Ангелски числа Мелек според ходжа Абдула са онази поредица от еднакви цифри като 7777, 6666, която човек може да види на телефона, часовника на регистрационните номера на колите или на други места, където се сменят цифрите периодически.

Ако в последно време се случва така, че поглеждайки телефона си, виждате еднакви цифри, то това означава, че Ангелите „ви говорят“. Ходжа Абдула има своя система за разгадаване и тук ще сподели с вас една малка част от тайните си. Тя е основана върху теорията за ангелските числа на Дорийн Върчу, но е обогатена с прозренията на арабския мистицизъм. Ето значението, ако ви се случи да погледнете две, три или повече еднакви цифри:

0, 00, 000, 0000 и повече,

Това значи, че ангелът-хранител иска да ви каже, че имате сериозен проблем в живота си. Той показва, че някой иска да ви занули. С други думи иска да ви докара до кръгла нула в живота и е необходимо да вземете спешни мерки, за да не се случи това наистина. Ако тези нули в последните дни до седмица сте виждали 3-4 пъти, е необходимо спешно да вземете незабавни мерки и да се обадите на специалист по магии. Такива случаи на хора, които споделят това с ходжа Абдула, той ги взима с предимство, защото често тук се касае за заплаха за живота на някого от семейството.

Вижте и ТОВА: Какво означава да виждаш еднакви числа на часовника? Повтарящи се цифри и тяхното значение!

Възможно е друг член на семейството и да не е той наблюдателят на тези поредици от нули. Тогава трябва да знаете, че определено по-млад член на семейството ще бъде жертвата. Затова нямате време да се колебаете и в писмото си към ходжа Абдула трябва задължително да го напишете още в началото на обръщението си към него. Това не е шега и е много важно, защото е свързано с живота на някой член на семейството.ангелски числа - 03

11, 111, 1111 и повече единици,

ако виждате тези единици, това често е знак, че трябва да направите решителна крачка в живота си, за да тръгнете по коренно различен път, за да решите проблема си. Утъпканият път е сигурен път към гибелта. За да разрешите проблема, е необходимо веднага да предприемете бързи марки за промяна на нещо в живота си. Ако не знаете какво точно и как да го направите, е необходимо веднага да помолите за съвет ходжа Абдула. Той с желание ще ви помогне, ако се открие сериозен проблем. Необходимо е във формата за контакт да опишете какви точно повтарящи цифри сте виждали често. Имаме подробен материал ТУК: Числото 1111, неговото значение в любовта и нумерологията. За пари и привличане на късмета.

22, 222, 2222 и повече двойки

ако виждате, често е знак от вашия ангел мелек-бранител, че проблемът ви идва от 2 страни. Тогава човек се чувства между чук и наковалня. Често енергията му е изфирясала и той е изтощен. Това означава, че може да се появят освен финансови – и здравословни проблеми. Когато се получи такава ситуация, е много важно да отидете на лекар и да направите изследвания. Ако те са в нормите, но вие се чувствате зле въпреки това, е сигурен знак, че има мощно негативно въздействие и трябва бързо да се свържете с човек, който да ви развали магията.

Ако желаете да се доверите на светия човек ходжа Абдула, е необходимо да опишете случая в подробности, да напишете какви ангелски числа ви се явяват и да помолите за помощ. Можете да направите това чрез формата за контакт по-долу. При този случай ходжата ще ви вземе с предимство, защото проблемът наистина може да е на живот и смърт.

33, 333, 3333 и повече тройки

ако се появяват няколко или повече пъти в последните дни и седмици, е знак от вашия ангел мелек-бранител, че имате протекция и защита от Твореца. До такава степен Аллах се е загрижил за вас, че ви е изпратил свише защита. Тогава не трябва да се кахърите за живота си, но трябва да вземете мерки и да видите от къде някой зъл човек желае да ви навреди.

В този случай има една молитва-Дуа, която ходжа Абдула я пее специално за човека, който желае да се застрахова и да има още по-добър живот. За целта е необходимо да пишете на ходжата и да поискате от него да изпълни тази молитва за по-добър живот. Това може да стане чрез формата за контакт.

44, 444, 4444 и повече четворки

ако виждате напоследък, е знак от вашия ангел мелек-бранител, че сте стъпили здраво на земята и че сте стабилен човек. На вас може да се разчита във всяко отношение, защото сте човек, който държи на думата си и сте стабилен като една стара здраво построена къща.

