You are currently viewing Случай от практиката на ходжата: Как затоплих отношенията със сина си, зависим от хазарта

Случай от практиката на ходжата: Как затоплих отношенията със сина си, зависим от хазарта

Дама върна сравнително доброто си здраве и добрите отношения със сина си, след като поработи няколко седмици с ходжа Абдула.

Няколкоседмична съвместна работа на ходжа Абдула помогна на клиентка, пожелала анонимност, да върне доброто си здраве и благосклонните чувства на своя син. Той бил зависим от хазарта и алкохола, което е създавало напрегнати отношения със своята майка и е носело още куп други неприятности. Това е била една от причините тя да пише на ходжата и да започнат заедно терапия от дистанция за оправяне на ситуацията. За няколко седмици дамата постига забележителен напредък. По-долу цитираме части от нейното писмо, като запазваме дискретност относно името ѝ, както сме обещали:

Здравейте Ходжа Абдула.

Отзовавам се на Вашата покана да опиша промените, които усещам, че се случват в моя живот.

Аз съм благодарен човек. Всеки ден и преди контакта си с Вас съм благодаряла за това, което имам. Защото знам, че друг е решил да го имам. И всичко това, което ми се случи и случва в моя живот, не го приемам като наказание а като изпитание, през което трябва да премина, разчитайки и на Вашата подкрепа.

Малко след началото на нашата кореспонденция аз се разболях. Никой не знаеше, не смеех и да предвиждам никакъв край на това изпитание, но усещането, че няма да мога да се справя с това и да доведа нещата до положително развитие, беше ужасно. Чувствах се безпомощна и самотна в страданието си. Но ето днес почти три седмици след началото, стоя тук в сравнително добро здраве и пиша благодарствено писмо. Освен това изпитанието ме сближи със сина ми. Отношенията ни напоследък бяха доста влошени.

Той се прибра (…) от чужбина притеснен за състоянието ми и за да поеме грижата за детето си. На третия ден ме заведе в болница с риск да зарази себе си и после и семейството си.

Направиха ми изследвания, лекарства, всички разноски пое той и не ми позволи нищо да платя.Мнения за ходжа Абдула -02
Той е истинско съкровище, ако не е заболяването му и страстта към хазарта. Не заслужава да страда. Аз не съм преставала да го обичам. Той не е виновен, че се е разболял. Аз знам, че не иска да ми причини болка, но го прави и това го измъчва. Не иска да признае, че има проблем. Или по-скоро не иска да го разреши.

Сега за тези неща не говорим въобще. Знам че няма смисъл. Не мога да променя нищо в поведението му. Мога само да променя себе си. Отношенията ни са доста приятелски и напреднали към по добро. Но аз съм нащрек, защото не знам кога и дали ще бъде завладян от пагубната си страст. А когато това се случи, той употребява и алкохол и мисля че и други неща.

Може би болестта ми не беше случайна, защото тя ни сближи. Не знам.

Сега нещата са такива и всеки ден благодаря на Ходжа Абдула за това, което се случва, защото без неговата всеотдайна работа и подкрепа нещата нямаше да имам това развитие.

Благодаря.

И ходжа Абдула ви благодари за хубавите думи. Работата продължава до пълното оправяне на ситуацията.

И едно продължение на случая:

Ходжа Абдула - 02
Факсимиле от новото писмо.

Днес 7 април 2021 г. 36дни откакто работим с ходжа Абдула по моя проблем.
От 12-14 дни, откакто физически се чувствам по-добре, се чувствам и по уверена в това, което правя. Тази увереност се засилва. Много често си препрочитам кореспонденцията с ходжа Абдула и тогава ме завладявя доза спокойствие, че още някой е съпричастен към моя проблем и разделя заедно с мен товара, който ме мъчи и ме е затиснал от 10-ина години. Спокойна съм и донякъде с усещането, че ний-лошото е зад мен, зад нас и че от тук нататък с помощта на Ходжа Абдула по-рано ще извървя моето и на семейството ми възстановяване.
Когато преди 36 дни започнахме кореспонденция, се чувствах в безизходица притисната от невидими сили, неспособна да реагирам правилно на това, което ми
се случва.
Да, в момент на отчаяние потърсих помощ от ходжа Абдула и не съжалявам. Аз ще продължавам да изпълнявам указанията, вярвайки в добрия изход от ситуацията, надявайки се на доброто намерение ня ходжа Абдула, трогнат от моята съдба да ми помогне почти безплатно.
Всеки ден се моля освен за моето и на семейството ми здраве, и затова на Ходжа Абдула и на всички вас от неговия екип.
Благодаря!!!!!
Мир по пътя, който сме поели с ходжа Абдула.
Твой смирен раб: (Подпис)

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 4]
Пишете на Ходжа Абдула, като попълните коректно всяко едно от полетата по-долу. Също можете да оставите и коментар във формата за коментари:

    Всички полета са задължителни. Проверете данните дали са точни, защото от това зависи дали ще получите отговор и какъв ще бъде той!

    Админ

    Това е профилът на администратора на сайта на ходжа Абдула.

    Вашият коментар