов лист. Тест с олио. Със сол. Симптоми на магия.

Комбинирано – със сол и захар

Ако подозирате, че близък човек е прокълнат, поставете до главата му три купички – със светена вода от църква, със захар и със сол. Преди лягане отделете 30 минути за молитви. Седнете в съседната стая, за да не тревожите болния. Мислете колко силно желаете той да се прочисти и оздравее.

Оставете купичките под леглото на болния за три денонощия, като внимавате да не бъдат докосвани и събаряни. След изтичането на 72 часа, смесете съдържанието на купичките, отново се помолете за изчистване и излейте смеската някъде в природата, по-далече от дома.

Разваляне на черна магия
 • Нужни материали: вода от природен източник (без хлор), 150 г восък (или олово – „куршум“), метална купа, купени от църква свещи, икони, снимка на прокълнатия човек, ако не присъства лично.

Купичката с вода се вдига над главата или над снимката за 4 минути. Оставя се на страни и се разтопява восъкът (оловото). Докато се казват молитви за освобождаване на омагьосания човек, разтопената субстанция бавно се налива във водата. Оставя се добре да изстине.

Първо се разглежда образуваната фигура. Ако е гладка, значи няма въздействие. Фигура с мехурчета, дупки и остри шипове показва, че материалът е поел негатив. Той трябва да се обезвреди – да се изгори или да се закопае надълбоко.

Обикновено восъкът и оловото са за многократна употреба. Но ако те поемат тежка енергия, по-добре да не се ползват повече за сигурност.

Описаният ритуал се прави през седмица, докато фигурата се изглади – свидетелство, че магията е изчистена.

С мензис

С менструална кръв се правят магии за любовно привързване и вярност. Тяхното изчистване е най-ефективно на месо. С кръв се правят, не се премахват магии, запомнете това правило.

magia-04
Кръвната магия е рискова и за поръчителя

Осигурете си пресен къс червено месо с кръв или сърце, сложете го върху червена хартия и започнете да го кълцате, докато произнасяте заговора:

Злото изтича от … (името на жертвата), както кръвта изтича от месото. … (името) се освобождава, разумът му се освежава. Нека Божията сила и благодат бъдат с него (нея). Така да бъде, амен!

Накълцаното месо се хвърля на бездомни кучета, като изчакваме да се уверим, че е изядено без остатък. Не трябва да остане на открито. Ако не сте убедени, че месото ще се изяде, закопайте го на отдалечено място. Не го давайте на домашни и стопански животни, не го яжте. То е поело черната магия и най-вероятно кучетата ще се разболеят и умрат.

Червената хартия се изгаря без остатък, както и други материали, ако са използвани.

След ритуала с месото следва период от 40 дни, в които денят започва с Отче наш и завършва с благодарност за освобождаването.

Мнение №2: Симптоми при разваляне на магия при мен.
razvalyane-na-magia-simeon-lazarov
Симеон Лазаров от Русе

Не препоръчвам сами да махате магии. Аз пробвах по всички известни начини, но негативната програма се зацепи още по-надълбоко. Останах без сили и се разболях. Докато лежах, имах време да търся решение. В интернет попаднах на разказ за ходжа Абдула. Зарадвах се, когато разбрах, че не задължава за лично посещение. Писах му имейл и ме изненада с бърза реакция – веднага получих отговора по имейла. Разбра за какво иде реч и се зае с изчистването. Имах предложение за няколко вида гадания. Избрах най-доброто, което ми се стори скъпо, но от контекста разбрах, че не е лошо да се направи и изчистване. Избрах по-скъпото, защото знам, че скъпото в един момент се оказва евтино. Ходил съм, давал съм пари къде ли не и никъде не съм видял ефект, затова този път реших да заложа на сигурното.

Нямах идея кога ще работи по мен, но вярвайте ми, усетих го. Една сутрин се почувствах особено, усетих, че нещо се случва. Започнах да се прозявам, заболя ме глава, вдигнах температура. Почувствах как ме втриса, но в мен имаше неизвестно откъде увереност, че не е грип. Проблемът се разви към гадене и диария. След няколко часа изведнъж ме отпусна, обхвана ме обща слабост и сънливост. Разбрах, че ходжата е приключил и започнах да чакам с нетърпение какво ще се промени.

Първото е, че оздравях – стана рязко, изведнъж. Просто се събудих здрав. На работа ме посрещнаха с думите, че съм липсвал и че не са се оправили без мен. Имах някои проблеми в отношенията, които получиха развой още вечерта. Всичко беше така ясно, ярко, че нямаше съмнение – гадната магия просто я нямаше!

