Даровете на Бога, молитвата, която привлича прекрасни неща в живота ни. Тайни техники за приложение на Най-силната молитва към Бог. Трите молитви на Джоузеф Мърфи за пари, за любов и Чудотворната молитва.

В този текст ще ви разкрием нов, наистина работещ превод и 5-те тайни техники за приложение на най-силната молитва към Бог – молитвата на Джоузеф Мърфи. Ще ви представим трите молитви на Мърфи и ще ви дадем съвети как да използвате „Даровете на Бога“ правилно. Ще ви покажем как да подготвите мисловното си настроение при молитва за пари и как да ускорите резултатите. Ще ви разкрием защо тази молитва е наричана „Научната молитва“ и как да използвате „Молитвена терапия“ и самотерапия. В края на материала ще ви представим и най-ефективните молитви за успех, късмет, решаване на проблеми и за любов. Бъдете с нас и ще научите много практични неща!

Молитви на Дж. Мърфи
поставена цел средства за постигане
За материални придобивки пари, добра работа, кариера, повишение, добро бъдете, накратко – благополучие
За любовта за намиране на съпруг, за добър брак, за дете,
За здравето за изцеление, за конкретни болести, общо за здравето
Многомерни за късмет, за успех, за изпълняване на желания

Молитва „Даровете на Бога – са моите дарове“

Бог е отредил своите блага за мен. Наслаждавам им се всеки миг.
Живея в Божествена хармония, спокойствие и благодат.
Аз излъчвам Божествена любов. Тя ме цери тук и сега и благославя хората, с които протича живота ми.
Аз не се боя от нещастие, тъй като Бог ме съпътства. Обвит съм в ореол от Свещена божествена любов и здравина.
Аз обявявам: решително и позитивно разбирам, зная и вярвам, че вездесъщата Божия любов и грижа изцеляват и пазят моите близки и обични хора.
Опрощавам всекиму и излъчвам искрена Божествена обич, сговорчивост и добросърдечност към всяка личност, където и да е тя. В душата ми цари спокойствие, това е равновесието на Бога. В безмълвието усещам Неговата твърдост, ръководство и любов. Усещам Безконечно Му съществуване.
Бог ме направлява по моите направления. Аз съм бистро русло на Неговата любов, правдивост и обаяние. Усещам как протича през мен реката на Всемира.
Аз зная, че ежедневните трудности се разпадат в Божия разум. Аз следвам Неговите пътища. Изречените от мен думи попадат, където ги насоча.
Аз ликувам, аз съм признателен, аз съм уверен, че молението ми се чува. Така Е!

Как да прилагаме най-могъщата молитва?

Молитвата за Божията благодат се изрича с разбиране, с дълбоко вникване в същността на всеки ред. Категорично не работи механично декламиране, докато умът витае по случките от деня.

molitvi marfi-01
Молитвите са написани от Мърфи през миналия век

Мърфи е указал едномесечно повтаряне на молитвата при лягане и при ставане от нощния сън. Той е имал наум развитите страни, където търсят бърз резултат и нямат търпение за дълга работа. Но без съмнение продължителната работа носи и по-големи резултати.

Молитвата, която привлича прекрасни неща в живота ни

Написани са хиляди молитви, но тези на Мърфи заслужено заемат отделно място. Те притежават потресаваща способност да променят живота в относително кратки срокове. Ако не вярвате, вгледайте се думите – там е казано всичко!

Бог е отредил своите блага за мен“ поставя нова философия за Мирозданието. Всички религии и езичниците от древността са разбирали Бог като същност, която наказва и награждава според поведението или вярата. Доброто и хубавото в света е достъпно за малцина, за избрани. Но тук ние казваме различно: Бог е създал благата си за човека. Няма друга причина да има блага. Те са изначално дадени на човека и той може да ги ползва непрекъснато: „Наслаждавам им се всеки миг“ – без условия и ограничения.

Но защо не усещаме ежедневно блага? Защото не ги виждаме, защото сами си пречим да ги имаме. Заради вътрешната ни настройка.

