Силен ритуал за връщане на любимия. Как да си върнем любимия с магия. Бяла магия за любов с кръв от пръста.

Домашните (подръчни) ритуали най-качествено работят за бивш любим. Значи е съществувала любов, създадена е връзка между две полета. Чрез магическото въздействие тази връзка се подкрепя и се прави по-силна и устойчива на външни вмешателства.

Ходжа Абдула ни сподели един сигурен ритуал, който е за трудни случаи.

Любовен ритуал с кръв

Магическите въздействия са особено силни, ако молитвите и заклинанията бъдат закрепени с действие на физически план. Най-силният печат е кръвта, с която от древността се заплащат дългове и обети.

Кръвта е субстанция с колосална сила. Тя е астрален проводник. Ако ще я употребявате, бъдете критични и оценете правилно желанията си. Подобни магии трудно се развалят и то само от хора с истински магически сили (като ходжа Абдула).

Има два вида кръвни ритуали:

 • С чиста кръв – от пръст или вена. Те са предпочитани при чисти чувства и когато не е намесена втора жена;
 • С „мръсна“, менструална кръв. Такива ритуали са за насилствено привързване на мъжа, когато той предпочита друга и няма чувства към изпълнителя на магията.

Ходжа Абдула ни каза по един ритуал и от двата вида.

Магия с кръв и вино

Тази магия няма негативни последствия, но и действието й е слабо и краткосрочно. Затова тя се прави, когато са налице истински чувства, които имат нужда от подсилване и насочване.

Изберете гъсто червено вино, по консистенция да напомня кръв. Така обектът на магията няма да забележи, когато виното му е смесено с физиологичната течност.

Направете ритуала на растяща луна. Убодете пръста си и капнете в чашата с вино четен брой капки – минимум 6 или повече.

Ако любимият ви не пие вино, заменете го с кафе, фреш или друга напитка. Но виното е силен проводник и мощен афродизиак – при възможност, използвайте именно него.

Запалете свещ, поставете до нея чашата и изречете следното заклинание:

Моята кръв изтича от тялото ми и се влива във вените на моя любим (името му).
Моята любов се влива в тялото му и се свързва с неговата любов.
Нашата любов ще тече в неговите вени, докато е жив или докато Бог реши.
Така да бъде, амин!

Поднесете чашата на любимия и проследете да я изпие до капка. Щом го стори, повторете шепнейки:

Влей се кръв и отнеси любовта ми!
Казаното да бъде изпълнено! Амин!

Магия с мензис

Той се изпълнява точно по гореописания начин, само че в него използваме не чиста кръв от кръвообращението, а менструална.

Как да си го върна?
Несръчно направена, черната магия има ефект на бумеранг

А ето това е опасна магия – и за обекта, и за извършителя. Чисто физически, менструалната кръв е нечиста и може да провокира хранително отравяне.

Енергийно „нечистата“ кръв ни отвежда в сферите на черната магия – тя помага за насилствено налагане на една воля върху друга.

Направете този ритуал, ако сте силно решени и готови да платите цената, когато и ако ви се представи „сметката“. А каква ще е тя – не се знае предварително. Това е част от изплащането.

Магия за любов с кръв от пръста

За любовна магия с кръв от пръста ще ви трябва женски косъм от челната област и мъжка коса от главата (която и да е област). Когато провеждате ритуала, трябва тихо да си кажете фразата: „Върни се при мен, годеник мой, ти си само мой завинаги и на никой друг“. Това се казва, ако искате да си го върнете. Ако искате да го привлечете за първи път, вместо „Върни се“ се казва „Ела“.

Внимателно завържете двата косъма заедно един за друг или ги оплетете на плитка или на топче, така че да не се разплитат сами. Вземете игла и изпуснете малко кръв от средния си пръст. Поръсете капка кръв в средата на сплетената коса и отстранете получената смес от косми и кръ в предварително подготвена кибритена кутия. На лист хартия трябва да напишете името на любовника си, надраскано с кръв.

Поставете кибритената кутия с кървавите косми в тъмен ъгъл на спалнята и я оставете за три дни. Когато си лягате, повтаряйте фразата три вечери подред: „Върни се при мен, годенико“.

На четвъртия ден погледнете в кутията. Ако косата, изтъкана с кръв, се трансформира във формата на кръст, това означава, че любовната магия е направена правилно и вашият любим скоро ще се върне при вас.

Връщане на любимия с природните сили

Природните сили са отличен помощник, когато искаме да върнем бивш партньор. Ритуалът се извършва под открито небе, много рано сутринта. Непременно трябва да сме в момент, когато луната нараства.

Този ритуал, даден от ходжа Абдула, позволява напълно да се възстановят отношенията между партньорите, когато те са били разрушени поради недоразумение, лоши очи, чужда завист или просто глупост. Магическото въздействие не съдържа елементи на черна магия и затова няма риск от обратен удар.

