Как се прави черна магия за любов със снимка, с вода, с червен конец и др. Бърза арабска магия за влюбване, със свещ. Разваляне

Магията е начин да се наложи собствената воля, да се постигне мечтаният резултат срещу определена цена. При черните ритуали – на всяка цена.

Вече е достатъчно известно, че за магия се заплаща. Не визираме таксата на магове и ясновидци. Говорим за кармичната цена, която се заплаща от извършителя, често и от неговото поколение.

Въпреки това интересът към черната магия не спада. Хората вярват в нейната по-висша сила и ефективност. Вярват, че тя постига всяка цел, каквото и да струва това.

Видове любовни магии
Разновидност според целта Особеност
За влюбване Насочва се към личност, която няма интерес, не изпитва чувства; целта е пораждане на любовно чувство
За събиране Използва се при нестабилни отношения или такива без прогрес, подтикват към сдобряване, предложение за годеж, за брак, за съвместно съжителство
За привличане на партньор Търси се подходяща личност, каквато не съществува в познатия кръг от хора (предпочита се бяла магия, но може и насилствено чрез черен обряд)
За разваляне на отношения Използва се, когато желаният човек е зает, има друга стабилна връзка или е в брак
За отстраняване на съперник Нанася се вреда на съперник, за да се отстрани от „надпреварата“ за сърцето на конкретен човек; прави се и срещу любовници

Черна магия за любов

Желаният мъж не ме забелязва, защото е привлечен от друга жена? Или той е мой приятел / съпруг, но го тегли към друга? Боя се, че ще прекъсне връзката, ще разтрогне брака?

В споменатите ситуации може да се противодейства с черна магия. Ако имам контакт със съперницата, мога да й подхвърля предмет с вредоносна програма. Ако знам адреса й, мога да направя ритуал с игла или да заклеймя дома й.

По-често обаче съперницата е неизвестна или непозната. Минималното условие за магия е да се знае името й, иначе няма как да бъде отправено директно въздействие към нея.

Правилното използване на името

За магическо влияние е необходимо да знаем пълното име на жената (мъжа  – защото следващият ритуал е ефикасен и върху силния пол). Не вършат работа галени имена и прозвища.

Черна магия за любов ходжа Абдула 01
Името е като пътечка към точния човек, както и снимката, но снимка се доставя по-трудно

Обикновено намирането на пълното име не е проблем, но има и затрудняващи случаи. Някои хора не използват кръщелните си имена и трайно са ги заменили с вариативни. Постарайте се да бъдете точни с името, за да се получи и точен резултат.

Полезно е добавянето на рождената дата, но днес личните данни са под защита и понякога е невъзможно да се разкрият.

Вижте и ТОВА: Бърза магия за любов с име. Коя е най-силната магия за любов и страст?

Най-силните заклинания за лесна магия

Лесен обред с име изисква да си набавим восъчна свещ, игла и лист хартия. На листа рисуваме очертанията на жена и вътре във фигурата изписваме трите й имена – прецизно и вярно, както е по кръщелно свидетелство.

Поставяме нарисуваната съперница на масата пред себе си и запалваме свещта върху главата й. С иглата правим дупка на анатомичното място на сърцето. Следва заклинанието.

Не благославям и не се прекръствам. Напускам светлината и потъвам в черна нощ. Вървя през поле от мъгла и мрачна влага. Стигам до черен стълб. Под него река – бавно влачи кални води, пробождащи вопли и непоносими страдания, като тела на хиляди мъртъвци.

Виждам на брега дявол и дяволица. Те се карат и бият. Стремят се да се хванат и да се наранят, да се накажат. Вглеждам се по-добре и разпознавам: не са дявол и дяволица, а са… (имената на съперницата и имената на любимия човек). Те се ненавиждат до дъното на сърцата си. Те се мразят до дъното на душите си. Те не могат да стоят в един свят, без да се нападат.

Харесвам тази картина и искам да се запази – сега и завинаги. Заключвам я с ключ и хвърлям ключа в мътната река! Край!

Заклинанието кодира в себе си магическо влияние. То тайно призовава черните сили на помощ и отправя към съперницата зло и лош късмет. За по-силно действие го изричаме с максимална концентрация, силна емоция и интензивно чувство. Декламиране проформа не довежда до резултат.

Черна магия за любов ходжа Абдула 02
Магическите предмети се завързват, закопават или хвърлят във вода, за да не се развали магията

След ритуала рисунката се сгъва и закопава. Изпълнителят се изкъпва и заспива на лява страна.

Предизвикване на любов и страст от разстояние

Следващата техника свързва със сродна душа на разстояние, независимо от пространството и времето. Да, правилно разбирате – и времето. Ритуалът има силата да тегли хора и от други времеви периоди, дори от паралелни светове. С него се търси най-подходяща половинка, където (и когато) да се намира тя.

