Симптоми при разваляне на магия. Какво се случва след разваляне на магия? Какво се случва с хората, които правят магии? Кога спира да действа магията? Пълно изчистване при добър ходжа.

Наричаме обектите на магическо въздействие – жертви. Ритуалите – било то бели или черни, рушат здравето, щастието, съдбата. Те изменят пътя на набелязания, обричат го на робство без свободна воля. Зле направената магия би могла да убие, да се предаде на децата, да обрече на лош късмет цял род.

Изчистването от магическо въздействие е ключов въпрос. Обектът на вмешателство има късмет, ако се усети какво му е направено. И ако успее напълно да се отърве от него.

С помощта на ходжа Абдула ще разкажем за премахването на магии и за симптомите, по които да се уверим, че всичко е станало правилно и добре.

Симптоми за разваляне на магия

Как се разваля магия, симптоми при разваляне на магия
Обхватът на магиите е огромен – простира се върху целия живот

Магията се чисти с ритуал, както е направена. Въздействието не е мигновено. В първите дни сякаш няма промяна – човекът продължава да усеща въздействието на негативната програма, която му е внедрена.

По-късно се явяват нови симптоми, които постепенно се разсейват. Жертвата е отслабена психически и физически. Следва възстановителен период. Негативната страна на изчистващите ритуали е невъзможността да се получи резултат на момента. Колкото по-силна или по-стара е била магията, толкова по-бавно и мъчително се изчиства. Понякога възникват болезнени симптоми.

Симптоми се появяват и у извършителя/ поръчителя на вмешателството.

Таблица: Симптоми на изчистване

при жертвата
Област Прояви
Влошаване на общото състояние слабост, световъртеж, гадене, главоболие – първи симптом, че изчистването е сработило и програмата тръгва да излиза
Резки промени в настроението емоционални подеми и спадове – жертвата е тук апатична, ту агресивна. Стабилизирането е симптом за пълно освобождаване
Оптимизъм, облекчаване чувства се осезаема лекота в душата, вътрешно вдъхновение, способност за радост на дребни неща
Връзки, семейство до 6 месеца се възобновява възможността за семейство и деца
Финанси, материално положение изчезват трудностите, появяват се нови източници на приходи
Междуличностни отношения разрешават се спорове, противоречия, приключват кавги и съдебни дела
Здраве подобрява се, отбелязва се приток на енергия
У поръчител/ извършител

Магията е целенасочено натрупване на отрицателна енергия, която пробива аурата на жертвата. Достигайки целта си, тя се разраства и вреди на всички жизнени сфери.

Отрицателната енергия не се унищожава. Тя се пренасочва, като най-често тръгва обратно към източника си. Това е моментът на разплата с поръчителя или извършителя на магическия обред, който не винаги се случва. Опитните магове умеят да пренасочват тези заряди от себе си, но къде ще рикошират, само те знаят.

В обикновения случай поръчителят на магия го очаква разплата. Стореното ще се възвърне към него. Негативните симптоми ще се проявят при него. Областите на отплата са обичайните – пари, семейство, кариера, късмет. Влошава се здравето, отключват се конкретни болести. Възникват проблеми в отношенията.

Освен това авторът на магия ясно ще усети отслабващото си влияние върху жертвата. Видимо подчиненият човек ще започне да се освобождава от властта му.

Възможно е поръчителят да се опита да си върне властта. Затова жертвата на магия трябва да се усамоти след изчистването – няколко дни да не комуникира, да не пипа чужди вещи, да не се докосва до предмети извън дома си.

Най-страшното последствие за поръчителя е спускането на родово проклятие. Тогава част от цената ще платят неговите потомци.

Мнение №1: Моите симптоми при разваляне на магия
специалист по разваляне на магии за пълно изчистване
Снежана Тонева от Хасково

Звучи мелодраматично, дори пресилено, но е 1000% истина. Направиха ми смъртна магия. Косата ми започна да пада, ноктите да се чупят, кожата да се лющи, да ме боли ту тук, ту там. Усещането беше, че се разпадам.

Ходих при една уважавана баба в Северна България. Тя диагностицира магията, но беше откровена – не била по силите й. Каза ми за ходжа Абдула. Писах му и зачаках отговор.

Междувременно се сринах. Не ставах от леглото, а нямах диагноза. Просто се топях – мускули, плът, всичко.

