Ритуали за правене на магия с яйце. Премахване на негативна енергия с яйце. Какво да правим, ако намерим яйце вкъщи? Откриване, тест с яйце във вода. Магия с Великденско яйце

Яйцето е забележителен материал за магии, без аналог. Черупката защитава съдържанието, което е силно възприемчиво за програмиране. Белтъкът и жълтъкът лесно поемат магия, уроки, заклинания, но ги държат в себе си. Докато яйцето е цяло, то не вреди на автора на направеното вмешателство.

Вложената програма се задейства със счупването на черупката. Има стар обичай да се замерят хора с яйца в знак на протест. Причината не е в цапането, а в предаването на негатив, на лоши пожелания.

abdula-01
Яйцето е надежден магически предмет

Ако намерите разбито яйце на прага или край вратата си, не трябва да се колебаете за причината. Няма безобидни поводи да се разбие яйце извън тенджера. По този начин се отключва разрушителна програма, която задължително ще навреди – малко или до смърт.

Видове магии на яйце
Разновидности Насоченост
С великденско яйце на Великден се освобождаваме от собствените негативи – болест, лош късмет, като ги предаваме на боядисаното яйце. Това яйце може да предаде негатива нататък
Със сурово яйце цяло сурово яйце поема външно внушение, болести, тревоги. С него се нощува за диагностика на магия
Подхвърлено яйце ползва се за дистанционно предаване на магия. Трябва яйцето да е близо до адресата, но да не бъде открито веднага. Най-дълго действат яйца, подхвърлени на покрив точно над входа

Ритуали за черна магия с яйце

Ако други преносители на магически програми (сол, захар, вода) се програмират и положително, и отрицателно, то яйцето се ползва само за вреда. Или за гадаене, диагностика и откриване на черна магия. Трети вариант не съществува. Наличието на разбито яйце пред дома ви или на друго ваше място е недвусмислен знак, че имате зложелател, готов на много, за да ви навреди.

Магиите с яйце повличат пълния спектър от нещастия – отнемат здравето, красотата, работата, любимия, парите, живота. Яйцето е адекватен приносител на смъртоносни проклятия.

Магия за смърт с яйце

Магията с яйце поразява конкретен човек, ако името му бъде изречено. При подхвърляне без посочено име, яйцето поразява всички в своя обсег. Но тогава силата му се разпределя и нанесената вреда е малка. Магиите за смърт се концентрират върху един човек.

Смъртоносните ритуали са с високо ниво на опасност и за поръчителя/ извършителя. Тук ще дадем някои практики с уговорката, че изпълнението им носи риск за физически и кармични последствия.

При тези магии трябва прецизно да се открои жертвата. Осигурете снимка на човека (да е сам в кадъра) и напишете върху лицето му данните, с които разполагате – трите имена, дата и място на рождение, настоящ адрес, месторабота или други факти, които са ви известни. Вземате и дреха, пропита с неговата енергия (да не е прана след носене).

Взема се сурово яйце и с топлийка внимателно се пробива отвор в черупката. Ако обвивката се пукне, изхвърлете и вземете друго яйце. Сложете яйцето върху снимката и увийте в дрехата. Концентрирайте се върху вързопа и си представете какво желаете да се случи с въпросния човек. В случая правим магия на смърт, значи си го представете мъртъв, в ковчег, на опело или как го погребват. Изречете:

Нека този човек (трите имена, рождена дата като минимум данни) да напусне белия свят и повече пътищата ни да не се пресичат. Готов съм да заплатя за смъртта му според желанието на Силите, които ще го премахнат.

Вързопът се развива. Внимателно с остър предмет се разширява отвора в черупката, като се внимава да не се напука цялото яйце. С ножици се изрязва само лицето от снимката с името му. Парченцето хартия се навива на фуния и внимателно се вмъква в яйцето. Пак внимаваме да не се счупи. В отвора остават последните 2-3 мм от снимката, които го запушват.

abdula-02
Жестоките хора правят от яйцето ковчег за врага си

Яйцето е символичен ковчег за жертвата на тази магия. Отнася се в безлюдна местност. Изкопава се дълбока 30-40 см яма. На дъното се полага сгънатата дреха, отгоре се полага яйцето с отвора нагоре. Отново се изрича горното заклинание – три пъти. Своеобразният гроб се заравя, отгоре се слага кръст от две пръчки.

Скоро заровеното яйце ще започне да гние, а заедно с него ще „гние“ и човекът, чийто образ лежи вътре. Когато яйцето се разпадне напълно, човекът ще напусне видимия свят.

