Начините за разваляне на магия. Баба Ванга е препоръчвала специални ритуали и действия с чесън, захар и урина. Молитва към Богородица и ползване на светена вода

В 21 век се правят интензивно магии, все едно сме в древността и сме безпомощни пред природни сили и силните на деня. Задължително е да знаем проявите на магия и да реагираме навреме.

Симптоми на магия
Симптом Описание
ниска енергетика намалена работоспособност и ниска ефективност, липса на желания, отпуснатост
физически симптоми бързо уморяване, главоболие, сънливост през деня, повишено потене, студ в костите
емоционалност и поведение апатичност, депресивност, усещане за безсмисленост на живота, резки спадове на настроението, снижена сексуална енергия
белези по съдба пречки в любовта, в семейството, с децата, финансови загуби, зависимости, вредни привички

Как да развалим магия сами според баба Ванга

Баба Ванга е препоръчвала молитви и търсене на помощ от Бога за справяне със земното зло. Тя е давала и рецепти за обреди като помощни към молитвите. Всички известни препоръки събрахме в една статия.

Молитва към Богородица

Сутринта запалвате свещ пред образа на Богородица и гледайки пламъка, три пъти повтаряте.

Богородице, благослови ме и ми помагай с все сили, със силите на небесното свято войнство и хранителите от Господа. Пази ме от магия, уроки и заболявания, от всякакви несгоди, проблеми и неудачи. Дай ми сили и търпение достойно да изпълнявам своето предназначение. Дай ми духовно спокойствие и лекота в тежести и тъмнота.

Молитвата е ежедневна до пълно изчистване, после се продължава с благодарствена.

Използване на светена вода

Със светена вода се обработват стените, ъглите, пода, прозорците и вратите.

Разваляне на магия Ванга ходжа Абдула 02
Пелин, жълт кантарион, бор, хвойна и др. чистят дома от негативи

Със свои думи се иска защита от дяволи и зли сили, с молба да не пакостят, да не носят вреда, заболявания и разруха.

Аз живея в този дом и всичко тук е мое. Аз желая то да бъде под закрилата на Бога и светлите сили. Злото да не преминава прага, да не влиза в работите ми и да не ме докосва. В моя дом живее Господ, амин!

Използване на сол и захар

Ако подозирате завист и лоши мисли от хора, станете преди съмване, постелете чиста кърпа и сложете в нея 2 шепи сол. На висок глас изговорете:

Нека солта изземе всяко зло и да го отнесе далеч от мен.
С Божията помощ и Неговата воля, амин!

Поръсете солта в ъглите, край стените и на прага. На следващото утро я съберете и я изхвърлете далеч от дома си. Същият обред се изпълнява и със захар.

Поставяне на чесън в ъглите на стаите

За трайно влияние срещу злите сили и магически вмешателства се поставят скилидки чесън на ключови места в дома. Задължително да има в ъглите, където се отлагат негативните енергии.

Кога спира да действа магията според Ванга

Обредите не винаги са достатъчни за изчистване на магия. Баба Ванга препоръчвала да се работи и за душевна чистота и да се премахват погрешките. Тогава със сигурност лошото си отива. На крайния резултат негативно влияе липсата на вяра и упование в Господа, както и изпълняване на ритуалите механично.

Когато си е постигнала целта

Непремахнатата магия остава в полето на жертвата си неясно за какъв срок – това зависи от намерението на извършителя. Понякога негативът постига целта си, но не се оттегля, а остава да действа и върху потомците. Това са наследствените или родови вмешателства и проклятията, които нанасят най-тежки вреди.

След пълно разваляне от специалист

Развалянето на магия от ясно виждащ специалист е най-сигурният метод. Причината е, че човекът със специални способности вижда какво прави и какъв е резултатът, докато самостоятелното премахване е „на тъмно“ – обредът се изпълнява, но дали е правилно, дали е успешно, не се знае. Необходимо е да се изчака и да се проследят симптомите. Понякога това води до причиняването на още вреди.

Как помага ходжа Абдула в такива случаи

Ходжа Абдула от няколко десетилетия премахва качествено и напълно магически вмешателства. Исканията на хората са го насочили в тази сфера и той е достигнал много високо ниво на успешност. Ходжата се справя напълно с почти 100% от наложените негативи. В останалите случаи резултатът идва по-бавно, след серия от енергийни противодействия.