Така беше 3 седмици и… свърши. Станах от леглото, дойде ми сила. За десетина дни оправих тена, понапълнях. Тогава дойде муската от ходжата. Разбрах какво е сторил и нямах думи да му благодаря. Да е жив с години напред и да помага!

Снежана Тонева, Хасково

Признаци за изчистване на аурата

Магията представлява енергиен паразит, въведен в аурата на жертвата. Изкуствено създаденото същество работи подмолно – то създава известен комфорт на своя обект. Изкарването му от аурата се усеща от пострадалия като загуба, като отваряне на голяма липса.

Вярващите се окуражават да подпомогнат душата си с молитви и запазване на душевна чистота. Полезно е в този момент да се вършат добри дела, да се помага на хората, да се дарява. Посещението в религиозен храм или медитация – изборът е личен, важен е само резултатът – душевна чистота, която да предпази от рецидив (повторно приемане на магията).

Във видеото руският маг Руслан разказва за обратния удар на магията:

Как се излиза от уроки?

Уроките са слабо въздействие, макар да не го подценяваме. Нерядко урочасва близък без лоши намерения, дори майката в тревогите си. Малките деца по-ясно реагират на уроките с плач, нервност, лош сън. При възрастните е трудно да се разграничи уроки от симптомите на ежедневния стрес.

Симптомът за изчистване на уроки обаче е ясен – настъпва успокоение, лекота, радост. Децата се смеят, забавляват, имат апетит и спят добре.

Сред най-големите майстори в изчистването на магии, проклятия и уроки е ходжа Абдула.

Добър ходжа за разваляне на магии

След сериозно нараняване в детството си ходжа Абдула разкрива своите магически и мистични дарби. Преживяването му е близо или отвъд смъртта. От него малкият Абдула се връща с белег върху гърдите си. Безплътен имам му изографисал сърце с поръката да помага на хората за сърдечните им проблеми.

Вероятно ходжа Абдула е имал дарбите си по рождение, а инцидентът само го е подтикнал да ги използва. Три поколения мъже в рода му са били ходжи, отдадени на хората. Младият Абдула също се отдава на призванието си и вече над половин век руши магии, изчиства хората и им помага да се сдобият с мечтаното – любов, деца, успех, дом и др. блага.

Ходжа Абдула умее да премахва магии безопасно и с лекота. При него последващата симптоматика е минимализирана.

Ходжата ни разказва от практиката си:

Как се чувства жертвата след изчистването?

Общо състояние

Започва силен психологически дискомфорт. Той не е така изразен, ако жертвата знае за магията и затова, че му се прави изчистване. След излизане на негатива започват симптомите на интоксикация.

Общото състояние зависи от сферата, която е била засегната от магия. Хората се подобряват най-бързо след магия спрямо бизнеса, работата и отговорностите. Те ще видят рязка промяна в мисленето си и е важно да я приемат без съпротива.

На другия полюс са магиите срещу здравето и живота. Техните прояви се свалят трудно и последствията са болезнени.

Физиологическо състояние

Класическата проява е обезсилване, апатия, главоболие, слабост. Някои усещат глад, но при ядене имат позиви за повръщане. Всъщност и повръщането не е рядкост.

Тежки са последствията от магия за смърт. Жертвата развива ринит, кашлица и диария. Изпитва болки в корема, колебания на кръвното, може да вдигне температура.

Психическо състояние

Главният симптом е желанието да се плачи. Не случайно! Сълзите помагат да изтече отрицателната енергия.

Кога спира да действа магията?

какво се случва след разваляне на магия, кога спира да действа магията
А има и упорити магии….

Енергийната чистка отнема около 1 седмица, ако се извърши в правилно време. Подготовката се прави на намаляваща луна, а основният ритуал – на новолуние. За закрепване на резултата се използват муски и амулети.

Закрепването или възстановяването е около 1 месец. Този период се бележи от прилив на сили. По-дълга рехабилитация се налага след проклятие за смърт.

Възстановяването е на етапи – първо се минава през интоксикация, после през възстановяване и се възстановява психическата защита. Всичко започва да функционира нормално. До 1.5 месеца от негатива не остава и следа.

Какво се случва след разваляне на магия?

