Как се прави магия за раздяла на двама души от разстояние. Лесна магия за раздяла със сол, с вода. Черна, бяла и др. видове. Симптоми и разваляне

Магия за раздяла прекъсва любовни, приятелски и партньорски отношения. Еднакво успешно работи в семейната и в икономическата сфера. Способна е да разруши трайни „договори“ като брак и съдружие.

Малко известно за магиите
Въпроси за магиите Отговор
Заслужени ли са Да, винаги; те са „заработени“ в настоящия или в предишни животи
Как работят разкриват аурата за външно въздействие
На какво въздействат на физическото и на емоционалното състояние
Какви изменения пораждат в здравето и в съдбата
Засягат ли поръчителя/ извършителя да, ако не си е поставил защита

Лесна магия за раздяла в няколко стъпки

Провежда се в помеждутъка на 16 – 19 лунен ден, на 24 и 02 часа през нощта. Необходими са тебешир, нож и свещ.

Излиза се на безлюдно кръстовище. Застава се в средата му и с тебешира се рисува защитен кръг срещу тъмни сили. С ножа се очертава втори кръг върху тебешира.

Вътре в кръга отначало с тебешир, а после и с ножа се изписва името на човека, който обичате и искате да придърпате. Извън кръга се изписвате името на съперника, който искаме да се оттегли от взаимоотношенията.

Запалвате свещта, заставате с лице на изток и изричате:

Нощи да не нощуват, деца да не плодят,
заедно да не пируват, нека да се разделят!

Повтаряте заговора във всички посоки, изреждайки ги надясно. Последен да е северът.

Магия за раздяла ходжа Абдула 01
Кръстопът е оптимално място за ритуали за раздяла
 • Последно: вземете пръст или камъче от мястото, където е името на съперника. Прибирате го в торбичка с тебешира, ножа и свещта. Заравяте торбичката.

Мнения и препоръки от БГ Мама

Във форума има нарочна тема за този тип магии, коментира се и в общи дискусии. Осъзнатата част от участниците смятат за грешка насилственото привличане на човек, други намират магиите за естествено противодействие на по-ранно вмешателство, направено от трети човек.

Извън етичната страна, надделява мнението, че магиите за раздяла са трудна материя и е за предпочитане да не са самоделни. Във форума се включват жертви на магии, които търсят трайно разрешение. Едно момиче през 7 години изпитва последствия от магия, направена в младостта й.

За разваляне на любовна магия мнозина препоръчват ходжа с добри препоръки или от личен опит.

ВАЖНО: Вижте още мнения и идеи за магия за раздяла и оставете и вие своя отзив ТУК, в специалния ни форум с коментари! Какво сте изпробвали? Какво са ви правили на вас? Пишете, споделете!

Как помага ходжата?

Ходжите са „майстори“ на всякакви магически вмешателства, но сред християните имат известност точно в любовната сфера. Те са еднакво ефективни, независимо от религията. Умеят да диагностицират и премахват в кратки срокове наложени програми. Някои от тях налагат магии.

Магия за раздяла ходжа Абдула 02
Сол, захар и вода предават външно заложени програми

Ходжа Абдула е известен с етичното си отношение. Той намира други средства за решаване на проблема, за да не обременява поръчителя с греха на черната магия. Резултатът винаги е желаният, но средствата са безболезнени и пазят душата.

Вижте и ТОВА: Как се прави черна магия с червен конец с възли. За болест, за смърт, за нещастие, с коса, с яйце, със снимка и други видове. Поискай помощ от ходжата!

Други видове магии за раздяла

Магиите за раздяла са с два обхвата – решават конкретен проблем (провокират раздяла) и продължаващо причиняват самота и безбрачие.

Силна магия за раздяла със сол

Солта е кристална решетка, която поема негативни програми и ги пренася на желаното място. Чрез нея заповедта на един човек достига до друг човек.

Изпълнението е елементарно. Работи се с нова сол, от неразпечатан по-рано пакет. Солта се слага върху чиста покривка и върху нея се говори с много силен вътрешен напор на чувствата и силно намерение. Така програмата се внедрява в кристала.

Наговорената сол се посипва там, където обитава човекът – цел на вмешателството. Ако никак нямаме достъп до него, насипваме прага и около входната врата.

Магия за раздяла с вода

Ритуалът се изпълнява извън населено място. Вземат се две шепи пръст, слагат се на купчини и между тях съд с вода. Предпочита се вода от природата (река, езеро) без химикали, в краен случай става и от водопровода.

Говори се на водата и се полива върху пръстта. Думите изразяват точно желанието, ясно и недвусмислено, в свободен текст.

Например: Нека Иван да остави Мария и се върне при мен. Нека Иван се раздели със съдружника си Петър и заработи самостоятелно. Нека Иван да се изнесе от дома на родителите си.

Както се вижда от примерите, тази магия е не само любовна, но и с приложение в семейните и бизнес отношенията. Заговорената вода се излива върху пръстта, а пръстта се посипва с друга, чиста пръст (подобно на гроб). Трикратно се прекръства и мястото се напуска.

Как да разберем дали имаме магия за раздяла

Резултатът сам говори за направената магия. Без съмнение има вмешателство, когато отношенията рязко се развалят, без причина, без предходно влошаване на взаимодействието. Има и други симптоми.

Симптоми при направена магия за раздяла

Жертвите на магии залиняват или обратното – изпитват изблик на негативна енергия. Може да са агресивни, раздразнителни, нападателни. Започват да изпитват съдбовни трудности – напускат работа, децата им боледуват или самите те се разболяват.

