Какви контакти можем да осъществим с ходжа Абдула? Какви мнения съществуват за него? Какви услуги извършва той: Магии, молитви, правене на муски и амулети, сбъдване на желания, събиране на разделени двойки и др.

Тук ще се публикуват негови материали по следните теми:

Магии

Правене и разваляне на магии, като например магия за любов, магия за късмет, магия за пари и другите видове. Ще дадем примерни магии, които действат много силно, но ще има възможност да си поръчате магията да ви бъде направена от самия ходжа Абдула.

Молитви

Ще се пише и ще се препоръчват различни молитви, като например молитва за здраве, молитва за любов, молитва за сбъдване на желание. Молитва за успех. Молитва за изцеление. Също така ще има начин да си издействате лично от ходжа Абдула да се помоли за вас. Неговите молитви винаги биват чути, защото той знае точно как да се помоли.

Муски и амулети

Ще можете да научите как сами да си направите муска или амулет, или директно да си поръчате от специалните муски на ходжа Абдула, които се правят според индивидуалния случай и са съобразени със ситуацията, която трябва да се разреши.

Сбъдване на желания

Ще публикуваме и техники за сбъдване на желания или така нареченото чародейство. По какъв начин трябва да подходим, за да се сбъдне някое желание, на което много държим и си заслужава? Ще научите как се прави това, но също можете да си поръчате направо от ходжата Абдула да ви помогне с чародейство или консултация.

Събиране на разделени двойки

И не на последно място идва желаното от много хора събиране на разделени двойки. То се постига по много начини – чрез консултация или изпълнение на конкретни ритуали, чрез магия и чародейство и пр., и пр. За да установите контакт с ходжа Абдула, ще трябва първо да изградите връзка с екипа му в България. За целта пишете на електронната му поща или ползвайте формата за контакт.

Контакти на ходжа Абдула

Ходжа Абдула не дава телефона си за директен контакт, а можете да направите връзка с него чрез секретарите му в България. Това се налага, защото много хора обичат да звънят и просто да си приказват. Ходжата е зает човек и всекидневно обработва десетки случаи. Затова можете да влезете в контакт с него, след като някой от секретарите му подробно ви обясни какви са условията за това и какво трябва да направите. Ходжа Абдула няма време да се занимава с разясненията на такива подробности, защото си има и по-важна работа – да помага на хората, които са попаднали в нужда. Затова ако искате да се свържете с него, ползвайте страницата за контакти или оставете коментар по-долу.

Мнения за ходжа Абдула

Молим, оставете своето мнение във формата за коментари по-долу или направо ТУК! Ето едно примерно мнение, което получихме по мейла:

Ходжа Абдула - контакти, телефон
Какви контакти можем да осъществим с ходжа Абдула? Какви мнения съществуват за него?

Аз И. С. благодаря от сърце и душа на ходжа Абдула че Тои се съгласи и ме пое под неговото крило да ми развали магиата и ме закриля и пази Нека Алах закриля пази и даде дълъг живот на ходжа Абдула и неговото семеиство Благодаря е наѝ малката дума с която да изкажа благодарноста си с наѝ голямо уважение И. С.

Цени на ходжа Абдула

Ходжа Абдула работи на възможно най-достъпните цени като за България. Много от услугите му са безплатни. Попитайте го нещо на страницата за контакт и вероятно ще получите безплатен отговор или поне напътствия от неговите асистенти как да се действа по-нататък. Едва ако стане въпрос за правене или разваляне на магия, за ритуали и заклинания за изкарване на пари, тогава цените стават по-високи. Но и в тези случаи те са сравнително ниски, ако бъдат съотнесени към залога, който се очаква да се върне, към тяхната възвръщаемост. Така че пишете му и ще ви отговорят скоро.

Click to rate this post!
[Total: 23 Average: 3.7]
Пишете на Ходжа Абдула, като попълните коректно всяко едно от полетата по-долу. Също можете да оставите и коментар във формата за коментари:

  Всички полета са задължителни. Проверете данните дали са точни, защото от това зависи дали ще получите отговор и какъв ще бъде той!

  ВАЖНО: Отговор ще получите най-късно до 24 часа на електронната си поща, която сте посочили. Ако до едно денонощие не пристигне отговор, погледнете и в папката СПАМ. Може вашият отговор да се намира в нея.

