Значение на 1111. Еднакви числа на часовника или ангелски числа, които периодично ви се появяват. Символизъм в любовта, нумерологията, за пари, късмет и кариера. Помощ за сбъдване на желания

Човекът е единица, Бог е Троица. Човекът се превръща в единица, когато губи своята божественост и става (остава) самостойно същество. Единицата разчита на себе си, оцелява и се утвърждава. Затова единицата символизира най-добрите заложби.

Надграждането множи единиците, оттласквайки човека от земята (материалното) към небето (духовното). В таблицата виждаме една разпространена хипотеза.

Символика на единицата
Число Значение
1 най-добрите заложби у дадения човек
11 повишена чувствителност, изразена интуиция
111 творчество, сила за сбъдване
1111 досег до духовните сфери
11111 духовно пробуждане и личностен растеж
111111 свръхестествен импулс за свръхчовешки постъпки

Нататък игнорираме религиозните, духовните, езотеричните и философските тълкувания. Ще проследим нумерологията, защото тя е практична с прилагане в живота. Особено вълнуваща е т. нар. ангелска нумерология.

Ангелската нумерология вижда числата като ангелска азбука – начин безплътните същества да комуникират с плътните (човеците). Човек ежедневно вижда хиляди числа, но не забелязва, докато вниманието му не бъде привлечено. Да видим защо.

Значение на 1111, ако го виждаш на часовника

Часът 11:11 се изобразява ежедневно на циферблата на часовника, на телефона или компютъра. Но не се забелязва всеки ден. Какво значи?

Ходжа Абдула значение 1111
Най-разпознаваемото ангелско число

Застъпниците на ангелската нумерология предлагат на момента да си пожелаем – съкровено и силно мечтано събитие. Сега шансът му за сбъдване е най-голям.

Четирите единици показват, че невидимият свят насочва внимание към нашата личност. Числото идва от ангела хранител, от архангел или по-висш учител. От какво е породено това внимание, предстои да разберем.

Какво означава 1111 в любовта

Числото 1111 придава божественост. Единицата – човекът, се усилва с енергията на Бога – три единици, Троицата. Божествената подкрепа се проявява във всяко направление от жизнения път.

В любовен план числото се тълкува така: предстоят значими промени в личния живот, задължително в положителна насока. Те ще засегнат вътрешния мир и отношенията. Ще се намери подходящ партньор или отношенията със съществуващия ще се подобрят. Връзката ще се задълбочи, обогати и ще се развие в духовна посока.

Ако тема на текущия момент от вашия живот е любовта (не ви задоволява или отсъства), четирите единици са сигнал за решителни постъпки. Имате подкрепа от Висшите сили, но именно вие трябва да действате. Промяната настъпва с активно действие.

Помощ от ходжа Абдула с магия за любов

Четирите единици бележат благоприятен момент за провеждането на ритуали и магии за извикване на любов. Енергийната работа на невидим план ще даде максимален резултат. Имаме шанс да се доближим до мечтата си.

В помощ идва ходжа Абдула, който владее древни ритуали за извикване на любовта. Опишете своя проблем и той ще подбере най-правилния за ВАС инструмент – обред, ритуал или муска.

Магиите на ходжа Абдула са позитивни. Те са за добро. Подобряват ситуацията, без да вредят или отнемат от други хора. Магиите на ходжата не трупат негативна карма и не се плащат в бъдеще от поръчителя или неговите потомци.

1111 в нумерологията

Числото на ангела 1111 е знак за пробуждане. На вашия път предстоят големи промени. Числото 1111 е напомняне от ангелите, че е нужно да се доверявате на своите инстинкти и смело да прекрачите на следващия етап. Обърнете внимание на своите мисли и чувства, защото вашата духовна отвореност към невидимото расте.

1111 за кариерата ви

Числото 1111 се нарича „мигновено проявление“. То е признак, че личната ви енергия е съгласувана с генералния план на Бога за вас. Каквото желаете, ще бъде.

Положителни промени настъпват в социален и финансов план. Един от външните белези е ново ниво в кариерата или преместване на работа с по-добри параметри. Всяка стъпка под съпровода на 1111 е градивна.

