You are currently viewing Ходжа Абдула: Билката копитник за алкохолизъм + кодиране и магия
Свойствата на билката копитник са намерили приложение в тайното лечение на алкохолизъм.

Ходжа Абдула: Билката копитник за алкохолизъм + кодиране и магия

Свойствата на билката копитник са намерили приложение в тайното лечение на алкохолизъм. Това се прави като добавка към съответните ритуали, кодиране и магия.

Ходжа Абдула редовно препоръчва на хората, които търсят неговата помощ, да добавят рецепти към терапиите и ритуалите, които той предприема. Той има в практиката си стотици случаи във връзка с тайно лечение на алкохолизъм. Съчетава различни методи, сред които и дистанционното кодиране, магията и ритуалите за разваляне на съществуващата зависимост. Ще представим само една част от методите на ходжата, а именно рецептите, които той препоръчва. Ако искате да подсилите тяхното действие с ритуал, магия или кодиране, трябва да се свържете с него за повече подробности.

С билката копитник трябва да се работи внимателно, защото в по-големи количества тя може да бъде и отровна. Растението Asarum europaeum (Европейски копитник) се среща в горите из средните климатични пояси на Европа и Азия, но го има и в Турция по по-високите места. То също така е известно и като азарум, и под други наименования. Многогодишното растение е с мощно разпълзяваща се коренова система, с къси стъбла и големи сърцевидни или лопаткообразни листа.

Коренът от копитник, както и неговите листа, от древни времена се прилагат при хранителни отравяния, защото отварата от това растение предизвиква силен повик за повръщане. Това помага да се изпразни стомахът. В допълнение към това въпросната билка се е доказала и като ефективно средство против алкохолизъм и пиянство.

копитник kopitnik-alkoholizam-4
Така изглежда билката копитник

Как копитникът помага при алкохолизъм?

Копитникът съдържа вещества, които формират трайно отвращение към алкохола. При съвместна употреба заедно с пиенето отварата от билката предизвиква силно гадене и отвращение към всичко, което съдържа спирт. След няколко пъти едновременна употреба, рефлексът за повръщане у човека става условен, тоест започва да се появява вече и без участието на копитник.

Ако редовно се дава на алкохолика отвара от копитник, то той няма да може да пие повече алкохол, защото пристъпите на гадене и призивите за повръщане ще бъдат много силни.

Някои жени тайно добавят настойка от копитник в питието на мъжете си, за да се избавят от пиянство в семейството, и в много случаи това действително работи. Но трябва много да се внимава с дозата! Ходжа Абдула препоръчва на тези жени първо сами да опитат как действа отварата и какъв вкус има, за да са сигурни, че мъжът им няма да се усети и няма да ги пребие, докато е пиян.

Важно предимство на въпросното средство се явява терапията на психическата зависимост от алкохола. Копитникът предизвиква отвращение към пиенето на психосоматично ниво. Човекът вече не си мисли, че да се напиваш, това е много мъжествено и приятно, казва ходжа Абдула. Напротив, спиртното питие започва да му изглежда като ужасна отрова, каквото то по своята същност е.

Настойката от копитник може да се прилага и епизодично като средство за повръщане при алкохолно отравяне или при предозиране, когато е необходимо бързо да се прочисти стомахът.

Състав и активни вещества

Копитникът помага при алкохолизъм благодарение на ценния си химичен състав, който включва уникална лечебна комбинация от химически вещества, дар от природата. Листата и корените на растението съдържат:

 • Борнилацетат;
 • Азарон;
 • Метилевгенол;
 • Флавоноиди;
 • Полезни аминокиселини;
 • Нишесте;
 • Органични киселини и техните производни;
 • Етерични масла;
 • Танини и други компоненти.

Ефектът на това растение върху човешкото тяло е твърде многостранен и не е напълно разбран от науката. Копитникът се използва широко в медицината за различни заболявания, включително като лекарство за алкохолна зависимост.

Рецепти с копитник при алкохолизъм

Съществуват множество рецепти и начини да се приема копитникът при алкохолизъм. Ходжа Абдула препоръчва само най-ефективните, които са проверени в практиката му от много десетилетия:

Отвара от корен на копитник

Това е най-надеждната и силно действаща рецепта. Необходимо е точно да се придържате към дозировката, за да не прекалите, тъй като в корена се съдържат значително повече активни вещества, отколкото в листата. Също така пробвайте първо на себе си, за да не ви усетят.
Една чаена лъжичка сушен и ситно натрошен корен се кипва в около 200 мл. вода. После се вари на слаб огън още половин час, прецежда се и се оставя да изстине. Една супена лъжичка от отварата следва да се употребява заедно с храната или пиенето, но не по-често от веднъж на ден. Може да се добави и директно в алкохола, ако няма да промени неговия вкус. Дали това е постигнато се установява чрез опитване. Ако вкусът се променя, разредете с вода. Колкото повече разреждате обаче, толкова по-бавно ще има ефект.

kopitnik-alkoholizam-3
Ботаническа рисунка на копитник
Копитник в кафето

Малко смлян корен от копитник се кипва заедно с кафето в кафеварката. Така присъствието на копитника почти не се усеща. Да се пие кафе с копитник може не по-често от веднъж на ден, за да не умре човекът. Принципно 5-10 такива приема са достатъчни, за да се развие у човека отвращение към алкохола.

