Ритуал и магия против алкохолизъм. Кои са добрите турски хапчета за алкохолици. Рецепта за отказване на алкохола с бабешки методи. Тайно лечение, кодиране и ефикасно лекарство за отвращаване от алкохол.

Борбата с пиянството е започнала в далечни времена с подръчни средства и народни цярове. Досега са измислени не малко способи, които днес наричат „алтернативни“ на фона на медицинските.

Алтернативни методи срещу алкохолизъм
Методи С какво работят
Народно лечение въздейства на болния с билки, приготвени на чай и отварка
Знахарски „хватки“ разваля вкуса на питието с буболечки, гъби и други
Молитви помагат на близките да се борят и търсят начини и лечение
Заговори, магии и ритуали предоставят решението на свръхестествените сили

Магия против алкохолизъм

Магията въздейства върху биоенергетиката на болния, на неговото подсъзнание. Има открити ритуали и такива, които се правят от дистанция, без знанието на засегнатия.

Подготовка на човека

Ще опишем ритуал, който се изпълнява със знанието и участието на алкохолика. Подготовката се състои в неговото уговаряне да се включи и да пожелае помощ. Съзнателното участие прави магията изключително мощна.

В помощ идват и някои детайли. Избираме правилно деня – понеделник, вторник или четвъртък за мъж, останалите дни без неделя – за жена. Внимаваме да сме във фаза намаляваща луна, перфектното е 2 – 3 дни преди Новолуние.

Вярата в силата на магиите и на свръхестествените помощници в тях е залог за успеха на ритуала.

Молитва алкохолизъм ходжа Абдула 03
Проблемът е актуален за всички полове и възрасти. Той води до пълна деградация на личността
Ритуал за изпълнение на магията

Изпълнителят и поръчителят – в нашия случай болния от алкохолизъм, заедно отиват на уединено място сред природата. В мълчание събират сухи клони за запалването на огън. Взема се по една клонка за всяка година пиянство.

Мълчанието продължава и докато се нареди и разпали огънят. Когато се разгори, около него се начертава широк кръг, така че огънят да е в центъра му.

Болният влиза в кръга, с лице към огъня. Изпълнителят на ритуала остава отвън, за да прочете заклинанието. Докато се чете, болният гледа пламъците и не отклонява поглед от тях.

Заклинание, което се произнася

О, велика сила на изгарящият огън! Моля те, очисти представения пред теб… (казва се пълното име, рождената дата, от колко години пие), изгори порока му, стопи влечението му, премахни слабостта му и го изпълни с воля да живее по Божиите повели. Нека твоята сила запали в него желание и потребност да бъде здрав, пълноценен и щастлив. Да бъде така!

Заклинанието се повтаря 8 пъти.

Как помага ходжа Абдула

Ходжа Абдула от десетки години помага за отказване от алкохола. Той го прави с молитви, ритуали, муски и други свои начини, които стъпват на неговите способности да вижда на енергиен план и да променя енергийните връзки.

Силата на ходжата се демонстрира от факта, че той изчиства алкохолната болест от дистанция, без да е виждал и да познава болния. Както се вижда от отзивите по-долу, отказването се случва бързо и категорично.

Турски хапчета за алкохолици

Молитва алкохолизъм ходжа Абдула 02
Хапчета от Турция

В Турция се продава Кампрал (CAMPRAL) на Мерк. Таблетките са по 333 мг. Опаковка с 84 таблетки е само 23 лв.

Същността на това лекарство е акампросат, който подпомага първоначалното спиране на алкохола. Той противостои на проявите на абстиненция и подпомага болния да мине по-леко през болезнения и труден начален период.

Антабус, мнения, откъде?

Друг медикамент от Турция е Антабус – местно наименование с дисулфирам. Показание за него е хроничен алкохолизъм. Предотвратява усложнения през времето на лечението.

Кутия с 25 таблетки в турските аптеки е 8 лева. В България се внася от частни лица и се продава от сайтовете за турски лекарства на цена 25 лв.

