Как да говорим с нашия Ангел Пазител? Как можем да чуем своите Ангели Хранители? Как да се свържа с моя ангел хранител? Практически съвети от ходжа Абдула

Имаме ли ангели хранители, които да ни пазят живота от зли хора и събития?

Работейки десетки години с мъката на много хора, ходжа Абдула е стигнал до извода, че има начин да се подобри животът им и като ги учи да слушат своя Ангел Хранител. Ходжата е нарича тези ангели хранители – Ангел Пазител. Както и да се нарекат, трябва да сме сигурни, че има такива силни енергийни същества около нас и те бранят нашия живот от зли хора и лоши събития, казва ходжа Абдула.

Как ни говорят Ангелите Пазители?

Много религии описват съществуването на безплътни същества, които са около нас – живите хора, и които винаги в трудни моменти ни помагат да избегнем лошо събитие в живота ни. Ходжа Абдула учи своите клиенти на това, как те самите да познават своя Ангел Пазител, как да му се доверяват и изпълняват неговите тихи съвети.

как да говорим с нашия ангел пазител, Ангели хранители

Защо тихи съвети? Ходжа Абдула казва, че често ангелите не говорят на висок глас. Те нашепват в ухото ни и ние хората чуваме този шепот като свой вътрешен глас.

С гласа на други хора

Понякога говорят с гласа на други хора. Това става, когато примерно вървите по улицата и си блъскате главата по някой въпрос, на който не можете да си дадете сами отговор. Случайно чувате две жени зад вас, които говорят на висок глас и едно изречение се запечатва в мозъка ви: „Тръгни по другата улица.“

Това е глас на Ангелът ви хранител, който ви казва точно това – да тръгнете по друг път, и да не губите времето си да тичате по един и същи път, защото по този път ще срещате само същите хора и няма да намерите новото, което вероятно търсите отдавна. Чуете ли нещо такова,
обърнете внимание и изпълнете заръките на своя Ангел-пазител.

Чрез билбордове и други знаци

как да разберем кой е нашия ангел пазител?Понякога вашият пазител може да ви изпрати послание и да подскаже нещо важно чрез текст, написан на някой билборд или реклама в брошура на някой магазин. Примерно виждате лекарство за черния дроб. Виждате го постоянно и навсякъде. Това е знак от вашият Ангел- пазител, който наистина иска да ви спаси живота и ви кара да си отворите очите. Обърнете внимание и вземете мерки!

Повтарящи се фрази и числа

Ако се появяват повтарящи се фрази от различни хора около вас, това е друг начин ангелът ви да търси начин да се свърже с вас и да ви обърне внимание към предупрежденията му чрез това, което чувате или прочитате около себе си.

Повтарящи се съобщения или статуси

Ако в интернет попадате непрекъснато на обяви за разваляне на магия или отключване на късмета, е важно да обърнете внимание и да се погрижите за това. Защото Ангелът-пазител може да ви насочи, но единствено човекът може да предприеме действия за отстраняването на проблема. Определени съобщения или статуси може да излизат пред вас с натрапваща се повтаряемост. Не отдавайте това на случайността. Случайни неща няма. Опитайте се да се вслушате в интуицията си и да разберете защо точно на вас се показват тези неща и какво иска да ви каже мирозданието!Ангел хранител как да разбера кой е моя ангел пазител

Как да чуваме нашите ангели пазители?

Ако имате желание да се научите да чувате този глас на своя Ангел-пазител, е необходимо да поделите това с ходжа Абдула. Пишете във формата за контакт какво ви тревожи и поискайте от него съвет. Неговите сътрудници ще му преведат и прочетат писмото и той ще отговори на всекиго поименно. Просто му пишете ТУК или във формата за контакт по-долу!

Кой може да бъде ангелът-пазител?

Ходжа Абдула има своя теория по въпроса и сега ще я споделим с вас.

Когато ходжата още е приемал лично, той е усещал, че хората идват със своите Ангели-пазители при него. Самият ходжа казва, че те стоят като исполини до своите хора, като ги защитават и са готови винаги да им помогнат в живота.

Майката-орлица

Той ги оприличава на майка-орлица, която непрекъснато е готова да защити своето орле.

кой е твоят ангел хранител според рождената ти дата, как изглеждат ангелитеХората в тези картини и видения, казва ходжа Абдула, приличат на малките орлета, а ангелът приличал на майката-орлица, но тя (или той) била винаги с бели дълги одежди. Неслучайно по картинките дори в интернет можете да видите нарисувани ангели с бели огромни крила и бели дрехи, дълги до земята.