Магия с яйце на гробищна земя

Яйцето от гореописания ритуал може да се зарови в гроб или в гробищен парк. Това е едно от най-ужасните неща, които могат да бъдат сторени на жив човек. Енергийната програма в яйцето се свързва с енергийни структури от ниския астрал , които източват жертвата до пълно изтощение и смърт.

Другият момент е, че няма шанс яйцето да се намери, за магията да се узнае и да се вземат ответни действия. Единственият начин е магията да се види в енерг. поле на жертвата и пак там да се неутрализира, без да се търси физическото яйце. Впрочем, това е една от специалните практики на ходжа Абдула.

Уроки с яйце

Урочасването е зловредно пожелание – изречено или само помислено. Обикновено се прави импулсивно в момент на силна завист. Някои хора урочасват, без сами да осъзнават действията си. Случва се, когато силно пожелаем чуждото – щастие, късмет, успех.

Принципно, не е нужен предмет (в частност яйце), за да се урочаса. Но ако мислим лошо, докато държим яйце, става неосъзнато урочасване. Лошите мисли се предават на ястието в момент на готвене. А ако сред продуктите има и яйце, те като гъба изпиват лоши мисли, злост и завист и успешно ги предават на хората, които консумират сготвеното.

Счупено яйце, поверие

Случайното счупване на яйце в кухнята е лош знак, предвещава неприятности. Последствията ще бъдат умерено зле, ако яйцето се хване във въздуха и се счупи в ръката, преди да докосне пода. Умерени неприятности вещае и падането на варено яйце: очаквайте малки неудобства – няма да са фатални, но ще са силно дразнещи.

Лош ден и дори лоша седмица предвещават яйца, които се пукат при варене. На трудна година е, когато се счупят много яйца, които се варят за Великден.

Най-лош знак е да се счупи яйце, което се оказва развалено и вмирисано. При подобна случка най-добре направете веднага тест за магия или проверка за уроки (как – вижте по-долу).

Единственото добро предзнаменование от счупено яйце е да се разкрият два жълтъка. Това е на голям късмет.

Какво означава хвърлено яйце, подхвърлено

В селата има практика да се подхвърли яйце в съседската градина или да се зарови цяло яйце в чужда нива. Можем да се досетим за пожеланията.

В никакъв случай не пипайте с голи ръце подхвърленото яйце. Сложете ръкавици или хванете през кърпа, салфетка. Отнесете го възможно най-далече от своята собственост, залейте го със спирт и го изгорете. Докато гори, помолете се със свои думи Бог да ви избави от негатива и да ви пази от всяко зло.

Пречистваща сила имат още водата и земята. Хвърлете яйцето в течаща вода, за да го отнесе надалеч. Най-проблемно е да се закопае яйцето в земята. Трябва да намерите пуста местност, където не ходят хора и животни. Ако някой случаен минувач приеме негатива от яйцето, кармата ще е за вас, а не за човека, който ви е подхвърлил яйцето.

Заровено яйце в саксия

Поради липсата на дворове и градини, в градовете се атакуват саксиите с декоративна растителност. По-близките хора с достъп до съответния дом могат да сторят голямо зло, като заровят яйце в домашна саксия. И странични хора могат да бъдат достатъчно вредоносни. За тях са достъпни саксиите които декорират входа и стълбищните площадки.

abdula-05
Манипулации със сурово яйце с цел поемане на повече негатив отвън

Как да идентифицираме проблема? Растението в саксията със заровено яйце започва да вехне и без видима причина загива. При първи признаци разровете корените, за да проверите за яйце. Ако намерите такова, действайте по описания по-горе начин – не пипайте с ръце и унищожете находката незабавно.

Счупено яйце пред вратата

Няма шанс подхвърленото пред дома яйце да бъде цяло. Обикновено урочасаните яйца се размазват по вратата, по бравата или прага, на изтривалката.

Целта при счупеното яйце е по-различна – да се види. Яйцето служи за предупреждение, а не толкова за вреда. Разбира се, вреда има, затова веднага се задействайте. Направете спешен тест за уроки, за да прецените колко зле е положението.

После без забавяне неутрализирайте – сами или намерете специалист. Ходжа Абдула практикува силно надежден метод за бързо и незабавно изчистване на негативи от подхвърлено яйце.