За успешното изпълнение се иска само да имате искрена обич към желания мъж.

Набавете си снимка на хартия, на която вие сте заснети с любимия човек и сте щастливи. Ще ви трябват още глава лук, неголям нож, хартиена салфетка.

Как да си го върна?
Силната любов лесно се възстановява

Как се прави ритуалът: сутринта станете и се пригответе бързо за излизане. Не се мийте, не се молете, не слагайте кръст, пентаграм или друг религиозен символ. Облечете се със свободни дрехи, не използвайте колан. За предпочитане е да носите дълга пола или рокля. Не се гримирайте, свалете всички бижута. Не се решете.

Идете на избраното място (да има ширина и спокойствие) и застанете с лице към изток. Кажете високо на глас:

Аз се обръщам към всемогъщото Слънце!
Слънце, ти, което всеки ден неумолимо се възраждаш на небето
и изгряваш пред нашите очи. Моля те за помощ!
Съедини мощта на своето сърце със сърцата на двама влюбени –
тук добавете своето име и името на обичания мъж.

Застанете на колене и разгънете пред себе си салфетката. Върху нея положете снимката, отгоре – главата лук.

Продължете със заклинанието:

Нека мощта на Слънцето и силата на цялата природа
свържат (имената) в едно – завинаги!
Това, което се събира по волята на Слънцето,
нека не се разделя ни от вода, ни от огън.

Разрежете лука с ножчето и изчакайте парите да стигнат до очите. Когато бликнат сълзи, продължете:

Нека моите сълзи бъдат отплата за тази любов.
Амин!

С помощта на ножчето изкопайте яма в пръстта и заровете използваните вещи – лука, снимката, ножчето и салфетката. Приберете се направо вкъщи, като по пътя гледайте само към земята, не поздравявайте никого и не отговаряйте на поздрави.

Вкъщи се изкъпете и прочетете молитва за сбъдване на желанията ви.

Ходжа Абдула казва, че този ритуал е напълно безопасен, но и не особено силен. За изпълнение на желанието ще почакате 2 седмици, 2 месеца или 2 години.

Как да си го върна?
Краят на една връзка – с усмивка

В последния случай може да промените желанието си. Тогава отидете на мястото, изкопайте вещите, отново ги подредете пред Слънцето и го уведомете, че оттегляте желанието си. След това изгорете всичко.

Връщане на мъж с помощта на Луната

Този ритуал е подходящ за момичета, които не са се докосвали до магия и са неуверени в действията си. Не е нужно да се излиза от къщи, ако това би ви притеснило. Луната е силен помощник на Пълнолуние и ще имате късмет, ако се случи нощ с ярко звездно небе.

Доближете се до прозореца и погледнете Луната. Кажете заклинанието 9 пъти, без да спирате и без да се запъвате. Първо го научете наизуст или прикрепете листа на прозореца, така че да четете и да гледате Луната едновременно.

Умоляват те, Луна, да осветиш любовта между … (имената на мъжа и жената).
Свържи ни с твоите лъчи в ненарушима връзка.
Нека любовта ни бъде като желязна верига, която никой не може да разсече.
Покажи ми пътя, по който ще срещам само любов, уважение и нежност.
Благодаря ти, амин!

Думите са прости, но те работят, ако вложим в тях истинско чувство. От силата на това чувство зависи кога ще се изпълни желанието. При искрена молитва от сърцето влюбените се събират до няколко дни.

Заклинание върху снимка за премахване на съперница

Прекрасен метод, но трудно изпълним. Не поради магически причини, а защото се изпълнява върху снимка на любимия и съперницата, изкарана на хартиен носител. При това снимката не трябва да е колективна, не трябва да присъстват никакви други лица.

Осигуряването на подобна снимка със сигурност е препятствие, но усилията задължително се възнаграждават.

И така, вие вече имате снимка на вашия любим с другата жена. Разпечатайте я и изберете подходящ ден – да е нечетна дата, да не е неделя, да не съвпада с църковен или личен празник. Нека бъде „празен“ ден – ден без нищо хубаво, важно или полезно.

Осигурете си да сте сами. Седнете на стол и разрежете снимката на две части. Във всяка половина да останат образите на любимия и на другата жена – вече сами.

Сложете половинките от двете си страни. Запалете между тях счупени наполовина свещи, купени в църквата на нечетна дата. Броят им да е нечетен и не по-малко от 5 на брой.

Целта е със свещите да изобразите горяща бариера (преграда) между двата образа. Докато гледате как огънят разделя бившите любовници, кажете:

Огън гори, огън ви дели!
Огънят е забрава, любовта разпилява!
Огън ви дели, любовта изпепели!
Така да бъде во веки, амин!

Изображението на любимия запазете, а това на другата жена изгорете заедно с остатъка от свещите. Направете го на пусто място, където не ходите и заровете пепелта в земята.

