Как да чуваме нашите ангели пазители? Ангел хранител. Как говори той на човека?

Как да чуваме нашите ангели пазители? Ангел хранител. Как говори той на човека?

Как общува с нас нашият Ангел хранител? Как можем да чуем своите Ангели пазители? Практически съвети от ходжа Абдула

Имаме ли ангели хранители, които да ни пазят живота от зли хора и събития?

Работейки десетки години с мъката на много хора, ходжа Абдула е стигнал до извода, че има начин да се подобри животът им и като ги учи да слушат своя Ангел Хранител. Ходжата е нарича тези ангели хранители – Ангел Пазител. Както и да се нарекат, трябва да сме сигурни, че има такива силни енергийни същества около нас и те бранят нашия живот от зли хора и лоши събития, казва ходжа Абдула.

Как ни говорят Ангелите Пазители?

как да се свържа с моя Ангел хранител, Ангели пазителиМного религии описват съществуването на безплътни същества, които са около нас – живите хора, и които винаги в трудни моменти ни помагат да избегнем лошо събитие в живота ни. Ходжа Абдула учи своите клиенти на това, как те самите да познават своя Ангел Пазител, как да му се доверяват и изпълняват неговите тихи съвети.

Защо тихи съвети? Ходжа Абдула казва, че често ангелите не говорят на висок глас. Те нашепват в ухото ни и ние хората чуваме този шепот като свой вътрешен глас.

С гласа на други хора

Понякога говорят с гласа на други хора. Това става, когато примерно вървите по улицата и си блъскате главата по някой въпрос, на който не можете да си дадете сами отговор. Случайно чувате две жени зад вас, които говорят на висок глас и едно изречение се запечатва в мозъка ви: „Тръгни по другата улица.“

Това е глас на Ангелът ви хранител, който ви казва точно това – да тръгнете по друг път, и да не губите времето си да тичате по един и същи път, защото по този път ще срещате само същите хора и няма да намерите новото, което вероятно търсите отдавна. Чуете ли нещо такова,
обърнете внимание и изпълнете заръките на своя Ангел-пазител.

Чрез билбордове и други знаци

Ангел хранител според датата на раждане, Ангели пазителиПонякога вашият пазител може да ви изпрати послание и да подскаже нещо важно чрез текст, написан на някой билборд или реклама в брошура на някой магазин. Примерно виждате лекарство за черния дроб. Виждате го постоянно и навсякъде. Това е знак от вашият Ангел- пазител, който наистина иска да ви спаси живота и ви кара да си отворите очите. Обърнете внимание и вземете мерки!

Повтарящи се фрази и числа

Ако се появяват повтарящи се фрази от различни хора около вас, това е друг начин ангелът ви да търси начин да се свърже с вас и да ви обърне внимание към предупрежденията му чрез това, което чувате или прочитате около себе си.

Повтарящи се съобщения или статуси

Ако в интернет попадате непрекъснато на обяви за разваляне на магия или отключване на късмета, е важно да обърнете внимание и да се погрижите за това. Защото Ангелът-пазител може да ви насочи, но единствено човекът може да предприеме действия за отстраняването на проблема. Определени съобщения или статуси може да излизат пред вас с натрапваща се повтаряемост. Не отдавайте това на случайността. Случайни неща няма. Опитайте се да се вслушате в интуицията си и да разберете защо точно на вас се показват тези неща и какво иска да ви каже мирозданието!Ангел хранител според зодията, Ангели пазители

Как да чуваме нашите ангели пазители?

Ако имате желание да се научите да чувате този глас на своя Ангел-пазител, е необходимо да поделите това с ходжа Абдула. Пишете във формата за контакт какво ви тревожи и поискайте от него съвет. Неговите сътрудници ще му преведат и прочетат писмото и той ще отговори на всекиго поименно. Просто му пишете ТУК или във формата за контакт по-долу!

Кой може да бъде ангелът-пазител?

Ходжа Абдула има своя теория по въпроса и сега ще я споделим с вас.

Когато ходжата още е приемал лично, той е усещал, че хората идват със своите Ангели-пазители при него. Самият ходжа казва, че те стоят като исполини до своите хора, като ги защитават и са готови винаги да им помогнат в живота.

Майката-орлица

Той ги оприличава на майка-орлица, която непрекъснато е готова да защити своето орле.

кой е твоят ангел хранител според рождената ти дата, Ангели пазителиХората в тези картини и видения, казва ходжа Абдула, приличат на малките орлета, а ангелът приличал на майката-орлица, но тя (или той) била винаги с бели дълги одежди. Неслучайно по картинките дори в интернет можете да видите нарисувани ангели с бели огромни крила и бели дрехи, дълги до земята.

Ходжата общува с тези Ангели хранители и доста често самите те му помагат при разрешаването на проблемите на хората дошли при хората.

Как ходжата чува Ангелите

За целта ходжата винаги е затварял очи и е карал хората за млъкнат за известно време, за да може да чуят техния Ангел – пазител.