Магия с яйце за любов

За да върнете в живота си любовта, възползвайте се от магическите свойства на яйцето. Намерете яйце, което не е пипано с ръце, тоест вземете едно направо от полога. Внимание, тази магия се прави само за възстановяване на развалена връзка, а не за създаване на нова, каквато още не е съществувала в миналото.

Хванете яйцето с лявата ръка, а с дясната напишете върху него с черен флумастер своето име и името на човека, който с който сте имали връзка и сте се разделили. Първо изпишете своето име, плюс и неговото (нейното) име – общо 9 пъти.

Докато държите яйцето в ръка, кажете:

… (името на желания човек), призовавам те да се завърнеш при мен веднага и незабавно. Ако не се завърнеш, нека това яйце ти изпрати трудности и изпитания, докато разбереш, че щастливото ти бъдеще е само с мен и с никой друг жив човек! Така да бъде, амин!

Скрийте яйцето в дома на адресата. При липса на достъп до негов имот, закопайте го близо до входа. Не го разбивайте край вратата, защото той/ тя ще го види и ще противодейства.

Магия с яйце за раздяла

Магия за събиране се прави на прясно яйце, а магия за раздяла се прави с развалено.

Оставете няколко яйца на топло за около 60 дни. След изтичане на срока чуквайте по едно яйце през няколко дни, докато намерите вмирисано. Изчакайте още седмица за сигурност. За ритуала трябва едно яйце, другите бяха за тестване.

Вземете обща снимка на двойката, която ще разделяте. През нощта, на усамотено място сложете пред себе си снимката, нож и разваленото яйце.

Концентрирайте се върху желанието си. Формулирайте го ясно и го изречете трикратно на глас, например: Желая този и тази (имената) да се намразят завинаги. Желая този и тази (имената) да се разделят и никога повече да не се погледнат.

Разрежете с ножа фотографията на две половини, така че всеки от партньорите да остане сам в своята половина. Изкопайте дупка в земята и сложете на дъното половинката, на която е нежеланият партньор. Отгоре сложете яйцето и зарийте.

Другата половина от снимката, на която е „вашият“ човек, отнесете от мястото. По-нататъшните ви действия зависят от вашата цел.

 • Ако искате любовна връзка с него (нея), занесете снимката в дома си и я сложете на нещо като олтар с цветя и свещи;
 • Ако искате просто този човек да бъде добре и да просперира, занесете снимката му в църква;
 • Ако нямате отношение към този човек, а само сте желали зло на другия, отнесете снимката му до река и я пуснете по течението.
Магия с великденско яйце

Сутринта на Великден отделете едно червено яйце. Усамотете се и пробийте малък отвор в черупката, без да нарушавате целостта й. Вземете яйцето между дланите си, доближете го до устата и 40 пъти повторете:

Нямам ни богатство, ни пари. Нямам ни болест, ни щастие. Нямам ни радост, ни любов. Нямам ни късмет, ни успех. Сега предавам всичките си нещастия на това яйце и освобождавам празно място за богатство, пари, здраве, щастие, късмет, любов и успех. Амин!

Естествено, такова великденско яйце не се освещава в църква, не се яде и не се подарява, освен на врага си. То е чудесен материал за магии. Ако не искате да вредите другиму, а само да се изчистите, закопайте яйцето далече от дома си.

Как помага ходжа Абдула при правенето на магия?

Ходжа Абдула няма нужда от яйца, захар или сол за правенето на магии. Те са „посредници“ в ритуалите, изпълнявани от обикновени хора и слаби магове. Описаните дотук ритуали са излишни, ако се отнесем към ходжа Абдула за помощ.

abdula-03
Нужни са минимум 60 дни на топло, за да се развали яйце и да я готово за магия

Ходжата действа по различен начин. Той нанася поправки и изменения направо в енергийното поле. Да вземем за пример с майка, който не одобрява снаха си и иска тя да напусне живота на нейния син. Няма нужда да се прави магия на смърт или да се премахва жената чрез болести и нещастие (защото това води до кармично обременяване и на свекървата, и на нейния син, и на децата, които евентуално са родени от този брак).

Какво прави ходжата в такъв случай: той влиза в енергийните структури на сина и снахата, които имат общи слети части, и ги разплита (разделя) на енергийно ниво. Съпрузите биват освободени от външните, материални неща, които ги държат заедно, и ако не се обичат, те се разделят незабавно.

Имам ли магия? Тест

Отговорете за себе си на следващите въпроси. Старайте се да давате ясни, еднозначни отговори – или ДА, или НЕ, и да сте сигурни в своята откровеност. Няма смисъл да лъжем себе си, нали!

