Въведете рождените дати на двамата, за които искате да разберете какъв тип на кармична връзка имат, и натиснете бутона „Изчисли“:

Въведете рождената дата на първия партньор:
Въведете рождената дата на втория партньор:

Как да разбера дали имам кармична връзка. Изчисляване. Голяма разлика в годините между мъж и жена. Какво са кармични отношения? Сродна душа и кармичен партньор – едно и също ли е? Изчисляване на кармичен дълг

Кармичните отношения са най-дългите и устойчиви в живота. По закона на кармата привличаме хора и събития, с които сме създали енергийни и емоционални връзки в минали въплъщения и с нещо сме им останали длъжни.

Такива отношения се създават и с най-любими хора, и с най-тежки врагове, убийци, насилници. Встъпвайки в кармични отношения, обработваме личната, съвместната, семейната и родовата карма.

Разновидности взаимоотношения
Видове Същност
Кармични отношения, в които се преминават кармични уроци от предишни животи или по линия на рода; в живота са на всякакви позиции
Сродни души души от общо Духовно семейство, в живота са роднини, приятели, колеги, по-рядко в любовна връзка; разбират се без думи
Пламъци близнаци две половини на една душа, но полярни – съдържат противоположни качества; имат дълбока духовна и телепатична връзка

 

Кармичните отношения не могат да се избегнат. Дори да ги надхитрим в този живот, ще се върнат в следващия. В силите ни е друго – да се отнасяме към тях осъзнато и така по-бързо уроците ще приключат.

Изчисляване на кармична връзка

Нумерологията помага за разпознаването на типа отношения. Съвместимостта е заложена в личния код на човека – рождената му дата. С помощта на датите на двамата партньори ще разберем какво им е приготвила съдбата.

Напишете на лист своята рождена дата и до нея – датата на партньора. Съберете всички цифри поред, докато се получи едно крайно число. Извадете от това число индексът 22. Направете го един или два пъти, докато вашето число „падне“ под 22.

Пример: жената е родена на 24.11.1996 г., мъжът е роден на 12.10.1993 г. Пресмятаме 2+4+1+1+1+9+9+6+1+2+1+0+1+9+9+3. Сборът е 59. Изваждаме първи път индекса 22: става 59-22=37. Числото 37 е повече от 22, затова изваждаме втори път 22: става 37-22=15.

Кармична връзка, хожда Абдула 01

Получихме индекса на връзката, в нашия пример: 15. Възможните индекси са от 1 до 22 или 22 типа кармични отношения. За автоматично пресмятане въведете рождените дати в калкулатора по-горе.

Какво е кармична връзка между мъж и жена?

Връзката е предопределена по силата на отношения, създадени в предходни животи. Тя е трудна за избягване или преустановяване. Ако се прекъсне, без да е реализиран и научен урокът, следващата връзка е пак от същия тип и поставя същите задачи за разрешаване. А с конкретната душа предстои нова среща в бъдещо прераждане, докато се установи енергиен баланс.

Как да разбера дали имам кармична връзка?

Чрез кармичните връзки душата учи своите уроци, усъвършенства се, подобрява си характера, отстранява свои недостатъци и пороци. Тези връзки обикновено са драматични, трудни, с обрати.

Неравнопоставеност между партньорите винаги показва кармичност. Тя е източник на трудности и установява база за работа. Говорим за социално неравни бракове, религиозни различия, голяма разлика във възрастта и др. параметри извън обществено приетите.

Голяма разлика в годините между мъж и жена

Разлика във възрастта от 10 години и повече говори за кармична връзка. Такъв съюз поставя различни задачи за младия и за възрастния партньор. И на двамата им е трудно в началото. След установяване на отношенията (налагането им пред обществото) връзката става силно положителна и подкрепяща.

Симптоми: Как да разпознаем кармична връзка
 • Възникват мигновено, любов от пръв поглед, непреодолимо привличане;
 • Прекалено силна емоционалност, пристъпи на страст, силна ревност, поредица от раздели и сдобрявания;
 • Цикличност (повтарящ се сценарий). Моменти на нежност се сменят с кавги и раздели. След това партньорите пак се привличат като магнити;
 • Продължителни отношения – партньорите не могат да ги прекратят, дори и да са тежки и неприемливи. Възобновяват се при първа среща – чувствата отново избухват;
 • Егоистични отношения. Кармичните отношения се отличават с изразен егоизъм и на двамата партньори. Те извличат лична изгода;
 • Взаимен контрол – партньорите се опитват да се налагат, следят, обвиняват с причина или без такава.

