Как се прави проверка за магия със сол? Голямата сила на морска сол под възглавницата. Как се прави и разваля магия за раздяла със сол?

В ритуалите и обредите солта е връзка със стихията земя. Тя е стабилна основа за създаване на програми и материал за изчистване. Тя поема и задържа внесената в нея енергия, пренася е на желано място.

Солта има тенденцията да концентрира енергия на духовен план, пренебрегвайки физическия – това й качество се полза при нуждата за концентрация в тясно направление.

magia-01
Солта има специфична кристална решетка

Солта е сърцевина на муски, талисмани, ресурси за магически ритуали.

Видовете сол в магиите
Разновидност Полза и приложение
Натриева, калиева най-разпространената, знаем я като готварска. Има универсално приложение във всякакви практики. Силата й е в поглъщане на негативи, защита и изцеление
Йодирана, флуорирана магията не различава тези разновидности сол, които са обработени със здравословни цели. Приема ги като „бяла“ сол, а всички бели соли имат универсална употреба в обредите
Хималайска розовата каменна сол от Пакистан съдържа ценни минерали. Подхожда за изчистване и лечение, а когато е с наситен розов цвят – за любовна магия
Морска подхожда за заклинания и обреди, свързани с вода и хора с „водни“ професии, но няма универсално приложение
Черна в черната магия се ползва черна сол, като за тази цел се доставя хавайска черна или кафява. За магически цели обаче се приготвя друга сол, която е смес на готварска с въглен, билки и др. елементи

Проверка за магия със сол

Провеждането на ритуали за премахване на магия няма смисъл, преди да се установи със сигурност дали е внедрена негативна енергийна програма. В противен случай самият пречистващ ритуал има капацитета да нанесе енергийни вреди.

Лесно ще проверим за магии с помощта на пакет сол.

В ясна нощ, минути преди 24:00 ч. вземете неползван тиган и неразпечатан пакет сол. Поставете тигана на котлона и добре го загрейте. После с лява ръка сипете шепичка сол. Нагрявайте около 20 минути, докато на глас (на висок глас!) питате дали ви е сторена магия или друга форма на пожелаване на зло.

Наблюдавайте изменението на солта:

 1. Няма магия – солта мъничко пука и леко жълтее, но като цяло се държи спокойно. Това значи, че подозренията са безпочвени;
 2. Има магия – солта дими, силно пука като да се взривява, пуска черен дим. Това значи, че солта е открила негатив и реагира на него.

Във втория случай следва премахване на направената магия. Но преди това е нужно да се избавите и от солта, която е поела част от негативите и е опасна. Веднага я изнесете от дома си, както е в тигана (без да я пипате) и я изсипете върху почва или във вода. Погледнете към небето и се помолете негативът да остане далеч от вас.

В нощта след този обред с голяма вероятност ще сънувате кошмари. Но внимавайте, възможно е да ви се даде човекът, който ви е изпратил негатив. Също така – да ви се разкрият причините за направеното зло. Пригответе се с лист и молив до възглавницата, за да запишете всичко, която помните още със събуждането. После добре обмислете символиката на съновидението – то със сигурност съдържа данни за стореното ви зло.

На сутринта след проверката ще ви стане значително по-леко, защото солта частично изпива вашия негатив. Преди да направите ритуал за деактивиране на магията, постарайте се по-малко да общувате, да не давате и да не взимате в дълг, да не влизате в интимности. В този отрязък от време – от диагностиката до деактивацията, вие сте като излъчвател на негативната програма.

Симптоми при направена магия за раздяла

Несложно е да се засече лошото, което е влязло между двама партньори. Признаците са обичайни за всяко „разлюбване“ или загуба на топлите чувства. По-често срещаните от тях са:

 • Партньорът не отделя време за любимия човек, загуба на физически и емоционален интерес;
 • Единият партньор избягва другия – отсъства от дома, усамотява се, страни;
 • Променя се отношението към партньора – неговите недостатъци изпъкват и стават причина за спорове и скарвания;
 • Променя се отношението към живота, интересите, целите, приоритетите, възгледите – тези променя раздалечават партньорите във всички допирни точки;
 • Прояви на агресия и раздразнителност, зачестяване на неразбирателството, възникване на спорове и скандали без видима причина.