Най-голямата сила на ходжа Абдула е в правилното диагностициране на магическото бреме. Той вижда не само какво е направено, но и всички странични хора, които са засегнати по принципа на рикушета. Това позволява да се изчисти не само основната жертва, но и останалите достигнати от негатив по случайност или с намерение.

С пречистваща молитва към Бога

Молитвата към Бога е мощно оръжие срещу дяволските сили и програми. Тя винаги сработва, без значение в коя религиозна практика е молителят. Липсата на пълен успех само с молитва се дължи на  несъвършенството на хората, а не на използвания текст или на изпълнението. Човекът е материален и замърсен от неправилни помисли, затова молението му не достига до Господа. В християнството е прието да се търси посредничеството на светии и светици, които са чисти и Господ ги чува.

Ритуали на Баба Ванга за разваляне на магия

В ритуалите на пророчицата се ползват кристални вещества и зародиш – яйце, като носители на намерението на молителя. Те са като патерици за постигането на търсения резултат от нечист, недостатъчно вярващ човек.

Използване на захар за изтегляне на негативна енергия

Ванга е ползвала захарта като кристална структура, способна да поеме информация. Тя е искала от посетителите си да носят захар, върху която са преспали, за да види по-добре проблема. Захарта е приложима и за изтегляне на негатива. Как се спи върху захар вижте по-долу.

Използване на сол и вода
Разваляне на магия Ванга ходжа Абдула 01
Солта тегли болести и негативи, когато се слага във вана или направо се заравят краката в нея

След сутрешната църковна служба се закупуват три осветени свещи. На разсъмване се правят поклони и се прекръства на четирите страни. Запалват се свещите, пред тях се слага снимка на засегнатия от магия и наоколо се поръсва сол.

Отправя се моление към Господа за спасяване на личността от снимката. Добре е да се обещае жертва за сторената добрина – например отказване от нещо любимо, но неправилно според Божиите закони.

След ритуала свещите се изгасят и заравят в почва, а солта се разтваря във вода и се излива навън.

Ритуал с яйце за проверка за магия след развалянето

Сърцевината на яйцето веднага реагира на зла енергия. Само да се доближи до източник на негатив, и в него протичат негативни промени.

За проверка яйцето се търкаля по тялото на тествания човек или се слага под главата му, докато спи. Отваря се, за да се оцени състоянието на белтъка и жълтъка. Нишки, петна, кръв, мухъл и други нетипични включвания показват, че яйцето е контактувало с негатив.

Вижте и ТОВА: Как да разберем дали имаме магия и кой ни я е направил? Тест и симптоми.

Ванга: Молитва за разваляне на черна магия

Господи, наш Бащице и Пазител, моля те спаси, съхрани и пази от тъмни помисли, от подли планове, от опасни хора, от черни дяволи, от хора в съюз с дявола. Освободи мен и моя дом от техните следи и зли деяния, огради ме с непробиваема броня и ми позволи да се развивам и да придобивам все по-голяма чистота. Пази ме и ме благослови, Господи! Амин!

Текст на молитва към Бога за изчистване

Господе, Святи Боже, позволи ме да се изчистя от черни и зли посегателства и ми позволи да премахна от себе си погрешките, които са отворили врата за дявола.

Препоръка за редовно четене

Молитвите имат ефект и от еднократно изчитане, стига да са казани с пълна вяра, упование и липсата на грам съмнение в Божията мощ. Но дори и дълбоко в подсъзнанието да съществува съмнение, несигурност, страх, действието й намалява. На това се противодейства с много повторения. В идеалния случай молитвената практика се установява за постоянно.

Съвет за искреност при молитвата

Продължителните молитви позволяват да се изчистим от вътрешните бариери, които им пречат. Редовното молене премахва страховете, съмненията и опасенията. Придобива се искреност, която е незаменима за крайния ефект.

Баба Ванга: Как да се изчистим от магия с чесън

Чесънът не изчиства наложен негатив, за това Ванга е била категорична. Тя е препоръчвала поставяне на чесън в ъглите на стаите, за да отблъсква злото и да пречи за отлагането му на тези места. Ако се сложи огледало пред скилидката, силата й се умножава.

