Какво означава да намериш безопасна игла. Магии за любов, пари, здраве и късмет. Ритуали, поверия и суеверия. За защита от уроки и др. Събиране на разделени двойки. Черна магия. Разваляне на магии с игла

Безопасна игла, забодена на дрехите, е защитавала в стари времена от уроки и магии. Потъмняването на метала показвало, че е поет негатив и трябва да се изхвърли. Безопасните игли са използвани в магически и защитни ритуали. Намерена на улицата, тя е разкривала невидими  ситуации. В статията ще разкажем за най-силните окултни приложения на безопасните игли.

Значение на сън с безопасна игла
Ситуация от съня Значение
затворена игла знак за благополучие
отворена игла предупреждение за неприятности
игла върху дреха получаване на новини
забождане на игла преживявания и неприятности
сваляне на игла успокоение и безметежни дни

Безопасна игла за късмет. Закачане

Сигурно сте виждали брошки и бижута във формата на безопасна игла. Този дизайн възпроизвежда стари обичаи за привличане на късмет и благосъстояние.

За магически цели подхождат нови игли.

Забравени из кутии и чекмеджета стават за практически нужди, но не и за магически – не се знае какви енергии са поели през годините.

 • Вид на иглата: иглата за успех трябва да е идеална – без дефекти и протрита повърхност. Механизмът й да е надежден, за да не се откачи в неподходящия момент;
 • Украса: На иглата се закачат дрънкулки, които усилват нейната целенасоченост. Купете медальон усмихнато слънце, слонче, дъга, перла, птица или друг символ на радостта и късмета и ги нанижете на иглата.
 • Къде се забожда: на скрито място, извън погледа на околните. Например във вътрешността на дрехите, вътре в портфейла или под работния стол, ако се цели късмет в работата;
 • Правилно положение: вертикално, с главата надолу и „ухото“ нагоре;
 • Зареждане: преди закачане се поставя на чиста салфетка. Изрича се заклинание „Нека привлича към мен щастие, богатство… (конкретно каквото желаете) и да отблъсква неприятности и беда“;
 • Поддръжка на иглата: периодично се чисти енергийно, като се облива с вода, кисне се в соден разтвор или се държи една нощ покрита със сол. Владеещите рейки и други фини енергии могат да ги ползват за изчистване;
 • Подмяна: при всяко потъмняване иглата се изхвърля и се зарежда нова.

Поверие: Да намериш безопасна игла

Не бързайте да вдигнете от земята изпусната игла. Първо забележете положението й и нейното състояние.

Безопасна игла за магия, за успех и късмет 04
Неправилно забождане на игла за предпазване и защита

Ето няколко често срещани варианта:

 • Затварящият механизъм сочи към вас – такава игла е на късмет, вземете я. Тя носи благополучие и  късмет;
 • Ухото сочи към вас – не я взимайте, тя ще отвежда късмета от вашето поле към околните;
 • Ръждива или огъната игла – не я взимайте. Такава игла блокира късмета и отваря път за болести. Възможно е да донесе съдбовни нещастия като безбрачие, безплодие и подобни;
 • Ако е отворена – острието във ваша посока е причина да заобиколите (не я прескачайте). Дава път на злото, привлича беди, семейни спорове, неразбирателство, загуба на хармонията и добротата;
 • Ако е затворена, но разположена напречно (нито с главата, нито с ухото към вас) – иглата е неутрална, няма да донесе късмет, но няма и да го отнеме;
 • Ако намериш игла за шиене – това е на неприятности, болести и даже смърт. Не вземайте игла от земята, за да не приемете негатив, предназначен за друг;
 • Безопасна игла в дома ви – може да е подхвърлена, след като е заредена с енергия за болести, неприятности, бедност. Възможно е роднини да опитат да решат спор или ситуация с отстраняване на някой противник.

Никога не пипайте игла, която е носена на погребение. Ако не сте сигурни за произхода на иглата, вземете я със салфетка и изхвърлете надалеч.

