Мощен ритуал за пари действа след един ден. Как се прави силна магия за пари с вода, със захар, по пълнолуние. Турска магия за пари със сол. Бяла и бърза магия за късмет и успех

Парите са енергия. На невидим план те се движат на потоци и благодетелстват тези, които са на пътя им. Паричната енергия се движи плавно и избягва препятствия. Някои хора умеят да пренасочват потоците – да ги привличат и отблъскват според личната си цел. За това служат обредите, заредени с мощно и конкретизирано намерение.

Условия за успешен обряд
параметър изискване
фаза на луната при нарастване
време от деня ранно утро
честота на повторение седмична
необходима ситуация при очаквано постъпление

В обобщение: ако очаквате аванс или заплата и луната расте, имате съвършеният момент за провеждането на обряд за пари.

Мощен ритуал за пари, действа след един ден

Отличителна особеност на този обряд е използването на жив огън. Колкото повече свещи запалите, толкова по-силно ще повлияете на енергийния план.

Застанете в кръг от свещи. Вземете в ръка чаша и я вдигнете над главата с гърлото нагоре. Завъртете се 7 пъти в дясна посока. Кажете 7 пъти ясно и силно на глас нужната сума. Погледнете нагоре към чашата и изговорете заклинанието:

Отворих път на изобилието към моя дом. Парите поемат към мен и препълват моята чаша. Призовавам на помощ боговете на изобилието, нека благоприятстват потока на парична енергия към мен. Казах! Така е!

Докато говорите, представяйте си ярко поток от пари, които се стичат към чашата, преливат и ви обгръщат като паричен дъжд. Впрочем тази визуализация се тренира предварително, за да бъде максимално ярка в момента на ритуала.

Как се прави бърза магия за пари

Ритуалът „парична осморка“ изглежда обикновен и дори ненадежден. В действителност той създава портал за преминаване на паричния поток. Необходими са маркер и силно намерение, подплатено с безусловна вяра. Вярата е задължителен компонент на магическите ритуали.

Магия за пари 01
Парите са материализирана енергия, която тече, накъдето бъде привлечена

Нарисувайте на чист лист цифрата 8. Дръжте маркера с неактивната си ръка – лява за десничарите, дясна за левичарите. Три пъти произнесете заговор над рисунката, който отразява поставената задача (задача, не пожелание):

Осмицата привлича пари и ги насочва към моя портфейл. Заповядвам ти да придърпаш към мен… (точна сума), която ми трябва за… (точна цел). Заклинам те да ми донесеш успех. Твърдо вярвам, че богатството не е грях.

Цифра 8 не е случайна, в нумерологията въплъщава материалното. Тя претегля енергийните парични потоци.

Ритуал за пари с монета

За постоянно привличане на пари служи амулет с монета, направен собственоръчно. В него се влага собствена енергия и той работи само за притежателя си.

Традиционният паричен амулет представлява жълта монета в торбичка от плат. Вътре се слагат сухи билки, които отблъскват злите сили и привличат благоприятна енергия. Подхождат карамфил, дафинов лист, копър, мента, розмарин.

Вземете шепа треви, стрийте ги на прах с пръсти и ги сложете в малка торбичка. Пуснете и монетата, като й поръчате да привлича още монети за вас (със свои думи). Зашийте торбичката. Носете я с вас – в джоб, на шнур на врата или в чанта, с която не се разделяте.

Магия за пари при пълнолуние

Привличането на конкретни суми се прави на нарастваща луна. На Пълнолуние се правят ритуали за богатство.

Магия за пари 02
В ритуалите се ползват монети само поради несъвършенството на ума, който се нуждае от материални „дръжки“

Те нямат за цел точно финанси, а подобряване на общото състояние. За ритуала трябва нова банкнота – чиста, без надписи и драсканици. За предпочитане да не е пипана (нова от банката) или извадена от средата на пачка.

За ритуала изчакайте луната хубаво да изпъкне на нощното небе. Застанете с лице към нея, призовете невидими помощници според вярата си. Сгънете банкнотата да стане на триъгълник. Шепнешком кажете:

Луната притегля деня, банкнотата ми притегля богатство. Кълна се да го умножа, лунното богатство да не пропилея. Луната да ме подкрепи, с енергията да ме зареди, към успех да ме подведе.

