Дама върна сравнително доброто си здраве и добрите отношения със сина си, след като поработи няколко седмици с ходжа Абдула.

Случай от практиката на ходжата:

Как затоплих отношенията със сина си, зависим от хазарта

Няколкоседмична съвместна работа на ходжа Абдула помогна на клиентка, пожелала анонимност, да върне доброто си здраве и благосклонните чувства на своя син. Той бил зависим от хазарта и алкохола, което е създавало напрегнати отношения със своята майка и е носело още куп други неприятности. Това е била една от причините тя да пише на ходжата и да започнат заедно терапия от дистанция за оправяне на ситуацията. За няколко седмици дамата постига забележителен напредък. По-долу цитираме части от нейното писмо, като запазваме дискретност относно името ѝ, както сме обещали:

Здравейте Ходжа Абдула.

Отзовавам се на Вашата покана да опиша промените, които усещам, че се случват в моя живот.

Аз съм благодарен човек. Всеки ден и преди контакта си с Вас съм благодаряла за това, което имам. Защото знам, че друг е решил да го имам. И всичко това, което ми се случи и случва в моя живот, не го приемам като наказание а като изпитание, през което трябва да премина, разчитайки и на Вашата подкрепа.

Малко след началото на нашата кореспонденция аз се разболях. Никой не знаеше, не смеех и да предвиждам никакъв край на това изпитание, но усещането, че няма да мога да се справя с това и да доведа нещата до положително развитие, беше ужасно. Чувствах се безпомощна и самотна в страданието си. Но ето днес почти три седмици след началото, стоя тук в сравнително добро здраве и пиша благодарствено писмо. Освен това изпитанието ме сближи със сина ми. Отношенията ни напоследък бяха доста влошени.

Той се прибра (…) от чужбина притеснен за състоянието ми и за да поеме грижата за детето си. На третия ден ме заведе в болница с риск да зарази себе си и после и семейството си.

Направиха ми изследвания, лекарства, всички разноски пое той и не ми позволи нищо да платя.Мнения за ходжа Абдула -02
Той е истинско съкровище, ако не е заболяването му и страстта към хазарта. Не заслужава да страда. Аз не съм преставала да го обичам. Той не е виновен, че се е разболял. Аз знам, че не иска да ми причини болка, но го прави и това го измъчва. Не иска да признае, че има проблем. Или по-скоро не иска да го разреши.

Сега за тези неща не говорим въобще. Знам че няма смисъл. Не мога да променя нищо в поведението му. Мога само да променя себе си. Отношенията ни са доста приятелски и напреднали към по добро. Но аз съм нащрек, защото не знам кога и дали ще бъде завладян от пагубната си страст. А когато това се случи, той употребява и алкохол и мисля че и други неща.

Може би болестта ми не беше случайна, защото тя ни сближи. Не знам.

Сега нещата са такива и всеки ден благодаря на Ходжа Абдула за това, което се случва, защото без неговата всеотдайна работа и подкрепа нещата нямаше да имам това развитие.

Благодаря.

И ходжа Абдула ви благодари за хубавите думи. Работата продължава до пълното оправяне на ситуацията.

И едно продължение на случая:

Ходжа Абдула - 02
Факсимиле от новото писмо.

Днес 7 април 2021 г. 36дни откакто работим с ходжа Абдула по моя проблем.
От 12-14 дни, откакто физически се чувствам по-добре, се чувствам и по уверена в това, което правя. Тази увереност се засилва. Много често си препрочитам кореспонденцията с ходжа Абдула и тогава ме завладявя доза спокойствие, че още някой е съпричастен към моя проблем и разделя заедно с мен товара, който ме мъчи и ме е затиснал от 10-ина години. Спокойна съм и донякъде с усещането, че ний-лошото е зад мен, зад нас и че от тук нататък с помощта на Ходжа Абдула по-рано ще извървя моето и на семейството ми възстановяване.
Когато преди 36 дни започнахме кореспонденция, се чувствах в безизходица притисната от невидими сили, неспособна да реагирам правилно на това, което ми
се случва.
Да, в момент на отчаяние потърсих помощ от ходжа Абдула и не съжалявам. Аз ще продължавам да изпълнявам указанията, вярвайки в добрия изход от ситуацията, надявайки се на доброто намерение ня ходжа Абдула, трогнат от моята съдба да ми помогне почти безплатно.
Всеки ден се моля освен за моето и на семейството ми здраве, и затова на Ходжа Абдула и на всички вас от неговия екип.
Благодаря!!!!!
Мир по пътя, който сме поели с ходжа Абдула.
Твой смирен раб: (Подпис)