Магия за връщане на момиче

Дотук споделените от ходжа Абдула ритуали повече подхождат за жена, която желае да си върне любимия. А ето и едно магическо въздействие за връщане на момиче.

Купете сребърен пръстен. Изберете го и го платете по обяд. Нека бъде среден по размер, да прилича на брачна халка – без камък и без много орнаменти.

Една седмица насищайте пръстена със своята енергия – закачете го на конец, така че да се пада на нивото на сърцето. Вечер го дръжте под възглавницата.

След седмица можете да наречете пръстена на името на любимата. Нека заклинанието звучи така:

Този пръстен обричам на … (името).
Нека го носи, без да се отделя от него, без да го сваля от пръста си.
Докато го носи, нека любовта ми да се влива в тялото и душата й.
Нека… (името) забрави какво е радост и щастие, когато е далеч мен.
Обричам се на… (името) и нека тя е обречена на мен!
Амин!

Подарете пръстена на момичето и се уверете, че ще го носи поне 1 ден. След този ден тя самата няма да пожелае да го свали.

Ако не стане така, сложете пръстена върху нейна снимка и го закрепете с безопасна игла. След няколко дни отново опитайте да й го подарите с условието, че наистина ще го носи.

Омагьосване на бивш любовник, за да се върне

Любовните връзки между обвързани с други хора са с идентични принципи. Но магическото въздействие е затруднено от намесата на повече на брой енергии. При обичайните обстоятелства в полето са свързани четирима души – двете официални връзки и тайното любовно отношение.

Ходжа Абдула обяснява, че за връщането на любовник се искат повече желание, повече увереност, дори инат. Ако нямате силна вътрешна увереност, въобще не започвайте.

Иначе ритуалът не е труден. Ходжата поръчва да отрежете сноп коса от любовника си и да си осигурите дреха, която е носил. Не е задължително да е негова, но да е попила неговата енергия.

Вземете от църква една дебела свещ, който да гори поне 1 час. Запалете я след полунощ пред огледало. Облечете дрехата и застанете пред свещта и огледалото.

Намажете косата с восък от свещта. Направете възел. Вземете го в лява ръка, докато полагате дясната на сърцето.

Гледайки се огледалото, кажете:

Призовавам Сатаната и мощта на тъмните сили.
Готова съм да ви служа, ако върнете моя любим.
Призовавам помощта ви. Залепете го за мен,
както този восък слепва неговата коса.
Прикрепете го за мен, както тази дреха ме обвива.
Нека лицето ми е пред очите му.
Нека страда и се мъчи, ако не се върне при мен.
Така да бъде – до последната дума!

Магия за любов с ябълка

Как да си го върна?
Ходжа Абдула ни сподели и магия за нова любов, която още не е осъществена.

Тя се прави, когато двойката се харесва, има привличане, но някакви пречки или интриги отлагат осъществяването. Тогава бялата магия подпомага процеса, който вече е започнал естествено.

Ритуалът на ходжата е бял, положителен. Той привлича нежни отношения и романтика, не оказва насилие.

Вземете една зряла ябълка. Нека е ярка, свежа, блестяща, сочна – пълна с животворни сокове. Да не е наядена от червеи или с петна по кората. Да бъде символ на чистотата и красотата, които желаете за своята любов.

Разрежете ябълката на половина и почистете сърцевината. На лист изпишете името на любимия и го положете в среза между двете половинки на ябълката – тя да го „захлупи“ и притисне.

Завържете двете части с бял копринен конец или с бяла панделка. Кажете:

Както половинките на ябълката се слепиха в едно цяло,
така и моят любим (името му) да се свърже в едно цяло с мен.
Нищо няма да ни раздели!
Без пречки! Без бариери! Без лоши мисли! Без неприятели!
Очакват ни взаимна любов и нежност! Амин!

След това съберете 3 от семената на ябълката и ги накиснете във вода за 3 часа. Когато времето изтече, подсушете ги и ги вържете в носна кърпа – на три възела. Във всеки възел да има по едно семенце. Подпъхнете кърпата във вещи на любимия и се молете те да останат там поне 3 дни. Пред това време изричайте молитви и формулирайте желанието си за любов.

Черна магия за връщане на любимия

Този ритуал се прави в присъствие на желания човек. Поканете го у дома, на вечеря. Сгответе за него, специално. Докато готвите, мислете за завръщането му. Наситете съзнанието си с образа на щастливото ви съвместно бъдеще. Прободете пръста си с игла и оставете кръвта да потече в съда.

Когато сервирате, постоянно мислете за желанието си да сте заедно. Докато се храни, внушавайте: Кръвта ми прониква в теб, любовта ми прониква в теб, ние ще бъдем завинаги заедно!