Направеният заговор започва да действа от първия ден.

Привличане на пари с вода

За ритуала се взема светена вода. Тя работи за вярващи и кръстени православни. Черните магове и злите души не могат да се ползват от свещената течност.

Напълнете керамична чаша и пуснете сребърна монета. Кажете думите:

Викам богатство, викам пари. Моите помисли са чисти, добри. Приемам с благодарност небесния дар, обещавам 10 % за бедни да дам.

Кажете заклинанието 33 пъти и оставете чашата на прозореца до сутринта. На сутринта започнете да пиете от водата на порции от по 3 глътки. Не пропускайте да изпълните обета за даряването на 10% от всяко постъпление. Ритуалите с такъв обет задължително работят.

Магия за пари със захар

Хора, които имат досег с богати или поне състоятелни познати, могат да увеличат своето състояние и да подобрят стандарта си, като „поемат“ от енергията на богатството. За пренасяне на енергията се вземат бучки захар. Захарта е кристал, който приема всякакви програми.

Необходима е чистата захар, от нова кутия. С чисти ръце извадете няколко бучки и ги загърнете в салфетка. Още по-удобна е торбичка от естествена материя. Нататък използвайте всеки случай да поставяте захарта в аурата на богатите познати. Носете я в дома им, сложете я на масата, когато пиете кафе. Преди да започнете, дайте команда:

Нека кристалната захар да поема от света енергията на богатството, изобилието и парите и да я отдава към мен. Нека за това й помагат всички невидими сили, които желаят доброто ми.

Захарта се носи месеци наред, тя натрупва в себе си все повече енергия на изобилието. Но внимавайте да не й предадете странични негативи.

Думи за привличане на пари

Не се жалвайте, не се оплаквайте, не мрънкайте. Казвайте кратки изречения, чийто смисъл деактивира пречки и бариери, които са ви внушени в миналото.

Например ако вярвате, че богатството е лошо, казвайте: Аз съм богат, добър и достоен човек. Богатството е от Бога. Изобилието е Божи дар и аз го заслужавам.

Наблюдавайте се и търсете в себе си подсъзнателни и съзнателни противодействия на имането. Веднага формулирайте изречение за противодействие. Този начин привлича не само пари, но променя цялостната съдба – създава изобилие във всички сфери.

Магия за пари със сол

С помощта на сол прочистете дома си от наслоена лоша енергия, проблеми, уроки, програми за бедност.

Изсипете сол на прага от вътрешната страна и оттам изтеглете тънки линии към всички помещения. Солта да достига до ъглите, в които се натрупва най-много негатив.

Магия за пари 03
Друга техника за изчистване със сол в две стъпки – молитва и практическо изчистване на ъглите

Солените дири са не само символ, те чистят реално, като приемат в себе си вредоносни енергии. След 3 дни пометете солта и я изнесете от дома, за да се махне събраният в нея негатив.

Как помага ходжа Абдула?

65% от хората, които правят ритуали за пари, се отказват преди да получат резултат. Около 80% от останалите не постигат резултат поради липсата на вяра и увереност. Вътрешният глас (практичен и циничен) противодейства на фината работа и не позволява пренасочване на енергията. Мнозина от ума казват: вярвам!, но в душата са изпълнени със съмнение. Съмнението е пречка в енергиен план.

Неуспелите в опитите самостоятелно да подобрят своите финанси правят решителна крачка с помощта на специалисти като ходжа Абдула. Ходжата провежда ритуали за подобряване на материалното положение, изработва специални муски за богатство и помага на хората да разберат с какво сами пречат на своето благополучие.

Помощта на ходжа Абдула отключва успеха. Веднъж получили резултат, хората се изпълват с вяра и нататък успешно работят самостоятелно.

Арабска магия за пари

Мюсюлманите използват в обредите сури – отделни глави от Корана. Те ги четат над вода и после я изпиват. Тези ритуали работят за пари, за забогатяване, а също и за излекуване от болестта бедност.