Магиите имат всякакви проявления, зависи какво е наречено. Достоверен отличителен симптом е внезапността на нещастието.

Погледнете и ТОВА: Как да разберем дали имаме магия? Кой ми е направил магия? Тест за магия вкъщи. Помощ от Светия човек.

Магия за раздяла на семейство
Магия за раздяла ходжа Абдула 03
Ревност и завист са водещите емоции за поръчване на магия

Ритуалът води до разрив между съпрузите, като повлиява психическото им състояние, изменя мисленето. Енергиен „съсирек“ се фиксира в седма чакра. Оттам програмата постепенно се спуска към нискостоящите чакри и ги разрушава.

Взема се снимка, особено удачно е сватбена, и лична вещ на един от съпрузите. Работи се под светлината на свещ, която очиства пространството. В една ръка се държи снимката, в другата – предметът.

Изказва се силно намерение:

Нека тези двама души се разделят завинаги и повече Бог да не ги събере! Призовавам на помощ всяка сила, която е способна да помогне за това, амин!

Снимката се разкъсва на две, за да се отделят партньорите. Едната половина се изгаря, другата половина се увива заедно с личната вещ на пакет и се завързва с думите:

Както единият от семейството отпадна,
така и бракът се разпадна!

Пакетът се подхвърля в жилището на семейството или се закопава близо до вратата им.

Успешна магия за раздяла с лъжици

Лъжиците от сребро поемат негативни програми и ги предават на други хора.

Взема се чиста лъжица, измива се със спирт и се промива 7 пъти с вода. Поставя се пред устата и се наговаря с желаното, например: Иван и Мария да се разделят!

Наговорената лъжица се смесва с приборите в дома на двойката, за да я ползват. Хранейки се, семейството поема негатива.

Магия за раздяла ходжа Абдула 04
Магии се правят с руни и магически символи
Църковна магия за раздяла на двама души

Става се пред изгрев и не се консумира нищо. На утринната служба се закупуват две свещи. На едната се изписва името на единия партньор, на другата – на другия. Едната се запалва на мястото за живите, другата – на мястото за покойниците.

Изговаря се заклинанието:

Както живите и мъртвите стоят отделно,
така и тези двама души бъдат непреодолимо разделени!

Църквата се напуска без прекръстване.

Наричане за раздяла, проклятие

Този начин за разделяне е достъпен за хора, които изпитват силна, мощна злост в себе си. Необходима е непобедима емоция, която извира естествено от душата. Думите придобиват действието на магия, това е смисълът на проклятието. Пожеланията се сбъдват.

Магия за раздяла със снимка

Проклятието идеално се комбинира с разкъсване на снимка. Ритуалът става двойно по-силен.

Взема се снимка на двойката, която се разкъсва между фигурите по време на изричането. Половините се разделят, например едната се изгаря, другата се пуска във вода.

Заключва се с думите:

Тези двама души ще се съберат,
когато снимката им отново стане цяла.

Копанарска магия за раздяла

За копанарските магии сме писали и друг път. Смятаме ги за най-опасните сред методите на черната магия. Обикновено се правят за смърт. Раздялата се случва чрез смъртта на единия партньор. След това поръчителят заплаща със здраве, понякога и с живота си.

Още информация и източници на английски: Как се прави лесна магия за раздяла; * Практическа магия за раздяла; * Ритуали и заклинани за магия за разваляне на семейство.

Разваляне на магия за раздяла

Негативните програми – магии и проклятия, се чистят с ритуали, обратни на направения по-рано. Необходимо е да са толкова силни, колкото и първоначалния, за да могат да му противодействат и да го обезсилят.

Мнозина опитват да развалят магии с яйце, сол или захар. Наистина зародишът и кристалите приемат в себе си негативи. Понякога са достатъчни, но не и в повечето случаи.

Конкретизиране на вида магия и качественото й премахване нека се извършва от специалист, за да е сигурен положителният резултат. Иначе магията продължава да нанася вреди, без нищо да я спира.

Още по темата ТУК: Разваляне на магия за раздяла, църковна или друга. Как се прави магия за събиране на разделени двойки. Молитва от ходжа, която върши работа.

Видео: Диагностикът на кармата Лазарев разказва за откриването на магии (на руски).

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]
Пишете на Ходжа Абдула, като попълните коректно всяко едно от полетата по-долу. Също можете да оставите и коментар във формата за коментари:

  Всички полета са задължителни. Проверете данните дали са точни, защото от това зависи дали ще получите отговор и какъв ще бъде той!

  ВАЖНО: Отговор ще получите най-късно до 24 часа на електронната си поща, която сте посочили. Ако до едно денонощие не пристигне отговор, погледнете и в папката СПАМ. Може вашият отговор да се намира в нея.

  This Post Has 3 Comments

  1. Кремена
   Кремена

   Моят съпруг имаше любовница и остави децата ни на произвола. Помолих ходжа Абдула за помощ. Той каза, че ще се справи без магия, за което съм му ужасно благодарна, че не изцапа децата и тяхната съдба. Съпругът ми се върна при нас.

  2. Лори Каменова
   Лори Каменова

   Не смятам, че магиите са толкова опасни. Ходжа Абдула направи магия за раздяла по моя молба и каза, че е безопасна. Аз бях правата – той ходеше по майка си и само нея слушаше, вместо да си държи на семейството.

  3. Сузана
   Сузана

   Ами не винаги се стига до магии и прочее ритуали. Ходжата ми даде муска и малко след това всичко се оправи. Доволна съм, благодарна съм, да е жив!

  Вашият коментар

  Админ

  Това е профилът на администратора на сайта на ходжа Абдула.