Какво означава да сънуваш починал човек, че е жив? Ако сънуваш починал да ти говори. Съновник: Разговор с починала майка. Починал родител, баща като жив.

Психологическият контакт между близки хора – тук и Отвъд, е често явление. Някои се радват, други се плашат. Основният въпрос е дали зад познатото лице стои наистина покойникът или друга същност използва неговия образ. По този въпрос има контрастиращи мнения.

Какво означава да сънуваш починал човек
Мнение на… Значение
християнството в Стария и Новия Завет има съновидения от Бога  – откровения и дар за хората; обикновените сънища са суеверие, лъжа от дявола и собствените страсти, съновниците са ерес
исляма душите на мъртвите и живите могат да се срещат и да общуват в съня; след това Аллах задържа мъртвите и връща душите на живите обратно в телата им
хиндуизма сънуване на покойник е лошо предзнаменование – покойниците предупреждават за нещо лошо; според Ведите, лошите сънища идват от царството на бога на смъртта
Фройд, Юнг и модерните философи сънищата са продукт на мозъка, който обработва информация; те са сред инструментите на подсъзнанието да комуникация със съзнанието
езотериците и астролозите само духовно развитите души могат да комуникират с живите, но точно те нямат привързаност към предишни животи и хора от тях, затова по-вероятно е друга същност да използва образа на починалия

Какво означава да сънуваш починал човек?

Тълкуванието зависи от вярата на човека – не точно от неговата религия, а от неговите убеждения. Зависи кои са неговите авторитети – на чие мнение и тълкуване ще повярва.

За жалост, обективна оценка не е възможна, както не може обективно да се регистрира явяването на покойника.

Но ако вярвате, че душите продължават живота си Отвъд, че те обективно съществуват извън видимия свят, тогава си струва да потърсите отговори – кой е дошъл, защо е дошъл, какво е искал да каже.

Помощ от ходжа Абдула за контакт с мъртвите

Ходжа Абдула съдейства за разясняване на сънищата с покойници. Той не ги тълкува. Ходжата прави много повече – диагностицира ситуацията или направо осъществява контакт с дадения покойник, за да се изяснят подробностите.

 • Първата възможност (диагностика) е за хората, които не желаят да влизат в контакт с покойника (причините са най-различни – от религиозни до обикновен страх). За тях ходжа Абдула проверява какво е мястото на сънувания покойник в отвъдния свят, с какво се занимава в момента и дали наистина се е явявал на своя жив роднина. Ако покойникът има послание, ходжата го предава. Целта на покойника е изпълнена.
 • Втората възможност (контакт) за малцината, които не се боят да комуникират с покойници. Ходжа Абдула съдейства за осъществяването на разговор, в който се изяснява ситуацията със съня и се обсъждат и други въпроси, които интересуват страните.

Относно безопасността: редица религиозни, духовни и езотерични личности и учители предупреждават за опасността да се „викат духове“. Това е вярно, подобни разговори крият риска от контакт с недоброжелателна мощна същност. В случая рискът се поема от ходжа Абдула, а клиентът е изцяло обезопасен.

Сънуване на починал ходжа Абдула
Контактуването с мъртвите винаги е вълнувало човека, който копнее да надникне отвъд видимото и отвъд смъртта

Нататък в нашия материал игнорираме ученията, които отричат живота на душите, връщането на покойници и комуникацията им с живите. Ще опитаме възможно най-обективно тълкувание според разбиранията на духовната наука.

Да сънуваш починал човек, че е жив

Обикновено покойниците не се преструват на живи, не отричат своята смърт. Те вече са видели съществуващото след смъртта и не изпитват носталгия към стария си живот. Затова ако починалият се представя за жив, има две вероятности:

 1. покойникът е „заседнал“, не е успял да продължи, нещо го задържа към старото му материално битие. Случва се с объркани души; те имат нужда от помощ;
 2. умът е възпроизвел среща с покойника, защото той ви липсва или се нуждаете от него.
Какво означава да сънуваш починал близък?

В общия случай това е потвърждение, че смъртта е преход към друго състояние на душата. Освободена от тяло, душата продължава да се развива. С явяването си тя дава тази информация на близките си от последното прераждане – успокоява ги и им вдъхва сили.

Ако сънуваш починал родител – баща, майка

Не трябва да се плашим. Те не идват да ни укоряват или контролират. Няма да се карат. Искат да покажат, че са добре. Може да имат неизказана последна дума, последно желание, нещо несвършено. Хубаво е да разберем какво искат да ни кажат родителите и да го изпълним.

Ако починал човек иска нещо от теб насън

Изпълни желанието, ако е добро, почтено и не нарушава закона. В противен случай, зад лика на покойника стои чужда зла сила.

Обикновено починалият иска да му се прелее, да му се занесе нещо на гроба, да се дари негова вещ – изпълнете и без отлагане. Впрочем, Ванга често е предавала такива послания от покойници.

Какво се прави като сънуваш починал?

Молитва за душата, помен в църквата, почистване и грижа за гроба, раздавки за хора, които са познавали починалия.

 • Краткият вариант е молитва и посещение на гроба – да се постои, да се отдаде почит.

Някои сънища остават горчив привкус и тревожно чувство. Хубаво е да се изясни смисъла им с помощта на ясно виждащ човек.

