Какво е симорон? Симоронски практики за пари. Опасни ли са? Проверени ритуали и техника за любов. Съвети за сбъдване на желание и чародейство. Привличане на късмета

За изпълняване на симоронските ритуали трябва добро настроение. Ако ви липсва, скачайте, танцувайте, пейте, настройте се някак. И после изпълнявайте с радост и вдъхновение.

Симоронски вълшебни думички
Заклинание За какво се използва
Симорон! Изпълни, задействай
След 27 Задава магически срок за изпълнение, напр. след 27 минути, след 27 хванати мухи или 27 изядени пържоли
Изчезни! Премахва нежелани хора и неща, вкл. уроки и магии
Появи се! Задейства материализация
Щрак и готово! Щракане с пръсти за задействане на сбъдването

Защо стават толкова известни т.нар. Симоронски практики?

Симоронските практики са весели и остроумни. В тях няма сериозност. Те ни карат да се радваме и да се смеем. Усещането е за игра, в която с лекота общуваме с Вселената.Симоронски ритуали ходжа Абдула 02

Искаме да встъпим в брак? Написваме на листче думата „брак“ и я лепваме на вратата. Всеки път, когато отваряме врата и престъпваме през праха, влизаме в брак.

Искаме да погасим заемите си? Написваме с хлебна сода думата „заем“ и гасим с оцет!

Искаме да се избавим от проблеми? Надуваме в балон всичките си проблеми и после: Пук! Балонът се пука и проблемите се пръскат, готово!

Питате се дали всичко това работи? О, да! Ако не глупавите ритуали, то вътрешното екзалтирано въодушевление, чистата по детски радост, вярата в чудеса и приказки работят!

Симоронските практики ни настройват на продуктивна вълна, създават вътрешна настройка, която материализира. Нали това искаме, независимо от средствата!

Симоронски практики за пари

Повечето хора знаят, че да намериш монета или банкнота е на пари (или поне на късмет). Но не стига просто да ги вдигнем и приберем в джоба. Ето как да превърнем намирането на 1 ст. в симоронски ритуал за пари:

вдигаме монетата (банкнотата) и казваме: занапред постоянно да срещам пари на моя път. Или: по този път да дойдат пари към мен!

Симоронските практики с гащи са прочути. Има ги в няколко варианта, единият е за пари. Трябват зелени бикини, да са хубавки, защото и други хора ще ги гледат.

Качвате се на стол, от стола – на масата, протягате се и с един жест закачате гащичките на полилея. Затваряте очи и високо на глас искате пари от изобилни известни и неизвестни източници. Щраквате с пръсти и скачате от от масата (все още със затворени очи).

Ако тези зелени гащи не помогнат, купете други – пликчета, прашки, с дантели, без дантели. С времето ще се научите да впрягате интуицията си в осигуряването на правилните атрибути.

Погледнете и ТУК: Мощен ритуал за пари. Действа след един ден. Магия за пари и късмет.

Симоронски ритуал за любов

Ако изпълним ритуала с червени, а не зелени гащички, ето ни магия за любов. Думите са различни, например:

Закачам на пирона моята самота. Пожелавам си една гореща, страстна любов.

Ето и друг начин да се разделим завинаги със самотата / ергенуването. Отваряме прозореца и със замах изхвъряме един картоф. Представяме си, че това е самотата, която пращаме да си ходи, където й видят очите. И на висок глас каним любовта да влезе: Заповядай, влез!

Симоронски ритуали ходжа Абдула 22
Симоронските червени гащи са световно известни

Как да се отървем от прилепчив човек, който не обичаме? Взимаме един домат и го оставяме хубавичко да се развали. Щом го погледнем, си казваме: доматът изгни, любовта се развали.

Какво „симоронско“ би помогнало да се сдобрим с любимия? Разрязваме ябълка. На едната половина изрязваме неговото име, на другата – своето. Намазваме дебело с мед, залепваме и изяждаме.

Главното в симоронството е да се откажем от всякакви стереотипи, клишета и традиции. Всичко познато да се руши. Например ябълката обикновено е на раздора, а тук – обратното, тя е само за любов.

Привличане на късмета, ако си карък

Как да постигнем успех и слава, ако никой не ни забелязва? Купуваме няколко пакетчета лаврови листа и меден проводник. Нанизваме цели листа на телта и оформяме венец. Вместо туника увиваме червен или златист плат, например завеса. Обличаме се, слагаме лавровия венец и ходим из къщи като победители.

