Симптоми на урочасване. Как да разберем дали сме урочасани и как да си баем сами против уроки и лоши очи. Текстове за баене. Точните ритуали против уроки и лоши очи. Разваляне на уроки при врачка и хващане на очи.

Урочасването означава приемане на концентрирана, целенасочена негативна енергия, злонамереност. Обикновено се провокира от пожелаване на чуждо притежание – здраве, богатство, хубаво дете. Нека започнем с разпознаването на основните

Симптоми на урочасване

Пожеланият обект първи реагира на енергийната бомбардировка. Урочасаното дете се разстройва, плаче без причина, вдига температура. Възрастните изпитват страх, тревога.

Уроки и главоболие

Като правило уроките причиняват главоболие, световъртеж, отпуснатост, умора. Ако в момента се направи обстойна диагностика при лекар, няма да се намерят органични причини. Пациентът ще го отдаде на стрес или уморяване, специалистът ще изпише имуностимулатори и витамини.

Уроки, урочасване, ходжа Абдула 02
Уроки е влияние на лоши очи, но какво в действителност значи?

Уроките свалят имунитета (и енергийната защита). Вируси и бактерии могат да вземат връх. Отключват се простуди, хрема, кашлица или по-тежка инфекция.

ВАЖНО: Вижте мнения и истории как хората се справят с урочасването и разкажете и за своята гледна точка ТУК, в нашия форум с коментари! Попитайте ходжа Абдула за проблема, който имате или който се опитвате да разберете!

Как се познава един урочасан?

Жертвата на урочасване изпитва болеви пристъпи в главата, зъбите, ставите (зависи от индивидуалния статус). Апетитът изчезва, сънят се нарушава, светлината пречи, слънцето дразни. Кожата също реагира – с обриви, излъчване на неприятна миризма, тъмни кръгове, пигментни петна, пърхот, брадавици.

Рязкото и многообразно влошаване на статуса е признак за спадане на вътрешната енергия. Причината може да са уроки, магии, но и собственото неправилно поведение и чувства.

Уроки се познават и по косвени признаци. Животните, специално котките, изменят поведението си, препикават вещи и мебели. Избягват урочасания стопанин или обратно –търсят контакт, за да го чистят. Излизат паяци, хлебарки. Домът се вмирисва на старо, прашно и изоставено. Сякаш животът и радостта са си отишли, и е така в известен смисъл.

Ако уроките се задържат, след време увреждат съдбата – лоши обстоятелствата, загуби, уволнения, разводи, всякакви негативи.

Как да си баем сами

Баенето е магическо лечителство. То лекува душата и енергийните тела.

Знанието за лечение чрез баене се дава на малцина – като Божи дар или предадено от предно поколение баячки. Тайнството не се разкрива на непосветени. Затова е невъзможно да си баем сами. Баенето е отвъд думите – то е връзка с Божественото за измолване на помощ.

Уроки, урочасване ходжа Абдула 04
Положението на клечките показва уроки, магия, проклинане, обаче не механично, трябва интуиция и вътрешно зрение

Текстове за баене против уроки се разпространяват в интернет, но те не са достоверни. Думите се предават само на наследниците на умението, срещу клетва за неразпространяване.

Желаещите сами да се справят с уроки, да казват молитви – те са достъпни и работещи за всички вярващи.

Какво да правим, ако сме урочасани?

Каквото и да е, само не бездействие. Понякога уроките се саморазпадат, но да не разчитаме на случайността. Злото трябва да се изведе от аурата, вредоносното му влияние да се прекрати. Колкото по-рано се направи, толкова по-малко последствия ще има от урочасването.

Ритуали против уроки и лоши очи

Първият метод е за самостоятелно премахване на уроки. След залез седнете с лице на изток. Сложете пред себе си чиста вода и кутийка кибрит. Кажете Отче наш и след него думите:

Спаси ме, Господи, съхрани ме от зло и уроки, избави ме човешката злоба и от зли сили. Нека огънят изгори, което не е от Тебе и противоречи на Твоята любов, милост и състрадание. Нека пролятата от Тебе кръв изкупи и този грях. Амин!

Запалвайте последователно 9 клечки. Когато пламъкът стигне до кожата, хвърляйте клечката във водата. Значи общо 9 пъти молитвата за 9 клечки. Ако у вас има негативно въздействие, този ритуал го изчиства.

За завършек отпийте по една глътка от четирите страни на чашата (на кръст) с думите: Господи помогни, Господи спаси!

Останалата вода излейте в пръст.