Ходжа Абдула препоръчва възстановителният период да мине в самота. Звучи тъжно – точно в такъв момент жертвата се нуждае от най-много топлина, разбиране, грижа. Има и страх, естествено. Но общуването с разнообразни хора и досега с най-различна енергетика би могло да забави процесите на възвръщане.

Идеалните условия за възстановяване след магия са спокойствие, почивка, молитви, медитация или други практики за балансиране на вътрешния мир.

Таблица

След изчистване от магия
Препоръчително Забранено
Молитва, медитация Събирания, празненства
Усамотение Посещение на многолюдни места
Билков чай, топла супа Алкохол, тонизиращи напитки, цигари
Качествено, редовно хранене Диети, пост
Избягване на поръчителя Контакт с поръчителя

Живот след магията

Последната точка от таблицата е неизпълнима за 99% от хората – нима сме сигурни кой ни е направил магия.

Затова ето някои мерки:

 1. стойте вкъщи;
 2. не отваряйте вратата, когато се звъни;
 3. първите часове след изчистването не говорете.

Изолирайте се за малко и ще имате отличен резултат.

Мнение №2: Какво се случва след разваляне на магия?
ходжа за разваляне на магия, специалист
Даниела Велкова, Нова Загора

Пиша ви, за да предупредя: не се хващайте да правите магии и да си ги чистите сами. Не си правете експерименти! Аз съм жестокият пример.

Намерих под бюрото си жаба – изсушена, сплескана, запечатана в пликче и залепена на невидимо място. Само че Бог си знае работата – загуби ми обицата и ме принуди да лазя и да я търся.

Видях жабата. Така се изплаших! Грабнах пликчето и бам! – от моста, та в реката. А то не се правело така. Като ме почна, свят ми се зави. То не бяха провали, проблеми, обвинения…

Глупостта ми доста измъчи ходжа Абдула. Писах му, признах си за жабата. В следващия месец ситуацията ескалира. Даже ме арестуваха за 24 ч. по съмнение за наркотици – аз, дето не съм виждала как изглеждат!

Облекчението не дойде изведнъж. Но дойде, слава на Бог! Ходжата ме изчисти. Било е зор, заради изхвърлената жаба. Трябвало е да я неутрализирам и да я унищожа. Чак тогава да я изхвърлям в река. Нищо, вече ще знам – при проблем първо пиша на ходжата!

Даниела Велкова, Нова Загора

Промени към добро

Видимо. След освобождаването от чуждата енергия човек изпитва прилив на сили, на любов, на радост. Идват му идеи, вдъхновение. В работата му потръгва, прави полезни контакти. По-рано тръгналият към крах бизнес се възстановява. Всичко се поправя – и то доста бързо.

При едно условие: да не се допусне връщане на магията.

Връща ли се магията?
какво се случва с хората които правят магии, разваляне
Огледайте се – поръчителят е наблизо и вероятно е ощетен от вас

Абсолютно възможно е да се усети повторно въздействие на негативната програма. Кога се случва това:

 • При временно неутрализиране – магията не е освободена, а потисната или „приспана“;
 • При некачествено изчистване, обикновено самоделно. Негативът не е премахнат, а са променени проявите му. След известно време удря нови сфери;
 • При многослойна магия – трудна за диагностициране и от силни магове;
 • При неправилно поведение на човека след ритуалното изчистване – първите няколко дни, и при пренебрегване на указанията за поведение, храна и напитки;
 • При негативни мисли, които на момента се възползват от освободеното място и го заемат с нова енергийна програма.
 • Рискът от възобновяване се минимизира чрез избора на качествен изпълнител на изчистването. Най-опасно е да правим самостоятелни опити, без никакви познания в областта.
Как излиза магия за смърт?

Няколко реда за най-опустошителната магия, създавана на земята. Магията, насочена срещу живота, е възможно най-мощното въздействие в енергиен план. Ако е грамотно направена, последствията са категорични. Нерядко засягат и поръчителя, и изпълнителя. Не всеки от „вещите“ се заема с правенето и премахването на такъв род магии.

За обекта на магическото вмешателство премахването му означава период на безпомощност, липса на ориентация, депресия и риск от отключването на психически отклонения, сънливост, непредсказуеми желания и бурни емоции.

Единствената гаранция за правилен изход от ситуацията е правилно изчистване от доказал се специалист.