Ходжата общува с тези Ангели хранители и доста често самите те му помагат при разрешаването на проблемите на хората дошли при хората.

Как ходжата чува Ангелите

За целта ходжата винаги е затварял очи и е карал хората за млъкнат за известно време, за да може да чуят техния Ангел – пазител.

Сега, когато ходжа Абдула е почти сляп, казва, че вече много по-лесно общува с тези висши духовни същества, които го направляват и му помагат в работата по корекция на живота на хората. Те дори му казват кой е направил магията или от къде идва родовото проклятие или дали е заключен късметът на човека. Най-важното е, че му дават насоки, които ходжата превежда на човешки език и го казва на своя клиент.

Ангели – починали роднини

Често тези Ангели пазители са отдавна починали роднини на човек, които след смъртта са еволюирали и са се издигнали с една степен над човешкия род, тоест станали са ангели. Те го познават най-добре, най-загрижени са от всички за неговото благополучие и с удоволствие са приели мисията да му помагат до края на живота му.

Заради това, че са били добри родители, приятели, съпрузи или просто познати, и са дали всичко от себе си за отглеждането на своя отрок или близък, те са получили развитие и са се издигнали в еволюцията. Всички страдания и неправди, които са преживели, включително и това, че децата им не са ги обичали достатъчно, е способствало те да отидат с една степен над обикновеното човешко ниво.

Починали близки и роднини 01 Ангел хранител, Ангели пазителиТова им дава възможност да помагат по-ефективно – като се появяват в съня на човека, подават му различни знаци като тези, които споменахме по-горе или директно му внушават как да действа. Ходжа Абдула умее да се свързва с тях, да разговаря подробно и да дава на ясен език техните послания.

Има хора и с два или три Ангели – пазители. Независимо където и да се намира човекът – на път, у дома или дори да спи, Ангелите пазители винаги са около него. Но те в същото време се намират и навсякъде другаде, защото не са вече от плът и кръв. И когато има желание за контакт от страна на ходжата или на някой друг посветен, те могат да му предадат в образи всичко, което биха желали да достигне до техния близък, за когото се грижат тук, на Земята.

Важно за магията и Ангелите Хранители

Нещо много важно споделя ходжа Абдула със своите клиенти и иска и вие да го знаете, независимо дали ще потърсите помощта му или просто четете от интерес.

Защо не чуваме ангелите?

Когато човек е под въздействието на магия, родово проклятие или друго негативно въздействие, Ангелът пазител подсказва, показва, говори, крещи, повтаря и натяква на жертвата, но тя не чува и не чува. Човекът няма способността да чуе или види знаците на своя Ангел – пазител и човек се чувства като сам в пустиня без вода и е във всеки момент може да си отиде от този живот.

Това е и целта на много от черните магии. Те заглушават ясното чуване на посланията от отвъдния свят, замъгляват ясното виждане и пречат на човека да се предпази от негативните влияния.

Откъде идва крайният материализъм?

Така се получава крайният материализъм – когато човекът има физическо обяснение за всяко феноменално явление. Той дава винаги някакви елементарни обяснения от типа „мозъкът винаги прави различни трикове“, „стресът и депресията ни карат да си измисляме духове“, „не съществува нищо, което не може да бъде пипнато или засечено с електронни измервателни устройства“ и тъй нататък.

Кой е моят Ангел хранител, Ангели пазителиТова са все заучени фрази, които са ни набити в главата, докато сме били малки – в училище или просто по време на зрелия социализъм. Благодарение на тях ние не можем да чуем своите Ангели или починалите си близки. Защото винаги един тъмен и коварен глас нашепва директно в съзнанието ни, че това са глупости. Че след смъртта на човека не остава абсолютно нищо освен прах и сити червеи. Че ангелите не съществуват.

Как действа самата черна магия?

Магията е за това, да притъпи духовните ни сетива и да ни направи безчувствени към заплахите, които ни заобикалят. После нещастието идва в резултат на това. Дали човек ще стои на течение, дали няма да се оглежда, когато пресича или ще взаимодейства с хора, които ще го съсипят, това са все странични ефекти от нашето заслепение. Но резултатът винаги е един и същ и той е голяма и непреодолима беда.Как да извикаме своя Ангел хранител, Ангели пазители

Затова, мили хора, ако се чувствате зле и изоставени, е необходимо много бързо да се допитате от къде идва проблемът и да вземете мерки за отстраняването му. Ако искате бърз отговор, е необходимо да напишете своя проблем тук и да поискате помощ от ходжа Абдула. Той на никого не е отказал досега да даде помощ. Чрез своите молитви и ритуали може да постигне абсолютно всичко, от което се нуждаете, за да спасите своето здраве, благополучие и достойнство. Пишете му ТУК или във формата за контакт по-долу!