Очаквани резултати

Добре направените заклинания, с истинско чувство бързо се задействат. Но същото важи и за добре направената черна магия, дори целта да е изкривена – примерно робско подчинение на любимия или отнемане на свободната воля.

Ако резултатът надхвърля желанията ви, пишете на ходжа Абдула. Той ще види какво сте сгрешили и ще поправи нещата по най-добрия начин.

Как да си върнем любимия. Специалната магия: Да се върне при мен! На какво ни учи най-добрият ходжа, който прави магия за любов и за събиране на двама души. Как да го накарам да се влюби в мен? Силен ритуал.

Ходжа Абдула споделя магически обреди, заклинания и ритуали, които сигурно връщат обратно любимия човек. Тези средства действат за съпруг – настоящ и бивш, за любовник – женен или не, при двойки в свободен брак. Най-бързо се възстановява любовта между необвързани партньори, които са били влюбени, но са разделени от чужда злоба или с уроки.

Ходжа Абдула ни учи, че е правилно и обосновано да прибегнем към магически обреди или заклинания, за да възстановим любовта и хармонията в семейството и любовната двойка. Особено ако доскоро отношенията са били прекрасни, но неочаквано и неразбираемо са били развалени. В подобни случаи се предполага, че има негативна намеса – някой е пожелал да раздели влюбените или им е завидял. Тогава жената има пълното право да отговори със същото средство, за да защити връзката си.

Любовта между двама е свещена и нищо не бива да я нарушава и да я манипулира. Ето защо ходжа Абдула с удоволствие и чисто сърце дарява знанието за някои чудесни ритуали и заклинания, които безопасно се извършват и вкъщи.

Ако не се чувствате сигурни в действията си или се боите, пишете на ходжата – той е помагал на хиляди хора да спасят любовта си, ще съдейства и на вас.

За смелите – продължаваме!

Как да си го върна? Принципи за магии и заклинания

На моменти между всички влюбени настъпва охлаждане. Това са естествени цикли във връзката, които й помагат тя да се обновява и развива. В труден момент партньорите намират нов мотив и сила в другия, учат се да се доверяват и да се подкрепят, продължавайки напред заедно.

Как да си го върна?
Ходжа Абдула помага първо да разберем струва ли си да го връщаме

Охлаждането е момент, който се дава и за преразглеждане на връзката, за проверка на чувствата – има ли ги, истински ли са? Искам ли да продължа с този човек?

С такива сривове се появява възможност за прекратяване на връзката и за промяна на съдбата – да се поеме по нов път, евентуално с нов партньор.

Всичко това е нормално. Ненормално е, когато сривовете са провокирани изкуствено отвън с цел да бъде разрушена любовта.

Ето защо в моменти на трудности и раздяла ходжа Абдула препоръчва най-напред да се обърнем към себе си и да помислим за чувствата си. Да усетим – истински ли са или ги продължаваме по навик. Имаме ли полза от връзката? Или се боим от самота?

Или искаме да накажем мъжа за предателството му? Или не желаем да сме в позицията на изоставената – ако говори гордостта, също не е добре.

Когато връзката е тръгнала естествено към края си, магиите и заклинанията помагат, но за определен период. След това отново Небето ще даде възможност за осмисляне. Това е в наша защита – за да сме щастливи и да намираме радостта във всеки свой ден, а не да се измъчваме и да страдаме.

Информацията по-нататък е за жените, които са убедени, че истински желаят любимия. За тези, които продължават да обичат, въпреки нанесените обиди и въпреки неприятните моменти. Всяка жена има гордост и самоуважение, но любовта е над всичко.

Ходжа Абдула помага на момичетата, които обичат искрено и от сърце и са готови да се жертват за чувствата си и за другия.

Ритуалите на ходжата могат спокойно да се използват и когато раздялата се е случила по недоразумение или интрига. Подобни негативни последствия лесно се поправят, ако знаем правилните думи, действия и молитви.

Как ходжа Абдула помага за връщане

Ходжа Абдула лично се заема с възстановяване на връзки, в които има външна намеса. Той обезсилва насилствени раздели, когато са ползвани магии и други форми на неправомерно вмешателство.

Причината е, че всеки магьоснически обред представлява насилие над човешката душа. Мъжът – обект на магията, е отделен нарочно от любимата си. Върху него е упражнен натиск с такава мощ, че той не е бил в състояние да се противопостави.

Ходжа Абдула разказва, че много мъже дълбоко в душата си усещат, че са измамени и принудени да направят нежелани неща. Но действието на силните магии е такова, че те обезсилват вътрешно човека, отнемат свободната му воля и не му позволяват да се измъкне от хватката.

Самоделните магии, които са правени по казано и дочуто, не са толкова опасни, колкото ритуалите от професионалисти. А днес има много перфектни магове, които дълбоко увреждат психиката и здравето на иначе млади и перспективни хора.

