Какво означава да счупиш чаша? Поверие: Счупена чаша за кафе, порцеланова или стъклена, за вино? Съновник. Други добри и лоши поличби. Други добри и лоши поличби и суеверия. Ритуал за справяне със ситуацията

Разбитата чаша символизира нарушение на хармонията и мирните отношения между хората. Този знак вещае конфликти и неприятности, дори разрив на връзки.

Първо да видим тълкуване по дните от седмицата.

Кога се е счупила чашата
Ден от седмицата Значение
Понеделник посещение от недоброжелателни гости
Вторник загуба на контакт с близки хора
Сряда спор / скарване с близък човек
Четвъртък запознанство със съдбоносен човек
Петък ще се засегнат любовните отношения
Събота ще се засегнат работата и кариерата
Неделя финансови загуби

Поверие за счупена чаша

Разбитата чаша намеква за злорадство и завист от най-близкото обкръжение. Ако в момента на разбиване чашата е била:

 • Празна – конфликтът ще се потули, ще остане в ограничени граници;
 • С течност до средата – конфликтът ще получи широк отзвук, ще има показни скандали;
 • Пълна догоре – конфликтът ще се разрасне, ще въвлече много хора и ще доведе до необратими последици.

Негативното тълкуване касае случайно / нежелано счупване на чаша. Нарочно счупената чаша означава обратното – късмет, добро пожелание, обновяване.

В някои култури се чупят чаши за късмет и добро. Например вдига се тост, отпива се от питието и чашата се разбива – символизира радост и ентусиазъм относно събитието. Чаши се разбиват и по време на сватбена церемония. Така гърците пожелават дълъг брак, италианците – плодородие, мексиканците – сладък живот, а евреите предупреждават за обратимостта на съдбата.

Какво означава да счупиш чаша за кафе, порцеланова?

Негативните предупреждения се отнасят до стъклените чаши. Водещ знак не е формата на чаша, а материалът – стъкло.

Счупена чаша ходжа Абдула 01
Счупването на порцелан е по-добрият вариант от стъклото

Счупването на порцеланова чашка, например за кафе, се тълкува различно. Най-общо е знак за пари. Пребройте парчетата, за да се ориентирате в какъв обем ще бъде неочакваният приход. Има гадание и по пола на човека, който е счупил порцелана:

 • Мъж – на пари, успех и кариера;
 • Момиче – на брак. Броят на парчетата вещае след колко време ще се омъжи. Малките парченца показват месеците, големите – годините;
 • Омъжена жена – счупването вещае за съкровеното желание на жената. Например ако чака деца, колко деца ще роди. Може да е на нов дом, на големи придобивки и т.н.
Поверие за счупена стъклена чаша, за вино, вода и др.

Счупеното стъкло символизира „чупливостта“ на живота – колко е преходен и как бързо всичко се изменя. Показва, че знакът плюс може в миг да се смени със знак минус. Затова нарочно се чупи стъкло – да се предизвика нещо ново, обновяване.

При случайното счупване е обратно – предупреждава за негатив в бъдещето. Знаещите хора съветват парчетата стъкло да се съберат до последното и да се изхвърлят извън дома, в уличните контейнери за боклук.

Няколко по-конкретни тълкувания според ситуацията:

 • Счупила се е подарена от някого чаша – ще има спор, конфликт, скарване с този, който я е подарил, и отношенията ще се развалят или прекратят;
 • Чашата се е счупила при измиване – намеква за гости и трапези, които счупилият чашата ще бъде принуден да уреди / заплати;
 • Чашата е счупена от пиян човек – предупреждение за загуба на здравето му;
 • Счупване по време на скандал – много лош знак, скоро няма да се постигне примирие, отношенията само ще се влошават;
 • Съпругата чупи любимата чаша на съпруга си – заглеждат го, възможни извънбрачни отношения.

Тълкуване според това къде се е счупила чашата за вино:

 • Изплъзва се от ръката и се разбива на пода –  произшествие в транспорта;
 • Бутната е от маса/ плот – лоши отношения;
 • Сама се счупва – болест в семейството;
 • Счупва се в ръката – жизнени неприятности (при мръсна чаша) или наплив от нежелани гости (при нова и чиста чаша);
 • Счупване на столчето – развод.

Положителни значения

 • Ако сам / самотен човек счупи чаша – на романтични отношения;
 • Счупване на рождения ден – на дълголетие, богатство и щастие;
 • Счупване на Нова година – успех през цялата година.
Съновник: Счупена чаша

Счупването на чаша в съня показва незрели отношения и разногласия. Спящият е дълбоко обезпокоен. Сънят разкрива неговата слабост и уязвимост. Той ги усеща подсъзнателно, но не умее да се защити съзнателно.

Кога говорим за Знаци от Ангели
Счупена чаша ходжа Абдула 05
Ангелите общуват с красиви неща като пера и дъга

Разбиването, счупването, разрушаването НЕ се ползват от Светлата сила. Разбитото стъкло образува остри режещи ръбове, което противоречи на хармонията в Небесния свят. Единствено счупване на Благовещение се тълкува положително като обещание за бъдещо добро от ангелите.