Още в текста: Описваме водещите симптоми на премахната магия. Как да се определи дали аурата на жертвата е изчистена. Ходжа Абдула разказва подробно за изчистването – за колко време се случва, за периода на възстановяване и как да се предпазим от връщане на магията. Психическия и физически промени в обекта на магия. Как излиза магията за смърт? Опасно ли е да се чистим сами? Методите на Ходжа Абдула за помощ. Как хората се чувстват след разваляне от Ходжа Абдула – разкази на благодарни пациенти

Какво се случва с хората които правят магии?

Как сами да изчистим магия? Типичен въпрос от търсачките Мнозина търсят самостоятелни решения, без да знаят какви са рисковете.

Мерки за безопасност

Ключовите моменти са два: магията да се изчисти издъно и да се постави защита срещу връщането й. Състоянието след изчистването трябва да се стабилизира.

Ходжа Абдула съветва жертвите на тежки магии да не споделят с никого нито за откритието си, нито за извършеното изчистване. Да не пускат външни хора в дома си, дори на прага. Да не вземат нищо от ръцете на друг човек, дори роднина. Да не говорят с непознати 1 месец.

Ходжата изготвя защитни муски, които да засилят защитните мерки. Те се носят навсякъде и задължително на улицата.

Методите на Ходжа Абдула, специалист по разваляне на магии

Ходжа Абдула има свои тайни ритуали, чрез които изчиства аурата, жизнената линия и съдбовния план. С тях той връща човека към изначално заложената му съдба с всичките й особености.

Интересното е, че след изчистване при ходжата, животът на пострадалите от магия тръгва по-добре, отколкото преди вмешателството.

Това е, защото ходжата премахва не само магията, но и други негативни програми и натрупвания – някои създадени от самия човек. Така се прощаваме с пороци и недостатъци, от които сме страдали дълго време и които са били използвани за „кукички“, към които да се захване магията.

Изчистването при ходжа Абдула е един преобразяващ ритуал – обред с дълбоко значение и с дълбок, значим отпечатък за бъдещето.

Ходжа Абдула провежда три вида изчистване, според вида на вмешателството. Той чисти уроки, магии и проклятия, вкл. родови. В началото на практиката си ходжата е правел изчиствания на живо.

Днес вече не е необходимо. Ходжата прави енергиен контакт с пострадалия, все едно, че той стои пред него. Работи върху аурата му непосредствено. Дори не се изисква пострадалия да лежи или да се концентрира. Ритуалите могат да се извършват дори тайно от него.

Как да се свържем?

Чрез формата за контакт.

Подайте име и рождена дата. Опишете какво ви се е случило, какви са симптомите, вашите съмнения – дайте информацията, която считате за съществена. И очаквайте помощта на ходжата. Той скоро ще ви извести.

Мнение №3: Кога спира да действа магията?
добър ходжа за разваляне на магии
Ангелина Стоянова, София

Ходжа Абдула развали тежко родово проклятие. Върви по женска линия от поне 1 век. Заради него жените сме неразбрани, бити, унижавани…

И аз така. Не съм имала физически признаци. Само не ми ставаха връзките, все попадах на идиоти. Уж благ, уж добър, а скоро почнем да се караме и да ми посяга.

Баба ми един ден проговори, каза ми за проклятието, каза и защо сме нарочени. Плащаме за голяма несправедливост, сторена от нейната баба. Каза ми и за ходжа Абдула – как не посмяла да отиде при него, сама жена в чужда държава.

Днес няма проблем – просто му писах. И тогава почна адът. Изповръщах си душата – 21 дни наред. Обезводних се, свърших се. Не ядях и пак повръщах. Беше черно, гъсто и лепкаво. Нямах съмнение какво излиза. Излезе и свърши.

Знам, че дъщеря ми ще бъде щастлива в любовта.

Ангелина Стоянова, София

Във видеото – още за последствията от премахването на магии и проклятия:

Източници и още информация на английски: Премахване на магии на стъпки. * Предпазване и защити при изчистване. * Премахване на привързаности и проклятия.

Пишете и вие до ходжа Абдула! Били ли сте някога жертва на магия? Какви са били симптомите? Какво е последвало? Премахнали ли сте я и как? Пишете ТУК в нашия форум по темата!