За ритуала трябва чист водоем на усамотено място. Водата да е прозрачна, без отпадъци и признаци на човешко присъствие. Застава се на ръба, така че тялото да се надвеси над повърхността. Изрича се заклинанието:

Призовавам мощните сили на Вселената, рицарите на Времето и властелините на Пространството. Нека думите ми се пръснат до края на Млечния път, да се разлеят от Началото на Света до Края на Вечността.

Призовавам на помощ всяка Сила, която е способна да ми помогне. Нека от цялото Битие, каквото съществува безпределно, се изведе една единствена душа, която е моята сродна душа и да ми се достави в моето време и пространство. Нека родените заедно се съберат и нищо да не ги разделя.

Обещавам да платя цената за услугата, каквато ми бъде поискана и където и да бъде поискана. Давам дума, гарантирана с кръвта ми! Така да бъде и Е!

По пътя към дома не се обръщаме. Спазва се и мълчалива жертва за скрепяване на магическия ритуал. Това значи да не се проговаря в течение на предварително обещан срок – минимум 24 часа.

Работещ ритуал за любов със захар

Подхожда за човек, с който контактуваме директно, заедно пием кафе / чай и е важно той да обича сладки напитки.

Идеята на ритуала е, че кристалната структура на захарта приема внушения (програми) и ги предава към адресата. Всички магии със захар имат тъмна страна, защото насилствено налагат чужда воля.

И този ритуал е такъв. Съответно изисква отплата, която се дава доброволно на момента или се плаща по-нататък по правилата на кармата (понякога и по двата начина).

Черна магия за любов ходжа Абдула 03
Захарта се зарежда с програма и после се поднася за поглъщане

Изпълнение: застелете масата с черна покривка и поставете 5 червени свещи под формата на звезда. В средата слагате чинийка със захар. Над чинийката се слага дясна ръка с дланта надолу и се казват 9 пъти думите на заклинанието.

Заклинание:

Силата на любовта призовавам, огънят на страстта разгарям! Желая и заповядвам … трите имена, рождена дата, роден от … (имената на майка и баща), обитаващ … (адрес), забележителна физическа особеност … (белег на дясно бедро, бенка на лява буза и др.) да пламне в любов по мен. Както захарта привлича неудържимо пчелите, така и аз да привличам … (имената) неудържимо към себе си. Заричам се така да бъде и всяка дума да се изпълни!

Приключване на ритуала: след 9 повторения на заклинанието леко се плюе в захарта и се събира в кутийка, за да се даде по-късно на избрания мъж.

Магия за любов с вода в домашни условия

За черна магия трябва мъртва вода. Мъртвата вода е от най-древните и ефективни способи за манипулиране на чуждото съзнание и за изпращане на проклятия. Съществуват разни версии за приготвяне на мъртва вода, като традиционният е от застояла (блатиста) вода или налята от гробища.

Водата се налива в съд и се завива с черна тъкан. В полунощ се сяда с лице на север, водата е пред нас. Започваме бъркане с метална пръчка или нож, в посока срещу часовниковата стрелка. Повтаря се заклинание три пъти:

Заповядвам всяка жизнена енергия да изтича обратно в Източника при съприкосновение с тази вода. Смърт, смърт, смърт!

Мъртвата вода се използва по разни начини, ключовото е да влезе в контакт с тялото на жертвата. Може да се плисне по дреха, да се посипят капки, да се налее в напитка. Резултатът е елиминиране на съперницата / съперника и освобождаване на желания човек.

Мъртва вода е и водата от измиване на покойник. Също вода, която е стояла на гробищата едно денонощие. Също и нощна вода, която е стояла под открито небе от залез до изгрев. Всяка от тези разновидности носи нещастие, болести и несгоди на жертвата си. Мнозина я използват за премахване на съперник/ съперница в любовта.

Любовна магия с светена вода + молитва

Бяла алтернатива на мъртвата вода е светената вода. Черпи се от църквата след кръщене и големи църковни празници.

Светената вода се налива в чист съд и се носи в чист дом, след пълно изчистване на всички помещения. Напръсква се подробно с водата, за да се изгонят злите сили. С остатъка се измиват очите и се казва пакет от молитви.

 • Молитвен ред: започва се с „Отче наш“, следва излагане на желанието за любов със свои думи, пак „Отче наш“, после молитва свободен текст с обещание / обет пред Господа. Завършва се с „Отче наш“.

Тази своеобразна молитвена броеница се извърта три пъти. Ритуалът отнема около 1 час.

Как да си го върна с магия?

Възобновяването на утихнали чувства и избледнели страсти е сред нетрудните задачи за магически ритуали. Някои дори не се числят към черната магия, а са подобие на наричане, пожелание със силата на концентрирано намерение.