Ако сънуваш починал да ти говори

Суеверните хора възприемат такива сънища като поличба за скорошна смърт. Те смятат, че покойникът ги зове при себе си.

Истината не е такава. Духовните хора припомнят, че светът за починалите е прекрасен, те не биха плашили със смъртта. Призоваване от мъртвите показва със сигурност, че дяволска сила използва образа на починалия, за да влияе или плаши живия.

Как да се свържем с починал близък? Ритуал от ходжата

Спиритичните сеанси съществуват от хиляди години, макар да получават името си в средата на 19 в. Тогава става модерно да се разговаря с духове с помощта на дъски с букви, с махало или клечки кибрит. Църквата забранява мистичните ритуали, намира ги за опасни за душите на живите.

Сънуване на починал ходжа Абдула 01

В това има здрав смисъл. Неподготвен човек може да попадне под влияние на недобронамерени сили и да си навреди.

Ако искате безопасен разговор с починал близък, пишете на ходжа Абдула. Неговите ритуали са напълно безопасни. Ходжата призовава конкретни личности, установява контакт и провежда разговор.

След като възрастта му напредна, ходжа Абдула извършва ритуалите самостоятелно и след това предава отговорите на хората, които са се обърнали към него. По този начин контактът с Отвъдното е още по-безопасен и безрисков.

А ето и още няколко варианта на сънища с починали близки:

 • Какво означава да сънуваш починал дядо? Тези сънища са позитивни и показват, че сънуващият има нужда от съвет и от подкрепа в реалния живот;
 • Да сънуваш починал приятел? Тези сънища идват при хора, които се чувстват самотни или безпомощни. Понякога починалият иска услуга – най-често молитва или споменаване с добро;
 • Съновник: Починал човек се усмихва. Съновниците тълкуват това като признак за душевен покой, равновесие, общо благополучие и дълги години живот на живия;
 • Ако сънуваш някого, дали мисли за теб? Вярно е за сънуване на жив човек, защото се създава енергийна връзка в общото енергийно поле. Ако се сънува покойник, по-скоро подсъзнанието използва неговия образ;
 • Защо не сънувам починалата си майка? Раздялата с близък човек е тежка, някои се надяват да продължат контакта чрез съня. Очакват още първите дни да видят покойника. Това не е възможно минимум 40 дни, в които (според християнството) покойникът е на земята и се подготвя за Божия съд;
 • Да сънуваш починалият си баща, без да говори: покойниците обикновено не разговарят в съня. Тяхното явяване показва, че е време да ги поменем и да се помолим.
Молитва за починали от ходжа Абдула

За успокояване на душата подхожда следната молитва:

Господи, с вяра и надежда се застъпвам за покойния мой близък (името). Като Благ и Човеколюбец, моля те да отпуснеш неговите грехове, отслаби неправдите, остави погрешките му и прости неговите съгрешения волни и неволни. Остави го в Твоите Вечни Блага и ради вярата в истинния Бог и Човеколюбец, яко Ти си възкресение и живот и покой раба твой (името), за да приключи със старото и да обърне лицето си към Тебе и да види в Теб единствената своя опора и утеха. Амин!

Ако не искаме покойникът да се присънва повече, казваме тази молитва:

Господи Исусе Христе, Сине Божий. В тъга и скръб се обръщам към теб. Ти виждаш как душата ме боли от раздялата и колко ми е трудно да се съвзема. Моля те чистосърдечно за помощ. Моят мил и непрежалим близък (името) ми се явява на сън, сякаш не е намерил покой. Моля те, помогни му да намери спокойствие в Царството Божие. Упокой го, колкото и да е грешил, каквото и да е вършил. Приласкай го и го приюти до себе си. Позволи му да усети Твоята благодат. Нека бъде Твоята воля и да пребъде Твоето име. На теб се уповавам вовеки, амин!

Вижте и ТОВА: Молитва за починали. Да сънуваш починал преди 40 дни. Какво се прави, когато сънуваш починал? Връзка с починала майка. Гадател, който вика духовете на умрелите.

Видео: Акатист към Исус Христос за починал човек

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]
Пишете на Ходжа Абдула, като попълните коректно всяко едно от полетата по-долу. Също можете да оставите и коментар във формата за коментари:

  Всички полета са задължителни. Проверете данните дали са точни, защото от това зависи дали ще получите отговор и какъв ще бъде той!

  ВАЖНО: Отговор ще получите най-късно до 24 часа на електронната си поща, която сте посочили. Ако до едно денонощие не пристигне отговор, погледнете и в папката СПАМ. Може вашият отговор да се намира в нея.

  This Post Has 4 Comments

  1. Дарина
   Дарина

   Загубих ценен за мен предмет и се молих майка ми да ми подскаже. Не успях да я сънувам и писах на ходжа Абдула. Той ми предаде думи на майка ми, по които за 1 минута намерих търсеното. Случи ми се и не успявам да повярвам!!!

  2. Симо Кирев
   Симо Кирев

   18 пъти сънувах баща ми само ме гледа и нищо не казва. Накрая ходжа Абдула ми каза какво иска – помен, не бях правил.

  3. Тинка Христова
   Тинка Христова

   Сънувах баба ми и на другия ден разбрахме, че е починала в съня си. Аз мисля, че дойде да си вземем довиждане.

  Вашият коментар

  Админ

  Това е профилът на администратора на сайта на ходжа Абдула.