Допълнителни признаци: често боледуване на децата, неразбирателство с тийнейджъра в дома, неочаквана гибел на домашния любимец, загуба на жизнени сили и умора, употреба на алкохол и наркотици.

Това са признаци на нещо повече от „разлюбване“. При магическо вмешателство любовта не просто си отива. Нейното място се заема от лоши чувства и отношение. Партньорите не остават приятели – те не понасят присъствието на другия. При подобни обстоятелства може да сте на 99% уверени, че има магия за раздяла.

Как да разберем дали имаме магия за раздяла?

Обичайните признаци рядко задоволяват жертвата на посегателство. Човек иска да се убеди с очите си, което става с изобличаващ обред. Освен категорична сигурност, често той разкрива и поръчителя.

Най-силни дни за обреди със сол са:

 • 19 лунен ден – енергията на Сатурн помага за обредно изчистване;
 • 23 лунен ден – енергията на Марс помага негативът да се върне към поръчителя;
 • 29 лунен ден – обединена енергия на Сатурн и Марс (Черна Луна).

В избрания ден наливаме чиста вода и пускаме в нея щипка сол. Поставяме съда под семейното легло, в проекцията на главите – между партньорите.

magia-02
Диагностика по водата

Сутринта анализираме съдържанието:

 1. Прозрачна вода – няма негатив;
 2. Помътняла, посивяла вода – има магия.

Течността изнасяме от дома и изсипваме под дърво. 24 часа след обреда не излизаме от дома, защото сме отворени за кошмари и насочени негативи. Полезно е да помолим за защита от висшите сили.

Вижте и ТОВА: Как да разберем дали имаме магия в къщи? Тест: Кой ни я е направил? Симптоми при направена магия за раздяла.

Морска сол под възглавницата

Мнозина предпочитат морска сол за магическите ритуали, защото я възприемат като по-чиста, натурална субстанция. В магическите дела тя има приоритет само в ситуации, свързани с вода.

Морската сол помага по-добре, когато:

 • хората живеят край море, река, езеро;
 • във вода или до вода се е случило травмиращо събитие, катастрофа;
 • негативни изменения са започнали край вода;
 • замесените хора тясно свързват живота си с вода (моряци, рибари и т.н.).

В посочените и подобни случаи ситуациите и хората са изградили тясна връзка с енергийната структура на водата, което се „впряга“ в техните цели. Успешен посредник е морската сол.

Например торбичка с морска сол под възглавницата изсмуква негативите от „главата“, успокоява ума и тушира негативните емоции. Такава торбичка ефикасно се бори с безсъние.

Но внимание: солта стои под възглавницата една нощ. На сутринта се изсипва на открито и се заменя с нова за следващата нощ. Дори без да е правена магия, солта намира негативи за изсмукване.

Да спиш върху сол. Какво се случва?

Солта е неимоверно мощна структура, която привлича негативите от околното пространство и най-вече от живите същества. Работи като гъба с вода.

Солта всмуква не само магии и чуждо вмешателство, но и собствените ни негативи. Тя поема нашите грехове, лоши помисли, самоналожени негативни програми.

Понякога силата на солта не стига да пълно изчистване, но сънят върху сол винаги дава значителни ползи. Единственото условие е тя да се подменя всяка сутрин, за да не остава концентрирания негатив в дома.

Ръсене със сол, магични ритуали

Със сол се чертаят защитни кръгове около леглото, работното място, меката мебел – където възникват спорове и неразбирателство. Посипете сол на кръст в кухнята и хола, ако имате доказателства, че негативът вече е влязъл в дома. Посипана в кръг, солта отблъсква негативи, а когато е на кръст, ги чисти.

Носене на морска сол в джоба

Този способ е за предпочитане, когато определен човек е засегнат конкретно и директно от магическо вмешателство. Солта постоянно го чисти, но не забравяйте да я подменяте веднъж дневно.

Пречистване на дома със сол

Обикновено ритуалите се извършват със сол от нов пакет – която не е докосвана. Солта лесно поема енергии, затова чиста е тази от неразпечатаните пакети.

Обаче солта поема информация и при своето добиване и пакетиране. Ако желаем абсолютно неутрална сол, трябва да я изчистим собственоръчно. Подходящи методи са чистене с кристали, рейки или други енергии. Ако не владеете нито една от тях, осветете солта в църква.