 1. Чувствате ли влошаване на здравето в последно време?
 2. Уморявате ли се повече от обичайното?
 3. Карате ли се с близките си повече от преди?
 4. Намирали ли сте в дома си непознати предмети?
 5. Чувствате ли апатия?
 6. Има ли страх, който се е появил наскоро?
 7. Забелязвате ли безпричинна промяна в теглото?
 8. Критикувате ли се, упреквате ли се?
 9. Забелязвате ли нашествие на мишки, хлебарки, мравки в дома си?
 10. Връщате ли се към минали неприятности?
 11. Сънувате ли неприятни сънища?
 12. Забелязвате ли да не ви върви в дребните неща от ежедневието?
 13. Имате ли тревожно усещане в църква?

Резултати от теста:

 • 1 – 4 отговора „да“ показват, че имате нужда от освежаване на енергетиката си, от нови, радостни изживявания и положително отношение към живота;
 • 5 – 7 отговора „да“ показват, че имате зложелатели. Те ви мислят лошото, обсъждат ви негативно и по този начин ви причиняват енергийни вреди. Резултат 7 показва вероятност от уроки;
 • 7 – 9 отговора „да“ показват уроки;
 • 9 – 13 отговора „да“ показват магия, като 12 – 13 утвърждения са белег за спешно състояние и риск за живота.
Какво да правим, ако намерим яйце вкъщи?

Когато яйцето е подхвърлено около жилищните помещения – в двора, в градината, пред вратата или на покрива, достатъчно е материалът да се премахне и да се обезвреди надеждно чрез огън, вода или пръст. Мястото също се обеззаразява с огън – поливате със спирт и запалвате (ако е пожаробезопасно).

Когато яйцето е подхвърлено вътре в жилищните помещения, постъпваме по същия начин, но след това е наложително надеждно енергийно почистване на целия дом от негативни програми. Използвайте рейки, виолетов огън, запалена свещ или способностите на специалист. Може да извикате свещеник да освети засегнатата площ.

Където и да е било яйцето, в каквото и състояние да е намерено, трябва да се убедите, че е надеждно и окончателно обезвредено. Казвайте вечер молитва против бесове. Не е излишно всички обитатели на дома да минат през тест за магия.

Откриване на магия с яйце

Откриване на магия с яйце

Яйцето е не само проводник на магически програми, но и надежден индикатор за негативно вмешателство. Периодично се тествайте със сурово яйце, ако ви върви или постоянно ви излизат пречки. Даваме лесна практика за откриване на негатив. Необходим е един помощник.

Тестваният и тестващият застават един срещу друг, изправени. Тестващият държи в ръка сурово прясно яйце, за предпочитане да не е много-много пипано.

Поставя яйцето на темето на тествания и започва бавно да го движи по главата. Спуска се през ухото, през шията до рамото, продължава по ръката, връща се обратно до рамото и продължава през сърцето, корема и слабините по крака до пръстите.

След това се търкаля яйцето обратно нагоре по крака и през половата зона минава на другия крак. Обходът продължава огледално и завършва на върха на главата. Обходът се изпълнява 3, 9 или 13 пъти, по вътрешно усещане на тествания.

Проверка за магия с яйце. Резултат

И така, търкаляното яйце е поело енергията на тествания човек и вече е верен индикатор за магия или урочасване. Трябва да направим още нещо, за да „видим“ резултата.

abdula-06
Лоши резултати

Налива се в чиста чаша светена вода, която по-рано е набавена от църква. Чуква се яйцето във водата и се изчакват 7 минути.

 • При наличие на магия белтъкът коагулира, в чашата се проточват бели нишки. Колкото по-тежка е магията, толкова по-дебели бели нишки се образуват във светената вода. Мътен белтък значи проклятие. При лоша енергия жълтъкът се залепва на дъното или изплува на повърхността.
 • Чистото от магия яйце остава прозрачно, в първоначалната си консистенция. Жълтъкът е близо до дъното, но не го докосва.
Диагностика за магия при ходжата

Ходжа Абдула надеждно открива магии и уроки от разстояние. Достатъчно е да му пишете, за да погледне състоянието на информационно-енергийното ви поле.

Ходжата вижда невидимото и веднага забелязва вмешателства в енергийните структури. Той е разказвал, че магията изглежда като черна раздърпана сфера в едно от фините тела на човека. Тя е подобна на гъст черен дим, сажди и катран, с неправилна форма.