И молитвата поставя правилния светоглед, който отваря човека за Божиите блага: Живея в Божествена хармония, излъчвам любов, не се боя, аз съм защитен и т.н. казано накратко. Не само го изричаме, но и вярваме дълбоко и напълно: „разбирам, зная и вярвам“.

Бог просто обича и се грижи. Той не е суров, наказващ, дисциплиниращ, поучаващ. Той прощава всекиму и аз като него прощавам. Защото където съществува Божията любов и отнасянето с добро, няма място за осъждане и критика. Само така ще настъпи спокойствието и вътрешното балансиране: „В душата ми цари спокойствие, това е равновесието на Бога“. Бог е Всичко, Винаги, Абсолют и молещият се усеща „Безконечно Му съществуване“.

С молитвата си заявяваме, че грешките не са възможни. Защото Бог ни насочва, той ни води, през нас протичат неговите дарове, изцяло водени от Любовта. Молещият се в тази част от текста се усеща като единно цяло със света. Не сам, беззащитен, захвърлен човек, който трябва да се бори с живота и да успява, а част от Божествената река на живота. Ето защо „ежедневните трудности се разпадат“. Всичко е съвършено, когато се прави с Бога, когато сме се оставили на Неговото ръководство.

Аз ликувам, аз съм признателен, аз съм уверен“, казваме накрая. Този завършек фиксира думите ни като дълбоко убеждение, а не казани „от уста“. И се изпълваме с радост от съзнанието за целия прекрасен свят, от който сме компонент. В този свят всяко благо е наше, ние сме частица от блажения свят на Бога.

Така е“ или „Така да бъде“ в края е като нерелигиозен, а осъзнат „амин“. Той изразява увереност, която идва от разбирането, а не сляпа вяра и надежда.

5 тайни техники за приложение от Ходжа Абдула

molitvi marfi-02
Рогът на изобилието вълнува човека от появата му

Ходжа Абдула ни обръща внимание, че молитвата не е текст. Не прилича и на утвържденията, които ни вкарват готови формули в по-дълбоките пластове на съзнанието. Тя е преживяване. Ако молейки се, се преживяваме като част от Бога и един добронамерен, благ и любящ свят, тогава ще преобърнем отношението на целия свят към нас. Светът ще стане добронамерен и благ към нас.

Днешният човек е загубил способността да се усеща разтворен в света, както са го умеели най-древните общества. Затова ходжа Абдула ни разкрива тайни (просто неизвестни) опори, за да постигнем максимума с тази молитва.

 1. Премахване на злобата от сърцето. Често ни засягат и това поражда обида, после и ответна агресия (злоба). Ходжа Абдула съветва съзнателно да изчистваме черния облак отвътре преди молитва. Стига да се заяви категорично: Всяка зла същност, зло чувство и зла мисъл да напуснат душата и тялото ми! Заповядвам! Упражняваме свободна воля, на която всяка същност във Всемира е длъжна да се подчини;
 2. Концентриране върху себе си. Мнозина в добрината си искат да помогнат на всичките си любими хора на куп. Но както ни учат ходжа Абдула и други учители, обърканият човек няма какво да даде. Помогни на себе си и щом се издигнеш над злините, ще имаш сила за помагане;
 3. Разтваряне в светлината на Бога. Правим го като визуализация: представяме си как отгоре се спуска ярка светлина, която ни обвива. Тя изолира общението ни с Бога в наше уединено кътче. Практическата страна на този съвет: да не позволяваме да ни отвличат телефони, хора или звуци от външния свят;
 4. Мобилизиране на цялата доброта и искреност, която носим в душата си. Имаме я в изобилие, но обикновено е избутана в някой тъмен ъгъл. Да я извикаме, като си кажем, че в светлата сфера сме сами с Бог и сме защитени от всичко. Можем да оголим душата си;
 5. Петият съвет на ходжа Абдула е да не забравяме за молитвата си през останалото време, честичко да мислим за нея и за нашия съкровен ритуал. Това ще умножи резултата от него.
Как да ускорим резултатите?

