Ходжа Абдула е четвърто поредно поколение на ходжи, които помагат на хората.

Къде е роден?

Роден е в далечното малко турско село близо до голямата вода на остров. Става дума за Гьокчеада, известен още в България под името Небесния остров. Той е разположен точно срещу Дарданелите във великото и историческо Егейско море. На острова живеят хора от различни националности, включително турци, гърци, българи. Има и много африканци. Островът е останал в границите на Турция след рухването на империята на Османците. Той, заедно със съседния Тенедос са двата по-големи острова в Егейско море, които не са минали под властта на гърците. Гръцкото име на Гьокчеада е Имброс. Това име се споменава дори в „Илиада“ от Омир, където островът е наречен непристъпен и с много стръмни брегове.

Драматичният инцидент

Абдула се е родил в малко на брега в североизточната част на Гьокчеада срещу остров Самотраки. Малкият Абдула и неговите връстници са играли на хълма с останки от крепост. Веднъж, показвайки колко много може да скочи от едни руини, паднал и наранил главата си. Децата се разбягали и от страх не казали на близките си какво станало. Роднините на Абдула се притеснили защо той не се връща и го търсили цяла нощ. На другия ден рано сутрин той бавно и клатушкайки се, се върнал сам у дома с наранена глава и разказал следната история.

Видението

Помнил, че с момчетата много са играли, тичали и той, за да покаже колко е силен, скочил от една руина. Истинският спомен е до тук. След това всичко му е като на сън, но с много ясна и ярка картина. Изведнъж се намерил в някакво друго място, на което нямало нито земя, нито море. Било много красиво място и пожелал да остане там, но слязъл от небето възрастен Имам с бяла роба. Той разгърдил с дясната си ръка одеждата на младия Абдула и му казал някак си без да си отваря устата и без думи:

Този белег във вид на сърце на гърдите ти не е случаен. Аллах Ти отреди да помагаш на хората по сърдечните проблеми и да ги правиш щастливи. Това ти се дава до края на живота ти и ако искаш да е така, ще ти се отнеме възможността да имаш свое семейство. Какво избираш? Да имаш щастливо семейство или да помагаш на другите?“

След това се събудил и видял, че слънцето изгрява, приятелите му ги няма, а на лицето му се е стичала и вече е съсирена бучка кръв. Не се изплашил и си тръгнал към дома.

Първо се отбил при дядо му да разкаже странния си сън. Старият Абдула му казал, че това събитие той го е очаквал и затова бил спокоен. После го попитал какво е избрал и останал доволен от отговора на внука си. Младият Абдула избрал да бъде в помощ на другите.

Мисията на ходжа Абдула

Затова ходжа Абдула сега няма семейство и поколение, но пък има внуци от братята и сестрите си. Затова е помогнал и на много хора да се ощастливят с рожби или да се задомят. Много хора потърсили помощта му са намирали работа или бизнесите са им тръгвали бързо към печалба. Много хора е върнал от гроба и сега са щастливи и здрави.

След случката на руините младият Абдула всеки ден започнал да посещава прадядо си ходжа Абдула, който бил вече на легло. Младежът започнал да изучава тайните на благата магия.

Изписал много тефтери с молитви, продиктувани му от прадядо му, чието име той носи. По късно се заел и изучил Корана до съвършенство. Тези тефтери пази и до днес и те са му като настолни книги. Завършил после специално училище за ходжи, от където има кетап и грамоти. В резултат на това станал много добър ходжа и пред вратата му започнали да чакат много хора, за да им помогне.

Ходжа Абдула и българите

Българите на родния остров на ходжата са всъщност българи от турски произход, които са пристигнали в периода 1984-1989 година, прокудени от т.нар. Възродителен процес на комунистическото управление. Тогава днешните социалисти изгониха стотици родени в България турци насилствено зад граница. Имаше и много жертви. Турското правителство се смили над тези клети хора, насочи голяма част от тях към остров Гьокчеада, като им осигури подслон и земя, даде им заеми без никакви лихви, за да могат да развият строителство на жилища.

