Работещата православна молитва против уроки. Арабска молитва против уроки и лоши очи. Симптоми на урочасване. Текстове за баене против уроки и думи. Предмети. Как да разберем дали имаме „хващане на очи“?

Уроки е внезапно здравословно изпитание под външно въздействие. Чувствителните хора, главно децата, остро реагират на отправена към тях лоша енергия.

Какво провокира уроки
Какво урочасва Какъв е механизмът
Злонамереност желание да се навреди на човек / семейство по лични причини като отмъщение и др.
Завист желание да се притежава нещо, което има друг човек; понякога „урочасва“ без конкретно намерение
Злоба, зли мисли, злобна душа пръскане на зла енергия, без специален умисъл, която засяга нестабилните хора и провокира вътрешна реакция

Православна молитва против уроки

При съмнение за уроки можем да се обърнем към Господа с молба за подкрепа и пречистване. Ето текст на хубава молитва, която винаги дава положителен резултат.

Господи Мой! Ти, който бдиш над мен (или името на друг – дете, за което се изрича)! Ти, който си създал тялото и душата, за да са под Твое ръководство и служение. Моля Те да пречистиш (мен или името на урочасания човек) от злото, което беше отправено и смути душата на този, който се прекланя пред Тебе. Ти си Вседържител и Всесилен Лекар на душата. На Теб се уповавам, на Теб разчитам. Само Ти ще ме спасиш и предпазиш от дяволско нападение.

Дръж далеч от мен лукавство, хитрост и зло. Отдалечи хората, които са се предали на сатаната и са обзети от злоба и завист. Отклони лошите погледи от мен и не позволявай да се опетни душата ми. Запази ме от злокобни мисли и злобна алчност. Дръж надалеч коварството и измамата и всяка зла проява на човека, който не следва Тебе и не изпълнява Твоите повели.

Господи Мой! С поклон до земи Те моля да ме предпазиш, да съхраниш мира и чистотата на душата ми. Ти си моя Твърдина и мой Подслон. Ти си моето Убежище. Прислонявам се при Тебе и вярвам в Твоята защита и милосърдие. Амин!

Уроки ходжа абдула 03

Арабска молитва против уроки

Дуа (молитва) срещу уроки от суните на Пророка Мохамед.

Прибягвам към защитата на съвършените слова на Аллах от злото на този, който Той е създал.

Прибягвам към съвършените слова на Аллах, за да ме защитят от всеки шейтан и от всяко отровно същество, и от всякакви зли очи.

Прибягвам към защитата на съвършените слова на Аллах от Неговия гняв и Неговите наказания и от злото на Неговите раби, от подстрекателството на дяволите и от това, че те се явяват пред мен.

С името на Аллах, с името на Този, на когото нищо не е способно да причини вреда ни на земята, ни на небето, защото Той е Чуващ и Знаещ!

Достатъчен ми е Аллах, на Когото се уповавам и освен Него нямам друг бог и Той е Господ на Великия престол (7 пъти сутрин и вечер).

О, Живи и Вседържителю, търся спасение в Твоето милосърдие. Въведи в ред всички мои дела и не поверявай на мен моята душа нито за миг!

Баене против уроки от ходжа Абдула

С молитвата пряко се обръщаме към Господа и молим да ни изчисти от злото. Баенето е същото, но изпълнено от друг, страничен човек. Прилага се за объркани души, които не могат да се съберат, да се съвземат от страха и да осъзнаят какво им се случва. Адекватен подход е при деца, които не са в състояние да се погрижат за своята защита самостоятелно.

Ходжа Абдула прогонва уроки с древен пречистващ ритуал, който му е предаден от неговите предци. Той го практикува над 50 години, в които обрядът се е доказал милион пъти. Баенето против уроки на ходжата е ефективно и се задейства незабавно. То премахва злото от човешката аура и намалява пораженията, които то е започнало да нанася.

Как да разберем дали сме урочасани

Най-първите симптоми се появяват няколко минути след оказването на злото въздействие. Те могат да се сравнят с последствията от общуване с енергийни вампири. Веднага засегнатият бива обзет от сънливост, слабост и умора. Неговата енергия е изчерпана и той не успява да продължи да върши работата си.