Ритуал със сол
magia-03
Сипем от съд или с ръка

Пречистена/ осветена сол се насипва на ключови места в дома. Това са местата, от които влиза чуждата енергия и точките, в които се отлага. Не пипайте солта. Изсипвайте направо от пакета на тънки ивици (примерно 0.5 – 1 см дебелина).

Обработете входната врата и первазите на прозорците. След това изпишете малки кръгчета в ъглите. Специално внимание отделете на мокрите помещения, те са като „ад“ в нашите домове.

Друга техника: когато се стъмни, насипете сол в чинията и запалете свещта. С горящия пламък прекръстете три пъти солта и кажете на висок глас желанието си да се освободите от всяко зло.

Оставете свещта да гори при домашния олтар, а с чинийката в ръка тръгнете да обхождате дома в дясна посока, започвайки от вх. врата. Работете в пълна тишина (естествено домът в този момент трябва да е празен от хора и животни).

И така, обхождайте бавно в пълна тишина, като на всяка трета крачка спирайте. На всяко спиране казвате:

Бог е спасение от всяко зло! и сипвате по щипка сол.

„Минирайте“ дома си с десетки купчинки сол и легнете да спите. Ако е останала осветена сол, сложете я с чинийката под леглото, в проекцията на главата.

Сутринта станете преди изгрева. Минете по обратния път и с метличка съберете купчинките сол. На изгрев излезте навън, отнесете солта възможно най-далече и се освободете от нея. Вариантите са да я изсипете във вода или да я закопаете в почва.

Компромис за живеещите в големи градове: излезте на терасата и издебвайки порив на вятъра, изсипете солта, така че да се разпръсне.

Ритуалът не е завършен. Посветете деня на основно почистване на дома. Внимателно измийте подовете, вратите и прозорците. Дезинфекцирайте. Накрая поставете на входната врата защитен предмет (талисман). Ако не сте си осигурили такъв, начертайте кръст на хартия и го залепете от вътрешната страна на вратата.

Хвърляне на сол за късмет

Нашите прабаби са казвали: хвърли шепа сол в очите на хорската завист. Тогава бедите и неудачите ще бягат от теб.

Как да стане това на практика? Известни са две техники. И при двете се работи с лява ръка. Взема се щипка чиста (осветена) сол и се хвърля:

 • №1: през дясното рамо – за късмет и попътен вятър. Идеята е всичко зло да остане отзад, солта да вдигне бариера, зад която да остане хорската завист;
 • №2: в прозореца – за отблъскване на врагове. Идеята е злото да остане извън дома, а вътре да се възцари късметът и успехът.
От какво предпазва солта?

Солта не привлича успехи. Тя просто спира негативите, лошото и дава възможност на доброто да работи. Ако ви престои започването на нова работа, важна сделка, голяма покупка, раждане на дете, сложете малко чиста сол в десния джоб. Така всички събития ще са резултат от личните ви заслуги и действия. Ще останат незасегнати от чуждо влияние.

Забележете: солта спира всички енергии. Тя не различава добра и лоша. Обграждайки се със сол, оставате да разчитате на себе си. Няма да получите помощ отвън.

Солта отблъсква нежелани гости и нежелана компания. Ако у вас се е заседял неприятен човек, сипете малко сол под стола му.

Солта е материал за изписване на пентаграми и защитни кръгове при магически обреди и ритуали. Със сол се оформят свързващи пътеки и защитни бариери. В кръг от сол спокойно работете с магически техники, те няма да се обърнат срещу вас.

Разваляне на магия със сол

Прост, но безотказно успешен метод за разваляне на магии: осветете в църква пакет със сол, без да го отваряте.

magia-04
Солта добре се изчиства в църква

Вкъщи наредете в кръг църковни свещи и ги запалете. В средата на този кръг отворете пакета, насочете устни към него и прочетете молитвата „Отче наш“. Колкото повече четете, толкова по-силна става солта.

Завършете четенето с думите:

Нека мирът и покоят постоянно присъстват в моя живот. Нека любимите ми хора бъдат до мен. Нека нищо не разделя мен от моите любими хора и неща, дори магия и зло да няма силата да противостои на моите връзки, създадени във физическия свят. Господ взема всяко зло, насочено към мен. Никой друг не ми е нужен, само Бог, моят защитник и спасител. Амин!

