Как се изпълнява мантра за любов и нежност. Медитация и молитва за връщане на любим човек. Молитва за задомяване и действаща руска молитва за любов. Към Свети Фанурий и Свети Мина

Мантра (от санскритски मन्त्र) има два превода: освобождаване на ума и заклинание, вълшебство. Представлява свещен текст, който изисква точно звуково възпроизвеждане. За практикуващите йога и медитация мантрите успокояват и отпускат чрез звукови вибрации. И на непрактикуващите помагат да осъществят свои желания, да се изцелят от болести, да се докоснат до любовта и земните блага.

За всяка цел и желание съществува отделна мантра.

Базови мантри
Биджа тя е по-силна от останалите, в нея е заключена духавна сила. Добавя се към другите мантри, за да ги усили
Гаятри мощна мантра от 24 думи. Изчиства ума и тялото, дарява мъдрост, успех, умиротворение. Премахва препятствия, страхове, опасности. Изчиства кармата, води към духовно развитие, показва истината без изкривяване от съзнанието, развива интуицията
Махамритюнджая побеждава смъртта, възстановява метаболизма, спира стареенето, хидратира. Дава се за сложни, безнадеждни ситуации. Изцелява, дарява увереност и духовна сила
Ом помага да се разкрият енергийните канали, да се успокои умът, да се изчисти съзнанието и да се разкрият възможности
Ом Мани Падме Хум събира в себе си 84 хиляди учения на Буда. Изчиства тялото, речта и разума
Ом намах Шивая универсална мантра за изпълняване на конкретно желание. Чете се преди съдбоносни събития
Панчабрахма възвеличава Шива в неговите пет лица – творение, поддържане, разрушение, скрита милост и проявена милост

Основните мантри съдействат за конкретни желания, особено Ом намах Шивая. Има и специални за любов.

mantra-01
Класическа поза за практикуване

Мантра за любов и щастие + текст

Тази мантра открива канала на любовта и нежността, отваря сърдечната чакра, която отговаря за възприемането на любовта от околния свят. Свещеният текст настройва енергетиката на друго възприемане на действителността, включва към потока на божествена любов и нежност. Слушайте мантрата ежедневно и я пейте самостоятелно.

mantra-02

Превод: «Кришна, възлюбеният Шримати Радхарани. В гората Вриндавани той играе своите любовни игри. Той  – възлюбеният овчар Враджа, този, който повдигна планината Говардхану»

Дълбокият смисъл на тази мантра е различен от дословния превод. За да се разбере, трябва да знаем историята на любовта между Кришна и Радхи. Дори и да не я знаем, тези думи са свещени и ни включват към енергийният заряд на любовта.

Видео: Мантра за любов и нежност

Мантра ТУМИ БХАДЖА РЕ МАНА

Състои се от няколко думи в определен порядък. Всяка буква, всеки звук се намира на своето място и носи смислово натоварване. Ако се измени нещо в дадения ред, вълшебното действие на мантрата ще се разсее.

mantra-03

Текстът е бхаджан, който възпява божеството Рамачандра.

Преводът звучи така: «О, мой ум, винаги възпявай божественото величие! Винаги повтаряй името на Бога! Господ Рам! Победа за Господ Рам. Повтаряй си това, о, мой ум!»

В текста е вградена бидж-мантра «Рам», която има велика сила. Тя е способна да изгори негативните енергии вътре в човека и около него. Тази мантра е защита. Практикуващите се избавят от негативните енергии, които са привнесли в живота им околните хора или са натрупали сами като отрицателна карма. Това отваря пътя към любовта.

Видео с мантрата:

Мощна мантра за връщане на любимия
Ом курукуле соха

Думите се четат за привличане на човек от противоположния пол и когато любимият човек е загубил с предишните си чувства.

Текст: ОМ КУРУКУЛЕ ХРИХ СОХА (Om Kurukulle hrī svāhā).