Дяволската програма се загнездва в различни фини тела. Ако е в етерното, жертвата скоро ще се разболее, ще пострада физическото тяло. Ако е в менталното тяло, вредата ще се усети на ниво разум, постъпки, психическо здраве. Ако е в астралното тяло, то целта на магията са любовта, връзките, привързаността и изобщо отношенията между хората.

Магията не остава само в онова фино тяло, към което е изпратена. В останалите фини тела тя се проектира като серия от черни дупки. През тези дупки изтича енергията на жертвата, а без Божия енергия няма здраве, няма нормално течение на живота, не се изпълнява съдбата – програмата на душата за даденото въплъщение.

Още ТУК: Проверка за магия с яйце и със сол. Имам ли магия? Тест. Как да разберем дали имаме магия по различни начини.

Разваляне на магия с яйце

Започнахме оттам, че яйцето е уникален магически предмет. С него и правим, и разваляме магия. Даже най-добре е правена с яйце магия да се развали пак с яйце.

Премахване на негативна енергия с яйце

Вземете прясно сурово яйце и го прикрепете на гола кожа. Носете го непрекъснато, като го сваляте само при къпане. Спете с него, като внимавате да не го счупите.

Тази практика е нелесна за изпълнение, доколкото яйцата са чупливо нещо, обаче тя надеждно премахва леки до средни негативи. Яйцето изпива от фините тела лошите енергии и ги задържа във вътрешността си.

Накрая яйцето трябва да се унищожи надеждно – с огън, вода или пръст.

Действие на яйце във вода за лоша енергия

Влезте под душа и внимателно се изкъпете със сапун. Измийте със сапун и едно яйце.

Пуснете водата да тече обилно върху главата и започнете да се търкате с яйцето. Описвайте кръгове около себе си – около главата през челото, около шията, около гърдите, около кръста, около слабините, около краката и ръцете – общо 9 кръга.

Внимавайте да не изпуснете яйцето. Ако се случи, започвате отново с друго яйце.

При тази практика водата и яйцето действат в тандем. Яйцето изкарва негатива, а водата го отмива. След като приключите, разчупете яйцето над тоалетната и го изхвърлете с черупката.

Защо се слага яйце под леглото

Яйцето изпива лошата енергия от разстояние до 50 см от тялото. Ако по време на сън го оставите цяло до главата или под леглото в проекцията на главата, то ще поеме известно количество негатив.

Колко нощи да спим с яйце? Зависи от целта. Една нощ е достатъчна, за да се диагностицира магия, проклятие, уроки, болест и всякаква лоша енергия.

За изчистване трябват повече нощи – зависи от тежестта на намесата. Всяка сутрин чуквате яйцето в чаша светена вода, за да видите какво е положението. Прави се, докато яйцето се покаже чисто.

Как ходжа Абдула разваля магии

Ако спите с яйце 10-15 нощи поред и няма положителен резултат – яйцето все така излиза замърсено с лоша енергия, пишете на ходжа Абдула. Той ще изчисти магията по негови специфични начини. Подобни упорити магии се правят с много лоши намерения и по-добре човек да не ги държи в себе си дълго време.

Някои от практиките на ходжа Абдула за разваляне на магии са много древни – датират отпреди 5-6000 години и са практикувани от някогашните обитатели на Мала Азия и Анадола. Други практики са по-съвременни и ползват енергийните изменения на Земята след 2000 г.

Всички ритуали, обреди и похвати на ходжа Абдула са от Светлата страна – напълно разчитат на Светлите сили и не носят последствия за хората. При ходжа Абдула не се налага кармично разплащане за освобождаване от магия!

Вижте и ТОВА: Разваляне на магия с яйце. Изчистване на магия със захар, със сол и с оцет. С урина. Пълно премахване на магия, как да я развалим сами.

Гадаене с яйце във вода

Измиваме яйцето и както е цяло, го притискаме към гърдите. Мислим за конкретен въпрос или за бъдещето като цяло. Казваме молитва за помощ от Светлината.

abdula-04
Чистене с яйце чрез директен контакт

Чукваме яйцето в чист съд и го разбиваме на ръка. Изливаме втечнената маса в светена вода. Чакаме сместа да се успокои и да престои около 30 минути, след което гледаме какви фигури са се оформили.