ОБЕЗСИЛВАНЕ СПОРЕД ВИДА ВЪЗДЕЙСТВИЕ
ИЗВЪРШИТЕЛ / ПОРЪЧИТЕЛ ОТВЕТНО ДЕЙСТВИЕ
Странично лице, цел: да навреди, за отмъщение, от завист Изчистване на полето на жертвата от негативна енергия, поставяне на защита срещу нови посегателства
При несподелена любов, цел: да привлече мъжа, в който е влюбена Обезвреждане на енергията на поръчителката и нейния енергиен достъп до полето (волята) на жертвата, разделяне на двете полета и поставяне на бариера между тях
При изневяра, цел: да задържи любовника си Изчистване на енергийния отпечатък от изневярата, прерязване на създадените връзки и поставяне на защитна бариера между полетата на любовниците
Съпруга, цел: да запази семейството си При изчерпан брак се изчистват полетата от енергията на другия съпруг и се прекъсват изградените връзки между тях, с изключение на тези с децата. Поставя се модулатор, с помощта на който съпрузите не се разделят напълно, а остават само в ролите на родители – за отглеждането на децата
Професионална намеса от силен маг Според реализираното вмешателство – срок, стабилност и жертвена обвързаност. Заплаща се заложеният залог за вдигане на магията (освобождаване)

 

Описаните методи са по силите единствено на хора от ранга на ходжа Абдула. Той обезсилва вмешателствата, без да вреди и без последствия за поръчителя.

Директната намеса в полевите структури за изчистване и прекъсване на връзки не е по силите на аматьори. Не е и препоръчително да се опитва.

За обикновените хора ходжа Абдула споделя някои прости техники, които с лекота се изпълняват у дома и не създават риск за никой от участниците в магическото въздействие.

Защо ритуалите на ходжа Абдула са за предпочитане?

Ходжа Абдула от години помага на хората за добро – да имат дете, да намерят истинската си любов, да се съберат насилствено разделени хора. Помага за здраве, за получаване на достойна отплата за труда.

Всичко това ходжата постига с бели, благи средства, с молитва и с вяра в Светлината. Той има достатъчна магическа мощ, за да не се нуждае от черни, сатанински средства. Доверилите се на ходжа Абдула постигат целите си по най-прекрасен и благ начин, с добро и светлина и се радват на щастието си. Не се налага да заплащат тежка отплата за манипулиране на чужди съдби.

Как да се свържем с него и какво да направим?

Ако желаете помощ от ходжа Абдула, пишете му във формата за контакт на този сайт или по имейл на адрес: info@magiamuska.com.

Опишете вашия случай и желанието си. На много хора ходжата помага дистанционно. Той ще ви изпрати отговор по имейл, в който ще ви каже какво да правите.

Кога ще ми отговори ходжата? Ходжа Абдула отговаря по реда на пристигане на запитванията, все едно сте на опашка пред дома му. Ще ви напише отговор, когато стигне до вашето писмо.

Отзиви за работата на ходжа Абдула
Ходжата позна, че съм имала друго име
ходжа който прави магия за любов
Факсимиле от писмото на И. М., която поиска силен ритуал за връщане на любимия.

Здравейте, Благодаря за бързия отговор.
Да, имала съм друго име преди да се родя и то е (…). Осиновена съм, когато съм била само на 1 месец и моите осиновители, с които много се обичаме и се грижат и до днес за мен, са ми дали името (…). Имам информация, че биологичната ми майка е от турски произход.
Благодаря още веднъж.

И. М.

Ходжа Абдула спаси брака ми
Тони Цанкова 01 Как да си го върна?
Тони Цанкова

Съпругът ми напусна дома миналата есен. Запознал се с една жена, влюбил се. Каза ми, че иска да живее истински, да обича истински. Много ме заболя. Но повече се изплаших за бъдещето на децата ни. Те са още малки – на 4 г. и на 2 г. Как ще ги отгледам, какво образование ще им дам?! С една издръжка ли?

Въпросите нахлуваха един след друг. Поболях се от мислене. Една колежка ми даде имейла на ходжа Абдула. Посъветва ме да му пиша.

Не съм се занимавала с магии, а и написаното от ходжата не приличаше на такова. Трябваше да заявя твърдо, че желае този брак и да го запечатам по особен начин. Няма да описвам, защото не знам доколко е редно.

Резултатът не закъсня. След няколко дни съпругът ми се прибра. Мълча известно време, така и не разбрах какво е станало. После започна да се държи, сякаш не е напускал дома ни. Остана ми една болка, но съм щастлива, че се върна и е до мен.

Тони Цанкова, Варна

Отпъдих „другата“ с молитви
Радка Видева 02 Как да си го върна?
Радка Видева

Писах на ходжа Абдула, когато усетих присъствието на друга в моята връзка. Не сме женени, но сме в съжителство и имаме общ кредит. Бъдещето не ме плаши, просто ме заболя от предателството.