Варианти на дисулфирам (Антикол)

В България дисулфирам не се продава в аптеките. Той е достъпен в клиники за отказване на алкохола. Там се предпочитат импланти с дисулфирам, които се поставят подкожно и освобождават лекарството на части.

Импланти с дисулфирам се поставят в Он Лайф, Ренесанс Интер и други частни клиники, както и в някои от държавните психиатрични болници като тази в Суходол.

Във форумите се споменава и се търси лекарството Антикол, което се е продавало до 1998 г. Според някои, то също е съдържало дисулфирам.

Защо са опасни?

Антиалкохолните препарати се прилагат продължително – от 3 месеца до 5 години. През това време те натоварват ч. дроб и бъбреците, повишават риска от инфаркт, възможна е появата на проблеми с мисленето и паметта. Тези лекарства категорично не се приемат самостоятелно, а под наблюдението на нарколог.

Има ли ефикасно лекарство против алкохолизъм?

Антиалкохолните медикаменти са два типа. Едните намаляват тягата към алкохола и лекуват абстиненция, а другите като дисулфирам са „забранителни“. Терапията с тях се нарича кодиране.

Първата група подпомагат болния да се откаже, когато той самият е решил и прилага воля. Вторите работят и при липсата на воля и желание.

Все пак лечението на алкохолизъм си остава доброволно. Проведено в частни клиники със съвременни методи и лекарства, то е и много скъпо.

Молитва алкохолизъм ходжа Абдула 04
Аурата на алкохолика е деформирана, но това се вижда и на материален план

Не само заради парите процъфтяват алтернативните и народни методи. Тези похвати не се нуждаят от разрешението и волята на алкохолика, а действат „зад гърба му“. Това ги прави интересни и търсени.

Рецепта за отказване на алкохола

Как правилно да се спре пиенето? Специалистите са съгласни, че не става просто да се спре. При отнемането на психотропното вещество тялото реагира остро, болезнено и непоносимо. Затова са нужни медикаменти против абстиненция, психотерапия и други компоненти на комплексната схема на лечение. Колкото повече средства се използват, толкова по-успешен е резултатът.

Тайно лечение на алкохолизъм

Тайното лечение е актуално за повечето засегнати семейства. Алкохолиците по правило не искат да се лекуват. Затова близките търсят народни и алтернативни методи, които могат да използват без разрешение. Тук ще визираме доказаните методи, макар че те са отвращаващи или поне неприятни.

Спиране на алкохола с домашни капки

„Капки“ звучат като лекарство, което помага на болния. Но не! Те са капки, които го разболяват. Карат го да повръща, да се привива от коремна болка, да не излиза от WC поради тежка диария. И това се случва всеки път, когато пийне. Колкото и да му се пие, алкохоликът спира да посяга, защото питието не му носи желаното облекчение, а ужасни преживявания.

Капките, които отравят, изтрезняват и отвращават, се приготвят от:

 1. Птичи фекалии – събрани и изсушени, те се смилат и се пускат в бутилка с водка. Дозата е 2 – 3 с.л. тор на 500 – 700 мл алкохол. Престояват 3 – 4 дни в топло помещение и са готови. „Пробутват“ се на болни по 30 мл преди да яде.
 2. Лют пипер – дозира се 1 – 2 с. л на 500 – 700 мл чист спирт на 60°. Пиперът кисне 2 седмици на затъмнено и е готов да развали всяко питие. Достатъчни са 3 капки за цяла бутилка;
 3. Зелена смрадливка – жеското е за буболечките, но се пускат живи в бутилката, която е току-що отворена. Веднага развалят питието, а още по-хубаво действат, ако малко престоят в него;
 4. Торни гъби – събрани от торището, те имат неприятен привкус на гнилоч. Тинктурата от тях поражда неудържимо повръщане. Това средство сложихме в края, защото е опасно, много!
Молитва против алкохолизъм

За вярващите правилният подход към проблема е молитвата. Да се остави проблемът в Божиите ръце. Да се потърси спасение чрез покаяние и смирение.