Привличане на късмета с безопасна игла

Ритуалът се изпълнява в спокойна нощ, в усамотение. Разстелете чиста салфетка и запалете ароматни свещи. Поставете в центъра на салфетката нова чиста безопасна игла с думите:

Малка игла – голям късмет! Наричам острият й край на късмет, тъпият й края – да ме избавя от проблеми. Да привлича в живота ми благополучие, амин!

Върху затварящият механизъм се накапват три капки восък от свещта. Легнете си, като оставите всичко така. Сутринта восъкът се забърсва, а иглата се забожда от вътрешната страна на връхната дреха, от страната на сърцето.

Привличане на любов с безопасна игла

От червена тъкан се изрязват две сърца. На едното се пише името на изпълняващия ритуала, а на другото – името на желания партньор. Ако няма конкретен човек, а се търси такъв, се изписва „годеник“ или „съпруг“.  За ритуала трябват още червена свещ и нова безопасна игла.

В спокойна и тиха нощ, без свидетели се запалва свещта. На масата се слагат двете сърца. Отваря се иглата и острието й се прекарва през пламъка. Казва се:

Нека гореща игла да закарфичи едно за друго две сърца!

Сложете ги под възглавницата и се пригответе да запишете съня си в първите секунди след събуждането, докато се помни. Съновидението ще бъде пророческо. Ако сънят е бил мирен и спокоен, чудесно – чакайте появата на любим или проява на чувства от желание човек. Ако сънят е странен, непонятен, повторете ритуала след три дни. В случай че отново се яви неприятен сън, вероятно правите ритуала за конкретен човек, който не ви подхожда.

Важно! Този ритуал не се прави за мъж или жена, която има чувства към друг, обвързан е с брак или има непълнолетни деца.

Ритуал за здраве

Недокосната безопасна игла се пуска в съд със светена вода, взета от значим църковен празник. Държи се 48 – 72 часа, според спешността на състоянието.

Задължително се прави на растяща луна, за да даде положителен ефект. В обратния случай изходът може да е нежелателен.

В нощта на ритуала иглата се изважда от водата,  насочва се към луната и се изрича:

Господи, помогни ми, прибери си болките и страданията от твоето дете. Не позволявай сумракът да проникне в душата и здравето да напусне тялото. Нека бъде радост и смях в сърцето на …. (името на болния) и да има време да Те слави и почита. Моля за помощта ти в името на благо дело, амин!

Иглата се връща в светената вода. На следващата нощ се изважда и се забожда в дрехите на болния с острието надолу.

Ритуалът се изпълнява само за кръстени в православна църква, ако болният почита Бога, носи кръст и посещава църква.

Магия с безопасна игла

Провежда се в 12-и лунен ден, ако се пада неделя. Съвпадението на двете обстоятелства не е лесно. През 2023 г. единствената възможност е на 27 август след 18:41 часа.

Безопасна игла за магия, за успех и късмет 01
Фигурки, които накъсметяват талисмана

Магията с безопасна игла създава несериозни, но крайно дискомфортни заболявания и малки съдбовни неприятности, отравящи ежедневието. Подхожда за въздаване на справедливост и за отрезвяване на възгордели се хора.

Необходима е игла, която добре се затяга и няма да изпада самоволно. Възможно е да се отвори само една възможност тя да бъде забодена на желания човек. Енергията на магията ще се движи по кръга на безопасната игла, бавно и уверено въвеждайки зададената й програма в аурата на жертвата.

Запалва се свещ и се накапва върху главата на безопасна игла, като 12 пъти се повтаря следното заклинание:

Нареждам на тази остра игла да прободе аурата на … (името, дата на раждане, адрес) с дух на злото и неприятностите. Нека острието привлече негативи, а восъкът да ги прилепи. Амин!

Без да се почиства восъкът, иглата трябва да влезе в полето на жертвата. В идеалния случай – да се забоде на негови вещи, но става и да се скрие в дома му или на работното му място.

Любовна магия с игла

Следният ритуал е за премахване на съперница. Нужно е да се знае нейното име и да има достъп до дрехите на мъжа. Иглата се програмира и след това се закача за често носена дреха.