Тази сол се нарича: заговорена сол. С нея се приготвя храна, тоест изяжда се по малко. По този начин Господ работи отвътре и разбива козните на всяко зло.

Разваляне на магия със сол и захар

Когато подозирате, че близък е прокълнат, направете освобождаващ ритуал.

Сложете човека да легне и разположете около главата му три купи. В едната налейте светена вода, взета от църква, в другата изсипете осветена захар (в църква или с молитва), в третата – осветена сол (по същия начин).

Засегнатият да мълчи и ако е в съзнание, да се моли наум за освобождаването си. Сядате при краката му и четете молитви една след друга. Ако човекът е тежко болен, четете от другата стая, за да не го тревожите.

Четете молитви за освобождаване до 3 часа сутринта. Точно в указания час изсипвате солта и захарта в купичката със светена вода и изричате:

Солените сълзи да се стопят, сладките сълзи да се сбъднат. Нека тази светена вода изчисти душата и да върне неговата независимост и здраве. Амин!

Излейте светената вода под дърво по-далече от дома на прокълнатия.

Погледнете и ТУК: Разваляне на магия с яйце. Изчистване със захар. Разваляне със сол и захар, с оцет. Как да развалим магия сами с урина? Пълно изчистване.

Изчистване на негативна енергия с морска сол оцет и вода

Капан за негативна енергия се приготвя от: 200 мл вода от чешмата, 1 с.л. бял оцет, 1 ч.л. сол (морска, ако имаме условията за това). Не забъркваме течността, защото не искаме солта да се разтвори. Поставяме съда – капан на място, където се събира семейството. Ако е нужно, правим няколко капана. Ако негативът влиза отвън, закачаме един капан над вратата.

Как да разберем дали магията е премахната напълно?

Повтаряме диагностичния ритуал и солта ще покаже дали все още действа магическо вмешателство.

Помощ от ходжа Абдула при разваляне на магия

Методите, които дадохме, работят. Но имат недостатък – измислени са за обикновените хора, които нямат магически способности. Следователно не се виждат детайлите на магията – защо и как е направена, за какво точно е направена, от кого. Не се вижда със сигурност и разрушаването на магията. Възможно е да има остатъчни енергии, които солта не „хваща“.

При сериозни намеси по-добре направете изчистване при специалист. Един от най-можещите в любовните обреди е ходжа Абдула. Той помага от разстояние, без да ангажира с пътуване и лични срещи. За ходжата това е възможно, защото той вижда на фино ниво истината.

Какво вижда ходжата: атакуваният човек и как са разположени хората около него, които са те и какво искат от него. Вижда енергийните връзки като въжета, които излизат от човек и влизат в друг. Така ходжа Абдула засича магията и на момента може да я „среже“ и да премахне без остатък.

Видео: съвременна вещица съветва как да се отървем от нежелан човек.

Как се прави магия за раздяла?

С помощта на магия се неутрализира третият от любовния триъгълник, подсилват се любовни чувства, може да спасим свиден ни човек от вреден за него партньор. Има и по-драстични вмешателства – насилствено вдъхване на любов или насилственото й премахване.

Какъвто и да е мотивът, магията не е бяла и ще заплатите енергийно и кармично за стореното. Вселената не приветства насилствената намеса върху чувствата на самостойно същество. Единствените оправдани действия са за деактивиране и пресичане на чужда намеса.

Как се прави магия за раздяла със сол?

Обред срещу любовник/ любовница: за отстраняване на извънбрачна връзка

Необходима е снимка на любовниците – чиста, без други хора и предмети в едър план. В деня преди пълнолуние се купува сол и се занася в църквата. Поставя се пред икона на Богородица и се отправя молитва за помощ и подкрепа в предстоящия обред. С Отче наш и други молитви се изчиства солта. В църквата не се сяда. Молещият стои леко приведен напред.

В полунощ на Пълнолуние се изсипва солта върху нова покривка, в средата й се слага снимката. Отправя се молитва за възстановяване на справедливостта – да се разделят любовниците.

С нови ножици снимката се разполовява, любовниците се разделят символично. Изпълнителят на ритуала държи само едната страна на снимката – там, където е „неговият“ човек. Така при разполовяване върху солта пада половината снимка с любовницата/ любовника.