Турска магия за пари

Застанете пред чешмата и пуснете вода. Гледайте струята и си представяйте колко приятно се чувствате да получавате пари от всякакви източници. Усетете водата като паричен поток, който се излива и носи безчет блага. Изградете дълбоко емоционално състояние на приемане, радост, благодарност. Когато сте готови, вземете с шепи вода и наплискайте лицето си. Кажете благодарствена дуа.

Погледнете и ТУК: Четене на Коран. Молитва за късмет. Арабска молитва, дуа за отключване на късмет. Турска молитва за пари.

Ритуали за пари с дафинов лист

Сушен лист в портфейла привлича пари. За да се подсили естествената магическа способност на дървото, се прави пакет от монета между два листа. Пакетът се завързва със зелен конец (зеленото е цветът на парите). Наговаря се с желаната цел – да привлича пари без прекъсване. Слага се в отделно джобче в портфейла и не се показва на други хора.

Бяла магия за пари и привличане на късмет

Финансовият успех и доброто състояние привличат завистници и тяхната зла енергия. Често имоти и богатство се губят само по такава причина.

Магия за пари 04
Ето как изглежда защитният кръг на материално и на фино ниво

За да се защити наличното и бъдещо имущество, се прави бяла защитна магия. Първоначално с огън, рейки или виолетов огън се изчиства пространството на дома. Изпълва се с добра енергия, като се призовават ангелите защитници, водачите и благоразположените предци.

В центъра на хола се изписва с тебешир бял кръг. На кръст се запалват 4 свещи. Собственикът на дома застава в центъра. Издига ръце към небето и си представя как отгоре се излива мощен сноп от бяла светлина. Светлината се разпростира и обхваща в сфера човекът, свещите и целия кръг. В този момент се казват магическите думи:

Да бъде светлина, да бъде добро, да бъде чистота, да бъде любов, да бъде справедливост, да бъде правда, да бъде вяра, да бъде слънце, да бъде Бог! Амин!

Белият ритуал за защита се прави 7 поредни дни, а нататък – по веднъж на 33 дни за поддържане на енергийната чистота.

Вуду магия за пари

Магическите практики Вуду се харесват в Европа, защото хората не разбират истинската им същност. На практика това е черна магия, която се заплаща с жизнена енергия. Ходжа Абдула често предупреждава за опасностите от Вуду и съветва вярващите хора да се обръщат към Бога, а не към Дяволските сили.

Вижте и ТОВА: Молитва за успех в работата и за привличане на пари. Ето кои са най-силните ритуали за пари!

Видео: Техника за привличане чрез броене на пари.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Пишете на Ходжа Абдула, като попълните коректно всяко едно от полетата по-долу. Също можете да оставите и коментар във формата за коментари:

  Всички полета са задължителни. Проверете данните дали са точни, защото от това зависи дали ще получите отговор и какъв ще бъде той!

  ВАЖНО: Отговор ще получите най-късно до 24 часа на електронната си поща, която сте посочили. Ако до едно денонощие не пристигне отговор, погледнете и в папката СПАМ. Може вашият отговор да се намира в нея.

  This Post Has 6 Comments

  1. Ана Костова
   Ана Костова

   Бях в безизходица и се принудих на пиша на ходжа Абдула. Реши ми проблема, да е Жив!!! и Бог да го пази.

   1. Админ
    Админ

    Сърдечно благодарим за перкрасния отзив!

  2. Денчо Манолов
   Денчо Манолов

   Имам от ходжата една муска, от когато всичко ми се промени. Сега съм на нова работа с много хубава заплата и ме повишиха. Отдъхнах си.

   1. Админ
    Админ

    Промяната идва когато се напарави гадаене и след това ритуали. Важно е, че вие изпълнихте с абсолютна точност съветие от ходжа Абдула. Ето затова има резултат.

  3. Лина
   Лина

   Имах спор с родата за наследствен имот. Ходжа Абдула ми каза, че си спирам имането и ме разблокира някак, не знам как, но си взех имота.

   1. Админ
    Админ

    Истината е, че след като следвате съветите на ходжа Абдула , които той дава по време на самото гадаене вършат неочаквани чудеса.

  Вашият коментар

  Админ

  Това е профилът на администратора на сайта на ходжа Абдула.