Click to rate this post!
[Total: 8 Average: 3.3]
Пишете на Ходжа Абдула, като попълните коректно всяко едно от полетата по-долу. Също можете да оставите и коментар във формата за коментари:

  Всички полета са задължителни. Проверете данните дали са точни, защото от това зависи дали ще получите отговор и какъв ще бъде той!

  ВАЖНО: Отговор ще получите най-късно до 24 часа на електронната си поща, която сте посочили. Ако до едно денонощие не пристигне отговор, погледнете и в папката СПАМ. Може вашият отговор да се намира в нея.

  This Post Has 71 Comments

  1. Нейка Койчева
   Нейка Койчева

   И на мен ми е махана, от ходжа Абдула. За около 2 седмици всичко се изчисти. Докато се чистеше прекарах грип, но после – край, забравих! Тва беше.

   1. Админ
    Админ

    Ходжа Абдула казва винаги на тези, на които разваля магия, че такова изчистване е задължително. Това показва, че тялото се чисти от мърсотиите на магията.
    От екипа на ходжа Абдула

  2. Hristina Ran
   Hristina Ran

   Оле, и аз съм повръщала ужасно от уроки. Ходих да се преглеждам за бременност, за болести, кръвна картина, какво ли не, а излезе урочасване. Като се махна, ми мина без следно.

   1. Админ
    Админ

    Да Христина, права сте! Важното е както казва ходжа Абдула, да се вземат навреме мерки.

  3. Velizar Velikov
   Velizar Velikov

   На майка ми й направиха магия с жаба, много гадно нещо. Като я махаха, нямаше симптоми, но и не се махна добре. 2-3 месеца след чистенето я съкратиха и беше без работа сума време. Пак я махаха и тогава се разболя, но се махна. Има нещо вярно, че магията по-трудно излиза, отколкото влиза.

   1. Админ
    Админ

    Това е самата истина Велизар. Така казва и ходжа Абдула.

   2. Админ
    Админ

    Ходжата може да Ви помогне. Пишете лична молба в имейла , който ще намерите под всяка статия във формата за контакт.

  4. Niki Stefi
   Niki Stefi

   На мен ми е разваляна магия, нямате идея какво облекчение, какво оздравяване, каква лекота! Преродих се отново, от гроба станах, честно!!! Не трайте, не чакайте, а се чистете навреме!

   1. Админ
    Админ

    Благодаря за хубавия отзив, Ники. Такива като вас могат само да бъдат в полза на хората, които се колебаят дали да помолят за помощ. Наистина понякога няма време и всеки човек, както казва и самия ходжа Абдула, трябва да вземе кормилото на живота в ръцете си. Поискайте помощ и ще ви бъде дадена!

  5. Гергана
   Гергана

   Жертва сме на магии направена на мъжа ми за смърт и на мен

   1. Админ
    Админ

    Ходжа Абдула Ви препоръчва да действате незабавно. Пишете на мейла и поискайте гадание. От това се нуждаете спешно.
    От екипа на ходжа Абдула

  6. Гергана
   Гергана

   Жертва сме на магии направена на мъжа ми за смърт

  7. Гинка
   Гинка

   Здравейте. Прочетох коментарите. Живеех с приятеля ми 3 години. Последните 6 месеца започнах ме да се.караме често.Разделих ме се преди месец. Казаха ми че имаме направена..черна магия и той се е отдръпнал от мен.Незнам на кого да вярвам. Може ли да помогнете или да се направи нещо до се съберем. Благодаря.

  8. Miglena
   Miglena

   Imam magiq mojeli da mi e razvalite

  9. Анелия
   Анелия

   Здравейте ! След колко време ще получа отговор от ходжа Абдула.Благодаря.

   1. Админ
    Админ

    Анелия, ние чакаме Вашата информация и Вие все още не сте я дала. Моля врлезте в пощата си и порверете и в папка спам. Изпратихме 2 покани за да напишете тази важна за ходжа Абдула информация , на чиято база той парви гадание.

  10. Димитър
   Димитър

   Искам да попитам 2 гледачки ми казаха че имам магия върхо мен познаха много неща с случващото се около мен с здравето ми и така искам да попитам найстина възможно ли е да имам магия

   1. Админ
    Админ

    Разбира се, че е възможно.