Резултатите от поредицата от молитви ще се проявят във всички посоки от живота. Дори да искаме здраве или хубава работа, ще получим и едното, и другото, а и още купища други неща. Но да не мисли за това като за „получаване“. Ще бъде следствие от вътрешната ни промяна. Един светъл, оптимистичен, спокоен, положителен човек привлича в живота си същото.

Тази и другите научни молитви на Джоузеф Мърфи изненадват с ефекта си.

Ще ускорим проявлението им, ако влагаме повече енергия и емоции в повторения. Отделянето на 15 минути за това ще даде първи резултати в срок от 7 до 30 дни. Отделянето на 30 минути дава шанса за съкращаване на този срок наполовина. Ако влагаме енергия, емоция, чисто намерение.

Как да използваме молитвата „Даровете на Бога“ правилно?

Да продължим с молитвата и след изпълняване на желанието. Процесът е пуснат и той работи, за да донесе максимално благо. Това благо надхвърля конкретното желание. Ако прекъснем моленето, ще загубим даровете, които пътуват към нас или по-точно са в процес на въплъщаване.

Да не допускаме, че ритуалът е глупост, че не е възможно да сработи. Вяра в собствената сила!

Мисловно настроение при молитва за пари

А сега да помислим как да съхраним възвишено чувство, когато молим за пари. Научени сме, че парите са нисше желание. На някои им е неудобно въобще да се молят за пари.

Ходжа Абдула обяснява, че парите са еквивалент на радост. С тях доставяме на себе си и на други хора радост. Радост като вкусно блюдо, галеща тялото дреха или прекрасно пътуване. Парите са вратичката, през която минават хубавите и радостни неща в материалния свят. Те са необходими, за да се развиваме като хора и да учим уроците си.

Да си представим три дни без пари. Не само стомахът ще стърже. Сетивата няма да получат впечатления, ще ограничим общуването, животът ще замре. Без външни импулси няма да се развиваме, няма да напредваме, няма да израстваме. Не случайно сме в материалния свят, в което има здрав смисъл и конкретна цел.

Как помага ходжа Абдула за привличане на пари?

Ходжа Абдула подхожда индивидуално към човека, като откликва на конкретната му нужда. Дали ще помогне с енергийна практика, с молитва, обред или муска, това той го решава при запознаване с проблема. Постига сбъдването на конкретното желание, а в добавка създава здрава и правилна основа, на която човекът да продължи да работи и да постига и други свои цели.

Какво е „Молитвена терапия“?
molitvi marfi-03
Текстовете на Мърфи не са молитви, а ликуване

Представлява излекуване на травмите и дълбоките причини, които ни пречат да се ползваме от благата на Вселената. Мърфи дава техника за обединяване на съзнание и подсъзнание към ясна и конкретна цел.

Желаната цел се визуализира до степен на чувстване и осезаване. Тя се възпроизвежда отново и отново, докато ни стане постоянен спътник. Докато свикваме с нея, нараства доверието ни, че желаното ще се случи. Това е терапия – да изработим здрава и устойчива вяра, която е абсолютно задължително условие за постигане и на най-скромното желание.

Трите молитви на Джоузеф Мърфи

Друга техника на Мърфи е съчетаване на молитвите по три. Те се подбират, така че да водят към една обща голяма цел. С тройна молитва се постига значим резултат в цяла сфера от живота.

Да допуснем, че целим „основен ремонт“ на материалното си положение. Избираме три молитви, които водят към благоденствие, примерно за активиране на паричен поток, за живот в изобилие, за кариера, за успех, за финансово благосъстояние или друга. Молитвите изглеждат подобни, но  дават свой уникален принос в крайния резултат.