Исках да разбера доколко истински са чувствата му към другата и имаме ли надежда. Писах на ходжата – да ми каже как да проверя съмненията си и да тествам любовта ни.

Ходжата ми даде три молитви и указания кога и как да ги казвам. Не ми се видя особено надеждно, но всичко изпълних. Четири дни след края на молитвите приятелят ми поиска да поговорим. Призна си за колежка, как се увлякъл. Поиска ми прошка.

Благодарение на молитвите е, усетих ангелски полъх. Беше нещо хубаво…

Радка Видева, Монтана

Влюбена съм, благодаря!
Стефи Тафрова 03 Как да си го върна?
Стефи Тафрова

Здравейте. Да ви споделя какво щастие навлезе в живота ми благодарение на ходжа Абдула. Християнка съм и не бих припарила до ходжа, ако не беше моя приятелка, на която той помогна. Престраших се и аз, писах му.

Добре, че се пише, защото ме беше срам да говоря. На 27 г. още бях без приятел – самотна и нещастна. Близките ми само ме питаха кога ще си намеря човек.

Наистина, харесвах едно момче, но много се срамувах. Отклоних няколко негови покани. Ходжата ми каза какво да правя. Беше един приятен ритуал със свещи и аромати. Още на другия ден след ритуала момчето пак ме покани да излезем. Опитах се да му откажа, както обикновено, но от устата ми не излезе нито звук. Излезе, че съм приела.

Постепенно с времето се отпуснах. Сега се срещаме и върви добре. Имам си приятел и съм влюбена!

Стефи Тафрова, Кюстендил

Във видеото се показва проста техника за изпълнение на желания с помощта на дафинов лист:

За изготвянето на този материал си помогнахме и със следните източници:4 силни любовни заклинания9 магии за връщане на бившияЛюбовни магии за партньори.

Споделете и вие своя опит по-долу в коментарите или директно попитайте ходжа Абдула за своя случай ТУК!

Click to rate this post!
[Total: 6 Average: 4.2]
Пишете на Ходжа Абдула, като попълните коректно всяко едно от полетата по-долу. Също можете да оставите и коментар във формата за коментари:

  Всички полета са задължителни. Проверете данните дали са точни, защото от това зависи дали ще получите отговор и какъв ще бъде той!

  ВАЖНО: Отговор ще получите най-късно до 24 часа на електронната си поща, която сте посочили. Ако до едно денонощие не пристигне отговор, погледнете и в папката СПАМ. Може вашият отговор да се намира в нея.

  This Post Has 82 Comments

  1. Маша Вълкова
   Маша Вълкова

   Признателна съм на ходжа Абдула. Спаси ми момичето – вехнеше от любов, а той не я забелязваше. Мислех, че ще си посегне, но сега всичко е добре и са много щастливи.

   1. Админ
    Админ

    Ние от екипа на ходжа Абдула също сме щастливи, че в още едно семейство вече цари мир, любов и щастие!

    1. Dayana
     Dayana

     Моля да ме свържете по някакъв начин с ходжата защото много искам да ми помогне да си върна бившия приятел

     1. Админ
      Админ

      Имате отговор в личната си поща. Отворете писмото.

      1. Клоди
       Клоди

       Здравейте! Как да се сеържа с ходжа Абдула?

      2. Админ
       Админ

       Напишете своето искане във формата за контакт и ще имате връзка с ходжа Абудула.

      3. Юлия
       Юлия

       Моля ви помогнете

      4. Админ
       Админ

       Ходжа АБдула помага на всеки, който пожелае и пише за помощ.

      5. Ани
       Ани

       Може ли да ме свържете с ходжата

      6. Админ
       Админ

       Вече имате отговор в имейла си.

  2. Lilito F.
   Lilito F.

   Писала съм на ходжата за работа и си намерих след 4 дни. Не знаех, че помага и за любов. Много ви благодаря за информацията!

    1. Vanya
     Vanya

     Как да се свържа с Абдула?

     1. Админ
      Админ

      Пишете във формата за контакт.

  3. Боби Лалева
   Боби Лалева

   С ММ се караме постоянно и като пие, посяга. Може ли нещо да помогне, за да се спрат тези неща? Благодаря ви предварително!

   1. Админ
    Админ

    Ходжа Абдула помага точно при такива проблеми. Пишете в мейла и ще ви бъде обърнато лично внимание.

    1. Радостина
     Радостина

     Здравейте как мога да се свържа със Ходжа Абдула

     1. Админ
      Админ

      Пишете във формата за контакт в сайта и ще се свържете с ходжа Абдула.

     2. Роси
      Роси

      Здравейте искам и на мен да помогнете

   2. Админ
    Админ

    Опеделено ходжа Абдула помага успешно при тези случаи.