Мантрата се произнася с визуализация. Жената пее и си представя как мъжът, който я е напуснал, стои с гръб към нея. Постепенно мислено тя го обръща с лице към себе си. Той се приближава и застава на колене пред изоставената съпруга.

Видео: Мантрата на богиня Курукуле

Още няколко мантри накратко:

 • Аум джайя джайя шри шивайя сваха. Сакралният текст е предназначен за изпълнение на  желания. Необходимо е да си представим набелязаната цел (човек). Например визуализираме връщането на любимия с цветя и шампанско.
 • Ом намо нараяная. Това е мантра на щастието. Повтаря се по 108 пъти (минимум) дневно и най-малко 5 седмици. При редовно повтаряне мъжът стига до извода, че не е щастлив с новата си спътница в живота и предприема опити да се върне към бившата си съпруга.
 • Ом маре туттаре туре сваха. Формула за обращение към богинята Тара. С помощта на тази фраза се променят отношенията с любимия човек. Мантрата се ползва в случай, когато преди раздялата партньорите често са се карали.
 • Ом шанти шанти шанти. Мантрата предизвиква страст. Ако по време на четенето се ползва визуализация, жената трябва да си представя как е в интимен акт с мъжа, който си връща.
Техника за връщане на любим човек

В азиатския свят има много техники, но една предизвиква шоков интерес от европейската жена – това е тантрическият похват чрез дишане. С него се връща мъж след изневяра. Защо дишане? Защото носът е олицетворение на двойката – дясната ноздра е мъжът, лявата – жената.

Техниката: закрийте дясната ноздра и дишайте само през лявата в продължение на 5 часа и 36 минути. През това време напълно ще се открие твоето женско начало и енергиен канал, по който ще привлечеш своя любим мъж, който си загубила.

Хитрост: нагласете алармата да ви звънне след 5 часа и 36 минути. Не правете практиката нито минута повече, това дава обратен ефект. През тези часове слушайте с покойна музика, четете книги, правете медитация, напълно се настройте на вълната на желанието си.

Тантрическата практика се изпълнява сутрин или вечер на празен стомах. По време на дишането не се яде, само се пият течности (не алкохол). След края на практиката бъди готова за бързо изпълнение на пожеланото.

Още нещо интересно ТУК: Разваляне на магия за раздяла и събиране на разделени двойки от ходжа.

Мантра за привличане на мъж

ТУМАРЕ ДАРШАН КИ БЕЛА

Това са думи за любов и нежност, които привличат енергията на щастливата любов. С нея отношенията придобиват свежест и аромат от първите минути на срещата. Практикувай магическата формула и ще си най-щастливата жена.

mantra-04

Смисъл на мантрата: Настана час, когато аз узрях за теб и танцувам с теб. Дихание на радостта! Това е времето на нашето щастие.

Мантрата предава радостна енергия, пълни душата с щастието на божествената любов и красота. Тя е постоянна спътница на щастливия живот.

Видео: мантрата в изпълнение на Дева Премал

Тибетска мантра за любов

Мантрата на любовта помага да се привлекат взаимни чувства, да се разгори страст в отношенията, да се осъществи отдавнашна мечта, да се всели в душата нежност, любов, мекота, двойката да оправи отношенията си, в стара връзка да се добави романтика, да се върнат угаснали чувства, да се успокои ревни партньор, да се отстрани негативна енергия.

При четене на тибетската мантра се създават мощни вибрации вътре в тялото, които зараждат поток от положително заредена енергия, а тя на свой ред изпълва душата и я хармонизира.

mantra-05

Превод: Творецът и всички творения са Единни. Истината е неговото прозвище. Той е, който съзидава всичко. Извън страха. Извън враждебността. Неумиращ, Нероден, Самосъществуващ. Ето Дар на Гуру. Медитирай! Истината е била в началото на творението, Истината е била във всички времена, Истината е жива и сега. О, Нанак! Истината ще пребъде вовеки!