  This Post Has 119 Comments

  1. Ани
   Ани

   Здравейте, интересуваме дали можете да ми съдействате за едно детенце къде в София се намирате?

   1. Админ
    Админ

    В сайта пише, че ходжа Абдула се намира в Турция. Сега в тази пандемична обстановка той не приема лично, а само онлайн, което се оказа огромно улеснение за много хора, защото не дават хиляди за път до острова, където живее ходжата. Пишете във Формата за контакт и ще полчите отговор от екипа на ходжата.

    1. Мария Петрова
     Мария Петрова

     Искам да организираме връзка с ходжата. Как става това? Благодаря Ви предварително!

     1. Админ
      Админ

      В днешно време става много лесно връзката с ходжа Абдула. Пишете във формата за контакт и имате вече връзка.

  2. Админ
   Админ

   Имате отговор в мейла влезте и го прочетете!

   1. Андриана
    Андриана

    Здравей ас на 19г. Искам да ми помогнеш във моето семейство има черна магия искам семеиството ми да е сабрано а не разпиляно леля ми гогато бяха хвана ли лохоците бяха вкарали във лудница тя викаше че има дреха на омрял човек не знаем каде тази дреха и защо са на правили тази магия моята майка беше жена нения мъж също и тои на прави магия искаше да распиле семеиството ми искам вече моето семейство семейство да се събере ас не съм за любовта само искам си моите родители да са със мен нищо не искам самоискам товоята помощ мол те

    1. Админ
     Админ

     Пишете спешно във формата за контакт, за да ви дадем точни указания за вашия случай.

     1. А
      А

      Може ли да ми дадете имейл, на който да Ви пиша лично, тъй като не искам всички да четат нещата, които касаят моят личен живот?

    1. Админ
     Админ

     Имате подробен отговор в имейла си. Влезте и го прочетете моля!

   2. Кезим

    Как да си върна приятелката имам нужда от голяма помощ мисля че имам някакво проклятие

  3. Сиси
   Сиси

   Здравей ходжа аз съм на 34 г преди година и половина се разделих със мъжъси след 16 г брак много трудно го преживях и след време срещнах друг човек и тои се беше разделил със женаси и започнахме да се виждаме но тои след време се е събрал със женаси и не смееш да ми каже Но след време разбрах и нямаше какво да направя тои ми каза че се е върнал заради децата и така аз продължим да се виждам със него и да чакам да намери малко време и за мен Аз наистина го обикнах със цялото си сърце но преди 1 седмица разбрах че тои има връзка със ощте една жена която е на 25 г и през цялото време ме е лъгал тои пак продължава да идва при мен но от тази мисъл че има ощте една жена нямам покои немога да спя и да ядем от 85 кг станах на 65 моля за помощта ти

   1. Админ
    Админ

    Ходжа Абдула каза веднага да пишете лично писмо във формата за конакт , за да получите отговор от него. Положението ви не търпи отлагане.

  4. Теменужка ч
   Теменужка ч

   Здравейте аз писах но кога ще получа отговор

   1. Админ
    Админ

    ИМАТЕ ОТГОВОР ПРОСТО СИ ОТВОРЕТЕ ПОЩАТА

   2. Админ
    Админ

    Отговорено вие е . Проверете папка СПАМ

   3. Илия Митков
    Илия Митков

    Преди 5 дена се разделих от любимата си, изведнъж товар се случи моля те помогнете ми не искам да изгубя защото много я обичам

    1. Админ
     Админ

     Имате отговор в мейла си, Митко . Отворете го.

  5. Теменужка
   Теменужка

   Здравейте аз писах но кога ще получа отговор

    1. Силвия

     Здравейте имам проблем със синът Теодор. Иска да остави жена си и детето си заради друга жена. Може ли да бъде вразуми.

  6. Dayana
   Dayana

   Реших по още но да напиша , защо толкова много искам да си върна бившия приятел преди 8 години загубих майка си , преди 4 загубих брат си … от както моя приятел влезе в живота ми сякаш изгря слънце наистина много го обичам и вярвам , че хората могат да се променят само да ми даде този шанс , затова искам помощ , защото нямам друг вариант изкрено се надявам ходжата да ми помогне готова съм на всичко

   1. Админ
    Админ

    ИМАТЕ ОТГОВОР В ЛИЧНАТА СИ ЕЛЕКТРОННА ПОЩА

  7. Velizara
   Velizara

   Здравейте, как мога да се свържа с ходжата?