Вижте и това мнение:

Здравейте, ходжа Абдула!
С това писмо искам да изкажа хилядите си благодарности към Вас!
С Ваша помощ и подкрепа успях да превъзмогна трудности, които силно вярвам, че нямаше да мога. Обърнах се към Вас в момент, в който имах усещането, че животът ми се разпада, че съм в безкрайна бездна, която ме дърпаше все по- надолу. Чувствах как нямам сили да се боря със злото, което ме обграждаше. Здравето, работата, отношенията със семейство и близки бяха все по- лоши и тягостни. Бях в един омагьосан кръг, от който нямах надежда, че ще изляза.
Но Вие, ходжа Абдула, променихте това. С Вашата помощ си върнах силата и енергията. Само за 1 месец, откакто ми оказвате помощта си, се вижда промяната във всеки аспект на живота ми. Здравето, отношенията с близките ми се подобряват с всеки изминал ден. Вие ми върнахте спокойствието и усмивката, която беше загубена. Колкото и да е невероятно, че за толкова кратко време се усеща промяна към добро, е факт. Вие вършите чудеса.
И колкото и време, и средства да са необходими, ще продължа да следвам съветите от Вас!
Благодаря на Вас и целият екип!

Ваш смирен раб
ИлиянаМнения за ходжа Абдула 2

И още един отзив:

Мир по пътя на добрите хора!

От сърце и душа аз и синът ми пожелаваме на Вас и вашият екип много здраве, късмет и просперитет. Мир по пътя по който сме поели с ходжа Абдула!

Ваш смирен раб Румяна

Мнения за ходжа Абдула

Click to rate this post!
[Total: 4 Average: 3.5]
Пишете на Ходжа Абдула, като попълните коректно всяко едно от полетата по-долу. Също можете да оставите и коментар във формата за коментари:

Всички полета са задължителни. Проверете данните дали са точни, защото от това зависи дали ще получите отговор и какъв ще бъде той!

ВАЖНО: Отговор ще получите най-късно до 24 часа на електронната си поща, която сте посочили. Ако до едно денонощие не пристигне отговор, погледнете и в папката СПАМ. Може вашият отговор да се намира в нея.

This Post Has 11 Comments

 1. Мариела Ивановаз
  Мариела Ивановаз

  Здравейте,писах миналата седмица ,защо няма отговор.? Благодаря!!!

  1. Админ
   Админ

   Маринела, на всяко ваше писмо към нас имате отговори от нашия екип. Вие обаче не отговаряте. Моля да проверите папка СПАМ в електронната си поща и вижте моля.

 2. Валери Севилов Хаджиев
  Валери Севилов Хаджиев

  Вече пиша 5-6 пъти но не получавам отговор. Защо? Повече от месец.

  1. Админ
   Админ

   Ние Ви отговаряме, но Вие не сте написал коректно своя имейрл и при нас се връща като НЕДОСТАВЕНА ПОЩА. Проблема е в изписването на Вашият имейл. Обърнете внимание мола и отново ни пишете с истинския си имейл.

 3. Валери Севилов Хаджиев
  Валери Севилов Хаджиев

  Не мога да се свържа с Вас. Нямам отговор

  1. Админ
   Админ

   Пак сте писал в имейла и пак ни се върна като недоставена поща писмото към вас. Вие поромвйте с друг имейл.

  1. Админ
   Админ

   Има. Проверете в папка СПАМ.

Вашият коментар

Админ

Това е профилът на администратора на сайта на ходжа Абдула.