При произнасяне на мантрата звукът „ч“ в думата „сач“ се акцентира и се произнася с леко шиптене. Между думите АДЖУНИ и СЕЙБХОНГ има пауза, не ги произнасяйте слято. Правете ударение на звука „И“, за да разделите лесно думите.

Мантрата се пее от пъпа (втора чакра).

Видео: Мощна мантра на любовта

Медитация за любов

Друг подход за привличане на партньор и хармония в себе си е медитацията. Тя не е вълшебна пръчица, която материализира желания. Тя открива сърцето за Абсолютната любов.

Медитацията поражда енергия, която човекът обикновено не създава, освен в пиков момент на страстно влюбване. Да се възпроизведе това, без да има реално любов, не става бързо. Медитацията отваря вратата, през която да мине любовта и напълва тялото с необходимата енергия, за да се материализира чувството реално.

Предлагаме базова техника. Нейната основа е концентрация на ума върху обекта на желанието – човек или чувство (любов).

Медитация за привличане на любов и връщане на любим човек

Медитацията е за изчистване на „съсъда“ – тялото. Тя отваря вратата към душата, изостря интуицията, настройва на вълните на Вселената. Изчиства духовния негатив.

 1. Затвори очи и няколко пъти вдишай и издишай докрай;
 2. Представи се в средата на бърз ручей. Държиш голям съд (в каквато искаш форма, може сърце);
 3. Виждаш, че съдът е мръсен, целият в прах и кал. Това са натрупаните в теб обиди, страхове и болка;
 4. Бъркаш в джоба и намираш блестяща от чистота кърпа. Потапяш я в ручея и започваш да миеш своя съд. Постепенно той става все по-чист и по-чист (целият негатив се изпарява);
 5. Виждаш, че съдът е идеално чист и празен. Значи в него се е отворило място за любов и светлина;
 6. Направи още едно вдишване и издишване и можеш да отвориш очи.
Медитация за привличане на любов и щастие

За да намериш истинската любов, първо заобичай себе си. Медитацията за любов ще помогне за това. Тя изтрива негативите, успокоява ума, напълва те с любов и привлича любов в живота ти.

 1. Затвори очи, отпусни се, дишай дълбоко и бавно;
 2. Концентрирай вниманието си в точка, разположена малко над веждите;
 3. Изчисти главата си от мисли, нека всички съмнения и опасения изчезнат;
 4. Представи си, че си в тълпа хора – роднини, приятели и непознати. Те мълчат;
 5. Постарай се да усетиш, че всеки от тях е достоен да има в живота си щастие и любов;
 6. Почувствай в сърцето си топлина, която се превръща в огромен лъч светлина;
 7. Сподели с околните хора това огромно и топло чувство;
 8. Направи дълбоко вдишване, издишай и отвори очи.

Практикувай такива медитации 2 – 3 пъти седмично, най-добре всеки ден. С помощта им ще се почувстваш любим и обичащ човек, а такъв човек привлича друг, на когото да бъде опора и спътник.

Още по темата ТУК: Мюсюлманска молитва за любов от ходжа Абдула и Киприянова православна молитва.

Молитва за връщане на любим човек

В будизма и индуизма се „работи“ с мантри и визуализации (има и други подходи), в християнството и исляма водещи са молитвите. С Господа споделяме открито всичко, молим за подкрепа. За любов се обръщаме още към Богородица и някои светии.

mantra-06
Няма пречка да се съчетават мантри с молитви

Молитва към Христа за семейно благополучие

Господ мой Бог, Защита моя, на теб се уповавам и към теб се отнасям. Отправям коленопреклонна молитва към Теб и прося помощта Ти в трудна минута. От сърце Те моля да върнеш при мен моя любим мъж (името на любимия) и да укрепиш нашите съкровени отношения.

Чуй моята молитва и не оставяйте просбата ми без внимание. Господи, моля те, върни любимия ми (името на любимия), от цялото си сърце желай да се върне при мен. Амин!