Кога е за здраве

Съзнателното разбиване на чаша след вдигане на тост с думите: Наздраве! е пожелание за здраве на присъстващите и за най-добро тяхно бъдеще.

Ритуал „Счупена чаша“ против негативна енергия

Да се разбие стара чаша далеч от дома – това е същността на стар несложен ритуал за избавяне от неприятности и лош късмет.

Практиката помага на всякакви хора и при всякакви проблеми, дори в най-сложни ситуации. Необходима е стара чашка, която навремето е харесвана, но напоследък е забравена и не се използва. Може да е чукната, с наранен ръб или с отчупена дръжка. Може би е избеляла или се е боядисала от вино, кафе.

Взема се чашата и се изнася от дома, възможно най-далече. Възползваме се от пътуване в друг град например. Намираме твърда основа, в която чашата със сигурност ще се разбие от първия път – например тротоарни плочи, мрамор, бетон, но не пръст, трева, килим от нападали листа.

С все сила хвърляме чашата на земята, за да се разбие на възможно най-много парчета и казваме:

Нека с тази чаша си отидат от мен всички неприятности и негативи.

Добавяме още едно изречение, което е по-конкретно и лично, според индивидуалната ситуация. Например:

Избавям се от лошия късмет, от бедност, от неразбирателство, от конфликти с родителите си / децата си…

Заклинанието се повтаря три пъти. После оставяме парчетата, обръщаме се и си отиваме.

Заклинания при счупена чаша

Случайното счупване на чаша е на лошо, но ето как да парираме негативния удар и да премахнем лошите последствия.

Събираме разбитите парчета, абсолютно всички, да не липсва нито едно. Сглобяваме чашата отново и я закрепваме с тиксо. Гърлото на чашата покриваме с домакинско фолио. С нож или ножица отваряме 7 малки прореза във фолиото. Слагаме чашата на чиста маса. Слагаме ръцете си на 10 см над фолиото с дланите надолу и изричаме заклинанието:

Събраха се черни облаци, закриха топлото слънце. Събраха се безчет беди, закриха щастливото бъдеще на моето семейство. Сега излизам на полето на Безкрая, покланям се на четири страни и моля Бог Отец да ме заслони от бурните вихри, от злите сили, от черните ветрове, от негативните потоци, от вредоносните енергии. Татко, запази ме от злото и ме прислони в лоното си. Нека всяко зло се събере в тази разбита чаша и да не остане нито частица негатив извън нея. Там е тяхното място, далеч от мен, далеч от дома ми, далеч от близките ми. Както е казано, така да бъде!

Връщаме чашката на предишното й място. Предупреждаваме другите в дома, че тази чашка не трябва да се пипа и вие не я пипайте. След 3 месеца може да я изхвърлите. През това време тя ще събира в себе си всеки негатив, който се задържи в дома.

Счупена чаша ходжа Абдула 02
Разбита чаша с червено вино – изглежда като кръв и вещае зло

Заклинанията за изчистване се казват на намаляваща луна.

Какво да направим, за да е на богатство

Някои народи разбиват стари чаши за късмет и богатство, за привличане на пари и възможности. В Дания чашата се разбива във вратата на съседа. В Швеция я изхвърлят през прозореца на Нова година.

Днес можем да си накъсметим благополучие като разбием стара чаша в земята, наричайки желаното: Нека бедността си отиде, да дойде богатство.

Молитва за успех при счупена чаша

Господи Иисусе Христе, Сине Единороден и Безначален на Своя Отец. Да са благословени пречистите ти уста, осланям се на Тебе с целия обем на моята душа и сърце. Разчитам на Твоята благост, помогни ми да овладея грешките си, да подобря поведението си, мислите и чувствата и да ставам все по-достоен за Твоето Съвършенство. Вярвам, че с моята чистота ще дойде и успехът в жизнените ми дела. С Твоят Помощ и в Твоя Чест!

Как ходжата помага при тълкуване?

Счупването на чаша се тълкува спрямо ситуацията, а също и спрямо житейските обстоятелства на човека, на който се е случила тази поличба. Понякога разгадаването не е така просто и еднозначно, както и самите ние пишем, опитвайки се да обобщим и да дадем общия случай.

Ако след счупването започне поредица от негативни събития и съвпадения, попитайте ходжа Абдула как вижда ситуацията и какво би ви посъветвал. Ходжата тълкува знаци от ежедневието като счупване на чаша, на огледало и други събития, натоварени с отрицателен знак.

Погледнете и ТОВА: Трепетник за дясно око и за ляво око. Ако ти играе лявата вежда, десен долен клепач и др.

Какво ще се случи, ако счупим чаша?