Ритуал против уроки, завист и злоба

Шепот на вятъра е техника за избавяне от човешка злоба. Шепти се във ветровит ден, два пъти – при ставане и пред лягане. Застава се по посока на вятъра, да „хваща“ и отнася думите. Изрича се шепнешком:

Вейте, бурни ветрове, ветрове студени, ветрове огнени, ветрове безмилостни. Заклинам ви в името Господне, отнесете всяко зло от мен и очистете всичките ми тела от завист, злоба и демонско влияние. Нека злото се върне към Източника и бъде безвъзвратно утилизирано. Да бъде с Божията Воля и Подкрепа!

Баене против уроки с клечки

Някои баячки комбинират диагностика на уроки с клечки с баене на момента и леене на куршум. Но това са три различни технологии, с различни цели. Може да се бае от разстояние, без да се ползват материални опори като кибрит, осветена вода и олово.

Гасене на клечки против уроки при бебе

При най-малките обратно – диагностиката с кибритени клечки е категорично необходима. Бебето плаче при уроки и не е в състояние да посочи какво му е. Може да е болно, но нерядко е просто урочасано.

Баячка или ходжа бързо установяват изпращането на чужда завист със своите методи, най-познатият сред които са кибритените клечки. Ако клечките потънат на дъното на съда, уроките са тежки и трябва да се действа веднага.

Баене от разстояние от ходжа Абдула

Способните и вещи в баенето премахват уроки за около 3 минути. Те работят на енергийно ниво, затова лично присъствие не е необходимо. Но традиционните баячки предпочитат да направят цял ритуал, като спектакъл, за да отговорят на очакванията на клиентите.

В действителност уроки се свалят в комуникация с Висшето. Ходжа Абдула бае и разваля уроки от разстояние, без да изисква и снимка. Той е възприел традиция, която се е зародила преди 10 века в източните народи. С нейна помощ хората се отървават от злото и зли помисли спрямо тях на момента и завинаги.

Погледнете и ТУК: Мнения за Ходжа Абдула. Услуги и контакти за този най-силен ходжа.

Молитва против уроки и магии

Молитвите са прекрасен начин за спасение от уроки и зло. Най-много помагат на вярващите и религиозни хора, независимо дали са християни или мюсюлмани. Казвани с истинска отдаденост, думите пречистват душата и осигуряват най-висша помощ.

За защита от уроки може да изчетем Отче наш, да се помолим на свети Киприян, да се обърнем към светеца, чието име сме получили при кръщение. Когато усетим в обкръжението си завистник, четем молитва пред Богородица и свети Георги.

При сигурно урочасване молитвата се чете многократно през деня и върху всяка приемана вода и храна. Така приетите ястия и напитки ще допълват защитата през целия ден.

Уроките са сродни с магиите. Изпращат се спонтанно, но не винаги са неосъзнати. Урочасва се чрез изпитване на лоши чувства, основно завист. Уроките е начин да се отнеме, да се открадне.

Видове уроки
Според намерението Причина, емоционален подтик
Случайни от силно харесване, неосъзнато пожелаване на чужда материална и нематериална собственост
Съзнателни от зъл умисъл, ненавист, злоба, желание да се навреди; граничи с проклятие, но е по-слабо
Умишлени преднамерена кражба на чужда сила (за увеличаване на красотата, сексапила, успеха, богатството)
Уроки, значение на думата

Evil eye, дурной глаз, сглаз – това е уроки на други езици. Навсякъде значи едно: вредоносно влияние на поглед, който предава негативно чувство.

Негативизмът (злото) разболява, привлича лош късмет. От него страдат животните и съхнат дърветата. Уроките са тънко насилие над енергийните тела.

Нерядко се урочасва от уж добро чувство – силно харесване. Няма противоречие. Силното харесване в основата си държи завист, а завистта е сред най-вредоносните чувства в енергиен план.

Кои очи урочасват?

Има поверие, че очите в син и зелен цвят урочасват. Суеверието се забелязва при народи, за които светлите очи са рядкост. За урочасване има значение излъченото чувство и намерение, а не външен признак.

Урочасват завистливите хора, без значение как изглеждат външно.

Урочасване от любов

Уроките се провокират от лоши чувства, без изключение. Никога от любов. Но народът е суеверен за прекаленото щастие. И бърза да „парира“ отмъщението на съдбата, като потушава прекалената радост.

Ето пример: радват се на малкото дете, възхищават му се колко е хубаво, колко е умно. И от страх, че „много хубова не е на хубаво“, плюят отгоре му: Пу, да не те урочасам. Да те посерат кокошките.

Обаче ето как стават уроки в нашия пример: на хубавото бебе се радва и съседката, която си няма дете. И тя въздиша: колко е сладко, колко е мило. А на втори пласт изпитва завист, вътрешно пожелава бебето за себе си – неосъзнато, но достатъчно силно в енергиен план.