По теми за любов и семейство вярващите се обръщат и към Иисусовата Майка, Небесната царица. В моменти на отчаяние и безизходица тя придава чудодейна сила. Жените се отнасят към Пресветата Дева за щастливо омъжване, за раждане на дете и при нещастие в семейството.

Молитва към Пресвятата Богородица за връщане на любимия

Майко, Пресвята Богородице, Ти си единствената надежда моя. Молитвата ми е за моя любим / съпруг (името му). Моля те да го защитиш от изкушения и да го върнеш при мен (името на молителя). Моля те да се застъпиш за нас пред Господа и да ни събереш в единно цяло пред хората. Амин!

Завърши молението с трикратно прекръстване и отпий осветена вода.

Най-силната руска молитва за любов

Молитва към Господа в помощ на любовта

Милосердни Господи Боже! Моля за твоята помощ! Помогни ми да придобия светла любов, да срещна взаимни чувства, да създам искрена връзка, да разположа родствена душа и да се свържа с нея. Моля те да ме събереш с вярващ и добър човек, който искрено ти се прекланя. Нека бъде Силата ти и Милосърдието Ти. Нека бъде волята Твоя. Амин!

Молитва към Николай Чудотворец за взаимна любов

Молитвата за взаимна любов се произнася за неопределен, не конкретен човек, а за привличане на светли и чисти отношения. Ако молещият се желае конкретен човек, задължително той да е свободен, без отношения в интимната сфера. И въпреки че човекът, за когото се казва молитвата, е свободен, не трябва да се насилва неговата свободна воля. Затова казваме: Нека бъде Волята Божия!

Не се обръщай към Николай Чудотворец, ако не си готова да приемеш взаимност и не си уверена в нуждата от продължителни отношения. Отиди в църква, запали свещичка пред иконата на Чудотвореца, помоли за прошка за мислите си и греховното си поведение, помоли се за помилване и благословия, покай се, причести се. Купи си икона и я носи, докато личният ти живот се устрои.

Свети Николай, Угодний на Бога. През живота си ти не си отказвал на хората в техните просби. Не отказвай на мен сега, светийо! Застъпи се пред Бога и помоли да се омъжа. Отдавам се на волята Господна и се уповавам на неговата милост. Амин!

На кой светец да се молим за любов

Като правило любовните просби се адресират към светците, чиито жития служат за пример за щастливи отношения. Логично е да се обръщаме към мъчениците, избрали Небесния Жених и не побояли се да му отдадат своя живот.

Към Дева Мария се обръщаме като към застъпница на жените. Тя е била щастлива в брака. Научил за бременността й, Йосиф не се отказва от нея, а Иисус отглежда като собствен син.

Към мъченица Екатерина се обръщаме, защото е отдала сърцето си на Иисус. Тя му останала вярна и пред лицето на смъртта си. Дори се е радвала, че скоро ще се срещне с Него.

На кого още да се молим за любов и щастлив брак?

На първо място се обръщаме към Господа – към него изпращаме всичките си молитви, Той е Всемогъщ. На второ място се обръщаме към ангела-хранител, той е изпратен от Господа да ни помага във всичко. На трето място се обръщаме към светия покровител, чието име сме получили при раждането.

mantra-07
Мантрите и молитвите „отвътре“ изглеждат еднакво
Свети Фанурий. Молитва за любов

Към мъченикът Родоски Фанурий се обръщаме за загубени неща – било то вещи или хора, а може и за загубени души и чувства. Фанурий поставя хората на верния път. Той им помага да открият това, което им е необходимо. Ако трябва – любовта.

О, свети угодниче Божий, мъчениче Фанурий! Със своите добри подвизи на земята ти спечели венеца на Небесата и застана до престола Господен. Сега приеми молението наше и го отнеси до Господа.

Молим го да прости нам всяко прегрешение и поддаване на козните на дявола, да ни избави от скърби, болести, беди и напасти, да ни избави от всяко зло, злочестие и безправие. Да ни дари с живот и достойни блага на живите и да ни дари с най-големият дар на Небесата – любовта. Молим го любовта да ни облагороди и извиси, за да сме по-достойни за Него. Амин!