Получихме интересно писмо от Б.Н., който скоро ползва услугите на ходжа Абдула и ето какво ни написа:

как да чуваме нашите ангели хранители„Нямам търпение да ви пиша, защото тази сутрин за разлика от вчера имам усещането за хубавите енергии. Станах от леглото с вдъхновение, въодушевление и чувство за благодарност. Аз Б. Н. искам да изкажа благодарността си към ходжа Абдула… Знам, че вие ме съпровождате по пътя…“

Click to rate this post!
[Total: 5 Average: 4.8]
Пишете на Ходжа Абдула, като попълните коректно всяко едно от полетата по-долу. Също можете да оставите и коментар във формата за коментари:

  Всички полета са задължителни. Проверете данните дали са точни, защото от това зависи дали ще получите отговор и какъв ще бъде той!

  ВАЖНО: Отговор ще получите най-късно до 24 часа на електронната си поща, която сте посочили. Ако до едно денонощие не пристигне отговор, погледнете и в папката СПАМ. Може вашият отговор да се намира в нея.

  This Post Has 10 Comments

  1. Запрянов
   Запрянов

   Аз съм чел книгата на Дорийн Върчу „Как да чувате вашите ангели“ и тя е много хубава, но голяма част от съветите просто не действат, затова винаги е по-добре да се свързваме директно със специалист, който да ни даде конкретни указания. Има начин чуването да става и интуитивно. Това се прави, като преди заспиване се опитваш да направиш въпроса си да изглежда като картина. И мислено я навиваш на руло и я пращаш на ангела. Ангелите разбират само от картини.

   1. Админ
    Админ

    Нашите поздравления! Имате знания по темата! Ходжа Абдула обича да помага точно на такива осъзнати и добри по душа хора като Вас! Пишете лично в имейла, защото ходжата има специално за хора, които пишат такива хубави коментари един специален подарък.

  2. Дарето
   Дарето

   Всеки човек без съмнение си има ангел хранител и той пази тайните за неговата съдба. Също така и може да променя съдбата, но само ако човек си научи уроците. Ако е упорит и отказва да се промени, да се откаже от лошите си привички и дребнавите си мисли, тогава ангелът му осигурява необходимите нещастия, благодарение на които да си научи уроците и да върви напред. Например ако човек много пие и не иска да спре да пие, тогава ангелът няма да го пази от омазнения черен дроб и той ще си получи урока. Но ако спре пиенето, ангелът ще му добави допълнителни години живот.

   1. Админ
    Админ

    Правилно!Благодарим за Вашият коментар, който подкрепя теорията на ходжа Абдула!
    Пишете лично в имейла, защото ходжата има специално за хора, които пишат такива хубави коментари един специален подарък.

  3. Д-р Ганчева
   Д-р Ганчева

   Как да разбера кой е моят ангел пазител? Много просто, това е вашата собствена проекция в етерния свят. Разбира се, той си има име, но това име нищо няма да ви говори. Такива ангели има милиарди. Попитайте го в състоянието между съня и събуждането или обратното. Името му ще се появи като една топлина в сърцето ви. Неговото име не е като човешките имена, които могат да се произнесат и да се запишат на листче. То е по-скоро образ или символ.

   1. Админ
    Админ

    Благодарим, д-р Ганчева за прекрасния коментар! Пишете лично в имейла, защото ходжата има специално за хора, които пишат такива хубави коментари един специален подарък.

  4. Gulmen
   Gulmen

   cue za hoca abdula I za cudesata koito Pravin sls Horatio zatova vi Pisa AZ Lincoln mu pisah za moyta situaciya no neslm polucila otgovor oste molya pomognete mi da se svlrja s nego vlzmojno nay skoro blagodarya predvaritelno

   1. Админ
    Админ

    Гюлмен, имате отговор от нашия офис.Той обаче се върна като недоставена поща, защото не сте написали коректно Вашият имейл. Докато не напишете правилно имейла няма начин как да прочетете и отговора.

  Вашият коментар

  Админ

  Това е профилът на администратора на сайта на ходжа Абдула.