По-късно се явяват главоболие, апатия, пасивност. Нерядко урочасаните се тресат във висока температура, сякаш са поразени от вирусно заболяване. Но лекарствата не помагат, което показва уроки, а не ОРЗ.

В дългосрочен план урочасаният страда от безсъние. Хората с увредено биополе са като обсебени – въртят се, страдат от хаотични мисли, плашат се без причина, а сутрин им е трудно да се вдигнат и нямат енергия за действие. Пропада желанието за най-обикновени ежедневни неща като къпане, гримиране и др.

Ако не се обърне внимание на първите симптоми, се явяват раздразнителност, самосъжаление, проблеми с кожата и зъбите, синини, пъпки, петна по тялото.

Психическите вреди се заключават в постоянно изпитване на страх, паника, притискане в гърдите, спазми.

Текстове за баене против уроки. Думи
Уроки ходжа абдула 01
Най-силните амулети против уроки

Конкретните думи за баене са тайно знание, известно само на посветените. Баячеството се предава по родова линия. Възрастната баячка си избира наследник от младите в рода и посвещава само него. На останалите близки не казва тайните думи, дори на собствените си деца.

Подобна тайнственост е породена от нуждата да се съхрани мощната енергетика на думите за баене. Когато един израз се повтаря без уважение и специално внимание, той постепенно губи силата си. Баячките запазват силата на своите думи, като ги изричат полугласно, така че да не бъдат чути и повтаряни безотговорно.

Предмети против уроки

Непосветеният в баенето човек може да си помогне по друг начин – чрез защитни предмети. Това е профилактика на уроки. Някои предмети отблъскват злото и не му позволяват да се всели в аурата.

 • Безопасна игла – има поверие, че нечистите сили не понасят желязо. Затова за защита се използват игли, карфици и безопасни игли. Последните са отлични за защита от нечисти намерения и магия. Иглата се закача на дрехата, която в момента се носи, нощем на пижамата или под възглавницата. Ако почувствате желание да свалите иглата, направете го – тя се е замърсила, изпълнявайки предназначението си. Пречиствайте иглата веднъж седмично на течаща вода или с рейки.
 • Сурово яйце сваля уроки, като приема в себе си негативната енергия. Това става с потъркване директно върху урочасания или негова снимка. Яйцето се изхвърля на безопасно място, защото е вредоносно.
 • Гривна с червен конец – задължително памучен! Това е юдейски талисман и мнозина предпочитат да го закупят в Израел. Не пречи да се направи и самостоятелно от памучна прежда. Червената гривна пази от отклонение и претегля удачни възможности. Подобрява кръвообращението, премахва болка и възпаление, затваря рани.
 • Червен конец за бебе – завързва се на ръчичката веднага след раждането с цел предпазване;
 • Мъниста „Синьо око“ – окото на Фатима е ислямски талисман срещу джинове и неприятности. Закачат го на входната врата, за да пази целия дом и жителите му. Според поверието, мънистото се справя с всякакви негативни въздействия. Особено силно пази от нещастни случаи и неприятности.
 • Талисман от захар, морска сол – торбичка с кристални вещества под възглавницата пазят беззащитното тяло в съня от зли вмешателства. Те поемат злото в себе си, затова трябва периодично да се подменят. Използваният материал се изхвърля във вода.
 • Запален дафинов лист – димът разсейва негативна енергия, пречиства пространството и помага да се премахнат уроки.
Ходжа Абдула и разваляне на уроки

Ходжата сваля уроки и магии, като действа на енергийно ниво. По тази причина неговите обреди сработват веднага и от разстояние. За енергийното поле няма време и пространство.

Уроки ходжа абдула 02
Оловото и восъкът са методи от миналото, днес мнозина умеят да работят директно с информационното биополе

Когато към ходжа Абдула се обърне нуждаещ се, той получава облекчение до няколко часа. Усеща се като рязко олекване, просветване пред очите, освобождаване на дишането и отпускане на вътрешното напрежение. Мнозина благодарят на ходжата за бързия резултат.