  11. Админ
   Админ

   СЛУЧВАТ СЕ ХУБАВИ СЪБИТИЯ

  12. 0893907403
   0893907403

   И на мен ми казаха че имам магия искам да я развалля

   1. Админ
    Админ

    Ходжа Абдула е екперт в областта на развалянето на магии. Пишете му лично електронно писма във формата за контакт и ще ви се даде ясен и конкретен отговор от какво се нуждаете.

  13. Десислава
   Десислава

   Десислава
   Искам да направите на моя приятел винаги да сме за едно но да сме разделени един от друг ной да ме обича но да не сме заедно да сме разделени един от друг ..
   И само мен за обича никая друга с мен и само мин да обича ане други и да няма никоя друга само мен…

   1. Админ
    Админ

    Ходжа Абдула прави много хубави ритуали за любов, но едва след като се убеди, че дввамата трябва да са заедно по божия воля. Това той го разбира от гаданието. Затова първо се поръчва гадиние и след това той казва от какво се нуждаете, за да имате любовта която заслужавате.

  14. Dimitrinka
   Dimitrinka

   Преди две години намерих вкъщи, зад ефин шкаф увити във вестник сол, копър и косми. От тогава съм все болна. Сигурна съм, че е магия, и ви моля ако можете да ми помогнете. Мъжът ми почина, 4месеца след това, детето ми е на 14г. И то много страда. Моля ви за отговор и ако можете да ми помогнете.

   1. Админ
    Админ

    Според ходжа Абдула това е много страшна магия. Необходимо е да вземете спешни мерки.

  15. Светлин
   Светлин

   Здравейте,писах Ви преди няколко дни,като съм си изпратил питането ми и имейл адреса ми.До колко време се чака,за да си знам дали има надежда? благодаря Ви предварително 🙂

   1. Админ
    Админ

    Всеки ден се дават отговори, които постъпват в имейла. Ако не сте получили своя отговор означава, че не сте дал реален имейл. Много хора крият имейлите си и затова няма начин как да получат своите отговори. Затова наш съвет е когато изписвате своя имейл адрес го проверявайте дали е правилно изписан.

   2. Админ
    Админ

    Отговорите идват веднага или на следващия ден. Ако сте написал истинския си имейл ще получите отговор. Ако сте писал фалшив или объркан- никога няма даполучите отговора. Абсолютно всеки човек обърнал се към ходжа Абдула получава отговор.

  16. Светлин
   Светлин

   Здравейте,тъй като не съм сигурен,че сте видяли моята молба,ще пиша и тук с опция за отговор.
   Разбрах,че имам направена магия от близък човек. Изживявам пълен крах от година и малко.Изгубих работата си и съответно и жената до себе си.Изведнъж тя се промени и изчезна.Страдам много,чувствам че имам образно казано бетон на краката. Не мога да изплувам и нищо не ми върви.Опитах всичко и съм отчаян.Моля Ви за помощ.

   1. Админ
    Админ

    Отговорено Вие . Моля проверете папка СПАМ.

  17. Ралица
   Ралица

   Здравейте! Не съм сигуена дали ми е направена магия или уроки, но от септември насам почти всеки ден имам главоболие, което разбира се, лекувам с обезболяващи, но докога? Единственото, което ме спира да пиша на ходжа Абдула е това, че имам ПАНИЧЕСКИ страх от гадене – повръщане. Само това ме спира..

   1. Админ
    Админ

    След като Ви спира- не пишете. Ходжа Абдул работи само с хора , които го помолят. Той не гони хората из интернет и да ги моли да им гадае или разваля магии. Това е лично решение на всекиго . Ако искате- пишете и молите за помощ. Ако не искате – живеете си така както до сега. Ходжа Абдула не се меси в живота на хората, докато те самите не го помолят да им помага. Това вече е услуга, която той прави с удоволствие и наистина помага. Решението е лично ваше и никой насила не ви кара да правите нищо.

