Как се прави разваляне на магия с вода и как ходжа Абдула помага при нужда. Как да развалим магия сами. Пълно изчистване от магии.

Водата – това е животът. В нея се е зародил и не е възможно да съществува без вода. Водата по същност е магия – тя приема и предава информация. Човекът я използва в ритуалите си от хилядолетия.

Водата чисти негативи, които са наложени отвън или са „родово наследство“.

Магическо обременяване от собствения род
Вид Причина
Обременена карма на рода Породена от тежки постъпки като убийство, кражба, измама с дълбоки последствия
Магии Някой от предците се е занимавал с магии или се е облагодетелствам от черна магия
Стрес, продължителна травма позволяват на зли същности да заемат част от тялото, измествайки душата

Ритуал за разваляне на магия с вода

Ще опишем неизвестен, но уникален ритуал със спокойна вода. Това не е светена, нито отлежала на слънце. Това е вода, която е нямала досег до хора известно време, за предпочитане – течаща, за да се обновява.

Спокойна вода се налива от природата, от пусти местности – кладенец, поток, езеро. В града няма спокойна вода, затова прибягваме до хитрост. Определяме един кран в дома, който няма да се ползва от никого в течение на 3 дни.

След 3 дни пускаме водата, изчакваме малко да изтече и тогава наливаме в стъклена, предварително стерилизирана бутилка.

Ходжа Абдула чистене на магия 01

Ставаме преди изгрева, взимаме бутилката в ръка и чакаме слънцето да се появи. Когато първият лъч облее водата, казваме:

Да бъде Божията милост в тази вода! Да бъде Божията сила в тази вода! Да бъде Божията воля в тази вода. Да бъде Божият план за мен в тази вода! Во името на Господа, когото обичам, единствен почитам, комуто се прекланям и в неговите ръце се оставям, амин!

Отпиваме от водата на глътки през двайсетина минути, като целта е да свърши до залез.

Заклинание за разваляне на магия с вода

В допира си до хората, при ежедневната комуникация ние събираме негативи. Някой помислил лошо, някой завидял… Лошите чужди мисли ни обременяват енергийно. Те са на границата на съзнателна магия.

Оптималното е ежедневно да се чистим от тях. Водата дава прост начин, който не отнема време. При ежедневния душ оставяме водата да тече от главата до краката и си представяме как измива всичко чуждо от тялото и аурата. Казваме заклинание (наизуст).

Майко вода, измий ме, пречисти ме, измети от мен всяка чужда зла енергия. Премахни от същността ми енергии, изпратени от вещици, знахари, магьосници, демони, всякакви въплътени и развъплатени зли сили. Премахни от мен злобата и всяко ниско чувство, което ме докосва. По силата на моята воля и със силата на водата, да бъде!

Как помага ходжа Абдула при нужда

Цитираните ритуали и заклинания са прекрасни, но за жалост някои магически тежести не са по силите им. Когато направите изчистването, наблюдавайте се за ефекта. Очаквайте промяна до 3 часа или до 3 нощи. В противен случай негативът не е изчистен.

Пишете на ходжа Абдула, за да включи своите особени познания и свръхестествени способности за премахването на упорития негатив. Може да е древно проклятие отпреди поколения или тежка кръвна клетва… Ходжа Абдула се справя, каквото и да е. Досега няма неизчистена магия, той деактивира и отстранява всичко, което пожелае.

Повече подробности ТУК: Турска магия за раздяла и нейното разваляне. Събиране на разделени двойки, заплащане след резултат. Раздяла на семейство.

Най-силната магия за любов с вода

Водата е посредник за обновяване на отношенията, за възраждане на любовта, връщане на верността, хармонията и романтичната атмосфера във връзката.

На всяка нечетна дата на цял месец (започваме от 1-о число) четем заговор върху светена вода и даваме на любимия да я изпие. При затруднение напръскваме храната му. Една заговорена порция действа 6 часа и се подновява.

Заговорът:

Благослови Бог с хляба и награди със свята вода. Нека тялото на моя мъж (името му) бъде като Божия хляб, нека кръвта му е като свята вода. Да се изпълни с Божията воля хората да се обичат и да плодят. Нека този мъж остане част от мен като кръв от вените, като плът от костите, като Божи дъх от душата. Така да Е и нищо да не го отменя!

Мълчана вода и разваляне на магии по Еньовден

Нощта срещу 21 юни е мистично време, когато невидимите сили препускат по земята и помагат на хората в техните цели. На Еньовден се нарича вода за любов, за здраве, за желания, тя разваля и магии. Всичко, що е от Слънцето и от Доброто, тържествува и се случва.

Ходжа Абдула чистене на магия 04

Ритуалът представлява превръщане на мълчаната вода в наречена. Някога се е наливала вода от свят или лечебен извор, аязмо, кладенец. Сега наливаме от водопровода, като казваме молитва водата да се пречисти и да стане свята и целебна. Използваме стъклена купа.

В пълно мълчание (не издаваме и звук, изключваме телефона) изнасяме купата и я разполагаме под пряката светлина на луната. Надвесваме се, да си видим лицето. Започваме да се сливаме с водата, да осъществим енергиен контакт. Чувстваме се част от нея и тя част от нас. Този момент от ритуала затруднява мнозина и нормално, някога се е изпълнявал от знахар, баячка, лечител от селото.

Когато сме постигнали единение с водата, и казваме с висок и ясен глас желаното. В нашия случай я молим да ни изчисти от магии, от зли посегателства, от уроки, проклятия и зли мисли.

