You are currently viewing Ходжа Абдула. Контакти, мнения, услуги. Магии и чародейство
Ходжа Абдула

Ходжа Абдула. Контакти, мнения, услуги. Магии и чародейство

Какви контакти можем да осъществим с ходжа Абдула? Какви мнения съществуват за него? Какви услуги извършва той: Магии, молитви, правене на муски и амулети, сбъдване на желания, събиране на разделени двойки и др.

Тук ще се публикуват негови материали по следните теми:

Магии

Правене и разваляне на магии, като например магия за любов, магия за късмет, магия за пари и другите видове. Ще дадем примерни магии, които действат много силно, но ще има възможност да си поръчате магията да ви бъде направена от самия ходжа Абдула.

Молитви

Ще се пише и ще се препоръчват различни молитви, като например молитва за здраве, молитва за любов, молитва за сбъдване на желание. Молитва за успех. Молитва за изцеление. Също така ще има начин да си издействате лично от ходжа Абдула да се помоли за вас. Неговите молитви винаги биват чути, защото той знае точно как да се помоли.

Муски и амулети

Ще можете да научите как сами да си направите муска или амулет, или директно да си поръчате от специалните муски на ходжа Абдула, които се правят според индивидуалния случай и са съобразени със ситуацията, която трябва да се разреши.

Сбъдване на желания

Ще публикуваме и техники за сбъдване на желания или така нареченото чародейство. По какъв начин трябва да подходим, за да се сбъдне някое желание, на което много държим и си заслужава? Ще научите как се прави това, но също можете да си поръчате направо от ходжата Абдула да ви помогне с чародейство или консултация.

Събиране на разделени двойки

И не на последно място идва желаното от много хора събиране на разделени двойки. То се постига по много начини – чрез консултация или изпълнение на конкретни ритуали, чрез магия и чародейство и пр., и пр. За да установите контакт с ходжа Абдула, ще трябва първо да изградите връзка с екипа му в България. За целта пишете на електронната му поща или ползвайте формата за контакт.

Мнения за ходжа Абдула

Молим, оставете своето мнение във формата за коментари по-долу или направо ТУК! Ето едно примерно мнение, което получихме по мейла:

Ходжа Абдула - контакти, телефон
Какви контакти можем да осъществим с ходжа Абдула? Какви мнения съществуват за него?

Аз И. С. благодаря от сърце и душа на ходжа Абдула че Тои се съгласи и ме пое под неговото крило да ми развали магиата и ме закриля и пази Нека Алах закриля пази и даде дълъг живот на ходжа Абдула и неговото семеиство Благодаря е наѝ малката дума с която да изкажа благодарноста си с наѝ голямо уважение И. С.

Click to rate this post!
[Total: 6 Average: 4.2]
Пишете на Ходжа Абдула, като попълните коректно всяко едно от полетата по-долу. Също можете да оставите и коментар във формата за коментари:

  Всички полета са задължителни. Проверете данните дали са точни, защото от това зависи дали ще получите отговор и какъв ще бъде той!

  Админ

  Това е профилът на администратора на сайта на ходжа Абдула.

  This Post Has 43 Comments

  1. Ани

   Здравейте, интересуваме дали можете да ми съдействате за едно детенце къде в София се намирате?

   1. Админ

    В сайта пише, че ходжа Абдула се намира в Турция. Сега в тази пандемична обстановка той не приема лично, а само онлайн, което се оказа огромно улеснение за много хора, защото не дават хиляди за път до острова, където живее ходжата. Пишете във Формата за контакт и ще полчите отговор от екипа на ходжата.

    1. Мария Петрова

     Искам да организираме връзка с ходжата. Как става това? Благодаря Ви предварително!

     1. Админ

      В днешно време става много лесно връзката с ходжа Абдула. Пишете във формата за контакт и имате вече връзка.

  2. Админ

   Имате отговор в мейла влезте и го прочетете!

   1. Здравей ас на 19г. Искам да ми помогнеш във моето семейство има черна магия искам семеиството ми да е сабрано а не разпиляно леля ми гогато бяха хвана ли лохоците бяха вкарали във лудница тя викаше че има дреха на омрял човек не знаем каде тази дреха и защо са на правили тази магия моята майка беше жена нения мъж също и тои на прави магия искаше да распиле семеиството ми искам вече моето семейство семейство да се събере ас не съм за любовта само искам си моите родители да са със мен нищо не искам самоискам товоята помощ мол те

    1. Админ

     Пишете спешно във формата за контакт, за да ви дадем точни указания за вашия случай.