Как да привлечем късмет в живота? Купуваме шоколад и изписваме с ножа върху него: това е моят късмет. Изяждаме го.

Написваме на листче проблемна дума, например ”кофти късмет”. Пускаме я в пералнята с прането. Лошият късмет се изпира (отмива, излива).

Опасности от техниката Симорон?

Симорон е позитив на N-та степен. Симорон е искрящо настроение. Симорон е радост от живота и сътворението. Симорон е смях. Как радостта би могла да навреди? Няма по-безопасни „магии“ от симоронските. Правете ги с добро настроение и никога няма да пострадате.

Техники за сбъдване на желание

А как да направим желанието да се сбъдне? Наричаме го на глава лук и я слагаме в съд с вода. Щом прорасне, изяждаме до край. Е, може без люспите.

Желаещите да се лишат от излишните си килограми трябва по-често да седят на диета. Буквално: написваме думата „диета“ на листче и сядаме върху него. Или го слагаме под възглавницата, което значи: отслабвам, докато спя.

Още една хватка за отслабване: надписваме сапуна в банята с думата „мазнини“ или „дебелина“. Къпете се и гледайте как мазнините се топят.

За да усилим ефективността на симоронските ритуали, използваме числото 27. Възможно най-често. Например желаем успешен брак. Сядаме и пишем на хартия 27 желани качества на бъдещия съпруг. Или 27 обяви, че търсим съпруг. Или 27 дни поред изпиваме чаша сок с надпис: брак.

Примерни желания по новолуние

Освен числото 27, симоронците използват и Новолуние за усилване на своите техники. На нарастваща луна е прието да се зареждат портмонета, да се енергизират купюри, да се изказват желания, да се правят списъци с цели, задачи, планове, да се пишат чекове за изобилие, да се броят пари и т. н.

Например как си пожелаваме желание?

Взимаме цип, отваряме го. На едната част пишем желанието, на другата част – възможностите. Затваряме го. И се наслаждаваме на факта, че желанията ни съвпадат с възможностите.

Симоронски ритуали ходжа Абдула 04

Ето и една техника за неспокойните и не особено уверените в симоронските техники. Привличаме за желанието си помощта на джин.

Намираме лампа, кана или друго подобие на лампата на Аладин. Потриваме го и си изричаме желанието. Лягаме да спим със спокойна съвест. Ако нещо ни безпокои, си напомняме, че ние сме си свършили работата, останалото да го направи джина.

Привличане на желани събития

Купете кутийка кибрит и напишете върху нея: вълшебни клечки. При всяко пожелаваме запалваме по една клечка. Това определено работи!

Как помага ходжа Абдула

Симоронските техники работят за нашата правилна настройка, която е необходима, за да се твори и създава. За да се сбъдва.

Ходжа Абдула надгражда над това, разрешавайки конкретни проблеми с най-висока сложност.

Знаем, че намирането на пари и весели случки не са приоритет на хора с тежки проблеми. Ходжа Абдула работи с древни магически и енергийни техники. Ходжата съумява да разплете и най-трудните, черен и затормозващи ситуации.

А „веселите симоронци“ облекчават задачата му, като се изплъзват от негатива. Тъгата, страданието, апатията, депресията, гневът, обезсърчаването са негативи, привличащи черни души и духове от Тъмната страна, които пречат и затрудняват постигането на желания резултат.

Още по темата ТУК: Дуа за късмет. Арабска молитва за отключване на късмета. Четене на Коран.

Техники за управление на реалността

Ако желаем да променим своята реалност, да напишем писмо на Бога. Не да се оплакваме и да се жалваме, не да искаме и да просим. А да благодарим за бъдещия прекрасен живот.

Например: Аз съм щастлив човек. Имам прекрасен съпруг и весели здрави деца. Благодаря ти, Боже, огромно благодаря!

Не трябва да пишем писмо до Бога за дреболии. За дреболиите си имаме техниката с кибрита.

Как да намеря работа? Пиша на лист думата работа и я прибирам в кутийка. Моля някой да скрие кутийката из къщи и след това я намирам. Но да се намери работа не е достатъчно. Искам и да се устроя добре на нея, да се утвърдя. Сядам върху кутийката и хубаво се устройвам върху нея. Да ми е удобно. Седя по-често и чакам резултати.