Симеон Лазаров от Русе

Премахване на магия за раздяла

Предлагаме ритуалът „Соломонов пентакъл“, за който трябват домашен сапун без аромат, шест свещи от църква и една битова, от бял восък. С битовата свещ чертаем на пода на стаята пентакъл или пентаграм – звезда с пет лъча, най-дългият от които сочи на изток. В края на лъчите се запалва по една свещ от осветените, а шестата остава в ръка. С нея се обикаля кръгът в дясна посока, като се започва от юг. Междувременно се работи с визуализация и молитва. Представя се образа на човека, от който е разделена жертвата. Мислено му се протяга ръка и се кани да се завърне. Не се упреква, отношението е благо, с разбиране и любов. Отблъснатият човек също е жертва на магия, не го забравяйте.

След приключване на ритуала свещите се загасват и се носят да догорят в църква. Пентаграмът се изтрива със салфетка, която се изгаря.

Кой може да развали копанарска магия?

Копанарската магия е известна с крайните си, фатални последствия. Тя рядко остава наполовина. Нерядко води до инвалидност и смърт. Копанарите наистина умеят да адресират нещастия.

На техния древен занаят се противопоставят само специалисти с равна на тяхната сила – тези от последното четвърто ниво. При данни за копанарска магия направо търсете екзорсист или утвърден с уменията си ходжа, за да се елиминира риска от провал.

Разваляне на любовна магия

Обратно на копанарската, любовната магия е сред леките за разваляне. Достатъчно е да се заяви ясно намерение и крехките енергийни вериги падат. Разбира се, ако е използвана менструална кръв, не става така.

Направете ритуал със сол и свещ, за да се освободите. Впрочем, нерядко е достатъчно да се казват молитви в тази посока в 9 или 13 последователни дни. Обаче ако не се получи резултат, значи любовната магия е скрепена с черна или вуду, а тези вмешателства се деактивират само от можещи хора.

Погледнете и ТУК: Как се прави много силна магия за любов и страст в домашни условия. Черна магия за любов. С дреха. Бяла магия за любов и събиране на разделени двойки. Магия за любов с име. Бърза магия със захар. Турска.

Арабска молитва за разваляне

Вземете в дясна ръка парче олово и направете с него седем пъти кръг около главата на засегнатия, като произнасяте „Ел Фатиха“. Преместете оловото на нивото на сърцето и отново завъртете 7 пъти. Подобен обход се извършва още около корема, половите органи и стъпалата.

След приключване на обръчите, плюйте 7 пъти върху оловото (може и символично), завийте го в използвано бельо на жертвата и му дайте да го сложи под възглавницата и 7 нощи да спи върху него.

След изтичане на седемте дни оловото се разтопява. На пода се разстила бельото, в което е било завито, отгоре се слага купичка с вода. Застава се над купичката, така че тя да се пада между краката, и се налива разтопеното олово. По повърхността на фигурата се разбира дали магията е успешно развалена. Гладката повърхност показва приключване на проблема, а неравностите казват, че трябва отново изчистване.

С оцет

Оцетът е подходящ за изчистване на дома от негативна енергия, злоба, завист, проклятие, уроки. Сработва за 24 часа. Наливаме в чаша 100 мл вода. Поставяме я на място, където усещаме негативна енергия. При нужда слагаме много чаши – една зад вратата, под леглото, до дивана, до масата за хранене.

Във водата пускаме 2 ч.л. сол, без да я докосваме и без да бъркаме, накрая – 1 ч.л. оцет. Прочитаме молитва за съдействие и оставяме така за 24 часа.

Ако след 24 часа солта все още се вижда на дъното, значи домът е напълно изчистен от негативна енергия. Ако солта се е разтворила, повтаряме изчистването на другия ден. И на следващия, докато се премахват всички негативи.

Какво правим с разтвора след изчистване: изливаме го в течаща вода, като компромис – в тоалетната чиния. След това наливаме препарат за чистене и оставяме да престои 1 час.

Мнение №3: Какво се случва след разваляне на магия (моят опит)
razvalyane-na-magia-nina-angelova
Нина Ангелова от Стара Загора

Миналата година се разболях от ковид. Направих пневмония, лежах в болница. Вдигнах се на крака и едва се върнах на работа, и пак ме хвана. Втория път беше страшно. Един ден се разминавам на улицата с една циганка и тя, без да спира, само ми вика: имаш магия! И подмина. Останах като гръмната.