   1. Админ
    Админ

    ЗА ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С ХОДГА АБДУЛА ПИШЕТЕ ВЪВ ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ НАМИРАЩА СЕ ПОДВСЯКА СТАТИЯ В САЙТА

   2. Маргарита Аврамска
    Маргарита Аврамска

    Писах снощи, очаквах обратна връзка?!

    1. Админ
     Админ

     Имате отговор в имейла.

  8. Similar na
   Similar na

   Искам да ви питам за мойто бъдеще
   И за този приятел защото аз много го обичам.

   1. Админ
    Админ

    Имате отговор в личната си поща вече по въпроса. Благодаря , че се обърнахте към услугите на хода Абдула!

    1. D
     D

     Може ли някакъв контакт с Ходжата, имейл или телф. Чувал съм много добри отзиви за него, Имам няколко въпроса ако може и налична среща както му е удобно на него ? Доколкото знам преди неприемаше лични срещи.. Живял в Турция по какъв начин може да се свърже с него? Аз съм мъж на 36 Благодаря ви предварително! Останете с здраве.

  9. Админ
   Админ

   Имате вече отговор в личната си поща.

  10. Милена Георгиева
   Милена Георгиева

   Здравейте обичам мъж мюсюлманина. Имам ли шанс да бъда с него. И как може да се премахне неговата магия направена от друга жена

   1. Админ
    Админ

    Може . Пишете в пощата за личен отговор.

  11. N
   N

   Здравейте,какво правите за връщане на човек?

   1. Админ
    Админ

    За връщане на любм човек се прави първо гадание и от него зависи какво се покаже за Вашият любим човек.

  12. Десислава
   Десислава

   Искам да питам за мойто бъдеще и за кого ще се омъжа за този който в момента обичам или друг човек

   1. Админ
    Админ

    На този въпрос ходжа Абдула отговоря чрез гадание. За целта е необходимо да пишете личен имейл с данни. Намира се във формата за контакт под всяка статия в сайта.

     1. Админ
      Админ

      Личните отговори се дават лично в имейла.

  13. Десислава
   Десислава

   Родена съм 03.11.2002

  14. Десислава
   Десислава

   Кога точно ще получа отговор

   1. Админ
    Админ

    Когато напишете в мейла своите лични въпроси се полячават и отговорите.

   1. Админ
    Админ

    Пишете в имейла във формата са контакт и ще получите отговор .

   2. Пламен
    Пламен

    Имам нужда от помощ за да върна чувствата и моята любима , моля за помощ ходжа Абдула !

    1. Админ
     Админ

     Имате подробно писма в мейла си.

     1. Ани Наумова
      Ани Наумова

      Имам нужда от ходжа Абдула! Писах му надявам се да ми отговорите спешно е!

      1. Админ
       Админ

       Отговорът Ви е в мейла вече.

  15. Айджан Идрис
   Айджан Идрис

   Моля ви ,искам да се свържа с ходжата,в него ми е надеждата,не ми върви в любовта ще се побъркам ,и семейни проблеми имам,направена ми е магия..

   1. Админ
    Админ

    Имате вече лично писмо в иемейла си. Моля да го промчетете внимателно.

  16. сергей
   сергей

   Моля да се свържа с ходжата, в него ми е надеждата, страдам от раздялата с моята истинска любов, душата ми е стон…

   1. Админ
    Админ

    Правилно сте се насочили към точния човек, койнто може да Ви помотне.

   2. Антон
    Антон

    Здравейте,
    Как мога да разбера дали имам магия.
    Не че имам съмнения. Просто ми е интересно

  17. Борислав
   Борислав

   Съмнявам се за направена магия
   Борислав Иванов Йорданов
   07.10.1977г
   Благодаря предварително

   1. Админ
    Админ

    Съмненията са Ви основателни.