 • Острите фигури показват изпитания, опасности, трудности – например звезда, вилица, стрела, рога, метла, нож, брадва са опасни образи.
 • Образи с плавни, меки, обли очертания са добри предвестници – облак, халка (пръстен), топка (балон), жаба, круша, котка, лебед, дърво и др.
 • Най-хубаво предзнаменование дават крилата – на ангел, гълъб или друга птица. Църковен кръст е на сватба, цветя и сърце – на любов, врата – на постижения, къща – на стабилност, корона – на власт, мечка – на пари.
 • Човешко лице и анатомични части – око, ухо, ръка и др., са знаци за външна намеса с лоши намерения.

Какво се прави със старото великденско яйце

Първото яйце, което задължително е в червен цвят, се съхранява до следния Великден. Тогава се разчупва, за да се види каква ще е предстоящата година. Ако белтъкът се е стопил, а жълтъкът е светъл, твърд и с правилна форма, предстои прекрасна, успешна година, а семейството ще е здраво. Ако има признаци на гниене или жълтъкът е черен и мек, прогнозата не е благоприятна.

След гадаенето старото яйце се изхвърля „на зелено“ – на тревичка, или в течаща вода. Така се освобождаваме от старото и сме готови да посрещнем новото.

Още информация за магията с яйце и източници на английски: Заклинания за магия с яйце; * Гробищна магия – традиции и ритуали; * Заклинания за любовна магия с яйце и др.

Пръснато великденско яйце. Ако се счупи?

Първото червено яйце трябва да е здраво и да се запази такова до следващия Великден. Лош знак е, ако то се окаже пукнато и започне да гние.

Лош знак е, ако се изпусне при боядисването и в празничните дни.

Не е лош знак, ако се счупи във времето преди следващия Великден. Просто ви се отнема възможността да гадаете за следващата година. Може би това го иска Съдбата – да нямате подготовка и да посрещате с чисто сърце всеки нов ден.

Един интересен отзив-писмо до ходжата:

Отзив за откриване на магия с яйце
Благодарствен отзив за ходжа Абдула, получен на служебния му имейл адрес info@magiamuska.com

Пишете му и вие във формата за контакт ТУК! или по електронната поща! Ще ви помогне!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Пишете на Ходжа Абдула, като попълните коректно всяко едно от полетата по-долу. Също можете да оставите и коментар във формата за коментари:

  Всички полета са задължителни. Проверете данните дали са точни, защото от това зависи дали ще получите отговор и какъв ще бъде той!

  ВАЖНО: Отговор ще получите най-късно до 24 часа на електронната си поща, която сте посочили. Ако до едно денонощие не пристигне отговор, погледнете и в папката СПАМ. Може вашият отговор да се намира в нея.

  This Post Has 7 Comments

  1. Калина Манолова
   Калина Манолова

   Миналата година дъщерята 4 пъти прекара ковид, почти не работи и закъса с парите. После намери черупка в една саксия и се изплашихме. Писах на ходжата и благословен да е, не знам какво направи, но с всичко се приключи. Дъщерята се оправи напълно.

   1. Админ
    Админ

    Когато клиентите на ходжа Абдула спазват съветите му винаги има перфектни резултати. Благодаря за споделения чудесен резултат!

  2. Георги Андонов
   Георги Андонов

   Аз нищо не знах за яйца и прочее, не съм намирал, но ходжа Абдула видя яйцето по негов си начин и ми каза къде е. Отидох, разрових и наистина го намерих – цяло, сложено в парцал. Каза да го изгоря, а той прави негови си неща и ме освободи.

   1. Админ
    Админ

    Така е и когато клиентите се доверяват на работата на ходжа Абдула и изпълняват съветите винаги имат перфектни резултати.

  3. Стоянка
   Стоянка

   Признавам си, правих магии на снахата с яйце, захар, сол и други неща и тя наистина се разболя, но и аз се разболях, мисля, че Бог ме наказва за стореното. Кажете, ходжа Абдула може ли да ме оправи, да му пиша ли?

   1. Админ
    Админ

    Да , може да се напарви корекция макар, че ще стане много бавно и трудно. Необходимо е да се паиска пълно гадание, и след като ходжа Абдула Ви даде съвет и насоки е необходимо да ги следвате с вяра и упоритост. Само така ще напРАвите това, което желаете.

  4. Пламен
   Пламен

   А когато това е станало преди години и не съм разбрал че това е магия? Два пъти намираха такива яйца във възглавницата кости опита в хартия. Какво е това и може ли да е била магия и какво може да се направи доста време след това. Защото ги писах и просто ги изхвърлих….

  Вашият коментар

  Админ

  Това е профилът на администратора на сайта на ходжа Абдула.