Заклинанието е:

Майко Мария, търся помощ и съдействие да запазя съпруга си, с когото сме свързани през света и пред небесата. Премахни от семейството ми … (името на съперницата), която отклонява от мен мъжа ми и от децата баща им. Искам той да я остави, повече да не я среща.

Колкото повече се носи дрехата с безопасната игла, толкова по-силно ще действа магическата програма. Очакван ефект – след около 7 дни.

Още по темата ТУК: Много силна магия за любов и страст. Най-силната магия за любов с име. Как се прави бърза магия.

Магия с игла и конец

Предлагаме ритуал за поставяне на кръстна защита с помощта на сакралния символ. Кръстът се оформя от две игли, привързани със син конец. Прави се на растяща луна с думите:

Могъществото на кръста насочвам за защита на моя дом. Който дойде с добро, нека влезе. Който дойде със зло, нека се отвърне от вратата и да си замине. Така да бъде и винаги да бъде!

Кръстът се забожда над входната врата. Ако има притеснение, че ще се забелязва, се забожда в прага под изтривалката. Но над вратата кръстът има повече сила и работи на 100%.

Магия с 3 възела, синьо парче и безопасна игла

Защитна магия срещу уроки се изработва при данни за негативно посегателство. Необходими са малко парченце син плат (1 Х 1 см), син конец 9 см, нова безопасна игла.

Работи се в кръг от запалени свещи или защитен кръг от рейки енергия. С иглата се пробожда плата през три места. Конецът се прекарва през ухото и се връзва три пъти.

На всяко връзване се казва:

Да пази, да отблъсква! С Божия помощ за моя защита, амин!

Иглата се забожда на ревер отвътре, като ухото сочи надолу.

Магия с карфица

Карфици се ползват от недоброжелатели в магии за болести, безбрачие, парични проблеми, лош късмет. Такива има във всеки дом, но ако намерите карфица на необичайно място, има риск да се подхвърлена. Свалянето на негативното влияние от карфица не е трудно. Нужно е да се обработи с огън и да се закопае в земята. Но да не се пипа с ръце, а да хване с пинсети или шипки. Главното е да няма съприкосновение с кожа.

Събиране на разделени двойки

Вземат се отделни снимки на двойката, която ще бъде събрана. Хората да са сами на фотото, без други живи същества (дори без животни).

Безопасна игла за магия, за успех и късмет 02
Врящата вода очиства метала от негативни програми

Запалва се църковна свещ. С иглата се забождат двете снимки една към друга, като се прилепят лице към лице. Восъкът се накапва върху затварящия механизъм, да се запечата и да не се отваря. Снимките се навиват заедно с иглата на тръбичка и се завързват здраво с конец.

При завързване на конеца се казва заклинание в смисъл: да се съберат тези двама души и никой да не ги разделя. Пакетът се закопава в земята. Докато снимките са заедно, и хората от изображенията ще бъдат заедно. За разваляне на магията трябва снимките да се откопаят, да се разделят и изгорят отделно.

Вижте и ТОВА: Как се прави черна магия с червен конец и игла. Магия за смърт от разстояние.

Разваляне на магия с безопасна игла

Ако забележите, че безопасна игла е изменила своя цвят, хванала е ръжда, посиняла е или е станала сиво-черна, има риск в иглата да е въведена магия. За да я развалите, плюйте три пъти – пред себе си, през ляво и през дясно рамо с пожеланието: всяка магия да отиде в земята. Закопайте иглата в земята. За да се развали магията, иглата се закопава отворена.

Безопасна игла във вряща вода

Друг метод за разваляне на магия с безопасна игла: кипва се вода. Карфицата се отваря и се хвърля в бурно врящата вода, като се казва: Както врящата вода ще изстине, така да изстине и злобата, отправена към мен. Нека всяко зло се изпари. Така Е!

Безопасна игла за защита

Безопасната игла се превръща в мощен защитен амулет, когато се мине през огън (пламъка на свещ) и се капне восък в ухото. Ритуалът се съпровожда с молитва.