Вижте и ТОВА: Молитва за любов.

Молитва за събиране на семейство

Тази молитва се отправя към Богородица при раздори и кавги в отношенията, при риск от развод или раздяла, за помощ в любовта и брака, ако той е под риск.

О, Пресвета Царице Небесна, Владичице чудесна, най-висша сред ангели, архангели и светли същности край Господния престол. Дево, моля те избави ме от всякакви нужди, от зли отношения, от лоши чувства, от студенина в душата, от неразбиране и неразбирателство, от лоши думи и зли погледи. Избави ни от раздялата, от разминати пътища, от ненамерени хора, от несрещната любов. Помогни на сърцата да се отворят за най-висшите и нежни небесни чувства, които извират от Божествения Свят.

Аз заявявам, че желая да се усъвършенства, да стана по-добра и по-извисена, да бъда по-достойна за Господа. Желая да битувам в християнско семейство и да изпълнявам Божиите повели. Моля те, бъди мой застъпник и посредник, помогни ми да събера семейството си и да изчистя лицето си пред Бога.

Дево, моля те с умиление в душата и със съкрушение в сърцето, със сълзи в учите и с надежда в цялата ми същност. Събери ме с моя любим, който е пред Господа мой мъж докато дишаме и славим името Господне. Амин!

Молитва към Свети Мина за задомяване

Светият мъченик Мина помага в най-трудни времена, при най-заплетени въпроси. Обърнете се и потърсете защитата му, когато ви е най-тежко на душата.

Свети мъченик Мина, страдалец за Христа, творящ чудеса. Приеми тази молитва от мен, недостойната. Обръщам се към теб като към истински източник на изцеление и полезна помощ и те моля за спасение от всяко зло.

Свети Мина, ти виждаш лъжите и злините, които ме обграждат, ранявайки моето сърце и душа. Моля да ме подкрепиш и да изведеш злото от дома и семейството ми. Помогни между нас със съпруга ни да се настанят чисти и почтени отношения, да решим проблемите си разумно и с помощта на Господа и светиите като тебе.

Аз зная, че ти си пренесъл страшни мъчения заради любовта. Познаваш я и я цениш. Дай и на мен просветление, помогни ми да следвам Божиите постулати и да се отнасям към всяко зло с любов и доброта. Покланям се пред теб, свети Мина, и те умолявам да помогнеш за съхраняване на семейството ми. Застъпи се пред Господа за това, спаси ме от несгоди и неприятности. Амин!

Молитва към Свети Мина за проблеми в семейството

Свети Мина, от дън сърце и душа ти се моля за твоята помощ. Мечтая да създам семейство, да намеря спътник в живота и да създам дом и деца. Подкрепи ме в моята мечта, застъпи се за мен пред Господа. Нека благоволи моето щастие и помогне, като ме събере с човека, който е определил за мен. Моля се да създам угодно Господа семейство, в което Той да е почитан и обичан. Благодаря ти, свети Мина! Амин!

Молитва към Свети Николай за връщане на любимия

О, Свети Мина, наш защитник в беди и скърби, сърдечен помощник на хората. Моля те за помощ да си върна любимия човек. Помогни ми да премахна злото между нас и да възстановя добрите чувства, дарени ни от Господа. Небесни светийо, готова съм да разменя за любовта всякакви земни блага. Ще запазя само любовта към Господа, която поставям най-горе. Помогни и ти, който правиш всякакви чудеса и помагаш на скръбните. Върни ми моя любим, сложи край на страданията ми. Изпроси от Господа още една милост за мен. Благодаря ти, амин!

Още информация за мантрите, молитвите и медитациите за любов и източници на английски: Мантри за привличане на любов и мъж; * Медитации за събиране на разделени двойки; * Молитви за връщане на любим човек.