За човек без фино зрение отвъд материята е невъзможно да прогнозира какви биха били последствията. Необходимо е да се погледне на енергийно ниво и да се проследят бъдещите събития, за които сигнализира счупването.

Необходими са ясновидски способности или духовен поглед. В тази посока помага ходжа Абдула. Той има дългогодишен опит в разгадаване на поличби, предзнаменования, прокоби, предвестия и знамения.

Други поверия: Счупено огледало

Римляните вярвали, че огледалото има своя душа и разбиването му води до 7 години нещастие. Китайците считат, че огледалата улавят негативна енергия, която изпускат при счупване. И в други култури счупването на огледало значи разрушение, начало на негативен период. Според някои, означава 7 или 9 години без любов, според други касае финансите и благополучието.

Счупена чиния

За разлика от чашите, разбиването на чинии е на добро и на благополучие.

Счупена чаша ходжа Абдула 03
Гръцка сватба

Правят го нарочно, като добро пожелание. Гърците чупят в радостни моменти, при забавление, датчаните – на Нова година. Когато и където да се случи, разбиването на чиния е хубав знак.

Други добри и лоши поличби

Древен обичай за сватосване с чаша вино. Момчето отива да иска дадено момиче за жена. Баща й изнася чаша с вино. Женихът отпива няколко глътки и подава чашата на момичето. Ако тя не е съгласна на брак, отблъсква чашата. Ако е съгласна, отпива от виното и чупи чашата в земята. Това е символ на нейното решение, което е крайно и окончателно. Годежът е факт.

В общия случай случайното счупване е негативен знак, нарочното счупване е на късмет, пожелание за добро. Но нека внимаваме в цялостната картина. Например домашният любимец чупи чаша или друг стъклен предмет. Това значи, че предметът е пропит с негативна енергия и трябва да се изнесе от дома.

Понякога стъклото се пука и раздробява под силата на магия. При поредни счупвания не е излишно да се проведе тест / диагностика за магия, проклятие или уроки.

Ритуалите на ходжата за разваляне на магия

Една от основните задачи на ходжа Абдула, дадена му от Бога, е да разкрива и премахва зли вмешателства под каква да е форма. Той владее безчислени ритуали и обреди за разрушаване на магически атаки. Сред тях избира подход, който най-добре пасва на конкретния човек и неговия проблем. Ако не само чупите чаши, но и при това сте се наранили, непременно пишете на ходжата, за да погледне какъв е проблема в съдбоносен план. При нужда той ще препоръча ритуал за разваляне на магия или ще помогне по друг подходящ начин.

Още нещо интересно ТУК: Огледални числа. Ангелска нумерология с повтарящи се числа. Ангелски числа и техните значения.

Песента на Лили Иванова „Счупена чаша“

В песента на Лили Иванова счупената чаша е символ на разрушени отношения. Лирическата героиня е потънала в мъка, защото е загубила любовта:

„… слънце бях за твоето лице.
Нищо не остана вече в нашите сърца,
моето е рана от сега“.

Текстът на песента е тъжен. Пее се за края на любовта и за необратимата загуба. Но в нея има и оптимизъм. Той извира от вътрешната сила на лирическата героиня, която заявява: „Няма да се дам!“

Текст на песента

Целият текст може да проследите в това видео, думите са публикувани под него.

Окултно тълкование на текста

Лирическата героиня отпраща мъката да си отиде и разбива чаша с вино. С това тя слага символичен край на страданията. Жената е решена повече да не тъжи за разрушената любов:

„По-добре ме виж такава за последен път
и тръгни към страшния си съд“.

Тя осъзнава необратимостта и кармичният смисъл на края. Затова в края на песента заявява: „Ти си вече и от мен по-сам“.

Помощ от ходжа Абдула, ако имате симптоми

Магическото вмешателство не минава незабелязано, стига да не подценяваме и пренебрегваме внезапно възникналите белези.

Симптоми на магия са болести, които не се влияят от лекарства, влошаване на отношения, разрив и други проблеми. Главното е внезапността в тяхната поява и невъзможността да се решат с обичайните средства.

Ако усещате, че Фортуна е отвърнала глава от вас, не се отчайвайте и не се отказвайте. Има хора като ходжа Абдула, които могат да помогнат. Необходимо е само да му пишете и да му разкажете.

Вижте и ТОВА: Какво означава да виждаш еднакви числа на часовника? Гадаене по часовник и еднакви цифри.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Пишете на Ходжа Абдула, като попълните коректно всяко едно от полетата по-долу. Също можете да оставите и коментар във формата за коментари:

  Всички полета са задължителни. Проверете данните дали са точни, защото от това зависи дали ще получите отговор и какъв ще бъде той!

  ВАЖНО: Отговор ще получите най-късно до 24 часа на електронната си поща, която сте посочили. Ако до едно денонощие не пристигне отговор, погледнете и в папката СПАМ. Може вашият отговор да се намира в нея.

  Вашият коментар

  Админ

  Това е профилът на администратора на сайта на ходжа Абдула.