  18. Даниела
   Даниела

   Много моля ходжа Абдула да ми помогне дали детето ми има магия и дали ще взема физическия изпит вече незнам какво да правя.

  19. Miglena Semova
   Miglena Semova

   Molia gospodin Abdula da mi pomogne za men i decata mi i majat s kogoto jiveia razvalete magiata imam nujda ot pomoshta vi

   1. Админ
    Админ

    Имате подробен отговор. Моля порверете имейла си. Проверете папка СПАМ . Там също може да е попаднало писмато.

  20. Ivanina
   Ivanina

   Здравейте искам да се свържа с вас.

   1. Админ
    Админ

    Имате отговор в мейла си. Моля отворете пощата си. Ако не го намерите проверете дри в папка СПАМ.

    1. Стефани
     Стефани

     Писах ви за съвет

     1. Админ
      Админ

      Имате подробен отговор. Отворете си имейла.

  21. Марин топалов
   Марин топалов

   Моля ви да ми помогнете раздели се сас жената до като бях в чужбина тя се запознава сас друг сега се претеснява да се върне при мен моля ви помогнете ни тя се казва Катя Стоянова дечева род:19ноември 1977,г

   1. Админ
    Админ

    Имате възможност да го напарвите.

  22. Stanka
   Stanka

   Здравейте. Ас търся помощ за майка ми.от 3 месеца може и повече както е спокойна изведнъж започва да говори не тя се кара с някой но на неразбираем език продължава 2,3 минути и спира но се чудтва много уморена бих казала изтощена.Тя осъзнава всичко това и се тревожи мисли че откача.моля ако може да и помогнете и какво е това дето и се случва.Tя се казва Иванка

   1. Админ
    Админ

    Който търси помощ, наиситна я намира. Радваме се, че искате да си помогнете и сте стигнали до сайта на ходжа Абдула- най- добрия ходжа, който наистина ще Ви помогне. Пишете лично писмо във формата за контакт и ще получите подробон отговор.

  23. Елизабет
   Елизабет

   Здравейте,има жена която се намесва в отношенията със съпруга ми,как да я спра?

   1. Админ
    Админ

    Това може само ходжата да го напарви.

  24. Kremona Ilieva
   Kremona Ilieva

   Болна дъщеря изведнъж се появи жизофрения.. Говоря за умна дъщеря домакиня добър човек… Навремето преди да се омъжи аз самата дадох коса на жена от нея и мен да не се разделяме.. Глупост голяма направих от минават 14 г от тогава тогава ме беше страх да не предпочете баща си с който съм разделена.. Дъщеря ми не е щастливо женена с стрес от мъжа и и не уважавана до сега изневери от страна на мъжа и.. И изведнъж жизофрения не може да си гледа децата помогнете ми.. Както е в началото 30 годишна е.

   1. Админ
    Админ

    Много сериозно положение. Пишете на ходжа Абдула , аз да Ви обърне спешно внимание. Той може да се справи.
    от екипа

  25. Мери Младеновска
   Мери Младеновска

   Здравейте
   Писах ви във коментар но не го виждам. Не зная дали моята молба е стигнала до вас. Искам да разбера дали е възможно да бъда с човека който обичам. Как мога да обясня моята ситуация. Писах ви че никога не съм имала късмет в любовта, започвам и изведнъж нещо се обърква. Сега за първи път обичам някой толкова силно че нощно друго не ме вълнува освен него и неговото щастие, здраве. Моля ви за отговор и помош, дали ние двама можем да бъдем заедно. Ас и той сме на съща възраст. 37 и 36 год. Мери

   1. Админ
    Админ

    Да, стигна до нас писмото и ние Ви отговорихме най-подробно. Проверете пощата си отново дори в папка СПАМ.

   2. Админ
    Админ

    Всеки, който е писал в имейла е получил своя отговор. Понеже отговорите не са автоматизирани, а се отговаря персонално на хората, то те получават своите отговори по редът на пристигане на запитванията в пощата на ходжа Абдула. Затова ако сте писали във формата за контакт и сте изписали ПРАВИЛНО своя имейл, то непременно ще получите своя отговор.