Как да разберем дали сме урочасани?

Има лесни тестове за установяване на уроки – ползват се осветена вода, църковна свещ, сол, злато и др.

 • С осветена вода – измийте си лицето преди лягане и помолете Бога за ясновидски сън: Господи, помогни, моя сън благослови! Ще сънувате зложелателя си. Ако не сънувате човек, няма уроки;
 • С църковна свещ – купете четири свещи. Трите запалете пред образите на Богородица, на Исус и на светеца – патрон на църквата, в която се намирате. Четвъртата запалете вечерта вкъщи. Проверяваният за уроки човек да застане с лице на изток. Казвайки „Отче наш“ обходете го със свещта и наблюдавайте пламъка. Ако стане червен и пука или издава неприятна миризма, има негативна енергия;
 • Със злато – трябва да е собствено бижу, което се носи  постоянно. Прочетете над него Отче наш и прекарайте златото по бузата. Ако има уроки, ще остави червена следа, ако няма – бяла;
 • Със сол – загрейте 1 шепа сол в тиган и се молете да покаже има ли уроки. Ако пука и почернее, има негатив. Друг начин е да се сложи сол в торбичка под възглавницата за три дни. Почерняването на солта показва негативна енергия.
Как да разберем дали сме урочасани с яйце?
Уроки, урочасване ходжа Абдула 03
Яйцето разкрива уроки (1) и магия (2)

Уроки се разкриват и с традиционната техника за намиране на магии.

Едно яйце се счупва в чаша вода и се слага под леглото, в проекцията на главата. Сутринта се разглежда за ненормални изменения – мехурчета, нишки, почерняване.

По-бърз метод е да закрепите чашата на главата си за 5 минути. Докато стоите, молете се и се пазете от лоши мисли, за да не повлияят на яйцето. Уроки и магии изменят белтъка, а тежки негативи изменят и жълтъка.

Вижте и ТОВА: Как да разберем дали имаме магия? Кой ни я е направил? Тест: Имаме ли магия вкъщи?

Последици от урочасване

Последствията са непредсказуеми. Негативът удря в слабото място на човека.

Впрочем уроките разкриват уязвими точки и вътрешна лабилност. Те са донякъде полезни, ако се възползваме и поработим над собствения негатив. Светият човек не хваща уроки. Негативът вреди, защото сме хора със своите грехове и слабости.

Дуа против уроки

Според Исляма, правилните способи за защита и премахване на уроки са най-естествените: да се вярва в Аллах, да се чете Корана, да се извършва намаз, да се пости. Дуа (молитва) се казва като допълнение, а не като единствено решение. Молитвите на мюсюлманите са кратки, например:

Уроки, урочасване ходжа Абдула 01

Ето и какво значат тези думи:

Търся в Господа разсъмване – спасение от злото, което произхожда от Сътвореното и се спуска от Мрака, от злото на зли заклинания, от злото на завистници, когато в тях зрее злоба.

Киприянова молитва против уроки и зли очи за четене вкъщи

Православната църква се противопоставя на уроките и на магиите с Киприяновата молитва. Тя се чете в определени храмове от свещеник.

Незапознатите смятат, че ако имат думите на молитвата, могат да я казват вкъщи. Принципно, това не е невъзможно. Текстът към свети Киприян се намира в свещеническите молитвеници. Но не такава е идеята.

 • Идеята за четенето от свещеник е в молбата да участва свят човек, цялата църква като институция. Това дава чистота и праведност на молението и позволява да бъде чуто.

По същата причина се отправят молитви към светците – техните апели се чуват веднага и с тяхно посредничество молителят получава незабавна помощ.

Наричане против уроки, думи

Наричането се прави сутрин при излизане. То защитава в продължение на деня, докато е светло.

Вземете игла или карфица и произнесете:

Наричам за всички недоброжелатели и завистници, които ще срещна по пътя си в този ден. Нека се натъкнат на остро острие, когато подходят с лоши намерения. Господ Бог да ме защити, а тях да накаже. Наричам и заклинам днес никой да не промени, развали, унищожи или наруши моя живот и спокойствие. Каквото съм казал, да Бъде!

Разваляне на уроки при ходжа

Един от най-адекватните и бързи начини да се пресече уроки е помощ от ходжа. Например ходжа Абдула първо диагностицира състоянието. Ако е от полза, ще каже кой и защо е урочасал (за да се предпазваме в бъдеще).