Черна магия за любов ходжа Абдула 04
При внезапно разваляне на отношенията първо проверете за магия, може да сте жертва на влияние
Българско заклинание за любов

Призовавам майката Земя, изпълнена с неизтощими жизнени сокове!
Призовавам бащата Слънце, обвит в неизтощимите пламъци на живота!
Призовавам силата на водата, изпълнила морета, реки и океани!
Призовавам мощта на вятъра, който вие над земята с непресъхваща енергия!
Нека всички земни сили се съюзят в моя помощ и да ми доведат любовта!
Търся моята половин душа, нека се яви пред мен!
Така да бъде с волята на цялата Божествена природа!

Успешна магия за любов с конец (червен)

Набавяме червен конец или прежда, за предпочитане от естествени влакна – памучни, вълнени. Пали се свещ и над пламъка й (не го докосва) започва усукване на конеца, докато се казват думите:

Събирам щастие, привличам любов, издърпвам моята сродна душа, оплитам я в нишка с моето сърце и завинаги я приемам като мое сърце. Нека червената нишка ни завърже, завинаги събрани във възел – една душа, едно сърце, една воля.

Усуканият конец се завързва на лявата китка с три възела, като на всеки се казва: Нека е на любов, нека е на щастие, нека е на скорошна среща! Краищата на конеца се прегарят на пламъка на свещта.

Любовна магия с игла и свещ

За връщането на охладняла любов или изневерил съпруг помага следният ритуал: купуват се две свещи от църквата. По дължината им се изписват имената на партньорите – на едната името на жената, на другата свещ – името на мъжа.

Свещите се палят и бавно, с изчакване да омекнат, те се усукват заедно. Паралелно се произнася молитва за Висша помощ и подкрепа, според религиозната традиция на изпълнителя.

Как се прави магия за любов с коса?

Ритуалът с преплетените свещи се изпълнява и с коса. Необходимо е да се достави сравнително дълъг косъм от мъжа (около 10 см) и косъм от жената. Двата косъма се усукват, докато се казва заклинание за вечна любов и неделимост.

Усуканите косми се завързват на три пъти, с три възела. После се пускат по вятъра или по вода с пожеланието двойката да се обича, докато космите им са оплетени заедно.

Силно любовно заклинание от ходжата

Домашните заклинания и ритуали имат своята сила, но не се мерят по резултативност с обредите, изпълнени от специалист. За това има ред причини, като основната е липсата на подготовка на непрофесионалиста и неспособността му да концентрира за дълго цялата си жизнена сила и мощно намерение върху целта.

Ходжа Абдула е прочут със своите любовни ритуали, които постигат почти на 100% заложените намерения. При това ходжата не борави с черна магия и не обременява своите клиенти със съдбовна разплата за стореното. Ходжата използва древни практики от своята култура и религия, които са напълно безопасни. Те водят до желания резултат без странични ефекти.

Мнозина любопитстват какво прави ходжа Абдула, как поражда любов между хора, които допреди минути са се карали и са си разменяли грозни думи. Обредите на ходжата не са тайна и той често беседва с хората и им обяснява какво да правят, как да се държат и им помага по най-различни начини.

За своята практика от над 50 години ходжата е събрал, проверил и проработил до последен детайл най-различни начини за въздействие над нематериалното. Конкретният подход той избира според случая и затова винаги постига точната цел, по перфектния начин.

Арабска магия за любов, която действа веднага

Клиенти на ходжа Абдула споделят с възхищение и благодарност впечатленията си от неговата най-мощна практика за любов. Това е древна арабска магия, която действа веднага и не вреди на хората. След нея разделените партньори се сдобряват за часове. Има случаи на моментално събиране – телефонът звъни заедно с последните думи от заклинанието.

Ходжата обаче не позволява на хората да се радват предварително. Той казва, че последната дума е от Бога и трябва да я уважим.

Погледнете и ТУК: Магия за любов с игла. Какво означава да намериш безопасна игла? Разваляне и поверия. Против уроки.

Видео: Мнение защо любовните магии спадат към черния тип въздействие.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Пишете на Ходжа Абдула, като попълните коректно всяко едно от полетата по-долу. Също можете да оставите и коментар във формата за коментари:

  Всички полета са задължителни. Проверете данните дали са точни, защото от това зависи дали ще получите отговор и какъв ще бъде той!

  ВАЖНО: Отговор ще получите най-късно до 24 часа на електронната си поща, която сте посочили. Ако до едно денонощие не пристигне отговор, погледнете и в папката СПАМ. Може вашият отговор да се намира в нея.

  This Post Has 5 Comments

  1. Моника
   Моника

   Не исках да рискувам с черни магии да се обременявам и писах на ходжа Абдула. Той помогна за проблема, без такива работи.

  2. Иванка
   Иванка

   Мъжът ми си тръгна, какво мога да направя? Опитах нещо сама, но не ми се получи, нещо бърках сигурно..

   1. Админ
    Админ

    Можете да поръчате гадаене.

  3. Таня
   Таня

   Благодарна съм на ходжа Абдула, че ме събра с голямата ми любов и сега сме заедно и щастливи.

  Вашият коментар

  Админ

  Това е профилът на администратора на сайта на ходжа Абдула.