Пренаписване на автобиографията

Тази техника е за недоволните от своето ежедневие, от постигнатото. Имате приключени неща, които не ви удовлетворяват? Просто седнете и си напишете автобиография, каквато вие желаете.

Правила:

 1. Пишете от първо лице;
 2. Пишете само в сегашно време;
 3. Описвате епизод, който искате да измените. Може и целия си живот, ако това е желанието ви.

Симоронски ритуали ходжа Абдула 01

Да се върнем на примера с търсенето на работа. Ето как ще звучи в пренаписаната автобиография:

Аз лесно и бързо намирам работа, каквато ми е по сърце. С лекота изпълнявам своите задължения по толкова талантлив и успешен начин, че всички ме аплодират и ми се възхищават. Получавам премии, награди и на всеки два месеца индексират заплатата ми. Имам много приятели, с които творя в екип. Всеки ден влизам в службата с вдъхновение и желание и си тръгвам с удовлетворение. Животът ми е възхитителен! Аз съм супер специалист и ми плащат много добре.

Ритуали за разширяване на съзнанието

Симоронската философия за живота не кореспондира с дълбоки сериозни духовни и мисловни задачи като осмисляне на Мирозданието, духовно развитие, отваряне на третото око, повдигане на Кундалини, разширяване на съзнанието. Това са методики за развитие от други системи.

Симорон се отличава със своята фриволност и лекота. Той е радост, удоволствие, игра. Той е отмора и закачка. Той е шега със сериозността на живота, защото вярва, че животът трябва да се живее на шега.

Още нещо интересно ТУК: Трите молитви на Джоузеф Мърфи. За пари, молитва, която привлича прекрасни в живота ни. Даровете на Бога.

Отключване на творчески ресурси

Възможно най-сериозната задача, която решават симоронските техники, е отваряне на творческия потенциал. И нищо чудно – творчеството е игра, полет на фантазията, лекота на себеизява.

Ето един ритуал в тази посока: искате да черпите вдъхновение от Вселената?

Поставете на главата си антена, за да приемате директно свежи идеи и оригинални подсказки. Каква антена – нека ви помогне вашата фантазия.

Книгата „Симоронски лъч“

Двама украински психолози – Бурлан, систематизират Симорон като методика за бърз достъп до собствените ресурси. Целта са материални неща като здравето, успехът и финансовото благополучие и нематериални като хармония, разбирателство, любов. В книгата са описани техники, които читателят на момента да изпробва.

Книгата „Кой ти каза, че не можеш?“

Книга, която мигновено подобрява настроението, подава жизнена енергия, самоувереност и радост. В нея са описани симоронски техники като дадените от нас в тази статия. Те са леки и закачливи, но работят, твърди авторът Сабина Ракова.

Предпазване от зли очи и уроки

Как с помощта на Симорон да се избавим от неприятни личности и ситуации? А дали може да изчисти уроки и черна магия?

Има заклинание за тази цел. То звучи кратко и ясно: Изчезни!
Разширеният вариант е: Изчезни с полза за себе си!

Тук главното е да се каже без злоба. Да има пожелание за щастие и радост, тогава задължително ще подейства.

Вижте и ТОВА: Най-силната молитва, която помага при всякакви проблеми. Силна молитва към Бог за освобождаване от враговете.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Пишете на Ходжа Абдула, като попълните коректно всяко едно от полетата по-долу. Също можете да оставите и коментар във формата за коментари:

  Всички полета са задължителни. Проверете данните дали са точни, защото от това зависи дали ще получите отговор и какъв ще бъде той!

  ВАЖНО: Отговор ще получите най-късно до 24 часа на електронната си поща, която сте посочили. Ако до едно денонощие не пристигне отговор, погледнете и в папката СПАМ. Може вашият отговор да се намира в нея.

  This Post Has 3 Comments

  1. Спасимира
   Спасимира

   Звучи весело и забавно, но като си на зор, не ти е до шеги. Вярвам на ходжа Абдула и за сериозните неща залагам на него.

  2. Николай
   Николай

   Няма да се майтапя с магия или проклятие със заповеди изчезни и глупости. Дори ходжа Абдула едвам ме избави от отвратително тежка магия за смърт.

  3. Павлина
   Павлина

   Ходжа Абдула ме благослови с любов в съдбата ми, за което съм му дълбоко благодарна. Неговите ритуали винаги дават резултат.

  Вашият коментар

  Админ

  Това е профилът на администратора на сайта на ходжа Абдула.