Молитва алкохолизъм ходжа Абдула 01
Молитвите традиционно се отправят към Исус, Майка Богородица и Николай Чудотворец

Ето една хубава молитва от православната традиция.

Господи, смирено се обръщам към Теб. Избави (името или родство – съпруга ми, сина ми) от бесовското пиянство. Подкрепи волята му, дай му омерзение и опустоши неговото влечение към алкохола. Оттегли дяволските сили, които са се вселили в него и  го подтикват към пиене и към безумство. Позволи му да се поправи, да се възстанови и да осъзнае своите грехове. Смирено Те моля и се надявам на Тебе, само на Тебе, амин!

Чай за отказване от алкохола с копитник

Билката копитник има отхрачващо действие. В по-голяма доза причинява повръщане. Това се използва срещу алкохолиците, като им се поднася на чай.

Лечителят Димков предлага друга рецепта – коренът да се смели на прах и да се добави към кафето. И двете напитки отвращават и помагат в борбата със спиртната зависимост.

Други бабешки методи за отвращаване от алкохол

Изхвърлени на брега мидени и рачешки черупки загниват за дни и всеки знае колко неприятен е техният мирис. Смлени на прах, черупките се пускат в питието. И най-хубавият алкохол замирисва на помийна яма.

Има и по-бърз начин – бутилката да се завърже с връв и да се пусне в помийната яма. Постига се същият ефект (аромат).

Кодиране против алкохолизъм от ходжата

Всички начини да се помогне на алкохолика са или отвратителни, или болезнени, или и двете. Единствено молитвите, енергийните ритуали и магическите обреди работят на друго ниво и по друг начин.

Ходжа Абдула има оригинален метод за отказване на алкохола. Той го е нарекъл „кодиране“ по подобие на кодирането с лекарства. Лекарствата правят пиенето невъзможно, кодирането на ходжата постига същият ефект с нематериални средства.

Вижте по-долу какво разказва пациент, който е ползвал уменията на ходжа Абдула.

Пишете на ходжата предприеме специални ритуали, включително правене и разваляне на магия, кодиране на човека и мюсюлмански молитви, така че той да може да се откаже от алкохола без опасност за живота и здравето му. При всички случаи една консултация с ходжа Абдула само ще ви бъде от полза и ще ви предпази от възможните фатални и непоправими грешки.

А ето и един отзив за работата му при

Лечение на алкохолизъм

Здравейте Ходжа Абдула,

kopitnik-alkoholizam
Факсимиле от писмо при доброволно лечение на алкохолизъм с магия, ритуали и кодиране.

Благодаря от сърце за ритуалите и всичко, което правите за мен. Мисля, че вече е дошъл моментът да опитам да направя каквото мога за справяне с Алкохолната зависимост. Тази вечер си мислех за състоянието Абстиненция. Слава на Бог, за това, че не съм го изпитвал скоро, а и в днешния ден. Справих се добре. Не съм употребил алкохол. Само 2 глътки вино. Беше доста студен и снежен 1ви ден. Дестилираната вода ми се струва отвратителна. Миналата нощ успях да спя около 5 часа, което е добре. През днешния ден ми беше спокойно, а след 13 ч ми се появи чувството ми за хумор и мойта си енергия. Вечерта около 19 ч бях приятно натежал и трябваше да полегна. Мога да кажа, че се чувствах добре днес.

С БЛАГОДАРНОСТ Б(…)

Вижте и ТОВА:

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]
Пишете на Ходжа Абдула, като попълните коректно всяко едно от полетата по-долу. Също можете да оставите и коментар във формата за коментари:

  Всички полета са задължителни. Проверете данните дали са точни, защото от това зависи дали ще получите отговор и какъв ще бъде той!

  ВАЖНО: Отговор ще получите най-късно до 24 часа на електронната си поща, която сте посочили. Ако до едно денонощие не пристигне отговор, погледнете и в папката СПАМ. Може вашият отговор да се намира в нея.

  Вашият коментар

  Админ

  Това е профилът на администратора на сайта на ходжа Абдула.