Молитва за живот в изобилие

Аз съм създаден за сполука. Безкраят в сърцевината ми не познава провали. Моят живот се управлява от Божествения закон. Моята душа се изпълва от Божествената Вселена. Моят разум се насища с Божествената любов. Мен ме направлява Безкрайните Интелект. Аз преуспявам, придвижвам се напред, раста ментално, духовно и във финансов план.
Аз зная, че казаните истини потъват в моя подсъзнателен разум и ще се развива по-нататък. Зная, че Бог бди над моето процъфтяване. Сега водя охолен живот. Имам всичко, което подпомага благополучието, прогреса и спокойствието. Ежедневно подхранвам плодовете на духа Господен вътре в себе си.
Аз съм спокоен, уравновесен, искрен и умиротворен. Аз съм в единство с Извора на живота. Моите нужди незабавно се удовлетворяват. Сега аз насочвам всички празнини в живота ми към Бог. Всичко, което Той владее, е и мое!
Аз принасям моята благодарност към Господа, затова ще сега пред мен е широко отворен входът към Необозримите богатства и те свободно протичат към мен. Всеки ден се обогатявам духовно, ментално и във финансов план. Парите са идея на Бога, циркулиращи в моя живот и те винаги са достатъчно.
Божествените богатства като поток се вливат в моя живот и винаги са в повече. Повтаряйки тези истини, съзнавам, че умът ми се настройва да получава от Божествения непресъхващ източник. Бог ми изпраща процъфтяване на всички мои пътища и сега се отварям за неговите блага. Небесни Татко, благодарен съм ти за моето благосъстояние.

Молитва за активиране на паричен поток

Бог и източник на моите блага, било то енергия, жизнеспособност, творчески идеи, проникновение, любов, спокойствие, вълшебство, непогрешимо действие или богатство, от каквото се нуждая.
Аз знам, че съзидателните сили на моето подсъзнание са способни да ми поднесат всичко това.
Аз се настройвам за дарове. Отнасям се към хората все по-правилно. Божиите богатства са устремени към мен.
Моите мисли потъват в подсъзнанието и се осъществяват като охолство, защитеност и спокойствие. И това е прекрасно.
Аз съм едно цяло с безкрайното имане в моето подсъзнание. Имам право да съм състоятелен, щастлив и успешен. Парите постъпват към мен в изобилие от непресъхващ източник.
Всеки миг осъзнавам истинската си ценност. Това, която мога и имам, охотно полагам в служба на ближните си, защото съм материално осигурен. Аз използвам притежанията си мъдро за благото на близките си и за мое благо. Харча с радост и щедра ръка, а парите се връщат към мен хилядократно преумножени.
Животът е великолепен, благодаря Ти!

Съчетайте тези две парични молитви с някоя от по-долу цитираните за успех, кариера или разрешаване на проблеми и ще се получи прекрасна тройна молитва за невероятен програс.

Какво налага новия превод?
molitvi marfi-04
Високите вибрации на планетата налагат нови подходи

Мърфи е писал молитвите и книгите си в старата вибрационна среда (преди десетилетия). Текстовете са били адекватни за хората тогава, каквото и било нивото им. До днес мнозина са напреднали, станали са по-съзнателни и отворени за нематериалния свят. Това позволява да им се поднесе материята по-ясно и директно, без страх, че ще бъде отхвърлена.

Освен това ходжа Абдула прави ясновидски прочит на молитвите. Той проследяла реакцията от думите в енергийното поле и намира най-точните и силни формулировки, които пряко водят към желания резултат. Това не е просто превод на Мърфи, а изчистване и усъвършенстване на изказа, за да бъде адекватен и максимално полезен на човека от 21 век (който Мърфи не познава).

Защо я наричат „Научната молитва“?

Молитвите на Мърфи са научни, а не религиозни. Те се отличават кардинално от религиозните молитви по своята същност. С религиозната молитва молим за нещо, а с научната заявяваме, че го притежаваме и желаем да влезем във владение. Научната молитва чрез вяра премахва пречките пред получаване на цялото Божествено изобилие.

Джоузеф Мърфи за сбъдване на желания

В първото изречение поставяме конкретното си желание, например:

 • Бог открива моето истинно предназначение.
 • Бог ме ориентира към най-добрата работа.
 • Бог ми осигурява във всичко нужно.

