You are currently viewing Молитви за здраве от ходжа Абдула, които действат безотказно

Молитви за здраве от ходжа Абдула, които действат безотказно

Ходжа Абдула ни предостави тези действащи молитви за здраве, които хората могат да ползват и сами.

Ходжата дава някои важни напътствия за четенето на молитвите от хората: Никой не е отричал важността на лечението, но словата на молитвата за собственото здраве, произнесени с чисто сърце и със светли помисли, ще ни дават винаги сили за борба с причинителите на болестите. При това те може да се окажат не по-малко ефективни, отколкото лекарствата.

Как се произнасят молитви за здраве

Изпращането на молитви към Бога увеличават шанса за оздравяване. Ако молбите са чути и здравето е възстановено, после е важно да се благодари на Господа за неговата милост. Общението с Бога е винаги лично, когато става дума за най-интимните и важни неща. По принцип най-много пред Него важи искрената молитва, която идва от дъното на душата и е изпълнена с вяра. Точно вярата обаче е проблемът, който пречи на Господа да чуе нашите молитви. Защото – особено в България – хората са възпитани в марксически дух и се сещат, че може да има нещо по-голямо от тях, чак когато се разболеят или попаднат в тежко изпитание.

Но дори и тогава те не подхождат към Божеството с нужната вяра, а това е просто необходимост, да се избегне злото, да се махне неблагополучието. Тогава за няколко дни или месеци забравяме, че сме материалисти и ставаме големи вярващи. Но дълбоко в себе си ние знаем, че когато проблемите се решат, отново ще се върнем към обичайното си състояние на безбожници. Тъкмо тази отрова в мисленето е пречката молитвата да достигне до своя адресат: Когато сами си даваме сметка, че състоянието ни на вяра е временно, само докато се разминат нещата. Това е отровата на вярата. Такова мислене пречи молитвата да бъде чута, казва ходжа Абдула.

Той даде две работещи молитви за здраве, които се ползват от столетия, че и по-рано, от всички ходжи по света. Всеки може да ги казва, но ако не действат, това означава, че няма достатъчно вяра в тях. Ако работата не става, тогава хората трябва да се обръщат към ходжа и да отделят част от финансовите си средства, за да може молитвата да достигне до Божеството. Свещениците и ходжите са пратени на Земята, за да компенсират липсата на вяра у хората, учи ни ходжа Абдула.

Молитва за да отмине болестта

Anlamı: Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın.»

Büyük Allah’tan, büyük Arş’ın Rabbi Allah’tan sana şifâ vermesini istiyorum!»” derse muhakkak afiyet bulur.

Значение: Тази болест нека да си отиде, Аллах, Господи на хората! Излекувай я, защото Ти само можеш да направиш това и Ти си лекуващият. Няма друго, освен Твоето изцеление. Излекувай я толкова силно, че да не остане болестта! Искам Ти, велики Боже, великият Господи на Възкресението, да ми дадеш изцеление! (Абу Дауд, Сенаиз, 8; Тирмизо, Тиб, 32; Ибн Ханбел, I, 239)

молитва за здраве 01
Също е ефикасно, ако се опитате да прерисувате тази молитва или поне да я пуснете на принтер и да я носите със себе си. Казвайте я всеки ден с вяра.

Най-добре е тези изречения да се произнасят на турски, но ако не знаете езика, е достатъчно да си представите картинно всяка дума от молитвите. До Господа ще достигнат само образите, които успеете да си представите така, все едно ги виждате пред себе си. Разбира се, много по-ефективно би било, ако в тази работа ви помага и ходжа, тогава нещата стават 1000 пъти по-ефективни, защото той знае най-добре как се прави.

Молитва за защита на здравето

Втората молитва също е класическа и се използва много от ходжите. Тя може да бъде произнесена от всеки, стига да има достатъчно вяра. Ако няма (това се разбира веднага, още по време на изричането на молитвата!), трябва да се обърне към специалист. Принципно ние имаме сетива, с които разбираме на секундата, ако молитвата ни е чута от Бога. Това е едно особено потрепване на душата, усеща се като полъх, само че идва отвътре, откъм сърцето ни.

Bismillahi Allahümme dâvini bi devaike veşfini bi şifaike ve ağnini bi fadlike ammen sivâk vahzer anni ezake.

Значение: В името на Бога, Господа мой! Лекувайте ме със собствения си лек, излекувайте ме със собственото си изцеление и ме направете по-силен от причинителите на болестта и ме дръжте от потисниците. “(Heysemî, X, 180)

Помощта на ходжа Абдула

Можете да се обърнете към ходжа Абдула с молба за помощ, да произнесе някоя от своите тайни молитви за здраве, за любов, за късмет или за друго, което се налага от събитията във вашия живот. За целта се възползвайте от някоя от неговите услуги. Изпратете запитване до неговите секретари, които ще ви упътят как точно да действате, за да получите молитва, за да може той да се застъпи за вас пред Господа, като направи едно от своите служения. Или пък да изпълни някой от свещените си ритуали, които помагат за разрешаване на проблемите на миряните.

молитва за здраве 02
Има силен ефект опитът да се прерисува молитвата, доколкото можете, важно е старанието. После носете със себе си написаното от собствената ви ръка.

Също така ходжа Абдула може да направи специално за вас някой от своите амулети или муски, които да носите, за по-бързо оправяне на нещата, за здраве, за пари и тъй нататък. За целта е достатъчно да му пишете във формата за контакт по-долу и да изложите подробно случая си. Не след дълго на имейл адреса, който сте дали ще получите по-подробни указания как се действа. Пишете му!

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]
Пишете на Ходжа Абдула, като попълните коректно всяко едно от полетата по-долу. Също можете да оставите и коментар във формата за коментари:

  Всички полета са задължителни. Проверете данните дали са точни, защото от това зависи дали ще получите отговор и какъв ще бъде той!

  Админ

  Това е профилът на администратора на сайта на ходжа Абдула.

  This Post Has 6 Comments

  1. Петър

   Ползвах услугите на ходжа Абдула и съм изключително доволен от муската, която ми изпрати. Сега бизнесът ми се разрасна и доходите ми се увеличиха двойно. Продължавам да нося муската и съм сигурен че ме пази и от зли хора. Петър от София

   1. Админ

    Ние от офиса на ходжа Абдула се радваме, че е станало това, което сте искал. Бъдете здрав!

   2. Админ

    Ние от екипа на хода Абдула се радваме за вас и ви пожелаваме още повече повече да имате приходи и изобилие в живота!

  2. Димитър

   Здравейте, бих желал да ми помогнете да върна жената с която се разделих на скоро! Ще направя каквото е необходимо! Благодаря Ви предварително!

   1. Админ

    Пишете във формата за контакт , за да отпратите молбата си лично къмходжа Абдула.

  Вашият коментар