Образът на спасявания човек се отстранява от полето на обреда. Продължава работа само с образа на човека, който отстраняваме с ритуала. Половинката снимка лежи върху солта, а изпълнителят чете молитва за неутрализиране.

Запалва взета от църквата свещ и прави три пъти кръстен знак върху образа. Свещта се загася, сляга се върху снимката и всичко заедно се загръща в покривката на един вързоп. Отнася се извън дома и се хвърля в река на течаща вода.

Внимание: ако в близост няма река с активно течение, не правете този ритуал!

Любовна магия със сол

А този ритуал засилва съществуващи чувства, „рефрешва“ ги или ги връща, ако са били отнети по некоректен начин (с магия). С подобен ритуал съпругата връща мъжа си у дома. Некоректно, но се употребява и за привличане на любов там, където тя преди не е съществувала.

За обреда трябват ленена торбичка, чиста сол, чиния без декорация, червена свещ, снимка на обекта.

Запалете свещта, опрете на нея снимката и изсипете солта в чиния. Щом свещта се разгори, посолете пламъка и изкажете със свои думи какво искате – но ясно, на висок глас!

Прекръстете солта три пъти със свещта и повторете заклинанието. Приберете солта в торбичката. Закачете я на врата си и я носете 21 дни. После почнете да давате по малко от солта на желания човек – гответе с нея, сипете от нея под възглавницата му, сложете в джобовете. Нека постоянно има непосредствен досег с тази сол. Така вашата енергия ще проникне в неговата аура и той ще се пристрасти към нея.

Заклинания със сол

Солта поема всякакви внушения и ги предава. Говорете й и тя ще запомни думите ви. После чрез нея тези думи влизат в личното пространство на друг човек и стават част от неговите разбирания и чувства. Методът надхвърля сферата на любовната магия – може да се прилага за абсолютно всичко.

Магия за раздяла с лъжици

С лъжици можем да скараме двама души, дори от разстояние, а можем и да ги съберем. Лъжици плюс мощно целенасочено намерение – това е основното, което е нужно.

Още по темата ТУК: Разваляне на магия за раздяла. Молитва за събиране на разделени двойки. Правене на турска магия и църковна магия.

Черна магия с лъжици

Магиите с лъжици са много тежки, бихме употребили думата ужасни. С тях се правят черни магии – грозни и дълбоки вмешателства, които са в пълно противоречие на желанията и чувствата на нарочените обекти.

Лъжиците работят в две посоки – за разделяне и за събиране. За разделяне те се закопават на различни места, обичайно в пресни гробове. За събиране лъжиците се връзват една за друга и пак се закопават – с цел да не бъдат намерени и разделени.

Ще опишем и двата обреда.

Дървени лъжици вързани една в друга

Тази практика се провежда за събиране на двама души, които не желаят да бъдат заедно. Действена е за хора, които се мразят и ненавиждат. Върши работа при пълна липса на физическо и чувствено привличане, при отвращение и погнуса.

Купуват се нови лъжици. Без да се пипат, се носят в църква за пречистване. Пак без да се пипат, се доставят на мъжа и жената, които целим да съберем. Необходимо е да осигурим лъжиците да се използват ежедневно (да се лапат) в продължение на минимално 7 дни, оптимално – за 21 дни.

magia-05
Лъжиците да са сребърни или дървени

На следващ етап се отнемат лъжиците, преди да бъдат измити (по лъжиците да е останала слюнка на съответните хора). Двете лъжици се слагат една в друга и здраво се увиват с червен конец – плътно, почти да не се вижда метала. Конецът се завързва на 21 възела и отгоре се запечатва с восък от червена свещ.

На пълнолуние в полунощ поставяме съчленените лъжици на лунна светлина и заповядваме на тъмните сили да съдействат хората, които са държали лъжиците в уста, да се прилепят един за друг.

Отнасяме лъжиците на пусто място и ги закопаваме на дълбочина от 21 см. Отгоре с камъни оформяме кръст. Изправяме се над своеобразния гроб и изричаме:

Това, което дяволът събра, никой да не раздели!

Още информация и източници на английски: Проверка с помощта на сол за направена магия или проклятие; * Как се разваля магия за раздяла със сол (заклинания). * Как се прави магия за раздяла със сол?