Сега, когато ходжа Абдула е почти сляп, казва, че вече много по-лесно общува с тези висши духовни същества, които го направляват и му помагат в работата по корекция на живота на хората. Те дори му казват кой е направил магията или от къде идва родовото проклятие или дали е заключен късметът на човека. Най-важното е, че му дават насоки, които ходжата превежда на човешки език и го казва на своя клиент.

Ангели – починали роднини

Често тези Ангели пазители са отдавна починали роднини на човек, които след смъртта са еволюирали и са се издигнали с една степен над човешкия род, тоест станали са ангели. Те го познават най-добре, най-загрижени са от всички за неговото благополучие и с удоволствие са приели мисията да му помагат до края на живота му.

Заради това, че са били добри родители, приятели, съпрузи или просто познати, и са дали всичко от себе си за отглеждането на своя отрок или близък, те са получили развитие и са се издигнали в еволюцията. Всички страдания и неправди, които са преживели, включително и това, че децата им не са ги обичали достатъчно, е способствало те да отидат с една степен над обикновеното човешко ниво.

Починали близки и роднини 01 Ангел хранител, Ангели пазителиТова им дава възможност да помагат по-ефективно – като се появяват в съня на човека, подават му различни знаци като тези, които споменахме по-горе или директно му внушават как да действа. Ходжа Абдула умее да се свързва с тях, да разговаря подробно и да дава на ясен език техните послания.

Има хора и с два или три Ангели – пазители. Независимо където и да се намира човекът – на път, у дома или дори да спи, Ангелите пазители винаги са около него. Но те в същото време се намират и навсякъде другаде, защото не са вече от плът и кръв. И когато има желание за контакт от страна на ходжата или на някой друг посветен, те могат да му предадат в образи всичко, което биха желали да достигне до техния близък, за когото се грижат тук, на Земята.

Важно за магията и Ангелите Хранители

Нещо много важно споделя ходжа Абдула със своите клиенти и иска и вие да го знаете, независимо дали ще потърсите помощта му или просто четете от интерес.

Защо не чуваме ангелите?

Когато човек е под въздействието на магия, родово проклятие или друго негативно въздействие, Ангелът пазител подсказва, показва, говори, крещи, повтаря и натяква на жертвата, но тя не чува и не чува. Човекът няма способността да чуе или види знаците на своя Ангел – пазител и човек се чувства като сам в пустиня без вода и е във всеки момент може да си отиде от този живот.

Това е и целта на много от черните магии. Те заглушават ясното чуване на посланията от отвъдния свят, замъгляват ясното виждане и пречат на човека да се предпази от негативните влияния.

Откъде идва крайният материализъм?

Така се получава крайният материализъм – когато човекът има физическо обяснение за всяко феноменално явление. Той дава винаги някакви елементарни обяснения от типа „мозъкът винаги прави различни трикове“, „стресът и депресията ни карат да си измисляме духове“, „не съществува нищо, което не може да бъде пипнато или засечено с електронни измервателни устройства“ и тъй нататък.

Кой е моят Ангел хранител, Ангели пазителиТова са все заучени фрази, които са ни набити в главата, докато сме били малки – в училище или просто по време на зрелия социализъм. Благодарение на тях ние не можем да чуем своите Ангели или починалите си близки. Защото винаги един тъмен и коварен глас нашепва директно в съзнанието ни, че това са глупости. Че след смъртта на човека не остава абсолютно нищо освен прах и сити червеи. Че ангелите не съществуват.

Как действа самата черна магия?

Магията е за това, да притъпи духовните ни сетива и да ни направи безчувствени към заплахите, които ни заобикалят. После нещастието идва в резултат на това. Дали човек ще стои на течение, дали няма да се оглежда, когато пресича или ще взаимодейства с хора, които ще го съсипят, това са все странични ефекти от нашето заслепение. Но резултатът винаги е един и същ и той е голяма и непреодолима беда.Как да извикаме своя Ангел хранител, Ангели пазители

Затова, мили хора, ако се чувствате зле и изоставени, е необходимо много бързо да се допитате от къде идва проблемът и да вземете мерки за отстраняването му. Ако искате бърз отговор, е необходимо да напишете своя проблем тук и да поискате помощ от ходжа Абдула. Той на никого не е отказал досега да даде помощ. Чрез своите молитви и ритуали може да постигне абсолютно всичко, от което се нуждаете, за да спасите своето здраве, благополучие и достойнство. Пишете му ТУК или във формата за контакт по-долу!

Click to rate this post!
[Total: 3 Average: 4.7]
Пишете на Ходжа Абдула, като попълните коректно всяко едно от полетата по-долу. Също можете да оставите и коментар във формата за коментари:

    Всички полета са задължителни. Проверете данните дали са точни, защото от това зависи дали ще получите отговор и какъв ще бъде той!

    Админ

    Това е профилът на администратора на сайта на ходжа Абдула.

    This Post Has One Comment

    Вашият коментар