Какво е кармичен партньор

Кармичният партньор помага на душата да учи своите уроци и да изплаща кармичните си дългове. Това е душа, която е присъствала в предходни животи и отново ще бъде срещната в бъдещи, защото има да взема и има да дава в отношенията.

Сродна душа нещо друго ли е?

Сродната душа е душа от едно духовно семейство. Тя взима роля в живота на друга душа, за да й помага да учи уроците си и да се усъвършенства.

Кармична връзка, хожда Абдула 02
Идеята за пламъците близнаци вълнува въображението, хората си представят така идеалната любов; всъщност пламъците са най-големите провокатори за тежки изменения

Понякога сродната душа се превръща в кармичен партньор, което е неизбежно при интимни и родствени отношения. Понякога тя остава в позиция на приятел или колега, за да подкрепя морално и емоционално.

Приключване на кармични отношения

Единственият начин да се приключат кармични отношения е постигането на енергиен баланс. Това значи изплащане на всички дългове и установяване на балансирани, равнопоставени отношения.

Най-прекият път за постигане на хармония е прошката. Дългият път е чрез компенсиране на дисбалансите. Но това може да продължи стотици животи, защото докато се изплаща един дълг, се трупат нови дългове. Само прошката, приемането и благодарността затварят „досието“.

Знаци за приключване на кармична връзка

Приключената кармична връзка се разпада и прекратява. Душата не може да бездейства в живота. Щом научи урок, веднага й се поднася нов, за да продължи развитието си. Новият урок идва с нови обстоятелства, партньори и учители.

Какво е кармичен урок?

Кармичните уроци са ситуации, чрез които се реализира опит и се развива душата. Те са пряко следствие на закона за причината и следствието.

Изчисляване на кармичен дълг

Кармичният дълг е енергия или опит, който дължим на друга душа. Той е следствие от наш свободен избор, който е ощетил / отнел свободния избор на друга душа.

Дългът не е като паричните задължения, няма конкретни измерения и не се изчислява. Нумеролозите свалят някаква информация по личните числа на човека. Те помагат да се ориентираме в задачите си, за да не губим жизнено време.

Как помага ходжа Абдула?

Ходжа Абдула умее да разгадава картата на живота и позициите на участниците в него. Той идентифицира кармичните партньори и сродните души.

Открива къде се намира пламъкът близнак – дали е въплътен в тяло или помага от невидимия свят.

Ходжата има дарбата да проследява възникването и развитието на кармични дългове от 200 прераждания назад.

Той помага на клиентите си със съвети относно изплащане на дълговете и прекратяване на токсични връзки. С помощта на ходжа Абдула невидимото става явно и разбираемо.

Вижте и ТОВА: Лесна и силна магия за раздяла. Със сол, с лъжици, с вода. Църковна магия и симптоми при направена магия за раздяла на семейство.

Видео: Силвина Бел Илали за кармичните партньорства и как да се разрушат преждевременно.

Click to rate this post!
[Total: 3 Average: 5]
Пишете на Ходжа Абдула, като попълните коректно всяко едно от полетата по-долу. Също можете да оставите и коментар във формата за коментари:

  Всички полета са задължителни. Проверете данните дали са точни, защото от това зависи дали ще получите отговор и какъв ще бъде той!

  ВАЖНО: Отговор ще получите най-късно до 24 часа на електронната си поща, която сте посочили. Ако до едно денонощие не пристигне отговор, погледнете и в папката СПАМ. Може вашият отговор да се намира в нея.

  This Post Has 4 Comments

  1. Станка Лечева
   Станка Лечева

   Ходжа Абдула ми разтълкува съдбата ми със моят съпруг, свекър и свекърва ми и научих невероятни неща! С дъщеря ми сме сродни души, тя ми е дадена да ме подкрепя

  2. Весела Симеонова
   Весела Симеонова

   С моя приятел постоянно се караме, разделяли сме се около 200 пъти и пак се събираме, не можем да продължим един без друг и да създадем други връзки. Аз го усещам като токсична връзка и помолих ходжата да ме освободи.

  Вашият коментар

  Админ

  Това е профилът на администратора на сайта на ходжа Абдула.