Дървени лъжици заровени в гроб

Много силна магия за разделяне на здраво хванати един за друг – например младоженци. Ритуалът се ползва от свекърви и тъщи, които не одобряват партньора на своето дете.

Купуват се две лъжици и се носят на ходжа. Той ги програмира чрез молитви и заклинания, за да свършат желаната работа.

След това лъжиците се дават на двойката да се храни с тях 7 дни и нощи. Прибират се, преди да са измити.

Едната лъжица се закопава в мъжки гроб, другата – в женски гроб. Казва се заклинание, чието послание е следното:

Както мъртъвците лежат в своите гробове, така и двамата влюбени да стоят на разстояние.

Докато лъжиците са в гробовете, влюбените няма да се съберат. Тази магия се разваля чрез изкопаване на лъжиците и провеждането на обратен, деактивиращ ритуал.

Помощ от ходжа Абдула при правене на любовна магия

Ритуалите, които описахме, са високо рискови дори за магове. Малко от тях се наемат да правят любовни обреди с лъжици и гроб. Опасността идва от нуждата да се уравновесят енергиите и да се заплати за стореното.

Освен че е рисково, подобни практики са и абсолютно излишни. Има правилни и положителни начини да се направи любовна магия – без да се навреди на хората, нито на поръчителя. По този начин работи ходжа Абдула. Той е много търсен за любовни магии. Причината е, че хората винаги се събират след неговата намеса – с радост и благодарност. Освен това поръчителят не заплаща с негатив за помощта си, защото обредът е изпълнен по безопасен начин.

Пишете на ходжа Абдула, ако се чудите какво да правите и се нуждаете от съвет. Той ще ви насочи, ще ви даде информация, ще ви обясни ситуацията, в която сте изпаднали и ще предложи най-доброто решение – така че да няма унищожени души и кармично обременени поръчители.

Видео: как се прави магия за отмъщение. 

Накрая едно писмо, което получихме скоро до ходжата:

Искам да изкажа моите най- искрени благодарности на Ходжа Абдула, че в труден за мен момент ми помогна много с отправените за мен „молитви Дуа“.
Последните години бяха много тежки за мен. Имах направена магия и това се усещаше по всичко. Отгоре на всичко прекарах и много тежък „Ковид-19“. Едвам оцелях и получих тежки и продължителни усложнения – краката ми са схванати и не мога да хода , трудно дишам, бързо се уморявам. В продължение на 1 година и половина ходя при различни лекари специалисти по пулмология, кардиология, неврология, гастроентерология, ортопедия и още каквито се сетите. Нямам диагноза – всички твърдят, че е пост Ковид.
magia-sa-sol-03Предстоеше ми кардиологична операция. Бях много уплашена, отчаяна – почти инвалид.
Три дни преди интервенцията случайно прочетох в интернет за ходжа Абдула. Хванах се, като удавник за сламка и му писах. Бях много приятно изненадана, когато още на другия ден получих от него отговор, че до операцията ще отправя за мен „молитви Дуа“ и ще направи разваляне на магия със сол.
За моя най-голяма изненада при постъпването в болницата лекарите кардиолози в последния момент взеха решение вместо сърдечна операция да приложат коронарография. Всичко мина много добре и сравнително бързо се възстановявам. Симптомите на магията изчезнаха.
БЛАГОДАРЯ ВИ ХОДЖА АБДУЛА!
БЛАГОДАРЯ И НА ВАШИЯ ЕКИП!
БЪДЕТЕ МНОГО, МНОГО ЗДРАВИ !
Р, гр. София, 06.06.2022

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 3]
Пишете на Ходжа Абдула, като попълните коректно всяко едно от полетата по-долу. Също можете да оставите и коментар във формата за коментари:

  Всички полета са задължителни. Проверете данните дали са точни, защото от това зависи дали ще получите отговор и какъв ще бъде той!

  ВАЖНО: Отговор ще получите най-късно до 24 часа на електронната си поща, която сте посочили. Ако до едно денонощие не пристигне отговор, погледнете и в папката СПАМ. Може вашият отговор да се намира в нея.

  Вашият коментар

  Админ

  Това е профилът на администратора на сайта на ходжа Абдула.