Зимата ми мина по баячки. Ляха ми куршум и восък, правих чистене, постих, какво ли не. И февруари пак се разболях, трети ковид. Тогава попаднах на ходжа Абдула. Не зная какво е правил, само си писахме. Прати ми муска, която винаги е с мен. Но симптомите се появиха – симптоми на оздравяване. Оправих се, върнах се на работа. Срещнах един човек и започнах връзка.

Най-интересна ми е реакцията на непознатите – усмихват ми се, гледат ме с добро. Явно аурата ми е абсолютно чиста и излъчвам добра енергия, която допада на хората.

Нина Ангелова от Стара Загора

Разваляне на магия за болест

Магия за болест се сваля, както всяка друга, начините са същите. Негативът – в случая болестта, се поема от яйце, захар, сол, месо или вода. Въпросът е, че при болест трябва да се действа светкавично, преди да са нанесени непоправими вреди на тялото. Ритуалът премахва вредното въздействие, но не може да отмени реално случилите се физически изменения.

Разваляне на магия с конец

С копринен конец се измерва височината на болен човек. Отрязва се и се навива на топче. Топчето се изгаря в пламъка на бяла църковна свещ. Това се изпълнява на седем пълнолуния поред.

Още нещо интересно ТУК: Какво се случва след разваляне на магия. Консултация при добър ходжа. Симптоми при разваляне. Кога спира да действа магията? За колко време се разваля. Пълно изчистване от магии при специалист.

Изчистване на магия с урина

Урината е хубава, защото не само чисти, но и поставя защитен щит около засегнатия. Урината се предпочита като метод, когато имаме съмнения за повторно вмешателство.

В нова кутия (пластмасова) наливаме собствена урина, около 200 мл. Добавяме светена вода на 1/3 от обема на урината (към 70 мл, ако урината е 200). Върху течността четем молитва за помощ и изчистване (със свои думи). Наричаме: всяко зло да напусне тялото на … (името), а освободеното пространство да се изпълни с Божия любов и състрадание.

Купичката се прибира под леглото за седем дни, без нищо друго да се прави. На осмия ден се освобождаваме от нея. Ако е зима, се налива в снега. Ако е топло, се налива в природен водоизточник. В краен случай се налива в корените на голям дъб.

Още информация за развалянето на магия и източници на английски: Пътеводител за любовната магия и заклинания; * Разваляне на любовна магия; * Премахване на магия с ритуали и заклинания.

С чесън

За премахване на негатив от физическото тяло изчистваме скилидка, без да я докосваме с нож (от метала чесънът губи сила, чистим на ръка). С обеления чесън натриваме слънчевия сплит на голо – по кожата, като движим надясно. Трябва да се полежи 15-20 мин., преди да се отмие чесънът от кожата.

Как помага ходжа Абдула?

Ходжа Абдула гони зли духове и загубили пътя си енергийни същности, които се заплитат в човешките аури и нанасят вреди. Без значение дали тези същности са намерено пратени или случайно попаднали, те не знаят пътя към правилното си място. Само посветени в похватите на екзорсизма духовни лица (без значение от религията) се справят с тези най-тежки форми на поразяване. Ходжа Абдула е един от малкото хора у нас, които умеят изчистване от същности и духове.

При по-леки случаи ходжата прилага ритуали за изчистване, за свързване на обичащи се хора, за привличане на подходящ партньор, за уреждане на проблеми от живота – финансови, делови и др. Когато се открие магическо въздействие, той го деактивира и закрепва резултата с муска.

Арсеналът на ходжа Абдула от обреди, въздействия и похвати е наистина огромен. Той има решение за всякакви проблеми. Досега не се е сблъсквал с проблем, който не е по силите му да оправи. Удобното е, че има възможност да му пишете и да получите консултация или помощ от разстояние.

И накрая едно факсимиле от писмо до ходжата, написано на ръка (това, което ни е позволено да покажем от него):razvalyane-na-magia-03И едно видео на руски с молитва за разваляне на магия и сваляне на родово проклятие:

Click to rate this post!
[Total: 3 Average: 4]
Пишете на Ходжа Абдула, като попълните коректно всяко едно от полетата по-долу. Също можете да оставите и коментар във формата за коментари:

  Всички полета са задължителни. Проверете данните дали са точни, защото от това зависи дали ще получите отговор и какъв ще бъде той!

  ВАЖНО: Отговор ще получите най-късно до 24 часа на електронната си поща, която сте посочили. Ако до едно денонощие не пристигне отговор, погледнете и в папката СПАМ. Може вашият отговор да се намира в нея.