Ако заедно с четворките дори веднъж сте видели и комбинация от 00 или 000 или повече нули, това е много лоша поличба. Тогава спешно се обаждайте и молете за незабавна помощ. Това означава, че къщата и семейството ви колкото и да е здрава, в един момент изневиделица ще рухне. Това е много лоша комбинация и е знак за пълна разруха. При хора с такива ангелски числа ходжа Абдула ги взима по спешност преди всички.

55, 555, 5555 и повече петици

ако виждате, това е знак от ангелите мелек – бранители, че е време да направите грандиозна покупка на движимо или недвижимо имущество. В тези моменти не трябва да се двоумите дали да купувате, продавате или прехвърляте имоти или движимо имущество. Тези операции с прехвърляне на материални ценности ще бъдат обречени на успех и печалба.

Трябва за внимавате, ако комбинацията от петици не е свързана с още една комбинация на нулите. Тогава е много лошо. И е свързано с пълен провал и загуба. Дори ходжа Абдула казва, че е на измама от други хора към вас и е абсолютно възможно да ви докарат до просешка тояга.ангелски числа - 05

66, 666, 6666 или повече шестици

ако виждате в близките седмици и дни, е на сватба или мило семейно тържество. Подгответе се да приемете покана за брак или някои хора от семейството ви може да получат такава. В най-далечния случай може да ви поканят на сватба на ваши близки роднини.

Бъдете наблюдателни за комбинация от други повтарящи се числа като нули и единици. Има ли такава комбинация, е абсолютно възможно да има сериозни проблеми. Затова потърсете съдействието на ходжа Абдула. Опишете подробно вашия случай и ще получите съвет.

77, 777, 7777 и повече седмици

е знак от вашият ангел-мелек– бранител, че Аллах е с вас и ви обича. Той одобрява всички ваши добри дела и ви закриля с най- голямата си бащинска любов. Вие сте любимото му дете и той ви дава своята закрила.

Внимавайте за комбинация на повтарящите седмици с нули и единици. Тогава това означава, че е абсолютно възможно някой от вашето семейство да бъде осъден и затворен в затвор, дори и неправилно. Неприятностите ще продължат години, ако не се вземат спешни и навременни мерки. Опишете своя случай във формата за контакт и помолете за съвет.ангелски числа - 04

88, 888, 8888 и повече осмици

е знак от вашия ангел мелек – бранител за това, че скоро ще имате финансов възход и материално облагодетелстване. Възможно е да спечелите от лотарията. Може и да продадете изгодно имот или движимо имущество, или да получите огромно наследство. Покаже ли ви вашият ангел мелек-бранител поредица от осмици, бъдете сигурни че ще имате благоденствие във всичките му форми.

Внимание! Ако през това време виждате и комбинация от нули или единици, трябва да знаете, че ще се разминете на косъм от богатството. Това е сигурен знак, че има някакво мощно негативно въздействие или магия за фалит и е необходимо да се вземат мерки, за да се предотврати разрухата в живота ви.ангелски числа - 01

99, 999, 9999 и повече деветки

ако виждате, вашият ангел-мелек-бранител иска да ви каже, че ще постигнете съвършенството в живота си, стига само да живеете според природните и божествените закони. Който не пристъпва божествените напътствия, ще има живот в блаженство.

Внимавайте за повтарящи нули или комбинация от повтарящи се единици. Видите ли такава комбинация, веднага се обърнете за съвет към ходжа Абдула! Той с радост ще пометне на всеки един от вас. Тези, които имат спешна нужда и имат животозастрашаващи ситуации, техните писма ще бъдат прегледани с предимство.

Ако имате опитност с някакви повтарящи се ангелски числа, оставете коментар и споделете своя случай ТУК!

Вижте и ТОВА:

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]
Пишете на Ходжа Абдула, като попълните коректно всяко едно от полетата по-долу. Също можете да оставите и коментар във формата за коментари:

    Всички полета са задължителни. Проверете данните дали са точни, защото от това зависи дали ще получите отговор и какъв ще бъде той!

    ВАЖНО: Отговор ще получите най-късно до 24 часа на електронната си поща, която сте посочили. Ако до едно денонощие не пристигне отговор, погледнете и в папката СПАМ. Може вашият отговор да се намира в нея.

    Вашият коментар

    Админ

    Това е профилът на администратора на сайта на ходжа Абдула.