Редовна смяна на чесъна

Чесънът поема наличното зло, „напълва“ се и спира да действа. 3 – 4 дни скилидките се сменят ежедневно, като използваната се заравя. После срокът на подмяната се разрежда до 3 дни, 7 дни, 9 дни.

Продължителност на действието

Чесънът работи, докато е на място в дома. Щом се вдигне, спира и влиянието му. Докато има чесън в стаите, магическите вмешателства са затруднени да проникнат. Това не важи за магиите, които разбиват аурата.

Ванга: Изчистване на магия със захар

По-възрастните българи помнят, че пророчицата е гледала на захар. Ето какво е поръчвала на хората, преди да отидат отново при нея.

3 нощувки върху торбичка със захар
Разваляне на магия Ванга ходжа Абдула 03
Захарта и солта са „диагностици“, познати на разни културни традиции, култове, религиозни общности и др.

Ванга е казвала да се сложи непипана захар в платнена торбичка, хубаво да се завърже и да се сложи под възглавницата. Човекът да прекара три нощи върху нея. Захарта изтегля информация за негативите и частично самите лоши енергии.

Изхвърляне на захарта във вода

Събраният в захарта негатив е опасен. Не трябва да се задържа в дома, да контактува с човек. След като си свърши задачата, тя се разтваря във вода, а водата се излива в земя. Така негативът отива в земята и няма опасност да навреди.

Изчистване на магия с урина по Ванга

Следващият ритуал се приписва на Ванга, но няма пълна сигурност, че пророчицата го е давала на хората за спасяване от магии. Всъщност урината по-добре работи с болести, отколкото с магии. Ефикасна е, когато магията е направена за болест.

Смесване на урина с вода

Взема се най-първото количество сутринта, налива се в чист съд. Обем към 200 мл. Добавя се престояла на слънце вода на 1/3 от обема или около 100 мл. Върху сместа се чете заклинание.

Произнасяне на заклинание

Тази течност представлява моето тяло. Тя идва от кръвта, която е текла по вените и е измивала  клетките. Тя се е допирала до моите болести и до вредителите в тялото ми. Сега я призовавам да ми помогне в Божието име. Нека следващата урина, която се отдели в мен, да поеме в себе си всяка болест, всяко зло, всеки патоген и вредител, и да ги изкара навън. Нека пречисти сърцето, дробовете, далака, бъбреците и останалите важни органи. Нека пречисти костите и мускулите ми, да изкара всяка болест и да я отдалечи от мен. И нека Бог да ми е на помощ!

Изливане върху сняг или в тоалетна

От тази урина се отпиват три глътки, а останалото се излива на чисто място, примерно върху сняг или в река. Тоалетната е най-крайна възможност.

Следващите 21 дни се събира всяка отделена първа сутрешна урина и се излива в земята. С нея излизат болестите и се обезвреждат в пръстта.

Погледнете и ТУК: Разваляне на магия. Кога спира да действа магията? Какво се случва с хората, които правят магии?

Видео: Бинаурални ритми за премахване на страх, който най-силно пречи на ритуалите за изчистване.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 2]
Пишете на Ходжа Абдула, като попълните коректно всяко едно от полетата по-долу. Също можете да оставите и коментар във формата за коментари:

  Всички полета са задължителни. Проверете данните дали са точни, защото от това зависи дали ще получите отговор и какъв ще бъде той!

  ВАЖНО: Отговор ще получите най-късно до 24 часа на електронната си поща, която сте посочили. Ако до едно денонощие не пристигне отговор, погледнете и в папката СПАМ. Може вашият отговор да се намира в нея.

  This Post Has 3 Comments

  1. Евгения Панчова
   Евгения Панчова

   Опитах някои такива ритуали, но нищо не се получи. Ходжата реши проблема за 24 часа. Просто не си струва рискът (за мен!!)

  2. Васка Апостолова
   Васка Апостолова

   Една съседка ми направи голяма беля, умряха ми всички животни заради нея. Ходжа Абдула ми каза името й, все едно я познава!

  3. Таня Стоянова
   Таня Стоянова

   Моля се на Господа, моля се постоянно, по няколко пъти, надявам се да ме предпазва, но усещам в сърцето си страх, което е много лошо, знам! Какво да направя срещу страха, някой да каже?

  Вашият коментар

  Админ

  Това е профилът на администратора на сайта на ходжа Абдула.