  4. Reneta
   Reneta

   Моляте помогни ми да си върна съпруга ако не успя ще се ожени за друга жена

   1. Админ
    Админ

    Ренета, наиситна е възможно да се случи това, от което се притеснявате. Не чакайте и минута повече. Пишете лично във формата за контакт подробности по вашия случай и молба ходжа Абдула да ви помогне.

    1. Росалинда
     Росалинда

     Момогни ми молате да си върна мьжа и любовта му към мен

     1. Админ
      Админ

      Дадохме отговор в имейла как да стане самото гадане от ходжа Абдула.Сега действайте Вие.

     2. Админ
      Админ

      Росалинда, писахме ви в мейла как да стане помощта.

     3. Радостина
      Радостина

      Моля ви много искам да си върна моят приятел много го обичам

  5. Milena
   Milena

   Този имейл защо не от говаря @magiamuska.com.

   1. Админ
    Админ

    Милена, Виолета, маг Галена на този имейл отговаря ЧОВЕК, а не машина и отговаря когато в„лезе в системата, което е един път на ден. А вие като сте маг какво търсите в чужди сайтове ?

  6. Дими
   Дими

   Ходжа Абдула моля помогнете ми мъжа ми ме изостави и ме изгони от общия ни дом заради някакво момиче. Писах ви имей но реших и тук да ви пиша.
   Моля помогнете ми да си върна съпруга и дома си.

   1. Админ
    Админ

    Отговорено Ви е лично в мейла Дими.

  7. Марина
   Марина

   Да, писахме Ви в и-мейла.

   1. Админ
    Админ

    Вече отговорихме.

    1. сезгин
     сезгин

     яз имам въпрос ,разделих се с приятелката ми и искам дасия я варна отново

     1. Админ
      Админ

      Върнахме Ви отговор лично в мейла . Моля порчетете го там.

     2. Админ
      Админ

      Имате отговор . Погледнете имейла си.

  8. Веселка
   Веселка

   Здравейте ходжа Абдула.Имам един единствен въпрос!Ще се върне ли приятелят ми при мен?Казва се Вилхелм роден е на 12.09.1972!Аз се казвам Веселка родена съм на 23.06.1968 !

   1. Админ
    Админ

    Ходжа Абдула помага точно в такива случаи като Вашия.Пишете във формата за контакт и ще Ви бъде отговорено лично.
    От Екипа на ходжа Абдула

  9. Камелия
   Камелия

   Здраейте! Вчера описах ситуацията, за която моля за помощ. Интересуа ме дали правилно съм го изпратила и дали сте получили писмото ми.

   1. Админ
    Админ

    Имате отговор в пощата си. Моля отворете я и го прочетете!

  10. Камелия
   Камелия

   Съжелявам, нищо не получих на пощата

   1. Админ
    Админ

    Проверете в папка спам.

    1. Ива
     Ива

     Все още нямам отговор

     1. Админ
      Админ

      не сте писала реален имейл

   2. Админ
    Админ

    Проверете папка СПАМ

  11. Кристиян Иванов
   Кристиян Иванов

   Искам да се събера отново с годеницата ми

   1. Кристиян Иванов
    Кристиян Иванов

    Писал съм ви

   2. Админ
    Админ

    Ако е писано ще стане. Имате подробно писмо в имейла си.

   3. Админ
    Админ

    Имате отговор в имейла си и указание какво да напарвите, за да станат събитията такива, каквито ги искате.

  12. Александра
   Александра

   Здравейте искам да попитам бившият ми приятел ще се върне ли при мен след като твърди че е влюбен в друга. Казва се Росен 19/01/1994 ,а аз Александеа 07.09.1994

   1. Админ
    Админ

    Чудесен въпрос , на който ходжа Абдула ще Ви оговори. Напишете същото писмо във формата за контакт и ще получите отовор лично и конфиденциално в пощата си.
    от екипа

   2. Руслан
    Руслан

    Искам да разбера дали ще се съберем с бившата ми приятелка.

  13. Диана Йосйфова
   Диана Йосйфова

   Здравейте искам дъщеря ми да се влюби в момче което е влюбено в нея но тя не отвръща на любовта му а момчето е прекрасно добро и много влюбено

   1. Админ
    Админ

    Имате отговор в мейла си.

  14. Павлина
   Павлина

   Аз също имам нужда от помощ спешно писах ви

   1. Админ
    Админ

    Имате подробен отговор в имейла си. Моля прорверете и в папка СПАМ.