На втори план ходжата диагностицира и нанесените от уроките вреди. Понякога по-стари уроки успяват да навредят на няколко сфери от живота, което налага последващи лечебни ритуали.

Уроки, урочасване, ходжа Абдула 05
Дискретните талисмани са стилизирани в бижута от благородни метали и скъпоценни камъни

Накрая ходжата премахва вредоносното въздействие. Впоследствие е възможна проверка за това доколко са се редуцирали последствията.

Предпазване от уроки своевременно

Урочасването е масово, твърде разпространено. Затова са се наложили предпазни ритуали против зли очи. Хората ги спазват, дори и да не разбират докрай смисъла им.

 • За защита от уроки на бебетата се завързва червен конец на китката, в кошчето се закача синьо мънисто, а първите посетители при родилката носят паричка – за да „откупят“ евентуалните завистливи помисли.

Предпазването е полезно и в други периоди от живота, когато положението рязко се подобрява или се явява голяма придобивка.

Сложете си защита против уроки преди сватба, при закупуване на имот, кола, при пътувания и покупки, които демонстрират благосъстояние.

Захар против уроки

Захарта е кристал, а всички кристали възприемат предаваната им информационна програма. Захарта без проблем се енергизира за талисман против уроки, но е трудна за носене.

По-добре натоварете със задачата кристал. Пречистете го на слънце, във вода или с рейки, и се помолете върху него да ви пази от злото. Носете го в чантата или в джоба и той винаги ще отблъсква злите сили.

Как да премахнем уроки, вече направени?

Домашните методи прегледахме по-горе, а другият начин е и най-сигурен да се обърнем към знанията и уменията на добри баячки или ходжи, които са вещи в противодействието на злото.

Предмети против уроки

Обикновени предмети, в които се въвежда защитна програма, се превръщат в амулети и талисмани против зло и вреда под формата на магии, уроки и проклятия.

Какво да носим против уроки и магии

Някои предмети притежават защитна функция поради същността си. Например иглата „набожда“ злото, огледало отразява вредоносната атака, кръстът привлича Божията помощ и силата на православния егрегор.

Против уроки в дома

Силни амулети в дома пазят едновременно всички обитатели. Като бариера се закача над вратата окото на Фатима – това е един от най-силните защити против беди и зло. Наниз от чесън или връзка суха лавандула създават преграда срещу злите сили. Лунен камък, ахат и още някои камъни, уж като декорация, създават защитно поле вътре в помещението.

Против уроки работи и една проста практика – да се мине със свещ през ъглите на помещенията, където се събират негативните енергии. Огънят преобразува тези енергии и те изчезват.

Още информация и източници на английски: Цитати за уроки и зли очи; * Значение на уроките и предпазване от зли очи.

Талисман против лоши очи от ходжа Абдула

Ходжа Абдула приготвя ръчно талисман за нуждаещите се от специална защита. Той не го предоставя на всички, а само на тези с категорична нужда от най-силно предпазване.

Талисманът на ходжа Абдула е индивидуален – прави се за конкретния човек. Той работи спрямо него и най-близките му, но е съвършено безполезен за странични хора.

Ако смятате, че сте жертва на уроки, че често ви завиждат и атакуват със зли помисли, пишете на ходжа Абдула. Той ще диагностицира положението ви и ще ви каже имате ли нужда от неговия много мощен и специален талисман.

Непременно вижте и ТОВА: Разваляне на магия от ходжа Абдула. Симптоми при разваляне на магия. Кога спира да действа? Какво се случва с хората, които я правят?

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]
Пишете на Ходжа Абдула, като попълните коректно всяко едно от полетата по-долу. Също можете да оставите и коментар във формата за коментари:

  Всички полета са задължителни. Проверете данните дали са точни, защото от това зависи дали ще получите отговор и какъв ще бъде той!

  ВАЖНО: Отговор ще получите най-късно до 24 часа на електронната си поща, която сте посочили. Ако до едно денонощие не пристигне отговор, погледнете и в папката СПАМ. Може вашият отговор да се намира в нея.

  This Post Has 3 Comments

  1. Радослава
   Радослава

   Имам талисман от Ходжа Абдула, вече 8 месеца предпазва мен и дома ми, работи безусловно!

  2. Нона
   Нона

   Против уроки измивате очите със светена вода , ако е бебе цялото лице, главичката и ръчичките.

  3. Пенка Манолова
   Пенка Манолова

   Преди 2 години ме съкратиха, детето си счупи крака, намериха ми миома и загубих голяма сума. Ако бях се усетила веднага, нямаше да понеса толкова загуби. Действайте, не се чудете.

  Вашият коментар

  Админ

  Това е профилът на администратора на сайта на ходжа Абдула.