  18. Zlatinka
   Zlatinka

   Pisah na hodzha Abdula, no ne mi se otgowori.Naprawiha mi magija s nawjarno watreschnosti ot zhiwotno.Sega ne sam weche az.Otslabnah mnogo.Ne moga da se hranja.Njamam Appetit i ne moga da spja.Wzemam hapcheta za san.Nikoi ne mi pomogna..ljaha mi kurschum, chetoha ot koran, w zarkwata se moliha,no ne mi e dobre ..Ne znam kak da namerja hodzha Abdula.Tarsih, no sigurno e mnogo trudno da se swarzhe choeek s nego.Molja, sko mozhe njakoi da pomogne

   1. Админ
    Админ

    От Ваше име писмо в имейла -НЯМА. Лично аз проверих няколко страници в пощата назад. Моля да напишете отново писмото си, за да пристигне при нас проверете дили правилно сте написала своя имейл. Ако не е правилно изписан няма да дойде писмото. Благодая за доверието към ходжа Абдула!
    от екипа

  19. Людмила
   Людмила

   Здравейте, казвам се Людмила Найденова и смятам че ми е направена черна магия. По принцип съм с диагноза шизофрения, но се съмнявам и исках да попитам кой може да ми я направи, някой близък или някой непознат човек.

   1. Админ
    Админ

    Спешно пишете във формата за контакт на хода Абдула лично писмо.

    1. diyana dimitrova
     diyana dimitrova

     Molevıse svarjeteme s hodja Abdullah ımam magia majamı me napusna imam 2 deza molevıse pomognetemı

     1. Админ
      Админ

      Свързването със ходжа Абдула става личко като пишете във формата за контакт.

  20. Elena Georgiou
   Elena Georgiou

   Синът ми има направена магия ! Моля помогнете му! Казва се – Лефтерис Георгиу! Слагам сол но ефект нама! Много ще Ви бъда благодарна!

  21. Lefteris Georgiou
   Lefteris Georgiou

   Имам направена магия моля да ми я премахнете!

   1. Админ
    Админ

    Имате подробен отговор в мейла. Отворете си мейла моля!

  22. ELKA
   ELKA

   Здравейте имам направена магия. Моля да мия премахнете!

   1. Админ
    Админ

    Ходжа Абдула е специалист в премахване на тежки магии. Имате подробен отговор в личният си имейл. Проверете го.

  23. ELKA
   ELKA

   Здравейте имам нужда да се свържа с Ходжа Абдула.Моля да ми помогнете

   1. Админ
    Админ

    Всеки писал тази молба за помощ в имейла , който ще намерите под всяка статия във форма за контакт получава отговор.

  24. Яна
   Яна

   Здравейте ,със съмнение съм , че ми е направена магия !

  25. Цецка Ценкова
   Цецка Ценкова

   Здравейте,пиша ви по повод мое съмнение че,имам нещо направено,стигнах до там до мисля това след като за пореден път се получи нещо като провал във връзката ми с моят партньор сега,почти идентично с предишни връзки,и моля за помощ.Благодаря

   1. Админ
    Админ

    Имате подробевн отговор в имейла си.

    1. Ивелина
     Ивелина

     Усещах,че ми е направена магия,почна един дискомфорт,все едно съм болна,болеше ме ту там.Преди да прочета за ходжа Абдула търсех някой да ми помогне. След няколко месеца отидох до една баба да види дали имам магия,и да,била съм права…Имах магия,тя ми я махна и каза след седмица пак да отида да провери дали е махната…Отидох и каза,че вече нямям. Не почуствах успокоение,разбрах че има период на възстановяване,но…Минаха вече 5/4 месеца и имам чувството,че умирам,ужасно зле съм,моля за помощ! Вярвам на ходжа Абдула, защото той е помогнал на моя приятелка и я е спасил от магия за смърт. Тя наистина имаше жестоко заболяване, от което стана кожа и кости и лекарине вдигнаха ръце . Сега тя е жива и здрава и не е една торба кокали както я видях преди 4 месеца а си е прекрасно изглеждаща жена на 45 г. Моля ходжата да ме спаси и мен! Вярвам и очаквам отговор с нетърпение!

     1. Админ
      Админ

      Радваме се че ходжа Абдула е помогнал и на тази ваша приятелка. Имате подробен отговор какво да напарите след това!

     2. diyana dimitrova
      diyana dimitrova

      Kak da se svarja s Abdullah hoca ımam magia imam dve deza majamı me napusna molq daite nomer Na Abdullah hoca molevıse

      1. Админ
       Админ

       Свързването с ходжа Абдула става след като пишете във формата за контакт.

   2. Админ
    Админ

    Ходжа Абдула е помогнал на много хора във Вашата ситуация! Пишете лично във формата за контакт, която ще намерите под всяка статия и ще ви дадем указания за следващата стъпка.