  15. Роса
   Роса

   И на мен да помогнете

   1. Админ
    Админ

    Ходжа Абдула помага на всекиго с готовност. Пишете лично в имейла и ще получите точно указание за последващите действия.
    От екипа

  16. Елизабет Асенова
   Елизабет Асенова

   Писах Ви на имейла, но реших да Ви пиша и тук. Моля Ви за помощ

   1. Админ
    Админ

    Благодаря Ели, че пишете и тук. Така се парви. Ние Ви върнахме подробен отговор в мейла. Ако не сте го получила в основната поща, мол влезте и в папка СПАМ и вероятно ще го намерите там.
    от дежурния екип

   1. Админ
    Админ

    Ходжа Абдула помага на всеки, който го помоли или пише на имейла. Той се намира на края на всяка статия във формата за контакт.

   1. Админ
    Админ

    Пишете във формата за контакт и ще дойде молбата Ви.

  17. ренета
   ренета

   Здравейте как да се свържа с вас

   1. Админ
    Админ

    За връзка с ходжа Абдула пишете във формата за конаткт, която ще огкриете на края навсяка статия в сайта.

  18. Румяна
   Румяна

   Здравейте! Писах Ви на имейла. Нямам отговор и реших да Ви пиша тук. Търся помощ от Вас! Моля отговорете ми!

   1. Админ
    Админ

    Здравейте, получихме всичките Ви писма и вече имате отговор. Ние сме екип, който работи задружно и отговаряме по редът на идването на писмата. Работи се индивидуално с проблемите на хората. Именно поради тази причина не получавате автоматични бездушни писма. Тук се радглежда всеки случай индивидуално, защото ходжа Абдула казва, че зад всяко писмо се крие съдба на цяло семейство. Той работи качествено с всеки написал молбата си. Знаете от сайта, че е възрастен и сляп. Затова има хора, които му четем писмата и той отговаря а ние пишем отговорите. Това е процес, който изиства технологично време. Благодаря Ви за търпението! Прочетете си подробния отговор в мейла си.

    1. Румяна
     Румяна

     Здравейте! Нямам отговор в мейла, нито в папка спам.

  19. Реа
   Реа

   Става въпрос за раздяла с любим, как да се свържа с ходжата.

   1. Админ
    Админ

    В сайта има много статии по темата. Под всяка статия има форма за контакт, в която пишете своето искане и въпроси. Това е имейла за връзка с ходжа Абдула. Тези писва не се виждат от всички.

  20. michelle
   michelle

   Съпругът ми е наркоман. Не осъзнавах дълбините на това до след брака… лъжата, манипулацията, кражбата от мен и изневярата емоционално с други жени. здравейте, съпругът ми ми изневери. Беше чудо, когато любовта на свещеника ми помогна да възстановя разбития си брак през следващите седем дни…Lovetemple0001…… @ .. .gmail. .. .com…

   1. Админ
    Админ

    Положението е наистина много сложно. Поръчайте гадание на имейла, който ще намерите във формата за контакт под всяка статия.

  21. Румяна
   Румяна

   Имахме 15 годишна връзка и много го обичам, но от 3 години, той е с друга. Моля ви помогнете ми да се върне при мен с много любов и чувства.

   1. Админ
    Админ

    Поръчайте гадание на имейла, който ще намерите във формата за контакт под всяка статия. Там опишете накратко случая и поискайте съвет чрез гадание.

  22. Димитър
   Димитър

   Имам нужда от услугите на Ходжата, моля!

  23. Росица
   Росица

   Искам да се свържа Ходжа моля!

   1. Админ
    Админ

    Вече имате подробен отговор в имейла си

  24. Gulmen
   Gulmen

   cuh za cudesata na abdulah hoca kak pomaga na horata az licno slm pisala za moya slucay no nyamam otgovor kak da se svlrja molya pomognete imam nujda ot negovite uslugi zasto ne slm polucila otgovor

  25. VK
   VK

   Може ли ходжата да ми помогне да премахне друга жена от живота на мъжа ми и да спре изневерите

  26. Красимира
   Красимира

   Здравейте ходжа Абдула,
   Имам нужда от вашата помощ за събиране с приятеля ми Александър. Преди време се бях консултирала с енергиен психолог който ми каза че му е направена магия никога да няма успешна връзка. През февруари миналата година той ме изостави защото нямал любовни чувства, а само приятелски. С помоща на ритуал със захранване с бонбони успях да го върна 3 месеца по-късно. Бяхме по-щастливи от всякога до ноември мин. година и нещата пак тръгнаха надолу. Все едно станах невидима, спря да ме чува, да ме вижда, спряха интимните отношения. Преди това живеехме заедно, говорехме за брак и дете. Преди дни отново ми каза че имал само приятелсщи чувства и ме напусна. Той е на 42 години и никога не е бил женен, има страх от обвързване. Има и голямо дете момиче, което също пречи защото не желае той да има сериозна връзка.
   Ходжа Абдула, трябва ми вашата помощ за да се върне той при мен и да се засилят чувствата му. Да не може без мен и да изградим щастливо и здраво семейство.
   Благодаря ви и очаквам оказания какво мога да направя.

  Вашият коментар