Настойка от листа на копитник

Чаена лъжичка от смлени сухи листа (продават се в аптеката и по интернет) се залива с бутилка вино и се настоява в течение на две седмици. Употребява се един път в денонощието по 100 милилитра. След седмица употреба се изработва трайно отхвърляне на пиенето.

Директно добавяне

Смлян сушен корен или листа може да се доавят и директно в готвеното, но количеството не бива да бъде по-голямо от една четвърт от чаената лъжичка на едно ядене.

Рефлексът на повръщане към алкохола ще се появи само ако човек пие алкохол успоредно с копитника. По правило на човек му става толкова лошо, че няма желание да повтори това състояние. Такава асоциация трайно се отпечатва в мозъка и нервната система и човекът не докосва напитката повече. Ако не пиете алкохол, тогава самият копитник не се проявява по никакъв начин, освен че повръщате без връзка с пиенето.

Противопоказания

Билката копитник против алкохолизъм не е подходяща за всекиго. Поради тежката си реакция с алкохола, лечението с това растение не се препоръчва при следните групи от хора:

 • Страдащите от заболявания на черния дроб и на стомашно-чревния тракт;
 • Страдащите от хипертония (високо кръвно) и сърдечни заболявания;
 • След прекаран инсулт, инфаркт, както и при прекарани онкологични заболявания.
 • Билката копитник е противопоказана при бременност и кърмене.
 • Превишаването на посочените дози е строго противопоказано. Предозирането с копитник може да бъде сериозно, дори фатално.

Кодиране, магия, ритуали

Много са случаите, когато приемът на копитник трябва да се осъществи под непосредствения контрол на ходжата. Например:

 1. Когато има опасност мъжът или жената, страдащи от алкохолизъм, да се усетят, че в питието им се слага нещо.
 2. Или когато има опасност да бъдат отровени, заради необходимостта да се добави по-голямо количество от билката.
 3. Ако човекът има уголемен черен дроб в следствие на пиенето;
 4. Ако има язва или гастрит, които може да се обострят от копитника;
 5. Ако има опасност да получат мозъчен удар – инсулт, или пък инфаркт;
 6. Ако кръвното му е повишено и е опасно да се приемат големи количества копитник;
 7. Ако сам желае да спре алкохола и трябва да му се помогне;
 8. Ако има съмнения за направена магия;
 9. И много други такива случаи.

Тогава трябва да пишете на ходжата и той да поеме ръководството на вашия случай. Тогава той предприема специални ритуали, включително правене и разваляне на магия, кодиране на човека и мюсюлмански молитви, така че той да може да се откаже от алкохола без опасност за живота и здравето му. При всички случаи една консултация с ходжа Абдула само ще ви бъде от полза и ще ви предпази от възможните фатални и непоправими грешки.

А ето и един отзив за работата му при

Лечение на алкохолизъм

Здравейте Ходжа Абдула

kopitnik-alkoholizam
Факсимиле от писмо при доброволно лечение на алкохолизъм с магия, ритуали и кодиране.

Благодаря от сърце за ритуалите и всичко, което правите за мен. Мисля, че вече е дошъл моментът да опитам да направя каквото мога за справяне с Алкохолната зависимост. Тази вечер си мислех за състоянието Абстиненция. Слава на Бог, за това, че не съм го изпитвал скоро, а и в днешния ден. Справих се добре. Не съм употребил алкохол. Само 2 глътки вино. Беше доста студен и снежен 1ви ден. Дестилираната вода ми се струва отвратителна. Миналата нощ успях да спя около 5 часа, което е добре. През днешния ден ми беше спокойно, а след 13 ч ми се появи чувството ми за хумор и мойта си енергия. Вечерта около 19 ч бях приятно натежал и трябваше да полегна. Мога да кажа, че се чувствах добре днес.

С БЛАГОДАРНОСТ Б(…)

Вижте и ТОВА:

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]
Пишете на Ходжа Абдула, като попълните коректно всяко едно от полетата по-долу. Също можете да оставите и коментар във формата за коментари:

  Всички полета са задължителни. Проверете данните дали са точни, защото от това зависи дали ще получите отговор и какъв ще бъде той!

  ВАЖНО: Отговор ще получите най-късно до 24 часа на електронната си поща, която сте посочили. Ако до едно денонощие не пристигне отговор, погледнете и в папката СПАМ. Може вашият отговор да се намира в нея.

  Админ

  Това е профилът на администратора на сайта на ходжа Абдула.

  Вашият коментар