Тези хора превърнаха много от запустелите земи на острова в плодородни ниви, засяха ги с маслини, житни култури и всякакви зеленчуци, изградиха с държавни и частни пари възхитителни системи за напояване.

Това е и българската следа и именно поради тази причина ходжа Абдула приел да помага и на клетите българи. Това става с помощта на неговите сътрудници, които му доставят писмата на желаещите да им се помогне. Те превеждат желанията им на добрия ходжа Абдула. Той чете съответните молитви за човека, който го е помолил и му се връща направен талисман, муска или ритуал който човекът трябва да прави. Ходжа Абдула помага на всекиго и не връща изстрадала душа да си отиде без неговата грижа да добро бъдеще. На всекиго обръща необходимото внимание и често изисква хората да му пишат във времето как са се развили събитията след неговите молитви и ритуали.

Интересни случаи от практиката на ходжа Абдула

 • Абдула е предвидил и предупредил властите за една катастрофа и трагедия, която я е видял в свой сън. Те не са го взели насериозно, не са го послушали. Става въпрос за нивото водата на язовир Деринер.
 • Той предупредил че ще има отлив на много вода и работата на ВЕЦ Артвин през 2012 г. ще се затрудни и някои от структурите на потопеното село Нарлик ще изплуват, след като нивото на водата в язовира се понижи. Бедата не е била в това, а в затруднената работа на ВЕЦ-а. Тогава България започна да продава повече ток на Турция.
 • Преди години Абдула е предупредил за размириците в политиката. Също не са му обърнали внимание и той престанал да дава нишани за събитията, които ще доведат до сътресение в обществото. Оставил свята работа само в помощ на страдащите хора и така дава своя принос на обществото.

Днес ходжа Абула е на близо 80 г и с радост все още помага на страдащия народ. Вече не приема лично, защото е много възрастен, но затова пък сътрудниците му приемат писмата на страдащите, четат му болките им, той чете съответните молитви. Ако е необходимо, прави муски и талисмани и те се изпращат по куриер на нуждаещите се.

Как можете да се свържете с ходжа Абдула?

Необходимо е да използвате формата за контакт по-долу или да напишете своето искане директно на този мейл: info@magiamuska.com

Опишете накратко своето положение и какво искате да се случи за в бъдеще с вашия живот. Ще получите обратно писмо на личната си електронна поща със съвета на самия ходжа Абдула.

Понеже желаещите се са много, затова писмата се четат по реда на тяхното идване. Затова ви молим да бъдете търпеливи.

Какви услуги извършва ходжа Абдула?

 • Силата на ходжа Абдула е в молитвите, които чете за всеки един поотделно. Някои от молитвите ще намерите тук и сами можете да си ги четете. Понеже той е много добър Божий пратеник, затова неговите молитви хващат дикиш. Именно поради това всеки, който е поискал помощ от него, има чудесни резултати.
 • Неговата сила е в любовните взаимоотношения на хората.
 • Събира разделени двойки.
 • Връща неверни съпрузи и съпруги.
 • Привлича любим човек писан по Съдба.
 • Подобрява бизнес.
 • Чете молитви против магии, проклятия и против джинове.
 • Връща късмета.
 • Прави муски за любов, пари и богатство.
 • Прави талисман за любов и късмет.

Ако искате да се възползвате от някоя от неговите услуги, пишете му по някой от посочените начини. Разкажете подробно историята си и целта на вашето искане, за да бъде наясно ходжата кое е най-добро за вас и да ви помогне.

Пишете на Ходжа Абдула, като попълните коректно всяко едно от полетата по-долу. Също можете да оставите и коментар във формата за коментари:

  Всички полета са задължителни. Проверете данните дали са точни, защото от това зависи дали ще получите отговор и какъв ще бъде той!

  ВАЖНО: Отговор ще получите най-късно до 24 часа на електронната си поща, която сте посочили. Ако до едно денонощие не пристигне отговор, погледнете и в папката СПАМ. Може вашият отговор да се намира в нея.