  3. Сиси

   Здравей ходжа аз съм на 34 г преди година и половина се разделих със мъжъси след 16 г брак много трудно го преживях и след време срещнах друг човек и тои се беше разделил със женаси и започнахме да се виждаме но тои след време се е събрал със женаси и не смееш да ми каже Но след време разбрах и нямаше какво да направя тои ми каза че се е върнал заради децата и така аз продължим да се виждам със него и да чакам да намери малко време и за мен Аз наистина го обикнах със цялото си сърце но преди 1 седмица разбрах че тои има връзка със ощте една жена която е на 25 г и през цялото време ме е лъгал тои пак продължава да идва при мен но от тази мисъл че има ощте една жена нямам покои немога да спя и да ядем от 85 кг станах на 65 моля за помощта ти

   1. Админ

    Ходжа Абдула каза веднага да пишете лично писмо във формата за конакт , за да получите отговор от него. Положението ви не търпи отлагане.

   1. Админ

    ИМАТЕ ОТГОВОР ПРОСТО СИ ОТВОРЕТЕ ПОЩАТА

   2. Админ

    Отговорено вие е . Проверете папка СПАМ

  4. Dayana

   Реших по още но да напиша , защо толкова много искам да си върна бившия приятел преди 8 години загубих майка си , преди 4 загубих брат си … от както моя приятел влезе в живота ми сякаш изгря слънце наистина много го обичам и вярвам , че хората могат да се променят само да ми даде този шанс , затова искам помощ , защото нямам друг вариант изкрено се надявам ходжата да ми помогне готова съм на всичко

   1. Админ

    ИМАТЕ ОТГОВОР В ЛИЧНАТА СИ ЕЛЕКТРОННА ПОЩА

  5. Velizara

   Здравейте, как мога да се свържа с ходжата?

   1. Админ

    ЗА ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С ХОДГА АБДУЛА ПИШЕТЕ ВЪВ ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ НАМИРАЩА СЕ ПОДВСЯКА СТАТИЯ В САЙТА

  6. Similar na

   Искам да ви питам за мойто бъдеще
   И за този приятел защото аз много го обичам.

   1. Админ

    Имате отговор в личната си поща вече по въпроса. Благодаря , че се обърнахте към услугите на хода Абдула!

  7. Админ

   Имате вече отговор в личната си поща.

  8. Милена Георгиева

   Здравейте обичам мъж мюсюлманина. Имам ли шанс да бъда с него. И как може да се премахне неговата магия направена от друга жена

   1. Админ

    Може . Пишете в пощата за личен отговор.

  9. N

   Здравейте,какво правите за връщане на човек?

   1. Админ

    За връщане на любм човек се прави първо гадание и от него зависи какво се покаже за Вашият любим човек.

  10. Искам да питам за мойто бъдеще и за кого ще се омъжа за този който в момента обичам или друг човек

   1. Админ

    На този въпрос ходжа Абдула отговоря чрез гадание. За целта е необходимо да пишете личен имейл с данни. Намира се във формата за контакт под всяка статия в сайта.

   1. Админ

    Когато напишете в мейла своите лични въпроси се полячават и отговорите.

   1. Админ

    Пишете в имейла във формата са контакт и ще получите отговор .

  11. Айджан Идрис

   Моля ви ,искам да се свържа с ходжата,в него ми е надеждата,не ми върви в любовта ще се побъркам ,и семейни проблеми имам,направена ми е магия..

   1. Админ

    Имате вече лично писмо в иемейла си. Моля да го промчетете внимателно.

  12. сергей

   Моля да се свържа с ходжата, в него ми е надеждата, страдам от раздялата с моята истинска любов, душата ми е стон…

   1. Админ

    Правилно сте се насочили към точния човек, койнто може да Ви помотне.

  13. Борислав

   Съмнявам се за направена магия
   Борислав Иванов Йорданов
   07.10.1977г
   Благодаря предварително

   1. Админ

    Съмненията са Ви основателни.

  14. Даниела

   Много моля ходжа Абдула да ми помогне дали детето ми има магия и дали ще взема физическия изпит вече незнам какво да правя.

  15. Molia gospodin Abdula da mi pomogne za men i decata mi i majat s kogoto jiveia razvalete magiata imam nujda ot pomoshta vi

   1. Админ

    Имате подробен отговор. Моля порверете имейла си. Проверете папка СПАМ . Там също може да е попаднало писмато.

  16. Ivanina

   Здравейте искам да се свържа с вас.

   1. Админ

    Имате отговор в мейла си. Моля отворете пощата си. Ако не го намерите проверете дри в папка СПАМ.

  Вашият коментар