И продължаваме с общия текст на молитвата:

Всички мои стремежи са осъзнати – зная, че те са сътворени в нематериалния свят. Сега аз моля те да се пренесат в материалния. И аз съм готов за този дар. Аз разчитам на Творческата сила в мен. Тя е първоизточник на световните блага и чудеса.
Аз чувствам, че моите стремежи се отпечатват в подсъзнанието, за да се материализират. Чувствам, че сърцето ми е препълнено с непресъхваща вяра, затова съм безусловно спокоен. В сърцето ми живее силна увереност, че скоро ще видя желаното.
Радостно възбуждение ме изпълва изцяло. Аз съм умирен, благодаря Ти, Татко мой!

Най-силната молитва за късмет

Аз зная, че моделирам своето предопределение. Съдбата ми е да засвидетелствам неизменна вяра в Бога, което значи вяра в добрината. Живея с вдъхновено очакване на вълшебство. До мен достига само най-доброто.
Аз зная каква реколта ще събера в бъдеще, затова всички ми мисли са Божествени и Бог ги обитава. Те са семена на Добро, Истина и Красота. Сега аз сея любов, разбирателство, радост, успех и добронамереност в градината на ума. Тя е Божествена и дава обилен урожай. Славата и Красотата на Господа се проявява в моя живот. Аз съм задоволен и преуспявам, благодарение на Небесния мой Баща.

Ефективни молитви за успех

Кажете при събуждане сутринта:

Днес предпочитам  щастие. Днес съм решил да избера успех. Днес съм решил да действам правилно. Днес избирам любов и добронамереност към моите ближни. Днес избирам миролюбие.

Или при отваряне на очите кажете:

Божествената воля определя моя живот сега и завинаги. Всичко ще се случи по най-добрия за мен начин.

Молитва за решаване на проблеми

Пускам моите грижи, които са в мен сега, и ги връчвам на Безкрайния разум. Той ще ги поправи с най-добър за мен резултат.

Молитва, която прави чудеса

Божественото спокойствие и умиротвореност препълват моя разум и душа. Аз съм съвършено спокоен и миг по миг  мислите ми се изпълват с хармония и доброта. Аз запълвам съзнателността си с мисли за хармония и баланс. Господ е пастир мой, реката на Неговото спокойствие ме успокоява. Сега мога да спя уверен, че пребивавам в безопасност и благословение. Аз избирам хармоничност, добронамереност, безукорно здраве, Божи закон и порядък, изобилия, красота, защита и вдъхновение.
Привеждам в действие способностите на моето подсъзнание да демонстрира всички тези качества. Бог ми дава желаното. Благодаря ти, Боже, че е така.

Молитва за любов

molitvi marfi-05

Аз зная, че съм в единство с Бог. В него живея, движа се и пребивавам. Бог е живот, и е живот на всички мъже и жени. Всички сме деца на единия Отец.
Зная и се уповавам, че съществува човек, който копнее да ме обича и цени.
Зная и се уповавам, че ще бъда негов покой и радост.
Той почита идеалите ми, а аз – неговите. Той не ме коригира и аз него променям.
Обединяват ни уважение, свобода и нежно чувство.
Сега аз ще позная този човек в Единния Всеобхватен разум. Сега в този разум ще докосна неговите достойнствата и лични качества. Сега в този разум ние се сливаме. Обичаме се в Божия разум. Виждам в него Господа и той вижда Господа в мене. Запознавайки се с него вътре, аз трябва да се запозная с него и отвън, защото такъв е закона на моя собствен разум. Тези думи достигат, до когото са изпратени. Аз зная, че сега това се осъществява в Бога. Благодаря ти, Татко мой!

Погледнете и ТУК: Най-силната молитва за любов. Киприянова или Божия молитва за любов. Силна молитва за сдобряване.

Най-силната молитва към Бог

Доверявам на Бога всяко мое дело. Аз зная, че моята вяра в Бог определя моето бъдеще. Аз вярвам само в доброто. Сега се ръководя от истинни идеи и зная, че бъдещето съотвества на моето мислене.

Още ТУК: Най-силната молитва, която помага при всякакви проблеми. Най-силната молитва към Бог и за късмет. След колко време действа Киприяновата молитва?