Енергийни практики за връщане на любимия

Духовните течения, които възникнаха над религиите, наложиха енергийната работа за промяна на битието и реалността. В основата стои виждането, че целият свят е единно енергийно цяло, което се променя пак с енергия. Думите, мислите и особено чувствата са енергия, мощен инструмент.

Практика за връщане на любимия на енергийно ниво

 1. Разпечатай снимка на любимия мъж. Често я гледайте и мислете за него. Само положително, влагайки максимално енергия – тоест чувство;
 2. Мисли за любимия преди сън и веднага със събуждането. През деня си помагай със снимката. Мислейки за мъжа, се усмихвай искрено и широко. Усмивката предизвиква нова вълна от чувства и емоции.
 3. Не споделяй какво правиш и че искаш да си върнеш любимия. Така се пилее енергията, нужна за изпълнение на желанието. Изключенията няма – нито за мама, нито за най-добрата приятелка;
 4. Използвай любовна магия, но не черна. Чети заговори, мантри, утвърждения. И отново си помагай със снимката;
 5. Използвай аксесоар на любимия за проводник на твоите чувства. Неща бъде вещ, която мъжът е ползвал минимум месец. Всеки ден по 7 пъти взимай аксесоара в ръка, поглаждай го, като си представяш лицето на любимия.

С тези действия ти създаваш отново връзката на енергийно ниво, а материализирането й е въпрос на време.

Още по темата ТУК: Магия за любов.

Видео: Привличане на любовта чрез хипноза

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Пишете на Ходжа Абдула, като попълните коректно всяко едно от полетата по-долу. Също можете да оставите и коментар във формата за коментари:

  Всички полета са задължителни. Проверете данните дали са точни, защото от това зависи дали ще получите отговор и какъв ще бъде той!

  ВАЖНО: Отговор ще получите най-късно до 24 часа на електронната си поща, която сте посочили. Ако до едно денонощие не пристигне отговор, погледнете и в папката СПАМ. Може вашият отговор да се намира в нея.

  This Post Has 9 Comments

  1. Веселка Дамянова
   Веселка Дамянова

   Честно да споделя, спестих си толкова труд с мантри и медитации, мантрите се повтарят стотици пъти всеки ден! Съвременният начин са енергийните практики, но не тази смешната тук, а каквото прави ходжа Абдула. Той ми реши проблема на енергийно ниво, не с някакви магии и четене на свещени книги.

   1. Админ
    Админ

    Времето е ценно. Важното е, че споделяте хубавите неща.

  2. Йорданка Русенова
   Йорданка Русенова

   Ами аз не знам кой съвременен човек има толкова часове да отдели за практики всеки ден, аз лично нямам и търся бързи и ефективни решения. От миналата година съм с талисман, който ми прати ходжа Абдула, и определено сработи.

  3. Силвия
   Силвия

   Правила съм енергийна практика привързване за мъжа, която излезе успешна и се сдобрихме със съпругът ми, а бяхме пред развод. Прави се с кукли като вуду, които се наричат на единия и на другия и ритуално се вързват една за друга с червени конци и се заравят в земята. Идеята е, че докато са под земята, семейството е здраво.

   1. Админ
    Админ

    Каквото се прави за добро на семейството е хубаво.

  4. 076 264 14 88
   076 264 14 88

   Имам нужда от тебе молиате спаси брака ми 5 години сам женена разбрах тои ми зневериава не сам добре искам да на правиа магиа да полудели по мен асм Лиляна гиата тои сапругами Анди гиата

  5. Виолета

   Имам нужда от помощ хванах мъжът ми в изневяра, много моля за помощ искам да си задържа семейството , имаме детенце то се нуждае от нас , а и аз обичам съпруга си , помогнете ми , трябва трябва ми нещо със което да полудее по мен и да съществуваме само аз и детето за него, помощ моля от сърце.

   1. Админ
    Админ

    Ходжа Абдула се справя перфектно стакива случаи.

  Вашият коментар

  Админ

  Това е профилът на администратора на сайта на ходжа Абдула.