Купата остава под лунната светлина до полунощ, когато отново излизаме, оглеждаме се и повтаряме заклинанието.

Сутринта потапяме пръсти във водата, измиваме очите, правим кръст на челото и започваме да отпиваме от водата – до вечерта да свърши.

Чаша вода със сол (диагностика)

Искате ли да знаете кой ви желае зло, има лоши мисли спрямо вас и евентуално ви е направил магия? Чаша със сол е надежден начин за диагностика.

Разбъркайте 1 с.л. сол в стъклена чаша с вода и я сложете под леглото си, в проекцията на главата. Спете върху водата три нощи, а на четвъртия ден сутринта излейте част от водата пред входната врата, а останалото – през прозореца.

Какво ще стане? Врагът сам ще дойде. Ще иска нещо от вас – може пари, може услуга. Ще се появи и ще покаже със сигурност, че той е недоброжелателят.

Разваляне на магия с яйце и вода

Наливаме вода до средата и разбиваме сурово яйце. Разполагаме чашата под или до леглото до главата. Спим така. Сутринта гледаме и разшифроваме по състоянието на яйцето. Магията се вижда като тъмни петна, бели нишки, кървави включвания. Изливаме в канализацията с думите: Върни се при който те е изпратил, при мен не се връщай!

Пълно изчистване от магии

Пълното изчистване иска преди това пълна диагностика. Един човек може да е обременявам многократно. Например да има „наследство“ от прабаба си, да е урочасан като дете и да му е останало и да са му направили магия като възрастен. Тези енергийни вериги се свързват и стават още по-силни. Пълното изчистване изисква да ме махне всичко, без остатък.

Как да развалим магия сами

Това е възможно и немалко опитват. Има надеждни методи, проблемът е в изпълнението. Необходима е много силна вътрешна концентрация, изпращане на мощно намерение и категоричност на душата, че отхвърля обременяването.

Опасността от самостоятелните ритуали се крие в риска магията да остане и да продължи да руши тялото и съдбата.

Ходжа Абдула чистене на магия 03

Успешен и ефикасен ритуал за чистене с вода и восък

 • Наливаме вода от река, като загребваме срещу течението. Обръщаме се към предците си и ги молим за помощ за изчистване от магии на всички техни потомци.
 • Занасяме водата вкъщи, без да говорим, без да оглеждаме и обръщаме. Там пускаме в нея сребърен предмет, за да се обеззарази.
 • Ритуалът е такъв: стопяваме восък от три свещи и бавно наливаме във водата. Докато наливаме, повтаряме без прекъсване: Да помага Бог, да изчисти Бог, да помага Бог, да изчисти Бог…

Гледаме получилите се восъчни фигури. Остри ъгли, дупки, пирамиди говорят за наличие на магия. Отново топим същия восък и повтаряме ритуала, докато се получи гладка, чиста отливка с равни краища. Понякога стига една отливка, понякога се правят десетки поред, докато се махне магията.

Изчистване на магия с урина

Урината е щит срещу магия. Тя деактивира наличното и пази от последващи атаки. В чист съд наливаме собствена урина и добавяме на 1/3 от обема отлежала 3 денонощия вода. Четем върху нея 7 пъти думите:

Запази ме от магия, от проклятия, от заклятия, от кръвни врагове и от външно зло. Запази ме от омраза, от завист, от ревност, от злоба, ненавист, злорадство. Изведи от мен всяка магия, която ми вреди и ме разболява. Изчисти, изчисти, изчисти!

Слагаме съдът в стаята, в която стоим, повече нищо не правим. Урината стои 7 дни и поглъща негативите от околната среда. На 8-я ден я изливаме навън.

Вижте и ТОВА: Разваляне на магия. Баба Ванга и изчистване на магия с урина. С чесън.

Какво се случва след разваляне на магия?

По време на чистенето се явяват потискащи усещания – униние, празнота, тревога, необясним страх. Нощта след чистенето се бележи от кошмари и тревожни сънища.

Това са белези на излизащите „дяволи“ от фините ни тела. При успешно изчистване лошите усещания рязко изчезват и започва бързо поправяне на съдбата в частите, засегнати от магията.

Още по темата ТУК: Симптоми при разваляне на магия. Кога спира да действа и какво се случва? Къде да отида?

Видео: Физически ефекти на вуду магия върху тялото.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]
Пишете на Ходжа Абдула, като попълните коректно всяко едно от полетата по-долу. Също можете да оставите и коментар във формата за коментари:

  Всички полета са задължителни. Проверете данните дали са точни, защото от това зависи дали ще получите отговор и какъв ще бъде той!

  ВАЖНО: Отговор ще получите най-късно до 24 часа на електронната си поща, която сте посочили. Ако до едно денонощие не пристигне отговор, погледнете и в папката СПАМ. Може вашият отговор да се намира в нея.

  This Post Has 3 Comments

  1. Тони
   Тони

   Искам да помоля ходжа Абдула да ме провери за магии, два пъти правя ритуали, но май още имам.

  2. Надежда
   Надежда

   Правих изчистване с яйце, със светена вода и със сол, нищо не стана, няма промяна!

  3. Дебора
   Дебора

   Ходжа Абдула ще ви изчисти, не знам защо се мъчите сами. Мен ме изчисти за 2 часа и край, приключих с проблемите.

  Вашият коментар

  Админ

  Това е профилът на администратора на сайта на ходжа Абдула.