Източници и още информация на английски и български: Научната молитва на Джоузеф Мърфи „Даровете на Бога“; * Книги от Джоузеф Мърфи; * Тайни техники за приложение на молитвите на Джоузеф Мърфи.

Чудотворна молитва в невъзможна ситуация

Помага поетапната молитва за преодоляване на тревогата и за овладяване на трудни ситуации.

 1. При събуждане се обръщаме към Бог с молитва, като осъзнаваме неговата любов. Отпускаме се и говорим с Бог, споделяме му трудностите, защото той е нашият Висш А. Отношението е като на малко дете, което напълно се доверява на своя родител, който го води и го пази.
 2. На следващия етап утвърждаваме с любов: Благодаря ти, Отче, за прекрасния ден. Той е пълен с наслаждение, спокойствие, щастие и успех за мен. Гледам напред с ликуваща надежда. Ще ме ръководят мъдрост и вдъхновение. Вярвам, че Бог ме направлява и Господнята любов оживява душата ми.
 3. На последния етап утвърждаваме: Аз съм в пълна увереност в добротата на Бога. Аз зная, че той ме пази и решава моите трудности. Изпълва ме със самообладание, спокойствие и безметежност. Аз зная, че Бог въздейства във всички стадии от моя живот и Божественият закон се реализира във висш порядък.

Подробности ТУК: Чудотворна молитва. За здраве на болен. Киприянова молитва за здраве. За болен родител.

Молитва за здраве, молитва за болен

Бог възстановява моето здраве и изцелява моите рани.
Аз зная, че за Бог всичко е достъпно.
Аз имам вяра и го допускам в сърцето си.
Аз зная, че Възвишената сила в мен преобразява тъмното в светлина.
Сега аз съзерцавам Бога, пребиваващ в мен. Аз произнасям молитва за изцелението на своя разум и тяло. Аз се докосвам до живота, обичта, правдата и изяществото в мен. Аз се настройвам за Божествена любов.
Аз зная, че хармоничност, здраве и покой ме препълват.
Аз утвърждавам идеално здраве и то става действителност.
Сега си представям мислено и усещам реално моето съвършено тяло.
Изпълва ме спокойствие. Благодаря Ти, Отче!

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]
Пишете на Ходжа Абдула, като попълните коректно всяко едно от полетата по-долу. Също можете да оставите и коментар във формата за коментари:

  Всички полета са задължителни. Проверете данните дали са точни, защото от това зависи дали ще получите отговор и какъв ще бъде той!

  ВАЖНО: Отговор ще получите най-късно до 24 часа на електронната си поща, която сте посочили. Ако до едно денонощие не пристигне отговор, погледнете и в папката СПАМ. Може вашият отговор да се намира в нея.

  This Post Has 7 Comments

  1. Кристина
   Кристина

   Не съм чувала за Мърфи, но с ходжа Абдула сбъднахме най-съкровеното ми желание да имам рожба. Благодаря ти, ходжа Абдула!!!

   1. Админ
    Админ

    С Криситна имаме перфектен резултата и то благодарение на това, че беше стриктна в изпълнението на съветите. Това доведе до този дългообчакван резултат! Живи и здарви бъдете всички в семейството и се радвайте на новия живо!

  2. Христина
   Христина

   Аз съм правила молитвата за един месец, но не постигнах желанието, защото вътрешно не успях да се самоубедя. Ако ходжата помага за промяна на вътрешната нагласа, ето това ми трябва!

   1. Админ
    Админ

    Да , помага се в тази насока, но и човек трябва да положи усилия.

  3. Веси
   Веси

   Най-важното е да се визуализира, все едно рисуваш или снимаш филм. Отнема време, не става за 5 минути. Аз поне по 30 – 40 минути отделях, докато почна да ми се получава.

   1. Админ
    Админ

    Кокаго човек не се отказва винаги постига успехи!

    1. Лидия
     Лидия

     Ще се съберем ли скоро под един покрив за винаги с моя съпруг?

  Вашият коментар

  Админ

  Това е профилът на администратора на сайта на ходжа Абдула.