1111 за парите ви

Добри новини и за финансите – големи (инвестиции) и ежедневни (месечен доход). И двете направления търпят положителни промени. Инвестициите и покупките са по-успешни от всякога, когато са съпроводени с числото 1111. Възможно повишение на заплатата или привличане на допълнителен доход. Не е нужно да мислите за източника. Такива пари винаги идват от неочаквано място.

Как помага ходжата за сбъдване на желания?

Ходжа Абдула с охота помага на хора, които в текущия момент периодично виждат четири единици. Ходжата знае, че те са в благоприятен момент и с удоволствие им помага да извлекат максимума от него.

Под знака на 1111 „трудните“ цели стават възможни. Струва си да активираме и най-смелите си мечти. Ходжа Абдула подкрепя смелите постъпки и положените усилия с неговите си методи – енергийни и духовни ритуали, обреди и магически практики. Ходжата „вика“ желаното и ускорява проявлението му в материален план.

Вижте непременно и ТОВА: Какво означава да виждаш еднакви числа на часовника. Значение на еднакви цифри, гадаене по часа.

Символика на 1111

Интерпретациите и тълкуванията на числото 1111 са разнообразни, зависи кой го тълкува – астролог, философ, езотерик, нумеролог или духовник.

Ходжа Абдула значение 1111 02
Ангелските послания внасят магия в мрачното и хаотично ежедневие

Общото в тълкуванията е положителния и градивен смисъл на четирите единици. Те говорят за пробуждане, развитие, проявление, израстване.

 • Ново начало, духовно пробуждане. Според езотеричното виждане, хората спят в своята матрица, докато не дойде време да се събудят за истинския смисъл на живота и своята същност. Сигналът за събуждането идва Отгоре, доколкото Бог решава кой кога ще се събуди и ще поеме към духовно развитие. Смята се, че единиците са от най-ранните знаци за началото на такъв процес. Те привличат вниманието към нематериалната страна на действителността;
 • Привеждане към Божието ръководство. Духовните хора виждат Божие ръководство във всеки миг от човешкото развитие. Но има момент, в който връзката с Бога става умишлена и осъзната. Единиците са духовно съобщение от Небето, че предстои осъзнаване на Божието ръководство;
 • Проявление и прилив на положителна енергия – ангелите разкриват своето присъствие, навлизат в непосредственото ежедневие със своите присъщи знаци, а заедно с тях нахлува и божествена енергия от невидимия свят. Тази енергия е импулс за значими положителни промени. Тя захранва човека с огромна сила за творчество и проявление.
 • Духовна връзка и интуиция – това е минималното показание на числото 1111. Самия факт, че е забелязано, говори за повишаване на интуицията и отваряне към сфери извън логиката и разума.
Духовно значение на 1111 (окултизъм)

Окултистите разбират 1111 като ключ за отваряне на мистична врата. Зад нея се крие различно, дълбоко разбиране за пътешествието на душата  – по тази земя и Отвъд.

1111, значение в религията, Библията

Християнското тълкуване на числото 1 е като символ на всяко начало, създадено от Бога, на физическото и духовното Битие. Единицата е израз на хармонията и единството с духовните и физическите Закони на Бога. То показва единство на духа, душата и тялото на човека, което се постига с познание и изпълнение на Божиите заповеди.

Библията не визира умножените варианти на единицата като 11, 111 или 1111.

1111 в астрологията, проявление

Числата са приоритет на едно от направленията на астрологията – това е нумерологията. Има множество школи, които различно тълкуват проявата на четирите единици. Най-широк отзвук сред хората има Ангелската нумерология на Дорийн Върчу.

В книгите си Дорийн Върчу тълкува единицата като ново, успешно начало. Повечето единици показват още по-ясно и подчертано, че ангелите одобряват и окуражават нашите действия. Единиците са израз на протекция от Вселената.

Вижте и ТОВА: Да сънуваш починал човек, че е жив. Ако сънуваш, че починал ти говори. Съновник: Разговор с починала майка.

Каква е вероятността да видите 1111

Натъкването на четири еднакви числа се възприема като щастлив знак. И не случайно. Математиката ни разкрива, че вероятността да срещнем тази комбинация е крайно рядка, а да я срещаме периодично е даже невероятно.