Още по темата ТУК: Коя е правилната дуа за късмет. Най-добрата арабска молитва за отключване на късмета и за разваляне на магия. Четене на Коран. Турска молитва и действащ ритуал от ходжа.

Ритуал против уроки, завист и злоба

Сред българските баячки е разпространено леенето на олово за изчистване от негативи. По този начин те премахват уроки, негативни облъчвания от лоши чувства като завист и злоба, ликвидират последствията от епизоди на стрес и тежки за психиката моменти.

Ритуалът започва с диагностициране на проблема. Това се извършва с клечки кибрит. Баячката казва полугласно определени думи, докато пали клечките и ги хвърля в съд с вода. След това тя гледа как са застанали – дали са потънали, дали са изплували, дали се кръстосват или са успоредни. По положението им баячката се ориентира и съобщава на човека какво му се е случило.

Втората част от ритуала е леенето на олово. То също има диагностична стойност. Показва дали изчистването от баячката е дала резултат. Ако оловото се излива в остри форми, значи е необходимо още чистене, на допълнителни посещения. Когато оловото се събере на гладка топка, значи „сърцето се е събрало“, човекът е възвърнал управлението над себе си.

Специалисти по леене на олово
 • Варна, Пара Мария – ясновидство и леене на олово, тел. 0885109826;
 • Плевен, кв. Сторгозия, ул. Лъчезарна №14, отива се на място. Според отзиви на клиенти, жената приема всеки, когато и да отиде;
 • Бургас, баба Мима, лее куршум без определена такса, но е необходимо запазване на час на тел. 0896160485;
 • Пловдив, с. Крумово, баба Кера, до църквата, лее куршум по класическата техника, вижда цялостно проблема при засегнатия човек. Тел. 0879847034;
 • Стара Загора, Мери лее куршум при уплах и трайно безпокойство, чисти негативна енергия, премахва паник атаки. Тел. 0889508136;
 • Русе, маг Вили лее олово и провежда мощен ритуал за ликвидиране на неблагоприятни обстоятелства, магии, проклятия и уроки. Тел. 0885974259;
 • Перник, Анелия лее куршум и изработва предпазни амулети. Тел. 0887858853;
 • София, Бисер, адрес ул. Бузлуджа №27, тел. 089 773 7799;
 • София, леене на куршум, уговорка на тел. 088 593 0564.
Какво се прави след леене на олово

След ритуала баячката завива в парче хартия отлятото олово и поръчва да се спи три нощи върху него.

Тя отлива от водата, в която е лято оловото. Тази вода има пречистваща сила. Пациентът трябва да си мие очите с нея, да напръска къщата си, за да премахне негативни влияния и от там, и накрая да отпива по някоя глътка, за да засили въздействието на ритуала.

Вижте и ТОВА: Кои са точните симптоми на урочасване и как да си баем сами против уроки и зли очи. Как да разберем дали сме урочасани?

Видео: заснето в с. Крибул леене на куршум.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]
Пишете на Ходжа Абдула, като попълните коректно всяко едно от полетата по-долу. Също можете да оставите и коментар във формата за коментари:

  Всички полета са задължителни. Проверете данните дали са точни, защото от това зависи дали ще получите отговор и какъв ще бъде той!

  ВАЖНО: Отговор ще получите най-късно до 24 часа на електронната си поща, която сте посочили. Ако до едно денонощие не пристигне отговор, погледнете и в папката СПАМ. Може вашият отговор да се намира в нея.

  This Post Has 3 Comments

  1. Мария Николова
   Мария Николова

   Писах на ходжа Абдула да изчисти детето от уроки, защото вдигна температура и много плачеше. Беше невероятно, аз усетих момента, как той въздейства и помогна. Наистина беше уникално!

  2. Рангел
   Рангел

   Кажете какво трябва да се даде за изчистване от ходжата, име, рожден ден какво? Или нищо не трябва, чувал съм, че ходжата прави директна енергийна връзка с човека?

  3. Петър
   Петър

   Един съсед непрекъснато ми урочасва животните, като дойде и ги погледне, все някое ще умре. Какво мога да направя, ходжата ще помогне ли?

  Вашият коментар

  Админ

  Това е профилът на администратора на сайта на ходжа Абдула.