  26. Nikolinka Parvanova Georgieva
   Nikolinka Parvanova Georgieva

   Здравейте как да се свържа с ходжа Абдула помогнете ми моля ви

  27. Nikolinka Parvanova Georgieva
   Nikolinka Parvanova Georgieva

   Здравейте как да се свържа ходжа Абдула

   1. Админ
    Админ

    Под всяка статия има форма за контакт с ходжа Абдула. Там пишете, обяснявате положението си, питатЕ и молите за помощ. Внимавайте да изпишете правилно Вашият имейл адрес, за да получите отговор.

   2. Админ
    Админ

    Под всяка статия има форма за контакт, в която имажщия въпроси споделя своя проблем и задава своите въпроси. Това електронно писмо пристига лично в имейла на ходжа Абдула и информацията не е на показ пред всички както коментарите тук. Има нещ, които не може да се споделят пред всички. Ходжа Абдула е доктор на душата. Пред доктор и адвокат всичко се споделя, но на затворени врати.

  28. Яна
   Яна

   Съмнявам се за направена магия !

   1. Админ
    Админ

    Можете да помолите за гадание в този случай на имейла, който ще намерите под всяка статия в сайта.

  29. Стефан
   Стефан

   Кво се случва до момента със моя живот

   1. Админ
    Админ

    Имате отговор в Имейла.

  30. Яна Иванова
   Яна Иванова

   Здравейте имам ли направена магия и може ли да ми се помогне.От 20 години съм в един омагюсън кръг ,на 38 съм нямам деца и семейство,а има кандидати все нещо ме спира.Благодаря ви предварително

   1. Админ
    Админ

    Да, има притеснителни енергии около Вас, за които е хубаво да поискате помощ от ходжа Абдула

  31. Преслава Цанкова
   Преслава Цанкова

   Здравейте,мъжа ми ме изостави след 15г съвместно съжителство. Имаме дете на 9г, никога не сме се карали . В живота ни се появи една украинка взехме я на работа и аз заподозрях че ми изневерява. Започнах да го обвинявам и в продължение на един месец той се оправдаваше, докато един ден не ги хванах и той ми каза, че имат чувства един към друг и че се обичат. От тогава сме разделени, близо два месеца. Работим заедно,защото имаме обща фирма, но няма положително развитие на нещата,той е меко казано безотговорен към работата си и не само ами и към детето си. Мисля че има направена магия, същото това нещо се случи и с баща му точно преди 10г. Тогава той искаше да убива любовницата на баща си, беше му сърдит не го търсеше, а сега той ги върши същите глупости, като го попитам ми отговаря ми случват се такива неща и не сравнявай двете ситуации. Мола ви помогнете ми.

   1. Админ
    Админ

    Много объркана ситуация. Ще получите подробен отговор на личният си имейл.

  32. Lubka Denkova
   Lubka Denkova

   Zdraveite,
   izviniavam se zaradi latinicata, no niamam kirilica na tozi komputar.
   Imam mnogo texka situacia s po-golemiat mi sin, i vapros za mo-malkiat mi.
   Blagodarna shte bada ako se svurjete s men.

   S uvajenie,
   LD

  33. сибелджан
   сибелджан

   здравей те може ли тел за връзка искам да ми гледате дали имам на правено нещо и как мога да го развалям

   1. Админ
    Админ

    Пишете на имейла и ще получите подробна информация за връзка с ходжа Абдула. Имейла е във формата за контакт, намиращ се под всяка статия в сайта на ходжа Абдула.

  34. Мариана Димитрова
   Мариана Димитрова

   Искам да си задам въпросите към ходжа Абдула, кажете ми как да постъпя?

   1. Админ
    Админ

    Необходимо е да пишете на имейла и ще получите подробна информация за връзка с ходжа Абдула. Имейла е във формата за контакт, намиращ се под всяка статия в сайта на ходжа Абдула.

  35. Илияна Панова
   Илияна Панова

   За събиране с любим човек

   1. Админ
    Админ

    Ходжа Абдула се занимава точно с такива проблеми. Пишете на имейла , който ще намерите под всяка статия във формата за контакт.

  36. Илия Митков
   Илия Митков

   Многократно лош срещу отнася със мене никога не е била така, искам да знам за нея, имам страх че ще има друга човек във живато си, аз няма да мога да понасям изневярата, моля видим помогнете ми

   1. Админ
    Админ

    Имате отговор в мейла си. Отворете го.