  26. Маруся Олегова
   Маруся Олегова

   Моите симптоми при разваляне на магия се състояха в това, че не ми вървеше в абсолютно нищо и постоянно се разболявах. Имах чувството, че този свят не е за мен и ми идваше да се самоубия. След като прочетох тази статия и други на сайта преди няколко месеца, заимствах определени идеи и започнах да изпълнявам ритуалите. Сега съм окей, благодарение на Добрия ходжа!

  27. Тошкова
   Тошкова

   Трябва всеки да знае какво се случва след разваляне на магия. Това е едно огромно просветление! Изведнъж ти потръгва в много отношения. Почват да ти идват пари и да ти се обаждат приятели, за които си мислиш, че ти се сърдят. Здравето ти се оправя. Но първо трябва да дам отговор и на въпроса кога спира да действа магията? След около 21 дни, а може би и малко повече. Поне аз така мисля.

   1. Админ
    Админ

    Мисленето Ви е много правилно!

  28. Маг Вая
   Маг Вая

   Вие знаете ли какво се случва с хората, които правят магии? Само най-ужасни неща. Каквото са направили, това ги постига тях самите! Действа законът на така наречената инстантна карма. Затова ви трябва добър ходжа за разваляне на магии, който може и да ги прави. Така кармата ще отиде върху него, а вие ще щракате с пръсти. Затова и принципно човек, който е специалист по разваляне на магии, но и по тяхното правене, взема пари. Защото после плаща със здравето си.

   1. Админ
    Админ

    Това е самата истина маг Вая. Благодаря за подкрепата на гилдията на маговете и ходжите. Хората си мислит, че това е просто така дадено от горе и човек трябва да си съсипва здравето за всеки, който иска нещо да напарви добро или зло. Иска ама без пари го иска. Всяко нещо в този живот има стойност и всеки да прецени дали може да си го плати . Говорим и за хубавите и зе нетолкова хубавите неща.

  29. diyana dimitrova
   diyana dimitrova

   Molevise pompgnetemı ımam 2 deza svekarvami napravi magia razvalımı semeistvoto majamı izbqga svarjeteme s hodja Abdullah molevıse

   1. Админ
    Админ

    Ходжа Абдула помага много добре при такива случаи . Пищете във формата за контакт и там опишете на български език с букви изписани на кирилица .

  30. Иво
   Иво

   Здравейте,искам само ясновидство от ходжа Абдула.Това нещо възможно ли е ?И какви данни трябва да предоставя във формата за контакт ,ако в случая става въпрос за повече лица в едно семейство,не само за себе си ?

  31. Иво
   Иво

   Искам да попитам само за ясновидство,мога ли да попитам ходжата ,т.е.само само за гледане .
   Става дума за мой близък .

   1. Админ
    Админ

    Може да се прави само за гледане или така нареченото гадаене без ритуали. То се прави само лично или на кръвен роднина или интимен партньор. За близки без да имате някакъв контакт не се прави гадание. ТОВА Е ПОРТИВ ВОЛЯТА НА СВОБОДНИЯ ИЗБОР НА ДУШАТА НА ЧОВЕКА.

    1. Админ
     Админ

     Може. Пишете във формата за контакт и от там ще получите всякаква информация.

  32. Иво
   Иво

   Благодаря ви .
   Дани някакви като име ,фамилия ,дата ,година трябва ли да се впишат ,когато реша да ползвам формата за контакт

  33. Хрисула
   Хрисула

   След посещение при любовниците си мъжа ми си дойде коледно променя както хваща описание се казва от единия за другия ден пълна промяна на 180 градуса абсолютно съм убедена че има негативна енергия какво бихте казали вие ще потвърдите или ще отречете благодаря ви предварително

   1. Админ
    Админ

    Пишете във формата за контакт с подбормият въпрос, но напишете ПРАВИЛНО ИМЕЙЛА СИ. До сега 4 пъти го пишете неправилно и писмото се връща като недоставена поща.

  34. Фота Димитрова Кехайова
   Фота Димитрова Кехайова

   Здравей те. Искам да знам какво се случва със моя живот.

   1. Админ
    Админ

    Поръчайте гадание във формата за контакт

  35. ПЕТЯ
   ПЕТЯ

   Здравейте искам да се свържа с вас

  Вашият коментар