  This Post Has 24 Comments

  1. Антония
   Антония

   Православна съм и не бих стъпила при ходжа, защото по-добре Киприянови молитви и молитви от свещеник, отколкото да се бъркат религиите. Но нищо не ми помогна и опрях до ходжа Абдула, а той ми реши проблема за десетина дни.

   1. Админ
    Админ

    Много мило за споделеното, Галя! Много хора не вярват, но чудесата се случват. Радваме се, че имате перфектен резултат. Така става, когато хората се доверят безусловно и изпълняват заръките на ходжа Абдула. Той си знае работата!

  2. Галя
   Галя

   Правих премахване на магия със сол и яйце, не стана. Яйцето показа, че имам нещо, но не го изчисти. Нещо правя погрешно, но не знам какво.

   1. Админ
    Админ

    Когато магията е за унищожаване на човешки живот, този вид изчистване не действа. Обърнете се към екперт, който прави това както се е заел ходжа Абдула. Не си играйте с огъня и се доверете на екпертите.

  3. Адрияна Петрова
   Адрияна Петрова

   Написах Ви е-mail. За колко време отговаряте .може ли цени за събиране на двойки

   1. Админ
    Админ

    Имате подробен отговор. В почивните дни не се работи при нас.

  4. Станка Моллова
   Станка Моллова

   С помощта на ходжа Абдула леля намери работа след като 2-3 години търси. Оказа се, че са й направили заключване.

  5. Ангел
   Ангел

   Здравейте,
   Как мога да се свържа със ходжа Абдула?
   Благодаря

   1. Админ
    Админ

    Сериозните проблеми и въпросите за тях се описват подробно в лично електронно писмо към ходжа Абдула. Ще намерите пдд всяка статия форма за контакт, където на напарвите своето запитване. То ще пристигне в служебната поща на ходжата. Тази информация няма да се вижда в сайта, защото е лична за Вас. Пишете спокойно какво желаете от ходжата във формата за контакт.

  6. Мима Иванова Кръстева
   Мима Иванова Кръстева

   Здравейте, моля за помощ от вас. Имам семейни проблеми с мъжа си, всичко е много объркващо, какво се случва, какво става, ще сме заедно или това е края на връзката ни.Магия ли имаме….от кого е , коя страна, какво да се направи….помогнете ми.

   1. Админ
    Админ

    Ходжа Абдула помага на всеки, който се е обърнал към него за помощ. Моля опишете вашият проблем накратно и какво искате да стане в живота Ви . Писмото пуснете в мейла, който ще намерите под всяка статия в сайта.

  7. Мима Иванова Кръстева
   Мима Иванова Кръстева

   Моля за помощ, спешно ми е

   1. Админ
    Админ

    Ходжа Абдула помага на всеки, който се е обърнал към него за помощ. Моля опишете вашият проблем накратно и какво искате да стане в живота Ви . Писмото пуснете в мейла, който ще намерите под всяка статия в сайта.

  8. Влади
   Влади

   Здравейте, как мога да се свържа с ходжата?

   Благодаря предварително.

   1. Админ
    Админ

    Връзка с ходжа Абдула става най-лесно като напишете своето искане в имейл, който ще намерите във формата за контакт под всяка статия в сайта.

  9. Dimitrinka markova
   Dimitrinka markova

   Здравейте преди около 1 месец така да кажа моят партньор ни изостави със децатани ние искаме да си съберем семейството и отново да сме щастливи заедно.Виждам децата как страдат за баща си в нашият дом вече няма смях а има само сълзи и кавги

   1. Админ
    Админ

    Имате вече подробен отговор в мейра си.

  10. Георги Ангелов
   Георги Ангелов

   Здравей ти искам да се свържа с ходжа да може да ме изчисти знам че ми направено много ще бъда благодарен

   1. Админ
    Админ

    Пишете във формата за контакт и изложете своя проблем с няколко изречения. Там можете да си пишете имената и проблема , за да помолите ходжа Абдула да Ви помогне.

  11. Сибелджан
   Сибелджан

   Добър вечер как мога да се свържа със ходжа Абдул много моля дайте тел за връзка със него имам спешна помощ от него.

   1. Админ
    Админ

    Имате вече отговор в мейла си. Отворете пощата и дайте обратна връзка с нас.

  12. Виктор
   Виктор

   Здравейте как може да развалим магия

  13. Соня Иванова
   Соня Иванова

   Имам ли магия?Искам да ми пишете ?

  14. Соня Иванова
   Соня Иванова

   Искам бяла магия за събиране.

  Вашият коментар

  Админ

  Това е профилът на администратора на сайта на ходжа Абдула.