Например в денонощието има 1440 минути. Вероятността да видим кои да са еднакви числа е 24 към 1440. Вероятността да видим точно единици е 9 пъти по-малка. Но ние поглеждаме към часовника за секунда, което увеличава възможните моменти до 86 400 за ден.

Ако вземем предвид и няколко поредни дни, а не само едно денонощие като в нашия пример, ще се убедим, че виждането на 1111 неколкократно за една седмица е изумително и почти невъзможно явление. Освен ако няма ангелска намеса.

Когато сънувате числото 1111

Ходжа Абдула значение 1111 01

Числата носят символично значение, а в сънищата придобиват и мистичен смисъл.  Според някои тълкувания, единицата – самостоятелна или в последователност (11, 111, 1111 и т. н) е напомняне за нашите желания.

Единиците насън ни казват да помислим за нашите истински желания и да спрем с илюзиите и самоизмамата. Разумно е да отворим път към истинските желания на своето сърце.

Единицата е още автономия, оригиналност и индивидуалност. На сън тя окуражава творчеството и самоизявата. Разкрива ни вътрешната нужда да развиваме тази своя страна.

Как да използваме 1111, когато го видим? Ритуали

Единиците са ангелски знак за Божествена подкрепа. Ако искаме мечтите си сега и веднага, възможно най-бързо и в най-голям размер, да стартираме собственоръчно реализацията им. Небесния свят ни ПОДКРЕПЯ в нашите усилия, не работи вместо нас.

Лесни техники и ритуали с божествените единици:

 • Развитие на позитивното мислене. Приложете за 4 седмици тази техника: когато видите единица, казвайте утвърждение в полза на своите мечти. Например за подходяща работа изричайте: Аз имам вдъхновяваща работа, която ме удовлетворява духовно и финансово;
 • Развитие на интуитивно виждане. Развивайте вътрешните си способности и интуиция, като медитирате върху единиците в комбинация, която най-често виждате. Целта на упражнението е постигане на пълна релаксация, затихване на ума и потапяне във вътрешната тишина. Единиците помагат в това иначе трудно упражнение;
 • Необходима промяна и трансформация. Предлагаме медитация на фона на божествената честота от 111 Hz. Напишете в Ютуб честотата и ще ви се разкрият множество музикални композиции, генерирани на тази честота. Има и водени медитации.
Помощ от ходжата с магия за пари

Едно от значенията на единиците е забогатяване, рязко поправяне на личните финанси. Те вещаят подобрение на материалната сфера.

Божественият свят дарява не пари, а спокойствие и свободно време за развитие на душата и надграждане. Човек, който не се бъхти неуморно за прехраната, има време за саморазвитие и за издигане в духовен план.

В този смисъл желанието за материално спокойствие чрез изобилен постоянен доход не бива да се укорява, а да се подкрепя. То е само етап в израстването на дадената личност.

Ходжа Абдула подкрепя някои желания за пари и забогатяване. Той отваря пътя им чрез ритуали, обреди и магически практики. Но преди това ходжата „надниква“ в душата на клиента, за да се увери, че там няма алчност и черни помисли.

Как работят ангелските числа?

Самите числа не работят. Те са символи, послания, посредници. Работят ангелските същности, които използват числата. Ангелите са създадени в помощ на човека и за неговото добруване. Заслужава си да обърнем внимание и да се доверим. Резултатът от този досег винаги надхвърля и най-смелите ни мечти.

Още нещо интересно ТУК: Изчисляване на кармична връзка между мъж и жена. Кармичен калкулатор за кармично число.

Видео: Почистване от негативна енергия с честотата на Бога 111 херца.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Пишете на Ходжа Абдула, като попълните коректно всяко едно от полетата по-долу. Също можете да оставите и коментар във формата за коментари:

  Всички полета са задължителни. Проверете данните дали са точни, защото от това зависи дали ще получите отговор и какъв ще бъде той!

  ВАЖНО: Отговор ще получите най-късно до 24 часа на електронната си поща, която сте посочили. Ако до едно денонощие не пристигне отговор, погледнете и в папката СПАМ. Може вашият отговор да се намира в нея.

  Вашият коментар

  Админ

  Това е профилът на администратора на сайта на ходжа Абдула.