Призовавам ангелите и моя хранител за защита и охрана. Да отблъскват от мен всяко зло – материално и недобри помисли. Моля Бог да разреши моята защита, амин!

Златна безопасна игла против уроки

Безопасна игла като бижу се нарича фибула (лат. fibula, скоба). Изработва се от благородни метали. За разлика от съвременните брошки, тази служи едновременно за украшение, за закрепване на шал или части от дрехата, а има и магическа функция, главно защитна.

Против уроки златна игла се слага с острието надолу. Главата улавя оправени към собственика негативи, а върхът ги отвежда към земята. Такава безопасна игла не трябва да се докосва от странични хора.

Иглата се наблюдава. При изменение на формата или потъмняване, тя се претопява и от златото се изработва нова. Изменението сочи, че бижуто не е успяло да се справи с твърде мощен негатив.

Проверете дали имате магия

Безопасната игла помага за разкриване на зли вмешателства. Взема се нова игла и се закарфичва на бельото отвътре над сърцето. Ухото е перпендикулярно надолу. При пробождането се отправя кратка молитва:

Спаси ме, Господи, от зли хора и недобри мисли. Покажи ми злото и опасностите, амин!

Ритуалът се изпълнява преди път или излизане от дома. При завръщане се разглежда състоянието на безопасната игла. Ако е на място и без изменение – няма опасност. Ако е на място и потъмняла или изкривена – зли пожелания. Ако се е отворила – има уроки. Ако е загубена – магия.

Можете да попитате директно ходжа Абдула ТУК: Как да разберем дали имаме магия? Кой ми я е направил? Магията вкъщи ли е? Тест и контакти.

Други ритуали с безопасна игла

Защитен пояс от безопасни игли увеличава плодовитостта и благоприятства семейния живот. Иглите обхващат колан, без да го пробождат. Поставят се с остриетата надолу, както се вижда на снимката.

Безопасна игла за магия, за успех и късмет 03
Иглите създават защитна бариера срещу енергийни атаки
Викане на духове с игла и конец

Гадание за бъдещето с помощта на духове е било популярно в Европа през XIX век. Безопасната игла е била антена за осъществяване на контакт.

Елементарен начин е да се завърже конец в ухото и иглата да се приспособи на махало. Духовете се призовават да отговарят на въпроси по зададен на момента алгоритъм, например за „да“ да въртят надясно, за „не“ – наляво.

Ако се изпише азбуката в кръг, духовете ще могат да се изразяват по-детайлно. Те ще местят иглата желана буква, изписвайки цели думи и изречения.

Символика на безопасната игла

Безопасната игла е патентована през 1825 г. По-рано са ползвани незащитени остриета.

История, откритие, функционалност

Новата конструкция е хрумнала на механика Уолтър Хънт. Неговата цел е била да се минимизира риска от убождания. Пружината облекчава отварянето и затварянето.

Изобретението е направено спонтанно, за него са заплатени едва 400 долара. Още в първите години тази игла придобиват огромно разпространение под името английска игла (англ. safety pin).

Суеверия свързани с безопасната игла

Само в разстояние на 2-3 десетилетия са възниквали неизброими суеверия и гадателски практики на безопасна игла. Вярванията са разнообразни, някои си противоречат. Но всички те казват, че намирането на непозната (чужда) игла е сигнал за опасност. Според някои суеверия – опасност във всички случаи, според други – зависи от положението на иглата спрямо този, който я е открил.

Необичайни употреби

Днес безопасната игла е аксесоар. От нея се изработват гривни, колиета, брошки. Обикновени игли декорират дънки и дънкови якета. С игли се захващат краищата на нарочно прокъсани панталони. Има дизайнерски изделия от безопасни игли.

Безопасната игла отвежда статичното електричество от тъканите. Ако синтетичната дреха създава дискомфорт, забодете игла и тя ще послужи за „гръмоотвод“.

С английска игла обезопасяваме чантите срещу крадци, тя пречи да се бръкне незабелязано. С нея се прикрепят ценни вещи към подплатата.