  37. Радомир
   Радомир

   Писах ви във формата за контакт, надявам се скоро да отговорите

   1. Админ
    Админ

    Всеки писал лично имейл във формата за контакт получава персонален отговр съобразен с неговият случай. Затова отговорите понякога се бавят няколко до 24 часа. Човек трябва да има търпение. Получава се отговор от човек , а не автоматичен отговор.

  38. Камелия
   Камелия

   Здравейте!Поставиха ми тежка и нелечима диагноза и се интересувам може ли да е следствие от направена магия и дали мога да намеря лечение.

   1. Админ
    Админ

    При тежките диагнози трябва да се внимава много. Абсолютно възможно е да се от магия. Затова се прави ПЪЛНО ГАДАЕНЕ, което можете да поръчате като пишете лично писмо във формата за контакт, намираща се под всяка статия в сайта.

  39. Кезим
   Кезим

   Мараба ходжа имам нужда от помощ жена ми ме изостави без причина кажете ми как да я върна

  40. Кезим

   Незнам на кой свят съм нито имам желание за работа нито за нищо много съм отчаян дайте ми телефон за връзка или как работите тел.ми е 0894хххххх

   1. Админ
    Админ

    Във Вашият случай може да се помогне, но никой удважаващ се гадател, ходжа или магьосник не се обажда на хората търсещи неговата помощ. Вие е необходимо да търсите и това може да стане когато напишете имел , който ще намерите във формата за контакт под всяка статия.

  41. Kiril
   Kiril

   Нещо се случва между мен и жена ми и мисла че има намеса от трето лице но не любовник, последните месеци не знам къде се намирам

   1. Админ
    Админ

    Магии се правят и за по-лошо от разрушаване на семейство чрез внедряване на любовник или любовница. Необходимо е са се вземат спешни мерки във Вашият случай.

  42. Валери Севилов Хаджиев
   Валери Севилов Хаджиев

   Пиша Ви няколко пъти,но не получавам отговор. Имейл ми е Valeri.hadkiev@gmail.com

  43. Хубавена Илиева Сиракова
   Хубавена Илиева Сиракова

   Как можем да се свържем с Ходжа Абдула

  44. Милка Н.
   Милка Н.

   Това ли е същият ходжа Абдула от Годешево?

   1. Админ
    Админ

    Не. Странно е, но много хора си мислят, че ходжа Абдула е от Годешево и често задават този въпрос. Всъщност в Годешево няма ходжа Абдула. Има ходжа Зейхан и той е починал. Според някои читатели той е предал Богу Дух именно заради черни магии. Ходжа Зейхан беше известен с това, че помага и съответно вреди на много хора, правейки и разваляйки магии. Докато ходжа Абдула е от Турция. Той живее там и само понякога идва в София, като за визитата му знаят обикновено само отделни негови приятели и клиенти.

  45. 0899823962

   МНОГО СЪМ ПРИТЕСТЕНА
   ДАЛИ ИМА МАГИЯ ИЛИ РОДОВО ПРОКЛЯТИЕ

   1. Админ
    Админ

    Явно с основание се притенявате. Пишете във формата за конакт за отговор и гадаене от ходжа Абдула.

    1. Валентина
     Валентина

     Писах Ви на пощата. Синът ми от известно време не желае никакви контакти с мен. Боя се, че има външна намеса. Притеснена съм, че старейшина от адвентна църква има принос за това и го е направила с материална цел.

  46. Йорданка
   Йорданка

   имате мейл , дали може отговор

  47. Стойка Николова Петрова
   Стойка Николова Петрова

   Здравеите писах ви но нямам отговор

   1. Админ
    Админ

    Имате отговор. Проверте в папка СПАМ на пощата си.

  48. Стойка Николова Петрова
   Стойка Николова Петрова

   Здравейте нямам отговор

  49. Силвия

   Здравейте имам проблем със синът Теодор. Иска да остави жена си и детето си заради друга жена. Може ли да бъде вразуми.

  50. Pavlina Dimitrova
   Pavlina Dimitrova

   Здравейте писах но нямам отговор

  Вашият коментар

  Админ

  Това е профилът на администратора на сайта на ходжа Абдула.