С острието се почистват малки отвори, например засъхнала солница. Ако ципът се е счупил, прекарайте през ухото безопасна игла и отново ще имате удобна „дръжка“. Носете безопасна игла в несесера си, тя ще помогне в разни случаи, които отсега няма как да предвидите.

Откъде се купуват?

Физическите и онлайн кинкалерии са местата, на които се продават безопасни игли. Предлагат се игли в различен цвят – сребристи, златисти, черни, цветни, дори разноцветни. Различават се по размер, който се определя в см (дължина на иглата).

 • Пример за цена: кутия с 1000 бр. декоративни игли струва 24.72 лв. Опаковка с 10 различни по размер безопасни игли струва 0.40 лв. Дузина игли 4 и 5 см се предлага на 0.60 лв.
Безопасната игла като бижу

Безопасната игла като бижу и дизайнерски елемент е универсална за жени и за мъже, класически ювелирен символ. Любима е в пънк и рок културата. Британката група Sex Pistols още през 70-е години излизат са сцена с куртки и джинси, прихванати с безопасни игли. Джони Деп е любител, някои снимки са го запечатали с обеци под формата на английска игла.

 • Брошка безопасна игла. Versace продава култова златна брошка с формата на историческата английска игла Медуза. Изделието е с винтидж ефект. Цялата продукция на Versace Jewellery са без олово и никел, хипоалергенна. Пример за обикновени ювелирни брошки са изработените от медицинска стомана, декорирани с изкуствени перли и камъни. Такива изделия струват по 4 – 5 лв;
 • Златна безопасна игла – тези ювелирни изделия имат изискан вид. Украсени са с различни елементи и символи или с полу- и скъпоценни камъни. Носят се като брошки и като медальони. Например златна игла проба 585 с тегло 0.73 г е предназначена за носене на синджир и струва 120 лв;
 • Обеци безопасна игла – по-често се среща сребърна бижутерия с такава форма. Пример са чифт обеци проба 925, тегло 1.70 г с циркони и размер 8 х 6 мм. Цената им е 39 лв;
 • Голяма безопасна игла – изделия с дължина от 8 – 10 см, украсени с цирконии, перли и декоративни елементи са чудесно допълнение към тоалета. Изработени от неблагороден метал, те струват в диапазона на 5 – 10 лв;
 • Безопасна игла за нос – метално изделие с хитроумно приспособление за закрепване в носа създава впечатление, че пробожда през носните прегради. Такива аксесоари се ползват за забавление и шоу.

Ходжа Абдула помага за правенето и развалянето на магии, включително черна магия, магия за любов и магия за пари ТУК: Магия с яйце. Какво да правим, ако намерим яйце вкъщи? Откриване на магия с яйце. Правене на магия с яйце и игла.

Видео: разни приложения на безопасната игла (на руски)

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Пишете на Ходжа Абдула, като попълните коректно всяко едно от полетата по-долу. Също можете да оставите и коментар във формата за коментари:

  Всички полета са задължителни. Проверете данните дали са точни, защото от това зависи дали ще получите отговор и какъв ще бъде той!

  ВАЖНО: Отговор ще получите най-късно до 24 часа на електронната си поща, която сте посочили. Ако до едно денонощие не пристигне отговор, погледнете и в папката СПАМ. Може вашият отговор да се намира в нея.

  This Post Has 3 Comments

  1. Венета
   Венета

   Моят съвет е да не се занимавате с глупости, а да си оправите проблема със специалист като ходжа Абдула. Това с иглите добре, но е слабо при сериозни проблеми.

  2. Дени
   Дени

   Намерих такава ръждива игла в чаршафите и беше супер съмнително. Занесох я на гледачка и се намери магия. Трябваше да се изчисти и изхвърли, много се изплаших!

  3. Велислава
   Велислава

   Ако се носи безопасна игла на бието на чорапите, отвежда магии, уроки, всякакви негативи в земята, не влиза в аурата. Опитайте, много е добро!

  Вашият коментар

  Админ

  Това е профилът на администратора на сайта на ходжа Абдула.